Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

90 kg ξανά ! Με καθαρό φαΐ όμως.

Γυμναστική πόδια μόνο και λίγο τρέξιμο λόγω τραυματισμού ώμου.

Από αύριο όμως μπαίνω δυναμικά.!!!!

6ήμερο μάζεμα ελιών σε βουνά και λαγκάδια :P

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Θέλω να αλλάξω γυμναστήριο για διάφορους λόγους. Ψάχνω ένα γυμναστήριο στην Αθήνα που να έχει τουλάχιστον πάνω από ένα power rack και να έχει κάποιο χώρο για deadlifts. Τα περισσότερα που έχω δει είναι commercial με έμφαση σε όργανα και πολύ μικρή γκάμα σε αλτήρες και χώρο για ελεύθερα βάρη.

Αν γνωρίζετε κάτι τέτοιο παρακαλώ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!

Τι ειναι πιο βατο να κανω σαν αλλαγη προγραμματος οπου τωρα κανω 4ημερες την εβδομαδα οπως εχω ξαναπει, τεταρτη και Σ/Κ ρεπο. Οπου Δευτερα στηθος δικεφαλο, τριτη ποδια-γαμπες-κοιλιακοι, πεμπτη πλατη και Παρασκευή Ωμοι-τρικεφαλο.

Ειπα να το αλλαξω με δυο ενδεχομενα.

Το πρωτο

Δευτερα Στηθος- δικεφαλο

Τριτη Πλατη -τραπεζοειδης-Τρικεφαλο

Τετάρτη ρεπο

Πέμπτη Ποδια-Ωμοι

Παρασκευη - Σαββατο απο την αρχη Κυριακη ρεπο

Δευτερο ενδεχομενο

Δευτερα στηθος δικεφαλο που θα μπουν μεσα συστηματα οπως σουπερ σετ ντροπ σετ, μισες- ολοκληρες επαναλήψεις (τα ιδια θα ισχυουν σε ολες τις προπονήσεις, αλλα οχι σε ολες τις ασκησεις, πχ. Πιεσεις στηθους στον ισιο παγκο με μπαρα θα ειναι βασικη πυραμιδα, αλλα πχ κρος οβερ θα παιξει ντροπ σετ.

Τριτη Πλατη - Τραπεζοειδη

Τεταρτη Ποδια μονα τους, εδω μπορει μονο σουπερ σετ εκτασεις τετρακεφαλων με leg curl, θαταν τρελα σε σκουου να κανω καποιο συνδυασμο.

Πεμπτη ρεπο

Παρασκευη Ωμοι- Τρικεφαλα

Σαββατο Χερια να τουμπανιασουν ακομα πιο πολυ γιατι υστερω λιγο σε σχεση με το υπολοιπο σωμα σε θεμα αναπτυξης.

παρα πολλα κιλα για αρχη.του δωσες και καταλαβε.χαχα.σε κατι τετοιες ασκησεις προτιμω λιγα κιλα σιγα σιγα μεχρι να δυναμωσει ο κορμος μεση κτλ παρα να βαζω ζωνη για να σηκωσω παραπανω.και καποιες ασκησεις δεν ειναι για να γινει βλακεια.δεν ειναι πχ leg press ε εβαλα λιγο παραπανω και τι εγινε απλα παω να σπρωξω και δεν το εχω.(οχι οτι και εκει δεν γινεται βλακεια).βεβαια οποιον και να ρωτησεις παντα και παντου εχει κανει διαφορα παραξενα

Παλιά διόρθωνα, τώρα στο γυμναστήριο έχουν μπει αρκετοί στο τριπάκι του Deadlift (εδώ που τα λέμε είναι καύλα άσκηση) και βλέπουν τα μάτια μου αρκούδες. Δεν σώνονται για κάνενα λόγο. Τους βλέπω να ξεκινάνε από το πάτωμα με 5 κιλά στη μπάρα σαν πέταλα και γελάω . 

Δεν πειράζει, όλο και λιγότεροι, γιατί είχαν αρχίσει να μας πιάνουν το ρακ και το χώρο για τη μπάρα στο πάτωμα και πρέπει να αραιώνουμε.

Κακίες

Επίσης κάποιος είπε το Deadlift 3 φορές και με επικαλέστηκε . 

Πάρτε και ένα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=wYREQkVtvEc

• Like 3

Θέλω να αλλάξω γυμναστήριο για διάφορους λόγους. Ψάχνω ένα γυμναστήριο στην Αθήνα που να έχει τουλάχιστον πάνω από ένα power rack και να έχει κάποιο χώρο για deadlifts. Τα περισσότερα που έχω δει είναι commercial με έμφαση σε όργανα και πολύ μικρή γκάμα σε αλτήρες και χώρο για ελεύθερα βάρη.

Αν γνωρίζετε κάτι τέτοιο παρακαλώ στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!

μα μου πάει τέλος πάντων το fitness industry ??!?!?!?

πιστεύω ότι είναι θέμα για ξέχωρο νήμα

Παλιά διόρθωνα, τώρα στο γυμναστήριο έχουν μπει αρκετοί στο τριπάκι του Deadlift (εδώ που τα λέμε είναι καύλα άσκηση) και βλέπουν τα μάτια μου αρκούδες. Δεν σώνονται για κάνενα λόγο. Τους βλέπω να ξεκινάνε από το πάτωμα με 5 κιλά στη μπάρα σαν πέταλα και γελάω . 

Δεν πειράζει, όλο και λιγότεροι, γιατί είχαν αρχίσει να μας πιάνουν το ρακ και το χώρο για τη μπάρα στο πάτωμα και πρέπει να αραιώνουμε.

Κακίες

Επίσης κάποιος είπε το Deadlift 3 φορές και με επικαλέστηκε . 

είναι ωραία άσκηση

έρχεται στο γυμναστήριο που πάω εδώ και λίγες μέρες ένας χιπστεράς με γένια 30 πόντους,ύψος γύρω στα 2 μέτρα και βάρος 100 κιλά

και κάνεις deadlift με kettlebell 6 kg

για βίντεο είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Apollonas25: Μετά τον τύπο, τράβα video τον εαυτό σου να κάνεις deadlift και πες μας και πόσα κιλά σηκώνεις.

yes η μεχρι να φτιαξει αλλο account

OK, thanks.

Επεξ/σία από wizzy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παράγκειλα τα μετκον 2 σε καλή τιμούλα μιας και το βγάλε βάλε παπουτσια καμια φορά στο γυμναστηριο με κουράζει (adidas powerlift) και ηθελα ενα παπουτσια για all around.

ελπίζω να με βολέψει, κροσφιτάδικο παπουτσι αλλά από το vans που φοράω για all around νομιζω θα ειναι ποιο κόζι..

επίσης εχω κωδικό (αλλά εχω απόλα) 

στο Myprotein -33% με κωδικό: NOV33 

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 1

Αύριο, επιτέλους, ξεκινάω πυγμαχία. Personal μάθημα αφού δε με βολεύουν οι ώρες του τμήματος. Ανυπομονώ, χρόνια το ήθελα!

Καλή αρχή Γιάννη, ρίξε καμία μπουνιά και από μας 

• Like 1

Τ

Αύριο, επιτέλους, ξεκινάω πυγμαχία. Personal μάθημα αφού δε με βολεύουν οι ώρες του τμήματος. Ανυπομονώ, χρόνια το ήθελα!

Το Βox ειναι ενα απο τα δυο απωθημενα  που  δεν εχω κανει .Και απο τις ελαχιστα "επιθετικα αθληματα " που παραδεχομαι .

Αλλα που την βρισκεις την ορεξη να κανεις τον σακο του box στην προπονηση απορω ?Εγω δεν θα την παλευα πλεον να καθομαι να με κοπαναει ο αλλος ,θα τον πυροβολουσα :P

• Like 1

Υποτίθεται ότι θα μου δείξει πώς να τις δίνω όχι να τις τρώω. Ε, σε φάω και μερικές, μέρος της εκπαίδευσης είναι :)

Προετοιμαζεσαι για τους μελλοντες γαμπρους!

Χαρα στο κουραγιο σου!

Υπαρχει καποι βιντεο για στρετσινγκ με κρικους?

στο γυμ μου φεραν στεπμιλ, θα πεθανουν οι μηριαιοι-γλουτοι λεμε!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...