cthulhucarbide Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι ύψος έχετε με αυτά τα κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι ύψος έχετε με αυτά τα κιλά; 1,70~77kg Ζυγιστηκα σήμερα Ελα ρε νομιζα πως ησουν παραπανω .Εγω τωρα ειμαι 85 αλλα θα φτασω 81 σε 5 μηνες και ιδανικα 80 . 77 Είμαι με τουαλέτα κ χωρίς να φάω, ζυγιστηκα σήμερα. Με -3kg Και γεμάτος από carbs Θα είμαι καλά εδώ είμαι επίσης 77kg το 2012 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Vapir 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τον παρακάτω ή παραπλήσιο ελαστικό με αυτοκόλλητο ιμάντα-επίδεσμο? Βασικά με είχε βολέψει απίστευτα αρχικά για να εφαρμόζω παγοκύστη (ήταν μέρος του πακέτου της παγοκύστης-pic solution η μάρκα της) ενώ στη συνέχεια τον χρησιμοποίησα για να σταθεροποιώ σημεία των ποδιών (αχίλλειος, αστράγαλος, μεγάλο δάκτυλο) μετά απο τραυματισμούς. Εχω ψάξει σε ebay αλλά χωρίς επιτυχία... Εάν υπάρχει και κάτι πιο μικρό σε πάχος και σε μήκος καλοδεχούμενο... Τα φώτα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crisis_Overcomer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τον παρακάτω ή παραπλήσιο ελαστικό με αυτοκόλλητο ιμάντα-επίδεσμο? Βασικά με είχε βολέψει απίστευτα αρχικά για να εφαρμόζω παγοκύστη (ήταν μέρος του πακέτου της παγοκύστης-pic solution η μάρκα της) ενώ στη συνέχεια τον χρησιμοποίησα για να σταθεροποιώ σημεία των ποδιών (αχίλλειος, αστράγαλος, μεγάλο δάκτυλο) μετά απο τραυματισμούς. Εχω ψάξει σε ebay αλλά χωρίς επιτυχία... Εάν υπάρχει και κάτι πιο μικρό σε πάχος και σε μήκος καλοδεχούμενο... Τα φώτα σας... Εχω κάτι ιμάντες που χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν. Θες να ειναι ελαστικοί; Τους δικους μου τους είχα πάρει από ένα μαγαζί στο κερατσίνι, αλλά σίγουρα έχω δει και τέτοιους στο Praktiker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εχω κάτι ιμάντες που χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν. Θες να ειναι ελαστικοί; Τους δικους μου τους είχα πάρει από ένα μαγαζί στο κερατσίνι, αλλά σίγουρα έχω δει και τέτοιους στο Praktiker https://www.praktiker.gr/p/imantes-proponisis-toorx-fst-66645 Εάν εννοείς τους παραπάνω δεν με ικανοποιούν γιατί με τον ελαστικό ιμάντα (με αυτοκόλλητο) προσαρμόζεις την πίεση και αυτό χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για φτιάξεις μεγάλο round bubble butt τι προτείνετε πέρα από squat και προβολές (που μετά από ένα σημείο δεν πιάνουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για φτιάξεις μεγάλο round bubble butt τι προτείνετε πέρα από squat και προβολές (που μετά από ένα σημείο δεν πιάνουν). hip thrust και cable pull through 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για φτιάξεις μεγάλο round bubble butt τι προτείνετε πέρα από squat και προβολές (που μετά από ένα σημείο δεν πιάνουν). Ότι είπε ο john. Hip Thrusts είναι No.1 και cable pull through είναι τρομερή assistance movement. Αν θες ψάξε και κανα άρθρο από τον Bret Contreras. Δεν έχει ονομαστεί τυχαία The Glute Guy http://bretcontreras.com/category/glute-training/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αυτός προτείνει και τα frog pumps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ουφ, πριν λίγο τελείωσα τη σημερινή γυμναστική. Πλάτη & δικέφαλους. Αύριο κλείνω τη δεύτερη εβδομάδα στο πρόγραμμα. Κάποια πράγματα που ανακάλυψα σήμερα, ήταν τα εξής: 1. Πρέπει να πάρω γάντια. Κάποιοι μυς τραβάν πολλά κιλά για σήκωμα, αλλά οι παλάμες και τα δάχτυλά μου με εμποδίζουν. Σαν πατέντα χρησιμοποίησα δύο σκουφάκια, αλλά αυτή ήταν λύση της στιγμής. 2. Μου έκανε εντύπωση πως κάποιοι μυς αντιδρούν. Σαν δεύτερη βδομάδα αποφάσισα να ανεβάσω κιλά σε σχέση με τη προηγούμενη. Οι μυς της πάνω πλάτης με εξέπληξαν θετικά, μιας και μπόρεσα να κάνω την άσκηση με 20 κιλά, πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσο μεγάλο βάρος. Απ' την άλλοι οι δικέφαλοί μου με απογοήτευσαν. Δε κατάφερα να ανεβάσω κιλά σε σχέση με τη προηγούμενη εβδομάδα, και περιορίστικα σε ζέσταμα με 2.5 κιλά, και έκανα κάποια 'κουτσά' σετ με 5 κιλά. Ο δικέφαλος του αριστερού χεριού πολύ αδύναμος σε σχέση με του δεξιού, και επί της ουσίας αυτός με ανάγκασε να μειώσω τις επαναλήψεις του σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Οι μυς της πλάτης ειναι μεγάλοι και σχετικα σύντομα θα ανεβάζεις κιλα. Οι δε δικέφαλοι ειναι οι μικρότεροι οποτε θα προχωράνε πιο αργά. Να παρεις γάντια ωςτε να μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκησεις κι οχι στους πόνους του χεριού. Πάντως εγω ακόμα και γάντια τις φουσκάλες στις παλάμες δεν τις γλίτωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Οι μυς της πλάτης ειναι μεγάλοι και σχετικα σύντομα θα ανεβάζεις κιλα. Οι δε δικέφαλοι ειναι οι μικρότεροι οποτε θα προχωράνε πιο αργά. Να παρεις γάντια ωςτε να μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκησεις κι οχι στους πόνους του χεριού. Πάντως εγω ακόμα και γάντια τις φουσκάλες στις παλάμες δεν τις γλίτωσα. Γαντια μονο σωζουν απο πολλα .Απλα και αυτα εχουν ποιοτητες ,απο την εμπειρια μου τα δερματινα ειναι τα καλυτερα ,πολυ καλο grip και αισθηση .Η εναλλακτικη ειναι παλαμη οικοδομου και καλους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Για γλουτους T-Bar squat, δοκιμαστε κ θα με θυμηθειτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 όχι γάντια εκτός του ότι είναι φλώρικο δεν χρειάζονται και δε βοηθάν πουθενά απλά φοβάσαι να ζορίσεις λίγο το σώμα σου συνέχισε και τα χέρια σου θα σκληρύνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 "Είναι φλώρικο" Λογική 14χρονου και ούτε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις