Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

που λέτε σας είχα πει οτι πήγα σε ένα άλλο γυμναστήριο κ οτι όλα ηταν υπερσύγχρονα
καλά ήταν αλλα .... άψυχο, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν χάλασα, δεν έπεσα , εγώ θα κάνω τη γυμναστική μου το ίδιο παντού , αλλα κατάλαβα πως δεν με εμπνέει. 
Άλλαξα γυμναστήριο , πήγα σε ένα άλλο , αυτός π το έχει κατεβαίνει σε αγώνες κ έχει τρέλα με αυτό , γιατρός ο ίδιος και η γυναίκα του διατροφολόγος. Οπότε με τα ίδια χρήματα έχω λιπομετρήσεις, διατροφή πάνω μου κ πρόγραμμα πάνω μου.
Θα του πω απο εβδομάδα ακριβώς τι θέλω να κάνω , σε ποια κατάσταση θέλω να φέρω το σώμα μου κ ποιο ειναι το μελλοντικό πλάνο. 

Καλά ειναι τα μόνος μου , καλά φτάσαμε ως εδώ , ώρα να το πάω σε άλλο επίπεδο, με coaching αυτή τη φορά 

για να δούμε ;)

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που λέτε σας είχα πει οτι πήγα σε ένα άλλο γυμναστήριο κ οτι όλα ηταν υπερσύγχρονα

καλά ήταν αλλα .... άψυχο, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Άλλαξα γυμναστήριο , πήγα σε ένα άλλο , αυτός π το έχει κατεβαίνει σε αγώνες κ έχει τρέλα με αυτό , γιατρός ο ίδιος και η γυναίκα του διατροφολόγος. Οπότε με τα ίδια χρήματα έχω λιπομετρήσεις, διατροφή πάνω μου κ πρόγραμμα πάνω μου.

Θα του πω απο εβδομάδα ακριβώς τι θέλω να κάνω , σε ποια κατάσταση θέλω να φέρω το σώμα μου κ ποιο ειναι το μελλοντικό πλάνο. 

Καλά ειναι τα μόνος μου , καλά φτάσαμε ως εδώ , ώρα να το πάω σε άλλο επίπεδο, με coaching αυτή τη φορά 

για να δούμε ;)

Καλα εκανες ,ανεβηκες level .Ποσα θα πληρωνεις εκει ?

• Like 1

Καλα εκανες ,ανεβηκες level .Ποσα θα πληρωνεις εκει ?

27 το μήνα αλλα που αξίζουν. Κανονικά θα χρέωνε παραπάνω αλλα του ανήκει το κτήριο οπότε τον παίρνει 

σε άλλο είχα βρει με 55 το 5μηνο αλλα δεν άξιζε καν , εδώ που τα λέμε με τόσα δεν γίνεται να περιμένεις κ παροχές . έχουν πέσει οι τιμές στην Πάτρα, στο άλλο 27 το μήνα ηταν  αλλα τι να λέει κ σε αυτό έχει τα πάντα αλλα ουσιώδη , αντί για φανταχτερές γιγαντοοθόνες αναλαμβάνει αθλητές κ άτομα που θέλουν να κατέβουν ακόμα κ σε αγώνες, είδα μερικούς πελάτες κ μιλάμε για τρελά επίπεδα conditioning  B)  

Οι μυς της πλάτης ειναι μεγάλοι και σχετικα σύντομα θα ανεβάζεις κιλα. Οι δε δικέφαλοι ειναι οι μικρότεροι οποτε θα προχωράνε πιο αργά.

Να παρεις γάντια ωςτε να μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκησεις κι οχι στους πόνους του χεριού. Πάντως εγω ακόμα και γάντια τις φουσκάλες στις παλάμες δεν τις γλίτωσα.

Φουσκάλες ευτυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα. Απλά οι αρθρώσεις των δαχτύλων έχω παρατηρήσει ότι κοκκινίζουν, αλλά περνάει μετά από λίγο.

όχι γάντια

εκτός του ότι είναι φλώρικο δεν χρειάζονται και δε βοηθάν πουθενά

απλά φοβάσαι να ζορίσεις λίγο το σώμα σου

συνέχισε και τα χέρια σου θα σκληρύνουν 

Εξαρτάται τον άνθρωπο νομίζω.

• Moderators

όχι γάντια

εκτός του ότι είναι φλώρικο δεν χρειάζονται και δε βοηθάν πουθενά

απλά φοβάσαι να ζορίσεις λίγο το σώμα σου

συνέχισε και τα χέρια σου θα σκληρύνουν 

Εννοειται οτι χωρις γαντι εισαι +10 κιλα ετσι γιατι δεν εισαι φλωρος.. Το γαντι ειναι καθαρα για να μην γεμιζεις τα χερια σου καλους ολα τα αλλα ειναι κομπλεξισμοι

Επισης σου προσφερουν και πιο σταθερη λαβη ειδικα οταν εισαι ιδρωμενος.

ΥΓ: θεωρεις και τα wraps κλπ φλωρικα ή οχι?

• Like 2

Εξαρτάται τον άνθρωπο νομίζω.

όχι

άκουσε με

είσαι νέος και καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις σωστά

γυμναστήριο πας για να δυναμώσεις,αν ζορίζεσαι κάπου σημαίνει ότι εκεί είσαι αδύναμος

εμπιστέψου με,τα γάντια είναι από τα περιττά αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν πίσω από πολλές απόψεις

Εννοειται οτι χωρις γαντι εισαι +10 κιλα ετσι γιατι δεν εισαι φλωρος.. Το γαντι ειναι καθαρα για να μην γεμιζεις τα χερια σου καλους ολα τα αλλα ειναι κομπλεξισμοι

Επισης σου προσφερουν και πιο σταθερη λαβη ειδικα οταν εισαι ιδρωμενος.

ΥΓ: θεωρεις και τα wraps κλπ φλωρικα ή οχι?

τι εννοείς ότι είσαι +10 κιλά?δεν καταλαβαίνω 

για τον ιδρώτα φιλαράκι χρειάζεσαι κιμωλία,από την στιγμή που δεν ξέρεις αυτό το πολύ βασικό και στοιχειώδες αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ή καινούργιος ή προπονείσαι με λάθος άτομα

οι ιμάντες είναι χρήσιμοι αλλά όχι απαραίτητοι κατά την εμπειρία μου

εσύ τους θεωρείς απαραίτητους τους ιμάντες?

• Moderators

όχι

άκουσε με

είσαι νέος και καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις σωστά

γυμναστήριο πας για να δυναμώσεις,αν ζορίζεσαι κάπου σημαίνει ότι εκεί είσαι αδύναμος

εμπιστέψου με,τα γάντια είναι από τα περιττά αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν πίσω από πολλές απόψεις

τι εννοείς ότι είσαι +10 κιλά?δεν καταλαβαίνω 

για τον ιδρώτα φιλαράκι χρειάζεσαι κιμωλία,από την στιγμή που δεν ξέρεις αυτό το πολύ βασικό και στοιχειώδες αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ή καινούργιος ή προπονείσαι με λάθος άτομα

οι ιμάντες είναι χρήσιμοι αλλά όχι απαραίτητοι κατά την εμπειρία μου

εσύ τους θεωρείς απαραίτητους τους ιμάντες?

Το +10 κιλα ηταν ειρωνικο. Ο μεσος ορος στην Ελλαδα πρωτα αγοραζει κιμωλια και μετα παει γυμναστηριο, ακομη και heavy lifters στην ελλαδα δυσκολα τους βλεπεις με κιμωλια (δεν αναφερομαι σε αρση βαρων αλλα σε γυμναστηρια).

Οταν κανεις καποια κιλα και πανω ναι ειναι απαραίτητοι θεωρω γιατι απλα θα σε βοηθησουν στο να κανεις την μια παραπανω οπου τα χερια σου δεν μπορουν να κρατησουν αλλο τη μπαρα ενω το υπολοιπο κορμι αντεχει (πχ σε dead lifts).

Μιας και αναφέρθηκαν τα wraps(και τα straps),καλύτερα να μην χρησιμοποιούνται σε λίγα κιλά και όχι από αρχάριους.Αφήστε τους πήχεις να δουλέψουν και να μεγαλώσουν.

δηλαδή με ειρωνεύεσαι 

εγώ μιλάω σοβαρά και με ειρωνεύεσαι

ντάξει,αν δε μου ζητήσεις συγνώμη δε πρόκειται να σου ξανα απαντήσω

ας τελειώσω όμως αυτό που ξεκίνησα

δε ξέρω τι κάνει ο μέσος όρος και δε με νοιάζει κι όλας,δούλεψα σκληρά για να βρίσκομαι πάνω απ τον μέσο όρο,

η λύση για τον ιδρώτα και το κράτημα είναι κιμωλία,των 8 ευρώ το μπουκαλάκι,και δουλεύει σαν κόλα 

το ότι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων δε το προσφέρουν,είναι δικό τους θέμα,εγώ παίρνω από Αγγλία

για τους ιμάντες,είναι χρήσιμοι για όταν έχεις πολλές ασκήσεις και θες να ξεκουράσεις τη λαβή σου σε μια άσκηση

ΟΧΙ όταν έχεις πολλά κιλά 

απόδειξη τα δυο αλάνια που βγήκαν πρώτα στις κατηγορίες τους στον αγώνα powerlifting το Νοέμβρη 

• Like 1

• Moderators

Μπράβο σου που το καταφέρες (αν και μια φωτογραφία θα μας έπειθε) αλλά όταν απευθύνεσαι στο μέσο όρο πρέπει να μιλάς και λίγο με βάση τα δικά τους στάνταρ.

Σκέψου να θες εσύ να αρχίσεις πχ ορειβασία και να μπεις σε ένα φόρουμ να ρωτήσεις και να σου λέει ο άλλος ότι μόνο με εξοπλισμό για Έβερεστ κάνεις δουλειά και ας θες εσύ να πας στον Όλυμπο

η κιμωλία,που είναι ένα μεμονομένο προϊόν που το βάζεις και ξεμπέρδεψες, είναι ο εξοπλισμός για Έβερεστ που θα μπερδέψει τον καινούργιο

και τα γάντια,που βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και από διάφορα υλικά και δεν ξέρεις πιο είναι καλύτερο,που δεν ξέρεις πόσο πρέπει να τα σφίγγεις και πόσο πρέπει να τα φοράς

και αλλάζουν την ροή αίματος,είναι οκ για αρχάριο?

έγινε ..!!

(τη συγνώμη δεν είδα οπότε ..)

η κιμωλία,που είναι ένα μεμονομένο προϊόν που το βάζεις και ξεμπέρδεψες, είναι ο εξοπλισμός για Έβερεστ που θα μπερδέψει τον καινούργιο

και τα γάντια,που βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και από διάφορα υλικά και δεν ξέρεις πιο είναι καλύτερο,που δεν ξέρεις πόσο πρέπει να τα σφίγγεις και πόσο πρέπει να τα φοράς

και αλλάζουν την ροή αίματος,είναι οκ για αρχάριο?

έγινε ..!!

(τη συγνώμη δεν είδα οπότε ..)

ε ναι τι ωραίο θέαμα τα βαρη που ναι γεματα άσπρη σκόνη κ πρέπει για κάποιο ηλίθιο λόγο να λερώσεις κ τα δικα σου χέρια χωρις λογο. Προσωπικά σαν αρχάριος σκέφτομαι τα γάντια γιατί σε αρκετές ασκήσεις πχ hammer τα βαρη γλυστρανε.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...