Vapir Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 παρα πολλα κιλα για αρχη.του δωσες και καταλαβε.χαχα.σε κατι τετοιες ασκησεις προτιμω λιγα κιλα σιγα σιγα μεχρι να δυναμωσει ο κορμος μεση κτλ παρα να βαζω ζωνη για να σηκωσω παραπανω.και καποιες ασκησεις δεν ειναι για να γινει βλακεια.δεν ειναι πχ leg press ε εβαλα λιγο παραπανω και τι εγινε απλα παω να σπρωξω και δεν το εχω.(οχι οτι και εκει δεν γινεται βλακεια).βεβαια οποιον και να ρωτησεις παντα και παντου εχει κανει διαφορα παραξενα καλά τότε δεν ήξερα ούτε να τρώω ούτε να γυμνάζομαι , απο τραγικότητες άλλο τίποτα
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 το κακο οτι πολλες φορες μενουν καταλοιπα απο τις βλακειες που κανουμε.μια φορα παθαινεις την βλακεια και μετα το σωμα ας το πουμε το θυματε και εχεις μια ευαισθησια. 2
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 το κακο οτι πολλες φορες μενουν καταλοιπα απο τις βλακειες που κανουμε.μια φορα παθαινεις την βλακεια και μετα το σωμα ας το πουμε το θυματε και εχεις μια ευαισθησια. Ο,τι έπαθα εγώ με το legion run και τη μέση μου
Apollonas25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 το κακο οτι πολλες φορες μενουν καταλοιπα απο τις βλακειες που κανουμε.μια φορα παθαινεις την βλακεια και μετα το σωμα ας το πουμε το θυματε και εχεις μια ευαισθησια. τι πράγμα? το σώμα δε θυμάται τίποτα,το μυαλό θυμάται
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 τι πράγμα? το σώμα δε θυμάται τίποτα,το μυαλό θυμάται αποκτας ευαισθησιες.αν πχ εχεις γυρισει το ποδι σου δεκα φορες δεν σημαινει οτι θα γινει οπως ηταν πριν.εχω παθει καταγμα σε χερι και σε συγκεκριμενες ασκησεις νιωθω οτι σε μεγαλο ζορι μου κανει πονακια.οποτε και το σωμα remembers
Apollonas25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω πως κολλάει η μνήμη εννοείς ότι μετά από σοβαρό τραυματισμό δεν επανέρχεσαι πλήρως?
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Εννοεί οτι κατι "μένει" στο σωμα οτι αφήνει κουσούρι Εγώ δεν ειχα το παραμικρό στη μέση μου. Πήγα στο legion run κι απέκτησα ευαισθησία χαμηλά δεξιά , γεγονός που μ ανάγκασε να προσέχω παραπάνω σε ασκήσεις και να με ψιλό ενοχλεί κάποιες φορές.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω πως κολλάει η μνήμη εννοείς ότι μετά από σοβαρό τραυματισμό δεν επανέρχεσαι πλήρως? η λεξη μνημη ειναι μεταφορικη.ναι οτι δεν αναρρωνεις τελειως με την εννοια να γινει πχ το ποδι οπως ηταν ακριβως πριν παθεις κατι.σαν να σπασει κατι και να το κολλησεις.θα ενωθει αλλα δεν θα ειναι οπως πριν.το ιδιο και με το σωμα.μπορει να αναρρωσεις αλλα σε μεγαλο ζορι μπορει να νιωσεις πονο ευαισθησια.οποτε φροντιζεις να εισαι πιο ζεστος και να δυναμωσεις οσο γινεται εκεινο το σημειο.οπως πχ καποια ατομα εχουν ευαισθησιες σε χτυπηματα οταν υπαρχει υγρασια.
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ή κάποιες γιαγιάδες που χουν χονδροπαθεια σαν εμενα και επισης τις επηρεάζει η υγρασία 3
frozex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αν και λίγο offtopic, αλλά επειδή είστε πολύ ψαγμένοι εδώ, θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάτι του στυλ ισοθερμικό για να σε κρατάει ζεστό χωρίς όμως να κινείσαι; το ρωτάω αυτό γιατί έχω ακούσει πως για να "λειτουργήσει" το ισοθερμικό πρέπει να υπάρχει μια κίνηση από το σώμα. Το θέλω για τον χώρο εργασίας μου (8ωρη ορθοστασία χωρίς όμως πολλά βήματα, συνήθως σε ένα σημείο), θέλω και πάνω και κάτω, θα φοράω χοντρά ρούχα αλλά αν πω να βάλω μπουφάν με εμποδίζει στην δουλειά. Θα προτιμηθεί το πιο VFM.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αν και λίγο offtopic, αλλά επειδή είστε πολύ ψαγμένοι εδώ, θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάτι του στυλ ισοθερμικό για να σε κρατάει ζεστό χωρίς όμως να κινείσαι; το ρωτάω αυτό γιατί έχω ακούσει πως για να "λειτουργήσει" το ισοθερμικό πρέπει να υπάρχει μια κίνηση από το σώμα. Το θέλω για τον χώρο εργασίας μου (8ωρη ορθοστασία χωρίς όμως πολλά βήματα, συνήθως σε ένα σημείο), θέλω και πάνω και κάτω, θα φοράω χοντρά ρούχα αλλά αν πω να βάλω μπουφάν με εμποδίζει στην δουλειά. Θα προτιμηθεί το πιο VFM. 3 Layer ντυσιμο.το πρωτο layer ειναι το ισοθερμικο που κατα καποιο τροπο παγιδευει την θερμοκρασια να μην φυγει ενω ταυτοχρονα διωχνει τον ιδρωτα(με οσο πιο απλα λογια γινεται).η θερμοκρασια του σωματος σου πρεπει ομως πρεπει να ειναι μια χ θερμοκρασια η οποια στο 3 layer ντυσιμο προερχεται απο το δευτερο layer που ειναι το fleece.οποτε αν εισαι σε ενα χωρο που κανει κρυο και κρυωνεις μην περιμενεις οτι ενα ισοθερμικο μονο του θα κανει δουλεια.υπαρχουν λεπτα ισοθερμικα υπαρχουν και πιο χοντρα συνθετικο υλικο παντα που ειναι για πιο χαμηλες θερμοκρασιες (παει λιγο προς το fleece το υφασμα τους).αν φυσαει εκει που εισαι επισης δεν δουλευουν καθολου.τωρα εξαρτατε το ποσο κρυο κανει και το ποσο κρυωνεις εσυ .οποτε δεν μπορω να σου απαντησω αν με ενα χοντρο ισοθερμικο θα εισαι μια χαρα.μπορεις αν δεν σε εμποδιζει να βαλεις χοντρο fleece απο πανω ή αν θες κατι λεπτο σε μπουφαν πας σε vest με πουπουλο το οποιο ειναι λεπτο σαν μπουφαν αλλα ζεστο.με την αναλογη τιμη βεβαια.δες πχ σε vest της cumulus. ακριβης απαντηση οπως σου ειπα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω και που θα εισαι και ποσο κρυωνεις αλλα και το ποσο θεωρειται πολλα ρουχα που σε εμποδιζει στην δουλεια. αν εισαι σε εξωτερικο χωρο και φυσαει αν δεν μπει αντιανεμικη μεμβρανη τοτε δεν θα κανεις δουλεια που να βαλεις και 5 fleece. 2
frozex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 σε εσωτερικό χώρο δουλεύω (οπότε δεν υπάρχει άνεμος), η θέρμανση που υπάρχει είναι σόμπα λίγο μακριά μου και δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά θερμοκρασίας. γενικά δεν κρυώνω εύκολα αλλά δεν είμαι και πολική αρκούδα. Έχω τα παρακάτω ισοθερμικά τα οποία τα φορούσα τον περασμένο χειμώνα (πιο πολύ σαν ένα έξτρα ρούχο και όχι σαν ισοθερμικό, γιατί δεν έκαναν δουλειά), είναι αγορασμένα από τα Lidl. χωρίς να μου πεις κάποιο συγκεκριμένο, πες μου υπάρχει κάποια κατηγορία να κοιτάξω; κάποιο υλικό; χαρακτηριστικό μήπως; επίσης τα ισοθερμικά τι size τα προτιμάμε; μικρότερο από αυτό των ρούχων μας; ίδιο; αυτό που μας είναι τσίτα στο δέρμα; EDIT: σε κάλτσα υπάρχει κάτι;
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αρχικα παμε απο καλτσες που ειναι ευκολο.καλτσες μπορεις κατι σαν αυτο http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2379 δευτερο.το πρωτο Layer που ειναι το ισοθερμικο το θες κολλητο πανω σου για να δουλευει.οχι να μην αναπνεεις αλλα κολλητο. τωρα για τα ισοθερμικα.υπαρχουν απλα ισοθερμικα σαν αυτα που βαλες στην φωτο που ειναι απλα ενα ισοθερμικο αλλα με σκοπο να βαλεις και αλλα πραγματα απο πανω. τωρα η μια λυση ειναι να παρεις πιο χοντρο ισοθερμικο που θα βρεις σε κανα σωστο καταστημα με ορειβατικα και οχι στα Lidl το οποιο θα εχει και μια αναλογη τιμη.επισης πολλες φορες τα πιο χοντρα ισοθερμικα μπορει να εχουν και μαλλι μεσα μπορει να ειναι λιγο πιο παραξενο το feeling πανω σου.οποτε για μενα προσωπικα φοραω κανονικο ισοθερμικο λεπτο και απο πανω οταν θελω κατι ζεστο βαζω fleece.ετσι αμα ζεσταθω μπορω να βγαλω το fleece και αναλογως και το κρυο μπορω να βαλω πιο ζεστο fleece ή πιο κρυο.και επισης ετσι δεν εχω προβληματα με το να φοραω χοντρο ισοθερμικο και να νιωθω καπως.τα fleece βγαινουν σε 100,200,300 και καποια αλλα.αναλογως ποσο κρυο εχει διαλεγεις.το 100 αρι ειναι αρκετα λεπτο πιο λεπτο απο φουτερ.σαν φουτερ θα εβαζα οτι ειναι το 200αρι. εγω τον χειμωνα τον βγαζω με Fleece και ισοθερμικο παντως.jacket σπανια φοραω και ας ειμαι καποιες φορες σε εξωτερικο χωρο.απλα ψιλοκινουμαι. για vest που σου ελεγα εννοουσα κατι σαν αυτο http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/jackets/incredilite-no-hood?gid=10&vid=1 φαινεται λιγο ογκωσες αλλα ολο αυτο αν το μαζεψεις βγαινει (height/diameter): 16/13 cm. εχει πουπουλο μεσα οποτε ειναι ζεστο και δεν περιοριζει σε κινησεις.αλλα για μενα η φτηνη λυση ειναι ισοθερμικο και fleece.μπορεις να δοκιμασεις διαφορα fleece 100,200 για να δεις αν σε εμποδιζει στις κινησεις.απλα μην περιμενεις να ζεσταθεις μονο με ενα θερμοεσωρουχο οταν εισαι ακινητος.δεν ειναι οτι αυτα του lidl δεν κανουν καλη δουλεια αλλα δεν γινεται να ζεσταθεις μονο με αυτο.αν περπατας ή κανεις εργο ναι αλλα ακινητος οχι δεν γινεται.fleece must απο πανω ωστε να σε ζεστανει το Fleece και το ισοθερμικο να μην αφησει την θερμοκρασια να φυγει απο το σωμα σου αν θες τωρα πραγματικες φωτογραφιες απο 100,200,300+ fleece οπως και απο λεπτο χοντρο θερμοεσωρουχο μπορω να σου βγαλω απο αυτα που εχω εστω και σε φωτογραφιες να δεις τις διαφορες. 1
frozex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αρχικα παμε απο καλτσες που ειναι ευκολο.καλτσες μπορεις κατι σαν αυτο http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2379 δευτερο.το πρωτο Layer που ειναι το ισοθερμικο το θες κολλητο πανω σου για να δουλευει.οχι να μην αναπνεεις αλλα κολλητο. τωρα για τα ισοθερμικα.υπαρχουν απλα ισοθερμικα σαν αυτα που βαλες στην φωτο που ειναι απλα ενα ισοθερμικο αλλα με σκοπο να βαλεις και αλλα πραγματα απο πανω. τωρα η μια λυση ειναι να παρεις πιο χοντρο ισοθερμικο που θα βρεις σε κανα σωστο καταστημα με ορειβατικα και οχι στα Lidl το οποιο θα εχει και μια αναλογη τιμη.επισης πολλες φορες τα πιο χοντρα ισοθερμικα μπορει να εχουν και μαλλι μεσα μπορει να ειναι λιγο πιο παραξενο το feeling πανω σου.οποτε για μενα προσωπικα φοραω κανονικο ισοθερμικο λεπτο και απο πανω οταν θελω κατι ζεστο βαζω fleece.ετσι αμα ζεσταθω μπορω να βγαλω το fleece και αναλογως και το κρυο μπορω να βαλω πιο ζεστο fleece ή πιο κρυο.και επισης ετσι δεν εχω προβληματα με το να φοραω χοντρο ισοθερμικο και να νιωθω καπως.τα fleece βγαινουν σε 100,200,300 και καποια αλλα.αναλογως ποσο κρυο εχει διαλεγεις.το 100 αρι ειναι αρκετα λεπτο πιο λεπτο απο φουτερ.σαν φουτερ θα εβαζα οτι ειναι το 200αρι. εγω τον χειμωνα τον βγαζω με Fleece και ισοθερμικο παντως.jacket σπανια φοραω και ας ειμαι καποιες φορες σε εξωτερικο χωρο.απλα ψιλοκινουμαι. για vest που σου ελεγα εννοουσα κατι σαν αυτο http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/jackets/incredilite-no-hood?gid=10&vid=1 φαινεται λιγο ογκωσες αλλα ολο αυτο αν το μαζεψεις βγαινει (height/diameter): 16/13 cm. εχει πουπουλο μεσα οποτε ειναι ζεστο και δεν περιοριζει σε κινησεις.αλλα για μενα η φτηνη λυση ειναι ισοθερμικο και fleece.μπορεις να δοκιμασεις διαφορα fleece 100,200 για να δεις αν σε εμποδιζει στις κινησεις.απλα μην περιμενεις να ζεσταθεις μονο με ενα θερμοεσωρουχο οταν εισαι ακινητος.δεν ειναι οτι αυτα του lidl δεν κανουν καλη δουλεια αλλα δεν γινεται να ζεσταθεις μονο με αυτο.αν περπατας ή κανεις εργο ναι αλλα ακινητος οχι δεν γινεται.fleece must απο πανω ωστε να σε ζεστανει το Fleece και το ισοθερμικο να μην αφησει την θερμοκρασια να φυγει απο το σωμα σου αν θες τωρα πραγματικες φωτογραφιες απο 100,200,300+ fleece οπως και απο λεπτο χοντρο θερμοεσωρουχο μπορω να σου βγαλω απο αυτα που εχω εστω και σε φωτογραφιες να δεις τις διαφορες. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, φωτογραφίες δεν χρειάζεται να στείλεις θα με βολέψουν αυτές του google και το live των καταστημάτων που θα τα αγοράσω.
ducatirulez Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω θα σε καλυψει αυτος ο αναλυτικος οδηγος στο τι χρειαζεσαι http://www.mybike.gr/topic/52208-τεχνικος-χειμερινος-ρουχισμος/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις