Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να βλέπεις τον άνθρωπο σα να ειναι σόμπα ειναι παρωχημένο και λανθασμένο ντεκερ. Δεν καίμε αλλα μεταβολιζουμε την τροφη και στο παιχνίδι μπαίνουν κι οι ορμόνες που το θερμιδικο μοντέλο τις αγνοεί παντελώς.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σημερα ημερα ποδιων λιγες ασκησεις.

Μπροστινα σκουοτ

Εκτασεις τετρακεφαλων

Leg curl.

Στην δευτερη ασκηση ηρθε ο γυμναστης και με ρωτησε αν ειμαι ζεστος του απαντησα ναι και ειχαμε δολοφονια. Δεν μπορουσα να σταθω. Ανεβαινα τα σκαλια του σπιτιου μου πιανοντας τους τοιχους. Μου ειπε γελοντας κανω και παραδοσεις κατ οικον αμ δεν μπορεις να πας.

Πολυ καλο αισθημα, δεν ειναι για συνεχεια αλλα μου αρεσε

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα :D

post-224460-0-90746000-1512482707_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα :D

Χωρίς βάρη έχεις αλλάξει διατροφή ;

Δημοσ.

Μακαρι να σηκωθει τσουναμι 

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Χωρίς βάρη έχεις αλλάξει διατροφή ;

Σα ζώο έτρωγα πριν σαν ζώο τρώω και τώρα. :P

Όχι δεν έχω αλλάξει κατι. Ισως λόγο τις ποσότητες

Δημοσ.

Εγω παντως σημερα ξυπνησα στις 5 και 6 ημουν Παρνηθα ανεβηκα μια τα σκαλακια σε σχετικα καλο χρονο .Το κρυο που εχει δεν περιγραφεται ...

Αλλα ετσι θα σφιξουν τα κρεατα χαχααχ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά ρε, εσυ δεν έλεγες οτι δεν πρεπει να τρέχουμε στην άμμο;

Ναι ρε. ΤΟ να τρεξεις μια φορα στο τοσο προφανως και δεν θα σου κανει τιποτα. Εχτες δεν ειχα παει για τρεξιμο παντως, επαιζα με το κουταβι που φαινεται στο βαθος να με κυνηγάει και μετα εριξα μια βουτια :D

Δυστυχως δεν μπορω να κανω ουτε κολυμπι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως σημερα ξυπνησα στις 5 και 6 ημουν Παρνηθα ανεβηκα μια τα σκαλακια σε σχετικα καλο χρονο .Το κρυο που εχει δεν περιγραφεται ...

Αλλα ετσι θα σφιξουν τα κρεατα χαχααχ

Με τετοιο φαι που κανεις, για συσφιξη λιπους σε κοβω
  • Like 3
Δημοσ.

Με τετοιο φαι που κανεις, για συσφιξη λιπους σε κοβω

2 φορες την εβδομαδα τρωω εξω αντε 3 .Και θα γινει μια συντομα .

Επισης καιω και πολυ  με αυτα που κανω !

Δημοσ.

Το ότι θα γίνει μία το είπες πριν ένα μήνα mr. Fotis13 . Φάε εσύ να ζηλεύουμε και μετά να λες δεν είσαι Μαργαρίτα.  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Πρεπει να υπαρχει ισορροπια  δεν μπορω εγω να προσεχω ολο τον χρονο εχουμε και μια κοινωνικη ζωη  .Κανω διατροφη τον μισο χρονο για να ειμαι ετοιμος οταν θελω εγω .

Εξαλλου φετος δεν εχω μεγαλο βουνο  οποτε ειμαι σε πιο χαλαρους ρυθμους ,περσι  ειχα  γινει ρομποτ  απο τις προπονησεις .

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι θα γίνει μία το είπες πριν ένα μήνα mr. Fotis13 . Φάε εσύ να ζηλεύουμε και μετά να λες δεν είσαι Μαργαρίτα.  :lol:

Τις αδικίες τις βλέπεις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...