Vapir Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 καλά ρε παιδιά δε τρέχει τίποτα , ας λέει ο καθένας τη γνώμη του και ας αποφασίσουμε ο καθένας τι θα ακολουθήσειεγώ προσωπικά ξέρω για εμένα πόση πρωτεΐνη χρειάζομαι , πόσο και τι υδατάνθρακα μπορώ να φάω πριν αρχίσω να φορτώνω νερά , πόσο λίγο υδατάνθρακα μπορώ να φάω πριν αρχίσει να δυσλειτουργεί ο εγκέφαλος μου κ δε μπορώ καν να σκεφτώ . αυτά τα νούμερα σε σχέση με πριν 3-4 χρόνια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, τι να συγκρίνουμε το high carb μου τότε ειναι το low carb μου τώρα . for the record πιστεύω επίσης στην υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης και τα νεφρά μου ειναι πεντακάθαρα αλλα το τι συμβαίνει σε εμένα έχει να κάνει με τον οργανισμό μου και το lifestyle που ακολουθώ , υπάρχουν καθημερινές/εβδομαδιαίες συνήθειες για αρκετούς πχ το αλκοόλ που επιβαρύνουν τα νεφρά τους , προσωπικά όμως σοβαρό αθλητή/αθλούμενο που νοιάζεται πρώτα απόλα για την υγεία του και το σώμα του που να πίνει συχνά αλκοόλ δεν ξέρω. Και αυτός είναι ένας μόνο παράγοντας ανάμεσα σε πολλούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 @deker Οσες έρευνες και να έχω διαβάσει και διατροφολογο που έχω ρωτήσει μέχρι 2.8γρ ανά κιλό βάρους πρωτεινης λένε. Μετά συμπληρώνεις με υδατάνθρακες για να καλύψεις τις θερμιδες σου. Εγώ που κάνω 5 προπονησεις την εβδομάδα κροςφιτ παίρνω 160γρ πρωτεινης (68 κιλά είμαι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 @deker Οσες έρευνες και να έχω διαβάσει και διατροφολογο που έχω ρωτήσει μέχρι 2.8γρ ανά κιλό βάρους πρωτεινης λένε. Μετά συμπληρώνεις με υδατάνθρακες για να καλύψεις τις θερμιδες σου. Εγώ που κάνω 5 προπονησεις την εβδομάδα κροςφιτ παίρνω 160γρ πρωτεινης (68 κιλά είμαι). Λίγες σελίδες πίσω είναι η μόνη έρευνα που χρειάζεται να ξέρεις. Οι υπόλοιπες που έχεις διαβάσει δεν νομίζω πως αναιρούν αυτή που αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Υ.Γ. Απόλλωνα, πρόσεχε πώς εκφράζεσαι σε δημόσιο φόρουμ. Δεν τον ξέρεις προσωπικά τον Τεο για να τον προσβάλεις ότι λεει ανοησίες. Διαφώνησε όσο θες αλλά προσοχή στους χαρακτηρισμούς. Χα χα Μην δίνεις σημασία ρε Γιάννο! Σε μια δημόσια συζήτηση υπάρχουν και οι εριστικοί προσβλητικοί συνομιλητές. Αν τυγχάνει να είναι και oi χωρίς επιχειρήματα ενθουσιώδεις παντογνώστες, που δεν έχουν ιδέα γιατί μιλάνε, τότε ξεκάθαρα δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση και πάνε βουρ στην λίστα αγνόησης .....και όλα μέλι γάλα! --------------------------------------------------------------------------------- Στο θέμα μας τώρα για την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης. Κοίτα πως το βλέπω εγώ. Έστω ότι νέος 70κ.g γυμνάζεται μέτρια 3-5 φορές την εβδομάδα και χρειάζεται 2500 θερμίδες για να συντηρήσει το βάρος του. Πολύ συντηρητικά τα macros του ας τα κατανείμουμε σε πρ.30%-υδ.50%-λιπ.20% 2500Χ30%=750 θερμίδες από πρωτεΐνη /4 θερμίδες το gr=187.5 gr πρωτεΐνης .Δηλαδή χρειάζεται 2,7 gr ανά κιλό σωματικού βάρους. Αν πούμε ότι θέλει να πάρει όγκο η να διατηρήσει τους μύες του χάνοντας κιλά εκεί τα gr ανεβαίνουν/ Φυσικά έχουν αναφερθεί σπάνιες περιπτώσεις για πρόβλημα στα νεφρά αλλά δεν είναι κανόνας. Κατά την γνώμη μου είναι συμπτωματικό σε συνδυασμό με καταχρήσεις. Ο Νίκος αναφέρθηκε πιο πάνω στο παράδειγμα με το αλκοόλ. Φυσικά όπως λές και εσύ κάθε σώμα είναι διαφορετικό και συμπεριφέρεται διαφορετικά στην τροφή Ακόμη το ίδιο το σώμα κατα την ανάπτυξή του αλλάζει τις ανάγκες του όπως σωστά επισήμανε παλι ο Νίκος με παράδειγμα τον εαυτό του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Χα χα Μην δίνεις σημασία ρε Γιάννο! Σε μια δημόσια συζήτηση υπάρχουν και οι εριστικοί προσβλητικοί συνομιλητές. Αν τυγχάνει να είναι και oi χωρίς επιχειρήματα ενθουσιώδεις παντογνώστες, που δεν έχουν ιδέα γιατί μιλάνε, τότε ξεκάθαρα δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση και πάνε βουρ στην λίστα αγνόησης .....και όλα μέλι γάλα! --------------------------------------------------------------------------------- υπάρχουν και αυτοί που αναπαράγουν άκριτα ότι ακούνε π.χ. ότι το κοτόπουλο του εμπορίου είναι ποιοτική τροφή, το οποίο είναι ένα βήμα καλύτερο από τα junk food Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 υπάρχουν και αυτοί που αναπαράγουν άκριτα ότι ακούνε π.χ. ότι το κοτόπουλο του εμπορίου είναι ποιοτική τροφή, το οποίο είναι ένα βήμα καλύτερο από τα junk food με αυτό συμφωνώ , αλλα δεν νομίζω πως κάποιος αγοράζει κοτόπουλο εμπορίου επειδή το θεωρεί top τροφή , αλλα επειδή δεν έχει την δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Οι τιμές αν θες να φας βιολογικά τρόφιμα εκτοξεύονται στο θεό. Τουλάχιστον για εμένα ειναι καθαρά θέμα κόστους , αν είχα την δυνατότητα θα έτρωγα εντελώς διαφορετικά απότι τρώω τώρα. Πχ τα αυγά , τα δικά μου σε σχέση με του εμπορίου , ακόμα και τα δήθεν βιολογικά δεν έχουν καμία σχέση , ότι έχω βρει απ το εμπόριο πέρα απ την όψη που λέει πολλά είναι κ άγευστο. Αλλα το κόστος στη χώρα μας πάει κάπως έτσι junk food-> φθηνά τρόφιμα αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας ->βιολογικά τρόφιμα. Σίγουρα κάποιοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν με το ίδιο κόστος ή ακόμα καλύτερα να έχουν και δικά τους βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 με αυτό συμφωνώ , αλλα δεν νομίζω πως κάποιος αγοράζει κοτόπουλο εμπορίου επειδή το θεωρεί top τροφή ο φίλος αυτό έγραψε και πάνω σε αυτό διαφώνησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει 0,8γρ πρωτείνης / κιλό σωματικου βάρους. Αυτό το νούμερο ανεβαίνει στο 1,3 για αθλητές. Άρα τα 90γρ είναι ένα καλό νούμερο για κάποιον 70 κιλά που γυμναζεται (εκτός κι ο ΠΟΥ αποτελείται από άσχετους επιστήμονες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και βγάζουν ένα νούμερο στην τύχη). Αυτή είναι η φιτνες προσέγγιση. Η bb προσέγγιση μιλά για 200+γρ πρωτεινης τη μέρα, για κρεατίνες, για bcaa και τόσα άλλα καλούδια. Νομίζω όμως ότι είμαστε στο das fitness thread κι όχι στο bodybuilding.com. Αν έχει αλλάξει κάτι, ενημερώστε. Η μεγάλη ποσότητα πρωτείνης μπορεί να επιβαρύνει τα νεφρά (εξαρταται από τον οργανισμό). Μπορεί επίσης, σε συνδυασμό με τη σωστή προπόνηση, να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη υπερτροφία. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει σωστό, πρέπει όμως να γνωρίζει όλες τις παραμέτρους προτού αποφασίσει (informed decision που λένε και στο χωριό μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 εκτός από το να έχεις δικές σου κότες, από μπορείς να αγοράσεις καλής ποιότητας κοτόπουλα; τα μαγαζιά τα οποία πουλάνε μόνο κότες και αυγά έχουν καλύτερη ποιότητα σε αυτό το είδος ή @@; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 εκτός από το να έχεις δικές σου κότες, από μπορείς να αγοράσεις καλής ποιότητας κοτόπουλα; τα μαγαζιά τα οποία πουλάνε μόνο κότες και αυγά έχουν καλύτερη ποιότητα σε αυτό το είδος ή @@; όλα τιγκα στα αντιβιωτικά ειναι, εκτός και αν έχεις κανάν ανθρωπο απο χωριο που να τον εμπιστευεσαι. αν καθηστε τωρα και ψάχνετε και σε αυτά που τρώμε τι σκατά ειναι θα αποτρελαθούμε τελείως. ότι κυκλοφορεί ειναι σαβούρα ψεκασμένη με αηδίες. deal with it and go on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Οχι δεν ειναι ολα τιγκα στα αντιβιοτικα. Αντιβιοτικα δε χρησιμοποιουνται στην ΕΕ εδω και χρονια. Επισης ακομα και σε χωρες που χρησιμοποιουνται ειναι σε συγκεντρωσεις που ΔΕΝ περνανε στα κτηνοτροφικα προιοντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 όλα τιγκα στα αντιβιωτικά ειναι, εκτός και αν έχεις κανάν ανθρωπο απο χωριο που να τον εμπιστευεσαι. αν καθηστε τωρα και ψάχνετε και σε αυτά που τρώμε τι σκατά ειναι θα αποτρελαθούμε τελείως. ότι κυκλοφορεί ειναι σαβούρα ψεκασμένη με αηδίες. deal with it and go on. Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως απο το θέμα του fitness να πω οτι αυτό που λες δεν είναι η λύση.. Μπορεί όλος ο πλανήτης να είναι μολυσμένος αλλά λύσεις υπάρχουν τουλάχιστον για να βελτιώσουμε την ποιότητα της τροφής που τρώμε. Μπορεί να μην μπορούμε να την καθαρίσουμε 100% αλλά και 10% να τρώμε καθαρότερα για μένα αξίζει. Και σίγουρα αυτός που τρώει καθημερινά 500γ κοτόπουλο εμπορίου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αρρωστήσει απο κάποιον που τρώει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής απο το χωριό του ή απο κάποιον που τρώει λιγότερο κοτόπουλο εμπορίου και συμπληρώνει με άλλες καθαρότερες τροφές. Οπότε μην τα τσουβαλιάζουμε όλα και γινόμαστε μοιρολάτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Να αρρωστησει απο τι; Τι οριζεται ως κοτοπουλο εμποριου; Σιγουρα μεγαλυτερες πιθανοτητες απο που προκυπτει; "Το χωριο" σε τι συνθηκες αναφερεται; Ρε παιδια μη γραφουμε ανακριβειες και αβασιμα πραγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως απο το θέμα του fitness να πω οτι αυτό που λες δεν είναι η λύση.. Μπορεί όλος ο πλανήτης να είναι μολυσμένος αλλά λύσεις υπάρχουν τουλάχιστον για να βελτιώσουμε την ποιότητα της τροφής που τρώμε. Μπορεί να μην μπορούμε να την καθαρίσουμε 100% αλλά και 10% να τρώμε καθαρότερα για μένα αξίζει. Και σίγουρα αυτός που τρώει καθημερινά 500γ κοτόπουλο εμπορίου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αρρωστήσει απο κάποιον που τρώει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής απο το χωριό του ή απο κάποιον που τρώει λιγότερο κοτόπουλο εμπορίου και συμπληρώνει με άλλες καθαρότερες τροφές. Οπότε μην τα τσουβαλιάζουμε όλα και γινόμαστε μοιρολάτρες. μαζί σου δεν λέω συφμωνώ απόλυτα. πρωσοπικά όμως οπως ειπε και ο νίκος αν ειχα άλλο μπατζετ θα έκανα ξεκάθαρα και άλλη διατροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Να αρρωστησει απο τι; Τι οριζεται ως κοτοπουλο εμποριου; Σιγουρα μεγαλυτερες πιθανοτητες απο που προκυπτει; "Το χωριο" σε τι συνθηκες αναφερεται; Ρε παιδια μη γραφουμε ανακριβειες και αβασιμα πραγματα. Να αρρωστήσει απο οτιδήποτε. πχ καρκίνο προκύπτει απο τη χρήση της λογικής που λέει οτι η καθαρότερη τροφή οδηγεί σε καλύτερη υγεία. το χωριο αναφέρεται σε κοτόπουλα που ζουν ελεύθερα σε μεγάλη έκταση και τρέφονται με φυσικές τροφές,χωρίς να τρώνε ορμόνες και αντιβιοτικά. Τέλος ανακρίβειες λες εσύ που γράφεις οτι στην εε δεν δίνονται αντιβιοτικά. Η μόνη αλλαγή που έγινε είναι οτι ο νόμος λέει να μη δίνονται προληπτικά. Αν το ζώο είναι άρρωστο μια χαρά μπορεί να πάρει αντιβιοτικά. Και όπως καταλαβαίνεις είναι επιλογή του κτηνοτρόφου να ορίσει το ζώο άρρωστο και να του δώσει αντιβιοτικά όποτε θέλει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις