johnbond Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα ημερα ποδιων λιγες ασκησεις. Μπροστινα σκουοτ Εκτασεις τετρακεφαλων Leg curl. Στην δευτερη ασκηση ηρθε ο γυμναστης και με ρωτησε αν ειμαι ζεστος του απαντησα ναι και ειχαμε δολοφονια. Δεν μπορουσα να σταθω. Ανεβαινα τα σκαλια του σπιτιου μου πιανοντας τους τοιχους. Μου ειπε γελοντας κανω και παραδοσεις κατ οικον αμ δεν μπορεις να πας. Κάνεις καιρό τις εκτάσεις; Η γνώμη μου είναι οτι δεν είναι άσκηση για να φορτώνεις μεγάλα βάρη. Εγώ πλέον την κάνω με πολύ χαλαρά βάρη μόνο για προθέρμανση.Και απο τότε τα γόνατα μου είναι σαν καινούρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια. Θελω τις συμβουλες σας Μεχρι τελος καλοκαιριου-αρχες φθινοπωρου ημουν περιπου 20% σωματικο λιπος και γυμναζομουν περιστασιακα στο σπιτι. Οκτωβριο ξεκινησα σοβαρη γυμναστικη και διαιτα. Σε 2 μηνες εχω πεσει περιπου στο 15%. Εχω κοψει ολο το σαβουροφαι σχεδον απολυτα. Ημουν 72 κιλα (1.77m) ειμαι παλι 71-72 (που σημαινει οτι πηρα περιπου 2-3 κιλα μυικης μαζας?). Τελος παντων, αυτο που θελω τωρα ειναι να δωσω εμφαση στην αποκτηση μυικης μαζας κυριως και απο λιπος αντε να φτασω μεχρι 13-14%. Οποτε τι προτεινετε να περιλαμβανει η διατροφη μου ή τι ασκησεις να προτιμησω κυριως και ποσα g πρωτεινη να παιρνω καθημερινα; (Τωρα ειμαι 100-150g συνηθως) εντιτ: Θελω δλδ να φτασω 75 κιλα τουλ. με λιπος <=15% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ημουν 72 κιλα (1.77m) ειμαι παλι 71-72 (που σημαινει οτι πηρα περιπου 2-3 κιλα μυικης μαζας?). ΟΧΙ, δεν γινεται αυτο. the process of getting fat is a growth process, and the body grows fat and muscle at the same time. In the absence of chemical (anabolic steroid) assistance, every weight-gain or weight-loss episode is composed of both bodyfat and lean body mass/muscle. In other words, when you lose bodyfat, you lose some muscle mass too. Always. A bodybuilder in the final stages of contest preparation loses some muscle mass as she drops bodyfat. And when you gain bodyfat, you gain some muscle mass too. Always. πηγη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 πήγα στους αγώνες powerlifting τον Νοέμβριο πόλεμος έγινε πολύ το χάρηκα τι δουλεία έχει το δυναμικό τρίαθλο με το fitness? τι σχέση έχει ένας που σηκώνει κιλά με κάποιον που μετράει θερμίδες? , δε ξέρω ποιος το μετέφερε αλλά από άθληση δε ξέρει όρίστε,θα λέγατε ότι τα αλάνια εδώ ασχολούνται με το fitness? ούτε φωνητικά δε στέκει να το πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ΟΧΙ, δεν γινεται αυτο. πηγη ουσιαστικα λοιπον το βελτιστο ειναι να παιρνεις και μυικη μαζα και λιπος απλα πολυ μυικη μαζα και πολυ λιγο λιπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ουσιαστικα λοιπον το βελτιστο ειναι να παιρνεις και μυικη μαζα και λιπος απλα πολυ μυικη μαζα και πολυ λιγο λιπος; Αν καταφέρεις να βάζεις 60 μυς-40 λίπος είναι μια καλή αναλογία αλλά θέλει σωστή διατροφή,σωστό αριθμό θερμίδων και σωστή εκγύμναση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια. Θελω τις συμβουλες σας Μεχρι τελος καλοκαιριου-αρχες φθινοπωρου ημουν περιπου 20% σωματικο λιπος και γυμναζομουν περιστασιακα στο σπιτι. Οκτωβριο ξεκινησα σοβαρη γυμναστικη και διαιτα. Σε 2 μηνες εχω πεσει περιπου στο 15%. Εχω κοψει ολο το σαβουροφαι σχεδον απολυτα. Ημουν 72 κιλα (1.77m) ειμαι παλι 71-72 (που σημαινει οτι πηρα περιπου 2-3 κιλα μυικης μαζας?). Τελος παντων, αυτο που θελω τωρα ειναι να δωσω εμφαση στην αποκτηση μυικης μαζας κυριως και απο λιπος αντε να φτασω μεχρι 13-14%. Οποτε τι προτεινετε να περιλαμβανει η διατροφη μου ή τι ασκησεις να προτιμησω κυριως και ποσα g πρωτεινη να παιρνω καθημερινα; (Τωρα ειμαι 100-150g συνηθως) εντιτ: Θελω δλδ να φτασω 75 κιλα τουλ. με λιπος <=15% Τουλάχιστον 210 γρ πρόσληψη πρωτεΐνης, καθημερινά. ΟΧΙ, δεν γινεται αυτο. πηγη Εννοείται πως γίνεται αν είσαι αρχάριος. Όπως δήλωσε παραπάνω, άρχισε σοβαρή γυμναστική και διατροφή μόλις πρόσφατα. Γίνεται εύκολα τον πρώτο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τουλάχιστον 210 γρ πρόσληψη πρωτεΐνης, καθημερινά. Γίνεται ένας άνθρωπος 70 κιλών να απορροφήσει 200 γραμμάρια πρωτεϊνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμα και να μπορεί, η επιβάρυνση στα νεφρά θα ειναι τρομακτική, ειδικά αν κάποιος ακολουθήσει τέτοιο πρωτόκολλο διατροφής επι μακρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εχω κιλά κυριως στα πόδια/γαμπες/κοιλιά. Εδω κ 6 μήνες γυμνάζομαι κ κανω διατροφή κ ενώ απο την μεση κ πανω βλέπω αλλαγές στα πόδια δεν εχω δει σχεδόν καμία (οκ μπαίνουν πιο εύκολα τα παντελόνια πλέον αλλά γενικά εδω κ καιρό φαίνονται οτι δεν χανω όγκο εκεί). Η ερώτηση είναι να σταματήσω να τα εξασκω κ απλα να κανω περισσότερο cardio? Τωρα περπαταω σε κλίση 3% με 6.5 χμω για 40-60 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να διαλέξεις από που θα χάσεις κιλά. Συνέχισε να χάνεις κιλά και θα χάσεις και από τα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να διαλέξεις από που θα χάσεις κιλά. Συνέχισε να χάνεις κιλά και θα χάσεις και από τα πόδια.διαβασα καπου για υπερτροφία αν κ δεν ξερω αν αυτο μπορει να συμβεί σε μένα. Γενικά θεωρείς οτι πρέπει να αυξήσω το cardio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εχω κιλά κυριως στα πόδια/γαμπες/κοιλιά. Εδω κ 6 μήνες γυμνάζομαι κ κανω διατροφή κ ενώ απο την μεση κ πανω βλέπω αλλαγές στα πόδια δεν εχω δει σχεδόν καμία (οκ μπαίνουν πιο εύκολα τα παντελόνια πλέον αλλά γενικά εδω κ καιρό φαίνονται οτι δεν χανω όγκο εκεί). Η ερώτηση είναι να σταματήσω να τα εξασκω κ απλα να κανω περισσότερο cardio? Τωρα περπαταω σε κλίση 3% με 6.5 χμω για 40-60 λεπτά. αν θες να αποκτήσεις πόδια καλαμάκια απο σουβλάκι η αλλιώς chicken legs ναι , κάνε αυτό που λες αλλιώς θα πρέπει να χάσεις το λίπος που έχουν κ έχουν αυτό τον όγκο που δεν σου αρέσει και να τα γυμνάσεις σοβαρά για να αποκτήσουν μια φυσιολογικη/καλή μυική μάζα. Έτσι τα παντελόνια θα σου μπαίνουν κ ταυτόχρονα θα έχεις δυνατό κάτω σώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 διαβασα καπου για υπερτροφία αν κ δεν ξερω αν αυτο μπορει να συμβεί σε μένα. Γενικά θεωρείς οτι πρέπει να αυξήσω το cardio? Οχι, ουτε να αυξησεις ουτε να μειωσεις. Να επιμεινεις. Κι αν σου αρεσει, να το αντικαταστησεις με βαρη. Οχι μονο θα χασεις λιπος αλλα ταυτοχρονα θα βαλεις μυς που θα βελτιωσει ακομη περισσοτερο το τελικο αισθητικο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμα και να μπορεί, η επιβάρυνση στα νεφρά θα ειναι τρομακτική, ειδικά αν κάποιος ακολουθήσει τέτοιο πρωτόκολλο διατροφής επι μακρον. Καθημερινα ομως αν προσλαμβανω μ.ο 120g πρωτεινης επιβαρυνω τον οργανισμο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις