poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Παλιά διόρθωνα, τώρα στο γυμναστήριο έχουν μπει αρκετοί στο τριπάκι του Deadlift (εδώ που τα λέμε είναι καύλα άσκηση) και βλέπουν τα μάτια μου αρκούδες. Δεν σώνονται για κάνενα λόγο. Τους βλέπω να ξεκινάνε από το πάτωμα με 5 κιλά στη μπάρα σαν πέταλα και γελάω .δεν ειναι κακο να διορθωνεις.το κακο ειναι οτι πολλοι δεν δεχονται να τους διορθωνεις λες και θες το κακο τους και βεβαια δεν μπαινουν στον κοπο ουτε να δουν πως γινεται η ασκηση ουτε να ρωτησουν ουτε να μαθουν.οπως και γυμναστες που μπορει να μην διορθωσουν για πολλους λογους.απο το να μην σε δουν μεχρι να βοηθανε εκεινη την στιγμη αλλο ατομο.τωρα αυτο για τον χωρο ειναι ενα μεγαλο θεμα σε καθε γυμναστηριο ειδικα στα μισα γυμναστηρια που ειναι δυο επι δυο και τα 3/4 χωρου ειναι για ομαδικα προγραμματα οποτε ο χωρος για ελευθερα βαρη ειναι περιορισμενος ειδικα σε ωρες αιχμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τ Το Βox ειναι ενα απο τα δυο απωθημενα που δεν εχω κανει .Και απο τις ελαχιστα "επιθετικα αθληματα " που παραδεχομαι . Αλλα που την βρισκεις την ορεξη να κανεις τον σακο του box στην προπονηση απορω ?Εγω δεν θα την παλευα πλεον να καθομαι να με κοπαναει ο αλλος ,θα τον πυροβολουσα Δεν σε πήραν και τα χρόνια. Εσύ είσαι λεφτάς πάνε κάνε ιδιαίτερα που δεν σε βαράει κανένας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δεν σε πήραν και τα χρόνια. Εσύ είσαι λεφτάς πάνε κάνε ιδιαίτερα που δεν σε βαράει κανένας. Αλεξ που εισαι ρε? κανεις kick boxing ακομα ? Δεν μπορω να μπω στην διαδικασια μωρε να καθομαι τωρα να κανω sparing και τετοια .Ασε που αν ασχοληθω πρεπει να αφιερωσω χρονο γιατι δεν μπορω τα πασαλειματα θα πεσω και εκει με τα μουτρα και δεν με παιρνει θα πρεπει να παρατησω κατι απο τα αλλα που κανω δεν γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν κάνω, γιατί έφαγε μεγάλο τραυματισμό ο partner και βγήκε 6 μήνες έξω και ξενέρωσα. Σάκο βαράω 3 φορές την εβδομάδα όμως. Νοικιάσαμε νέο γραφείο στην δουλειά και στον 1ο όροφο του business center έχει gym. Ζωάρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ο Σκλαβενίτης έχει φέρει xq max fitness gear, για όποιον ενδιαφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=QvFTJvXdF8U 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ξέρετε καμία φθηνή ή ακόμα καλύτερα bulk πρωτεΐνη από κατσικίσιο γάλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Στην κιναισθητική ευφυία είμαι καθυστερημένος. Παρότι μουσικός και γνώστης ρυθμός, σαν σηκωθώ να χορέψω, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι... Γι αυτό και μου βγήκα ο πάτος στο 1ο μάθημα μποξ που μου μάθαινε πώς να στέκομαι, να κινούμαι στο χώρο, και να στρέφω το κορμι καθώς χτυπάω. Μου φαίνονται βουνό! Αλλά ΟΚ, όσο δυσκολεύομαι, τόσο πεισμώνω. Η πλάκα είναι πώς ο καθηγητής είναι παλιός μαθητής μου. Στο τέλος του μαθήματος με έχωσε να κάνω κάμψεις και τέτοια, καψόνι στρατού. Θα τον είχα ζορίσει φαίνεται και μου το φυλούσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 με πονεσε ο πηχης (ακομα και τα δαχτυλα απο τα χερια δεν μπορουσα να σφιξω) στο γυμναστηριο και ειμαι εκτος 2 εβδομαδες. Σημερα ειμαι καλυτερα. Ολο αυτο το διαστημα περνω πρωτεινη,κρεατινη,ZMA,HMB. Λετε απο δευτερα να μπω γυμναστηριο η να περιμενω 4-5 ημερες ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το πρωτοκολο είναι κάνεις σιγά σιγά και μέχρι εκεί που δεν πονάς. Πήγαινε κινήσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ρωτησα και πιο πισω και απαντηση δεν πηρα. Να ξεκινησω καινουργιο προγραμμα ή να διαμορφωσω το παρών. Εχω τρια ενδεχομενα προγραμματα που το ενα το κανω τωρα. Πρωτο που το κανω τωρα σκεφτομαι να προσθέσω ντροπ σετ, σουπερ σετ, σετ με παυση κινησης. Αυτο το κανω τωρα χωρις ντροπ σετ, σουπερ σετ και χωρις την προπονηση το σαββατο Δευτερα Στηθος- δικεφαλλο Τριτη πόδια γαμπες κοιλιακοι Τετάρτη ρεπο Πεμπτη Πλατη Παρασκευη Ωμοι -τρικεφαλο Σαββατο Χερια (να παρουν κι αλλο) Δευτερο Δευτερα Στηθος δικεφαλο Τριτη Πλατη - Τρικεφαλο Τεταρτη Ρεπο Πεμπτη Ποδια- ωμοι Παρασκευη -προγραμμα δευτερας με αλλες ασκήσεις Σαββατο προγραμμα τριτης με αλλες ασκησεις Τριτο Δευτερα Στηθος- ωμοι- τρικεφαλο (push) Τριτη Πλατη τρικεφαλο τραπεζοειδη (pull) Τεταρτη ρεπο Πεμπτη ποδια (leg) Παρασκευη full body Σαββατο Κυριακή ξεκουραση. Τα δυο τελευταία στοχευουν να χτυπαω τον ανω κορμο κυριως δυο φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisBat Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι τα πάντα κάθε μέρα. https://youtu.be/voMnQr7sfmk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποια η γνωμη σας για Optimum Nutrition (ON) gold standard whey (chocolate)? Κυριως οσον αφορα διαλυτοτητα,γευση και βεβαια ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Άριστη και στα τρία χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Αυτή χρησιμοποιώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αλλά πολύ ακριβή. 32€ το κιλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις