Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ύψος έχετε με αυτά τα κιλά;

1,70~77kg

Ζυγιστηκα σήμερα

Ελα ρε νομιζα πως ησουν παραπανω .Εγω τωρα ειμαι 85 αλλα θα φτασω 81 σε 5 μηνες και ιδανικα 80 .

77 Είμαι με τουαλέτα κ χωρίς να φάω, ζυγιστηκα σήμερα. Με -3kg Και γεμάτος από carbs Θα είμαι καλά

εδώ είμαι επίσης 77kg το 2012 

lCTaSaG.jpg

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τον παρακάτω ή παραπλήσιο ελαστικό με αυτοκόλλητο ιμάντα-επίδεσμο?

Βασικά με είχε βολέψει απίστευτα αρχικά για να εφαρμόζω παγοκύστη (ήταν μέρος του πακέτου της παγοκύστης-pic solution η μάρκα της) ενώ στη συνέχεια τον χρησιμοποίησα για να σταθεροποιώ σημεία των ποδιών (αχίλλειος, αστράγαλος, μεγάλο δάκτυλο) μετά απο τραυματισμούς.

Εχω ψάξει σε ebay αλλά χωρίς επιτυχία... Εάν υπάρχει και κάτι πιο μικρό σε πάχος και σε μήκος καλοδεχούμενο...

Τα φώτα σας...

post-77568-0-32757200-1513105866_thumb.jpg

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τον παρακάτω ή παραπλήσιο ελαστικό με αυτοκόλλητο ιμάντα-επίδεσμο?

Βασικά με είχε βολέψει απίστευτα αρχικά για να εφαρμόζω παγοκύστη (ήταν μέρος του πακέτου της παγοκύστης-pic solution η μάρκα της) ενώ στη συνέχεια τον χρησιμοποίησα για να σταθεροποιώ σημεία των ποδιών (αχίλλειος, αστράγαλος, μεγάλο δάκτυλο) μετά απο τραυματισμούς.

Εχω ψάξει σε ebay αλλά χωρίς επιτυχία... Εάν υπάρχει και κάτι πιο μικρό σε πάχος και σε μήκος καλοδεχούμενο...

Τα φώτα σας...

Εχω κάτι ιμάντες που χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν.

Θες να ειναι ελαστικοί; Τους δικους μου τους είχα πάρει από ένα

μαγαζί στο κερατσίνι, αλλά σίγουρα έχω δει και τέτοιους στο

Praktiker

• Like 1

Εχω κάτι ιμάντες που χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν.

Θες να ειναι ελαστικοί; Τους δικους μου τους είχα πάρει από ένα

μαγαζί στο κερατσίνι, αλλά σίγουρα έχω δει και τέτοιους στο

Praktiker

https://www.praktiker.gr/p/imantes-proponisis-toorx-fst-66645

Εάν εννοείς τους παραπάνω δεν με ικανοποιούν γιατί με τον ελαστικό ιμάντα (με αυτοκόλλητο) προσαρμόζεις την πίεση και αυτό χρειάζομαι.

Για φτιάξεις μεγάλο round bubble butt τι προτείνετε πέρα από squat και προβολές (που μετά από ένα σημείο δεν πιάνουν).

hip thrust και cable pull through

• Like 2

Για φτιάξεις μεγάλο round bubble butt τι προτείνετε πέρα από squat και προβολές (που μετά από ένα σημείο δεν πιάνουν).

Ότι είπε ο john. Hip Thrusts είναι No.1 και cable pull through είναι τρομερή assistance movement.

Αν θες ψάξε και κανα άρθρο από τον Bret Contreras. Δεν έχει ονομαστεί τυχαία The Glute Guy  :-D

http://bretcontreras.com/category/glute-training/

Ουφ, πριν λίγο τελείωσα τη σημερινή γυμναστική. Πλάτη & δικέφαλους.

Αύριο κλείνω τη δεύτερη εβδομάδα στο πρόγραμμα.

Κάποια πράγματα που ανακάλυψα σήμερα, ήταν τα εξής:

1. Πρέπει να πάρω γάντια. Κάποιοι μυς τραβάν πολλά κιλά για σήκωμα, αλλά οι παλάμες και τα δάχτυλά μου με εμποδίζουν. Σαν πατέντα χρησιμοποίησα δύο σκουφάκια, αλλά αυτή ήταν λύση της στιγμής.

2. Μου έκανε εντύπωση πως κάποιοι μυς αντιδρούν. Σαν δεύτερη βδομάδα αποφάσισα να ανεβάσω κιλά σε σχέση με τη προηγούμενη. Οι μυς της πάνω πλάτης με εξέπληξαν θετικά, μιας και μπόρεσα να κάνω την άσκηση με 20 κιλά, πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσο μεγάλο βάρος. Απ' την άλλοι οι δικέφαλοί μου με απογοήτευσαν. Δε κατάφερα να ανεβάσω κιλά σε σχέση με τη προηγούμενη εβδομάδα, και περιορίστικα σε ζέσταμα με 2.5 κιλά, και έκανα κάποια 'κουτσά' σετ με 5 κιλά. Ο δικέφαλος του αριστερού χεριού πολύ αδύναμος σε σχέση με του δεξιού, και επί της ουσίας αυτός με ανάγκασε να μειώσω τις επαναλήψεις του σετ.  :unsure:

Οι μυς της πλάτης ειναι μεγάλοι και σχετικα σύντομα θα ανεβάζεις κιλα. Οι δε δικέφαλοι ειναι οι μικρότεροι οποτε θα προχωράνε πιο αργά.

Να παρεις γάντια ωςτε να μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκησεις κι οχι στους πόνους του χεριού. Πάντως εγω ακόμα και γάντια τις φουσκάλες στις παλάμες δεν τις γλίτωσα.

• Like 1

Οι μυς της πλάτης ειναι μεγάλοι και σχετικα σύντομα θα ανεβάζεις κιλα. Οι δε δικέφαλοι ειναι οι μικρότεροι οποτε θα προχωράνε πιο αργά.

Να παρεις γάντια ωςτε να μπορείς να επικεντρωθείς στις ασκησεις κι οχι στους πόνους του χεριού. Πάντως εγω ακόμα και γάντια τις φουσκάλες στις παλάμες δεν τις γλίτωσα.

Γαντια μονο  σωζουν απο πολλα .Απλα και αυτα εχουν ποιοτητες ,απο την εμπειρια μου τα δερματινα ειναι τα  καλυτερα  ,πολυ καλο grip και αισθηση .Η εναλλακτικη ειναι παλαμη οικοδομου και καλους .

• Like 1

όχι γάντια

εκτός του ότι είναι φλώρικο δεν χρειάζονται και δε βοηθάν πουθενά

απλά φοβάσαι να ζορίσεις λίγο το σώμα σου

συνέχισε και τα χέρια σου θα σκληρύνουν 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...