Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά και εγω όλο το χρόνο προσπαθώ να προσέχω τι τρώω και να έχω ως στόχο την μείωση λίπους.

Τωρα πρέπει να είμαι περίπου στο 10-11%. Νοιώθω ότι έχω κολλήσει εκεί και δεν πεφτω άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Έχεις το λίπος αθλητή πόσο πρέπει να έχεις δηλαδή;

Κοίτα θέλω να πέσω και άλλο κυρίως στην κοιλιά. Εκεί είναι που με ενοχλεί. Ίσως επειδή ήμουν αρκετά παχυς μου έχει μείνει. Γενικά στόχος είναι κάτω από 10℅, βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο

Κοίτα θέλω να πέσω και άλλο κυρίως στην κοιλιά. Εκεί είναι που με ενοχλεί. Ίσως επειδή ήμουν αρκετά παχυς μου έχει μείνει. Γενικά στόχος είναι κάτω από 10℅, βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο

Ακυρο. Ποσα δάχτυλα έσπασες για να γραψεις το c/0 ???????

Παιδιά και εγω όλο το χρόνο προσπαθώ να προσέχω τι τρώω και να έχω ως στόχο την μείωση λίπους.

Τωρα πρέπει να είμαι περίπου στο 10-11%. Νοιώθω ότι έχω κολλήσει εκεί και δεν πεφτω άλλο.

Είσαι σαν τον τριτο δηλαδή και θέλεις να κατέβεις και άλλο ;;; lol...

Ποιος σου έκανε την λιπομέτρηση;

post-68421-0-72963200-1511849294_thumb.jpg

δεν θεωρώ λογικό για κάποιον φυσικό να ψάχνει year round sub10% bf 
εδώ βέβαια έρχονται αρκετοί παράγοντες που δεν μπορείς να ξέρεις μέσα απ το internet. Είναι όντως ο άλλος τόσο χαμηλά σε bf ή νομίζει πως είναι? μυικότητα έχει ή ειναι απλά υπερβολικά αδύνατος?αν έχει σοβαρή μυικότητα κ sub10% bf είναι όντως φυσικός ?οχι οτι μας πέφτει λόγος ε αλλα παίζει μεγάλο ρόλο για να πεις σωστή γνώμη. 

τέλος πάντων ,οι εποχές δεν παίζουν ρόλο , θα πρέπει να κάνεις ότι σου χρειάζεται την δεδομένη στιγμή. Τώρα να θες να πέσεις κάτω απο 10% ξέρω γω το χειμώνα που το σώμα ειναι κρυμμένο δεν ξέρω κατα πόσο έχει ουσία , τόσο χαμηλό λίπος ειναι καθαρά για το μάτι , δεν εξυπηρετεί κάπου αλλού 

• Like 2

Διατροφολογος μου είχε κάνει λιπομετρηση με μηχανημα πριν 2.5 μήνες περίπου και είχα 12.4 τότε. Τωρα έχω πέσει σίγουρα και άλλο. Ίσως να μαι ανάμεσα στο 11-12% και όχι πιο κάτω.

Περίπου σαν τον τρίτο από τον αφαλο και πανω αλλά όπως είπα λόγω ότι ήμουν από μικρός παχυς έχω το λίπος μαζεμένο στην κοιλια αναλογικά.

Παιδιά γνωρίζει κανένας κάποιο καλό gym κοντά στα Πατησια(και ας είναι και σε άλλη περιοχη κοντινή);

Με ενδιαφέρει να είναι μεγαλο, με μονοζυγα, διζυγα κλπ γιατί κάνω αρκετες bodyweight ασκήσεις.

Ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ για την ιστορία και των παρόν των γυμναστηρίων ,του Bodybuilding και του fitness στην Ελλάδα. Όλοι οι παλιοί είναι εκεί ..

Must για όσους ζήσανε εκείνη την εποχή και με κάποιον τρόπο εξαιρετικό motivation.

(Δανεισμένο από διπλανό forum)

http://webtv.ert.gr/ert2/ta-stekia-ert/09noe2017-ta-stekia-neos-kyklos/

• Like 1

Ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ για την ιστορία των γυμναστηρίων ,του Bodybuilding και του fitness στην Ελλάδα. Όλοι οι παλιοί είναι εκεί ..

Must για όσους ζήσανε εκείνη την εποχή και με κάποιον τρόπο εξαιρετικό motivation.

(Δανεισμένο από διπλανό forum)

http://webtv.ert.gr/ert2/ta-stekia-ert/09noe2017-ta-stekia-neos-kyklos/

Πολυ ωραιο θεμα αλλα ΕΡΤ  δεν βλεπω απο αποψη  ,μου αρκει που την πληρωνω :)

Παιδιά γνωρίζει κανένας κάποιο καλό gym κοντά στα Πατησια(και ας είναι και σε άλλη περιοχη κοντινή);

Με ενδιαφέρει να είναι μεγαλο, με μονοζυγα, διζυγα κλπ γιατί κάνω αρκετες bodyweight ασκήσεις.

Αν λες για Άνω Πατήσια έχει

http://notorius-gym.gr/fitness/

https://www.synergyfitness.gr/

Το synergy που το έχω δει από μέσα δεν έχει τόση άπλα. Ενώ το notorious αν δεις έχει πολύ πιο ανοιχτούς χώρους.

Για Κάτω Πατήσια δεν έχω ιδέα.

Αν λες για Άνω Πατήσια έχει

http://notorius-gym.gr/fitness/

https://www.synergyfitness.gr/

Το synergy που το έχω δει από μέσα δεν έχει τόση άπλα. Ενώ το notorious αν δεις έχει πολύ πιο ανοιχτούς χώρους.

Για Κάτω Πατήσια δεν έχω ιδέα.

Το synergy φαίνεται ποιοτικό. Κοίτα ήθελα ένα Gym-Box να έχει μέσα κρίκους κλπ αν θες να κάνεις. Φαντάζομαι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να συνδυάζει τα πάντα;

Μετά από την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια επανάληψης με FTP -10% της πρώτης (χρονικά) προπόνησης στην οποία είχα αποτύχει (η δεύτερη αποτυχία οφείλεται στο μεγάλο διάστημα αποχής από τις προπονήσεις, περίπου 10 ημέρες), χτες κατάφερα να την ολοκληρώσω επιτυχώς!✌

Χαλάρωση σήμερα κι αύριο επανάληψη με FTP -9%.

• Like 1

RIP box για μένα. Χτες έπαθα μυοψία κι ο γιατρός στο νοσοκομείο μου το απαγόρεψε. Παρόλο που θεωρεί πώς ίσως και να μην φταίει αυτό, λόγω πολύ υψηλής μυωπίας κινδυνεύω να τυφλωθώ άμα φάω κανένα καλό χτύπημα... Επομένως, μόνο σάκο μπορώ να χτυπάω. Όχι sparring και φυσικά ούτε λόγος για αγώνες. Κρίμα αλλά δε γαμείς, shit happens.

Παράλληλα, ξεκίνησε τις τελευταίες 2 βδομάδες η γυναίκα μου νηστεία κι είπα ευκαιρία να μειώσω το κρέας και να τρώω μεσημεριανό τα δικά της φαγητά που φυσικά στηρίζονται στον υδατάνθρακα. Αμέσως έκανα μια μικρούλα μπάκα :). Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο υδατάνθρακας σε μένα προκαλεί insulin spike που οδηγεί σε αύξηση του ποσοστού λίπους. Αν θέλω ίσιο στομάχι τότε η low carb diet είναι μονόδρομος.

Το οποίο δεν ισχύει για τη γυναίκα μου η οποία στο ίδιο διάστημα έχασε 2 κιλά (σύμφωνα με τα λεγόμενά της). Άλλο DNA, άλλος μεταβολισμός.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...