logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στα χέρια καλά είναι, κραδασμό από το γάντι σου στο κεφάλι δεν δέχτηκες;
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ο ναι, οποτε ξεχνιομουν και δεν έσφιγγα τα χέρια στο κεφάλι, το πλήρωνα. Αυτογκόλ.
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ο ναι, οποτε ξεχνιομουν και δεν έσφιγγα τα χέρια στο κεφάλι, το πλήρωνα. Αυτογκόλ.Το κεφάλι είναι το πρόβλημα, όλα τα άλλα θα τα συνηθίσεις πιστεύω αλλά μερικές καλές στο κεφάλι ή μια καλή στο σαγόνι σε τελειώνει Από σώμα solar plexus και συκώτι είναι αρκετά επικίνδυνα, στο συκώτι ειδικά χάνεις τα πόδια σου αν τη φας καλά και σχεδόν γονατίζεις (πρέπει να υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο yt, αλλά αν φας ποτέ καμία εκεί θα δεις τη "μαγεία" του να γονατίζεις ανεξήγητα) 1
παπι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μου μάθαινε άμυνα σήμερα. Έπρεπε να μάθω τοποθετώ σωστά τα χέρια ώστε να δέχομαι χτυπήματα με ελάχιστο κόστος για το σώμα. Ε, όλο λάθος τα βαζα κι όλο τις έτρωγα Αλλά και σωστά που τα βαζα, πάλι ήταν επώδυνο καθώς δέχεσαι όλο τη δύναμη του χτυπήματος στα χέρια. Όχι πώς έβαλε τόση δύναμη ώστε να μελανιάσω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να "ψηθώ" στο ξύλο αν θέλω -που θέλω- να πάρω μέρος σε αγώνες. Πωπωπωπωπ με ψήνεις να πάω να τις φάω και γω. 3
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου μάθαινε άμυνα σήμερα. Έπρεπε να μάθω τοποθετώ σωστά τα χέρια ώστε να δέχομαι χτυπήματα με ελάχιστο κόστος για το σώμα. Ε, όλο λάθος τα βαζα κι όλο τις έτρωγα Αλλά και σωστά που τα βαζα, πάλι ήταν επώδυνο καθώς δέχεσαι όλο τη δύναμη του χτυπήματος στα χέρια. Όχι πώς έβαλε τόση δύναμη ώστε να μελανιάσω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να "ψηθώ" στο ξύλο αν θέλω -που θέλω- να πάρω μέρος σε αγώνες. Αυτο ακριβως εννουσα ,δεν μπορω να πω σε αυτη την διαδικασια και ειδος προπονησης οχι για τον πονο και την καταπονηση αυτο μου ειναι αδιαφορο ,αλλα να με κοπαναει ο αλλος δεν το αντεχω ,θα θελω να απαντησω και φυσικα δεν θα τον πετυχω ποτε χαχαχα . Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από Fotis13 3
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 αν έχεις τέτοιου είδους νεύρα καλύτερα να μην ασχοληθείς με τέτοια πράγματα γιατί μπορεί να γίνεις επικίνδυνος για τους γύρω σου αν μάθεις 2-3 πράγματα, ειδικά αν σε εκπαιδεύσει κάποιος κάγκουρας που δε σου βάλει χαλινάρι
alex_000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μου μάθαινε άμυνα σήμερα. Έπρεπε να μάθω τοποθετώ σωστά τα χέρια ώστε να δέχομαι χτυπήματα με ελάχιστο κόστος για το σώμα. Ε, όλο λάθος τα βαζα κι όλο τις έτρωγα Αλλά και σωστά που τα βαζα, πάλι ήταν επώδυνο καθώς δέχεσαι όλο τη δύναμη του χτυπήματος στα χέρια. Όχι πώς έβαλε τόση δύναμη ώστε να μελανιάσω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να "ψηθώ" στο ξύλο αν θέλω -που θέλω- να πάρω μέρος σε αγώνες. Πριν αποφασίσεις για αγώνες κάνε sparring με κάποιον που ασχολείται 3+ χρόνια και είναι κοντά στα μεταξύ 18-28 ετών σε 100% ένταση για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως (όχι τώρα φυσικά αφού ασχοληθείς και εσύ 1-2 χρόνια πρώτα). Να ξέρεις επίσης ότι η αγωνιστική προπόνηση δεν είναι σαν την προπόνηση που κάνεις σε καμία περίπτωση. Δεν θα είναι το πρόβλημα σου αν χτυπάνε τα γάντια τα μούτρα σου αλλά πως θα κρατήσεις την μύτη σου ίσια. 3
TEOKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μου μάθαινε άμυνα σήμερα. Έπρεπε να μάθω τοποθετώ σωστά τα χέρια ώστε να δέχομαι χτυπήματα με ελάχιστο κόστος για το σώμα. Ε, όλο λάθος τα βαζα κι όλο τις έτρωγα Αλλά και σωστά που τα βαζα, πάλι ήταν επώδυνο καθώς δέχεσαι όλο τη δύναμη του χτυπήματος στα χέρια. Όχι πώς έβαλε τόση δύναμη ώστε να μελανιάσω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να "ψηθώ" στο ξύλο αν θέλω -που θέλω- να πάρω μέρος σε αγώνες.Ωραίος Γιάννο!Θα δεις όσο προχωράς και μαθαίνεις θα αναπτύσσεις δικιές σου τεχνικές και διάφορα tricks να βελτιώνεσαι στην άμυνα ,στην επίθεση και στον χορό, εκμεταλευόμενος τα μοναδικά σου προσωπικά φυσικά προσόντα και δεξιότητες. Στην αρχή φαντάζομαι λόγω της απειρίας και του άγχους θα είσαι σφιγμένος και άκαμπτος. Σε αυτό πρέπει να δώσεις την περισσότερη σημασία και να προσπαθείς να είσαι χαλαρός και να ενεργοποιείς τους μύς σου μόνο όταν χρειάζεται. Με αυτό στο μυαλό σου θα βελτιώνεσαι σε ταχύτητα,έκρηξη εκεί που χρειάζεται και αντοχή να βγάλεις την προπόνηση. Αυτο ακριβως εννουσα ,δεν μπορω να πω σε αυτη την διαδικασια και ειδος προπονησης οχι για τον πονο και την καταπονηση αυτο μου ειναι αδιαφορο ,αλλα να με κοπαναει ο αλλος δεν το αντεχω ,θα θελω να απαντησω και φυσικα δεν θα τον πετυχω ποτε χαχαχα . Ρε συ σε bullying μικρό; αχαχα! 2
arnold94 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 μπορω να τρωω καθε μερα ενα πιατο σαρδελες;γιατι ακουσα καπου για ουρικο οξυ αν τρως πολυ
Demetra_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ξερετε μηπως αν λαχανικα τυπου μπροκολο, κουνουπιδι, φασολακια μπορουν να καταψυχθουν μαγειρεμενα?
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ξερετε μηπως αν λαχανικα τυπου μπροκολο, κουνουπιδι, φασολακια μπορουν να καταψυχθουν μαγειρεμενα?απο αποψη αν θα χαλασουν αν χανουν θρεπτικα συστατικα η αν απλα θα τρωγονται μετα;οτιδηποτε μαγειρευτηκε μαγειρεμενο θα βγει και ειτε θα πρεπει να το ζεστανεις λιγο ειτε να το αφησεις να ξαναπαει θερμοκρασια δωματιου και μπορεις να το φας.να χαλασουν δεν θα χαλασουν.για αρκετους ενα κατεψυγμενο φαγητο εχει χασει την γευση του οπως το ιδιο ισχυει για πολλους για το ξαναζεσταμενο φαγητο.
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 cheat meal μετά από αυστηρές 8 εβδομάδες διατροφής μετρημένες. (πρώτη φορά στη ζωή μου τόση διάρκια) έπεσα αρκετά σε λίπος και εχω γραμμωσει αρκετά. περιμενα αυτη την μέρα. βασανιστηκα χαχαχαχαχα cheat meal ε οχι cheat day. αχ βαχ!!! 5
TEOKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος!! Αλλά γράμμωση μές στον χειμώνα; Είσαι ανάποδος 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Για μενα δεν εχει να πει κατι, καλα κανει. Ολο το χρονο πρεπει να κοιτας το σωμα να ναι σε μια ισορροπια. Και να του δίνεις το ερεθισμα να αναπτυσεται. Εμεινα απο αυγα και ανοιγω το ψυγειο και λεω αυτο δεν εχει πρωτεινη, το γαλα εχει, ποσο γιαουρτι να φαω, κανουν εξαγωγη αυγων στην ευρωπη και εδω στην ελλαδα ανεβασαν την τιμη, συν οτι δεν εχουν
TEOKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Για μενα δεν εχει να πει κατι, καλα κανει. Ολο το χρονο πρεπει να κοιτας το σωμα να ναι σε μια ισορροπια. Και να του δίνεις το ερεθισμα να αναπτυσεται. Λίγοι το καταφέρνουν το recomp με επιτυχία. Πρέπει να είσαι πολύ πειθαρχημένος και αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις