γροσερισοπ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 η κιμωλία γ*****ει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Τα γαντια ειναι για τους φλωρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 η μαγνησια κιμωλια οπως την λετε ναι μεν θα κανει καλυτερο το grip αλλα δεν θα γλυτωσει το χερι απο φθορα να το πω ετσι ουτε θα κανει την δουλεια των ιμαντων.βοηθαει απλα να μην γλιστραει το χερι επισης μαγνησια δεν σημαινει οτι θα σε αφησουν να χρησιμοποιησεις μεσα στο γυμναστηριο.ακομα και σε πιστες αναρριχησης επιτρεπεται με προυποθεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 οι ιμάντες είναι χρήσιμοι αλλά όχι απαραίτητοι κατά την εμπειρία μου εσύ τους θεωρείς απαραίτητους τους ιμάντες? Οι ιμάντες είναι χρησιμότατοι σε περίπτωση που κάνεις bodybuilding κι όχι powerlifting. Είναι ο μόνος τρόπος για να αναπτύξεις την πλάτη σου απ' το σημείο που ξεπερνάς το επίπεδο του αρχάριου. Χωρίς ιμάντες, απλά σαμποτάρεις την προπόνηση πλάτης σου...αν είναι όσο έντονη χρειάζεται να είναι. ΥΓ: Η μαγνησία έχει το ίδιο περίπου αποτέλεσμα με τους ιμάντες (με ίσως λίγο περισσότερη φθορά στις παλάμες). Υπάρχει μαγνησία σε υγρή μορφή που δεν λερώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 The hands are prone to callus formation as a normal part of training. All lifters have calluses, and need them to protect the hands from blisters and tears. Skin adapts to stress like all other tissues do; skin thickens precisely where it receives the stress of abrasion and folding. Calluses are bad only if they are excessive, and gripping the bar incorrectly causes excessive callus formation. Most lifters do this and have never considered the role of the grip in callus formation. Heavy calluses tear frequently, usually on the distal palmar crease (and most often into the base of the ring finger because ring wearing has already produced a starter callus there). A torn callus makes the rest of the meet a challenge, eased only by some lidocaine gel that you might have in the gym bag if this has happened to you before. But if the bar is gripped correctly, callus buildup is kept minimal and the problem is not nearly as bad. .... Chalk is important for hand safety. It keeps the skin dry and tight, making folding under a load less of a problem. You should apply chalk before you start training every day, for all the lifts. If your gym is one of those that do not allow chalk, for reasons of cleanliness or perception, you need to reevaluate your choice of gyms. Gloves have no place in a serious training program. A glove is merely a piece of loose stuff between the hand and the bar, reducing grip security and increasing the effective diameter of the bar. Gloves make bars harder to hold on to. The gloves that incorporate wrist wraps prevent the wrists from getting used to training. The only legitimate use for a glove is to cover an injury, like a torn callus or a cut, when the workout is important enough to do with the injury and it cannot be done without the covering. A desire to prevent callus formation does not constitute a legitimate use. If your gym makes a lot of money selling gloves, you have another reason to look for a different gym. And if you insist on using them, make sure they match your purse. πηγη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 ΥΓ: Η μαγνησία έχει το ίδιο περίπου αποτέλεσμα με τους ιμάντες (με ίσως λίγο περισσότερη φθορά στις παλάμες). Υπάρχει μαγνησία σε υγρή μορφή που δεν λερώνει.που λερωνει λιγοτερο διοτι γινεται σαν σκονη και αυτη μετα οποτε τα ασπρα βαρακια δεν τα γλυτωνεις.οποτε μετα το θεμα εγκειται αν θα σε αφησει αυτος που εχει το gym.επισης το γραφω κ τυπικα η μαγνησια σε μπουκαλακι ειναι η πιο ακριβη απο ολες.μετα υπαρχει σε σαν συμπιεσμενη μορφη που δεν λερωνει πολυ .βγαινει και σε διχτακι που απλα το πιεζεις στα χερια σου και απο τις τρυπες βγαινει πολυ μικρη ποσοτητα καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 ^ σωστά ξέχασα να αναφέρω κι εγώ το μέγα μειονέκτημα ότι με τα γάντια μεγαλώνει η διάμετρος της μπάρας η μαγνησια κιμωλια οπως την λετε ναι μεν θα κανει καλυτερο το grip αλλα δεν θα γλυτωσει το χερι απο φθορα να το πω ετσι ουτε θα κανει την δουλεια των ιμαντων.βοηθαει απλα να μην γλιστραει το χεριεπισης μαγνησια δεν σημαινει οτι θα σε αφησουν να χρησιμοποιησεις μεσα στο γυμναστηριο.ακομα και σε πιστες αναρριχησης επιτρεπεται με προυποθεσεις Δυστυχώς έτσι είναι γι αυτό προτείνω υγρή κιμωλία που κολλάει στο χέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς έτσι είναι2 γι αυτό προτείνω υγρή κιμωλία που κολλάει στο χέρι απλα οπως εγραψα και πιο πανω και αυτη θα λερωσει τα βαρη και το θεμα δεν ειναι οτι θα τα λερωσει αλλα τι αποψη εχει αυτος που εχει το gym.και η υγρη μετα απο λιγο θα γινει σαν σκονη συν οτι θα χρειαστει να βαλεις συχνα πυκνα αναλογως ποσο ευκολα ιδρωνουν και τα χερια του καθενος βεβαια.και επισης προσοχη στην ποσοτητα για να μην γκρινιαξουν οι αλλοι παντα.αλλα ναι η υγρη ειναι καλυτερη απο το να παρεις χυμα μαγνησια στο θεμα λερωματος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 γιαυτό παιδιά όσοι γουστάρουμε τέτοιες φάσεις επιλέγουμε συγκεκριμένα γυμναστήρια που δεν έχουν θέμα και μπορούμε να γυμναστούμε όπως θέλουμε. την κιμωλία που αναφέρθηκε εννοείται οτι θα την δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) υπαρχει κιμωλια υγρη που δεν λερώνει πολύ και (αναρβιτική και γαμάει.) εμένα μου αρεσει πολύ και δι στα deadlift που εχω μικρό χεράκι. και με βοηθέι στο καλυτερο γκριπ (πάντα σε κιλά 120+ με πολλά reps.) ειμαι σε φαση πουλαπς χωρις κιμωλια δεν. (μιλάμε για αριθμό 12-15 σε κάθε σετ) σήμερα έβγαλα τα πρώτα dips με 20 (σχεδόν το 1/3 του βάρους μου) κιλά, δεν ήταν κλιν αλλά έδωσα το ερέθισμα στον μυ. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2017 από γροσερισοπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camper13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 εντιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Παντως εγω προβλημα με τα κιλα στο γυμναστήριο ποτε δεν ειχα με τους καρπους οσα κιλά και αν εκανα. Εχω εδω και 1,5 χρονο πεθανα σε δουλειες με κουβαλημα, κουτες με κατεψυγμενες πιτες, πιτσες, 6αδες νερα κλπ. Απο αυτες τις δουλειες αρχισανε να με πονανε οι καρποι. Αν μου ελεγε κανεις τι επρεπε να προσεξω στο γυμναστήριο ή στις δουλειες που εκανα, θα του απαντουσα στο γυμναστήριο δεν θα αλλαζα κατι, θα πηγαινα με γυμνα χερια και θα σηκωνα κιλα, στις δουλειες θα φορουσα περικαρπια να χω σφιχτους τους καρπους μου ακομα και γαντια. Αλλα συνήθως σε θεωρουν τρελο αν σε δουν ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειναι παραλογο.το να κουβαλας βαρη ειναι αρκετα διαφορετικο απο το γυμναστηριο.στο γυμναστηριο θα παρεις την σταση σου και θα τα σηκωσεις.το να μεταφερεις πραγματα να πρεπει να περπατας να ανεβεις σκαλες ταυτοχρονα η και πολλες φορες ογκωδη αντικειμενα που δεν ειναι τοσο το βαρος αλλα ο ογκος για να τα κουβαλησεις ειναι πιο δυσκολο απο το να σηκωσεις μια μπαρα.εκει το μονο που μπορει να βοηθησει οσο γινεται ειναι καροτσακι μεταφορας αν βεβαια βολευει το που θα τα πας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 ναι , πολλοί που δουλεύουν σε αποθήκες κλπ κ κουβαλάνε βάρη φοράνε κ ζώνες υποστήριξης απο μέσα , ποιο πολύ κινδυνεύουν εκεί απο τραυματισμό παρά στο γυμναστήριο (εφόσον κάνουν ζέσταμα, έχουν σωστή τεχνική κ μυαλό να μην παίζει ego lifting) , ειναι κάτι τελείως normal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως εγώ που πήγα πρώτη φορά σε μάζεμα ελιών φέτος ,το γυμναστήριο και οι τεχνικές που έμαθα εκεί βοήθησαν. Ένας τόνος ελιές σε 5 ημέρες να μαζευτούν,να τσουβαλιαστούν και να μεταφερθούν σε βανάκι καμιά 300αριά μέτρα κατά μέσω όρο. Από εκεί να μεταφερθούν σε αποθήκη και από την αποθήκη σε λιοτρίβι την τελευταία μέρα.(2 άντρες ήμασταν μόνο για τις βαριές δουλειές) 10 ώρες την ημέρα όλο dead lift και squat έκανα με άψογη τεχνική Χαχα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις