yannis27gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το να βλέπεις τον άνθρωπο σα να ειναι σόμπα ειναι παρωχημένο και λανθασμένο ντεκερ. Δεν καίμε αλλα μεταβολιζουμε την τροφη και στο παιχνίδι μπαίνουν κι οι ορμόνες που το θερμιδικο μοντέλο τις αγνοεί παντελώς. 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα ημερα ποδιων λιγες ασκησεις. Μπροστινα σκουοτ Εκτασεις τετρακεφαλων Leg curl. Στην δευτερη ασκηση ηρθε ο γυμναστης και με ρωτησε αν ειμαι ζεστος του απαντησα ναι και ειχαμε δολοφονια. Δεν μπορουσα να σταθω. Ανεβαινα τα σκαλια του σπιτιου μου πιανοντας τους τοιχους. Μου ειπε γελοντας κανω και παραδοσεις κατ οικον αμ δεν μπορεις να πας. Πολυ καλο αισθημα, δεν ειναι για συνεχεια αλλα μου αρεσε 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα 6
Apollonas25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 πήγα στους αγώνες powerlifting τον Νοέμβριο πόλεμος έγινε πολύ το χάρηκα 1
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα Χωρίς βάρη έχεις αλλάξει διατροφή ;
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα Μακαρι να σηκωθει τσουναμι 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς βάρη έχεις αλλάξει διατροφή ; Σα ζώο έτρωγα πριν σαν ζώο τρώω και τώρα. Όχι δεν έχω αλλάξει κατι. Ισως λόγο τις ποσότητες
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλά ρε, εσυ δεν έλεγες οτι δεν πρεπει να τρέχουμε στην άμμο;
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως σημερα ξυπνησα στις 5 και 6 ημουν Παρνηθα ανεβηκα μια τα σκαλακια σε σχετικα καλο χρονο .Το κρυο που εχει δεν περιγραφεται ... Αλλα ετσι θα σφιξουν τα κρεατα χαχααχ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλά ρε, εσυ δεν έλεγες οτι δεν πρεπει να τρέχουμε στην άμμο; Ναι ρε. ΤΟ να τρεξεις μια φορα στο τοσο προφανως και δεν θα σου κανει τιποτα. Εχτες δεν ειχα παει για τρεξιμο παντως, επαιζα με το κουταβι που φαινεται στο βαθος να με κυνηγάει και μετα εριξα μια βουτια Δυστυχως δεν μπορω να κανω ουτε κολυμπι... 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως σημερα ξυπνησα στις 5 και 6 ημουν Παρνηθα ανεβηκα μια τα σκαλακια σε σχετικα καλο χρονο .Το κρυο που εχει δεν περιγραφεται ... Αλλα ετσι θα σφιξουν τα κρεατα χαχααχ Με τετοιο φαι που κανεις, για συσφιξη λιπους σε κοβω 3
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Με τετοιο φαι που κανεις, για συσφιξη λιπους σε κοβω 2 φορες την εβδομαδα τρωω εξω αντε 3 .Και θα γινει μια συντομα . Επισης καιω και πολυ με αυτα που κανω !
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι θα γίνει μία το είπες πριν ένα μήνα mr. Fotis13 . Φάε εσύ να ζηλεύουμε και μετά να λες δεν είσαι Μαργαρίτα. 3
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να υπαρχει ισορροπια δεν μπορω εγω να προσεχω ολο τον χρονο εχουμε και μια κοινωνικη ζωη .Κανω διατροφη τον μισο χρονο για να ειμαι ετοιμος οταν θελω εγω . Εξαλλου φετος δεν εχω μεγαλο βουνο οποτε ειμαι σε πιο χαλαρους ρυθμους ,περσι ειχα γινει ρομποτ απο τις προπονησεις . 2
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι θα γίνει μία το είπες πριν ένα μήνα mr. Fotis13 . Φάε εσύ να ζηλεύουμε και μετά να λες δεν είσαι Μαργαρίτα. Τις αδικίες τις βλέπεις 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις