Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

RIP box για μένα. Χτες έπαθα μυοψία κι ο γιατρός στο νοσοκομείο μου το απαγόρεψε. Παρόλο που θεωρεί πώς ίσως και να μην φταίει αυτό, λόγω πολύ υψηλής μυωπίας κινδυνεύω να τυφλωθώ άμα φάω κανένα καλό χτύπημα... Επομένως, μόνο σάκο μπορώ να χτυπάω. Όχι sparring και φυσικά ούτε λόγος για αγώνες. Κρίμα αλλά δε γαμείς, shit happens.

Παράλληλα, ξεκίνησε τις τελευταίες 2 βδομάδες η γυναίκα μου νηστεία κι είπα ευκαιρία να μειώσω το κρέας και να τρώω μεσημεριανό τα δικά της φαγητά που φυσικά στηρίζονται στον υδατάνθρακα. Αμέσως έκανα μια μικρούλα μπάκα :). Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο υδατάνθρακας σε μένα προκαλεί insulin spike που οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού λίπους. Αν θέλω ίσιο στομάχι τότε η low carb diet είναι μονόδρομος.

Το οποίο δεν ισχύει για τη γυναίκα μου η οποία στο ίδιο διάστημα έχασε 2 κιλά (σύμφωνα με τα λεγόμενά της). Άλλο DNA, άλλος μεταβολισμός.

Περαστικά ρε Γιάννο.

Δεν μαμιέται το box. Πρώτα από όλα η υγεία μας. Νομίζω με αυτό το πρόβλημα και τα βάρη είναι επικίνδυνα .

Προπαντός όταν είναι θέμα του αμφιβληστροειδούς.

Και στα δικά μου, το πρόβλημα με τον ώμο χειροτέρεψε. Ξερένεται όλο το χέρι. Μέχρι και τα δάχτυλα μουδιάζουν . Στην βδομάδα θα κάνω μαγνητική .

Αλλά δεν μασάμε . Bolt θα γίνω . Συνέχεια τρέχω στο gym αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο Χαχα!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλάιν εγώ στη προπονηςη της Πέμπτης εκει που καθόμουν κι εκανα Κωπηλατική, ξαφνικά ζαλίστηκα, δεν έβλεπα καλα , να μη τα πολυλογώ χτες πήρα εξιτήριο χαχα

Κι έβριζα γιατί δε πρόλαβα να ολοκληρώσω τη προπονηςη χαχα

Υγεία να χούμε κι ολα γίνονται έστω και με τροποποιήσεις.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 3
Δημοσ.
Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο υδατάνθρακας σε μένα προκαλεί  insulin spike  που οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού λίπους.  

:whistle: :-(

Mπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο τι εννοείς;

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν ειναι του αμφιβληστροειδή το πρόβλημα Τεο αλλα στο υαλωδες σωμα. Απλά πρεπει να συνηθίσω οτι στο ενα μάτι θα εχω μόνιμα πλεον μερικά μυγάκια.

Ντεκερ, σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου την ορμονική εξήγηση του πάχους; Εισαι φαν του θερμιδικου ισοζυγίου; Ξεκινά απ αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?t=999s&v=0z03xkwFbw4

• Like 1
Δημοσ.

σχεδόν πάντα ενώ νιώθω ενεργειακά κομπλέ κατα την διάρκεια της εξάσκησης νιώθω ατονίες (χασμουρητά κτπ). Υπάρχει τρόπος να τονωθώ κάπως? 

Δημοσ.

σχεδόν πάντα ενώ νιώθω ενεργειακά κομπλέ κατα την διάρκεια της εξάσκησης νιώθω ατονίες (χασμουρητά κτπ). Υπάρχει τρόπος να τονωθώ κάπως? 

το θέμα ειναι οτι πίνω ήδη 4-5 καφέδες μεχρι να πάω.

ποσες ωρες κοιμασαι? κοιμασαι καλα?

Δημοσ.

ποσες ωρες κοιμασαι? κοιμασαι καλα?

7 με 8 ώρες. Ξυπνάω 6:00 κ γυμναστήριο παω 19:00 δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι αργω να παω.
Δημοσ.

Δουλεύεις προηγουμένως? Αν ναι, λογικό είναι να είσαι κουρασμένος.

Εγώ που πηγαίνω δύο εβδομάδες 9.30 το πρωί και την τρίτη εβδομάδα 6.00 το απόγευμα, μετά τη δουλειά και το πρωινό ξύπνημα, νιώθω πολύ κουρασμένος και είμαι πεπεισμένος ότι το πρωί που είμαι και νηστικός βγαίνει πιο άνετα η προπόνηση.

Δημοσ.

Δουλεύεις προηγουμένως? Αν ναι, λογικό είναι να είσαι κουρασμένος.

Εγώ που πηγαίνω δύο εβδομάδες 9.30 το πρωί και την τρίτη εβδομάδα 6.00 το απόγευμα, μετά τη δουλειά και το πρωινό ξύπνημα, νιώθω πολύ κουρασμένος και είμαι πεπεισμένος ότι το πρωί που είμαι και νηστικός βγαίνει πιο άνετα η προπόνηση.

Το θεμα ειναι πως δεν νιωθω σωματικα κουρασμένος κ ελεγα μην υπάρχει τροπος με βιταμίνες ή οτιδήποτε άλλο να ανέβω. Λετε να παιζει ρολο που τρωω το τελευταίο κύριο γεύμα της ημέρας στις 17:00-17:30?
Δημοσ.

Να γυμναστεις πιο έντονα γιατί μάλλον βαριέσαι
Δημοσ.

Ντεκερ, σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου την ορμονική εξήγηση του πάχους; Εισαι φαν του θερμιδικου ισοζυγίου; Ξεκινά απ αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?t=999s&v=0z03xkwFbw4

Ναι, δεν είπες ακριβώς κάτι τέτοιο...εγώ απόρησα συγκεκριμένα με το "insulin spike" που σου προκαλεί "αύξηση του ποσοστού λίπους". Όχι, δεν γίνεται έτσι ακριβώς η διαδικασία, εκτός αν υπάρχει κάτι τελευταίο στην επιστήμη που το αγνοώ αλλά θα ήθελα πολύ να το μάθω. Κι εννοείται πως το θερμιδικό ισοζύγιο ισχύει ΠΑΝΤΑ. Είναι ο νόμος της φύσης τι να κάνουμε, το συγκεκριμένο είναι κάτι που δεν μπορείς να το παραβιάσεις σε καμία περίπτωση με τη σημερινή γνώση.

Αλλά οκ, ο καθένας προφανώς γνωρίζει το σώμα του καλύτερα (ή όχι) και σίγουρα είναι αρκετές οι περιπτώσεις που ξεφεύγουν απ' το "συνηθισμένο".

Δημοσ.

Από εκεί που κανονίζατε ομαδικές προπονήσεις, σας βλέπω για ομαδικές εξετάσεις.  :P

Παραπονιέμαι κι εγώ που νιώθω καμιά ενόχληση στο γόνατο αραιά. Δεν ξαναμιλάω!

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...