tr3quart1sta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 τι ζωνη τη τι φοράς ρε αρχηγέ; άσε το κορμό σου να αναπτυχθει. γιαυτο βαζεις την ζωνη the lifter’s belt provides a way to increase the effectiveness of the muscular contractions around the thoracic and abdominal cavities during a heavy lift. It works by giving the muscles around the spine something to contract against, so that they can produce a harder isometric contraction with the belt than they can without it. Like throwing a wiffle ball versus a baseball, or like learning to clean with a piece of PVC instead of a barbell, it is hard to produce force against little or no resistance. The belt provides this resistance to the trunk muscles, and the result is a harder contraction when the belt is worn. πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 γιαυτο βαζεις την ζωνη πηγη φιλε η ζώνη σε λίγα κιλά επισκιάζει πολλά προβλήματα όπως ενώς weak core. γνώμη μου ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 θα μπορουσατε να μου πειτε αν η τεχνικη μου ειναι σωστη? https://www.dropbox.com/s/bu25gqeebftbh5u/VID_20171101_172532.mp4?dl=0 αντε οριστε και μια σημερινη φωτογραφια μετα απο πλατη-δικεφαλο https://www.dropbox.com/s/doxpgpk558vsr9u/23158245_125898828076515_454838059_o.jpg?dl=0 εχει 2 εμβδομαδες που ξεκινησα ξανα γυμναστηριο ειχα σταματησει απο αρχες Σεπτεμβριου και μεχρι να προσαρμοστω στην νεα μου πολη το αφησα για εναν μηνα να ζυτησω συγνωμη για την κακη ληψη βιντεο αλλα στο γυμναστηριο ειχει μονο γκομενες για εναν περιεργο λογο και ντρεπομουν να τις πω ισως ξαναβγαλω ωστε να φενεται καλυτερα Ο Κώστας φοράει ζώνη μάλλον γιατί είχε τραυματιστεί πριν καιρό στην μέση από ότι θυμάμαι...Χωρίς να έχω σοβαρή σχέση με τα dead lifts μόνο κάτι λίγα παλιά από το cross fit ,δεν τραβάς ψηλά με την πλάτη όσο πρέπει παρά ζορίζεις παραπάνω χέρια,ώμους,ραχιαίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς,για αυτό τον λόγο την φοράω Και τότε από τις αρσεις είχα τραυματιστεί γερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Προφανως κ θα τραυματιστεις αφου τεχνικα δν το χεις. Πρεπει να μελετησεις βιντεο να μειωσεις κιλα ωστε να βελτιωσεις την τεχνικη σου. Α ρε bosei που να βρισκεσαι τωρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδια τον τελευταιο καιρο καθε φορα μετα το gym τα χερια μου γινονται χαλια καθως μαυριζουν τα δαχτυλα μου απο τα rubber dumbells που εχει το gym. Τα πλενω και δε λεει να φυγει, σα να δουλευα σε βουλκανιζατερ ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Προφανως κ θα τραυματιστεις αφου τεχνικα δν το χεις. Πρεπει να μελετησεις βιντεο να μειωσεις κιλα ωστε να βελτιωσεις την τεχνικη σου. Α ρε bosei που να βρισκεσαι τωρα... για ενημερωστε που χαθηκε αυτος και ο μαους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς,για αυτό τον λόγο την φοράω Και τότε από τις αρσεις είχα τραυματιστεί γερά αν γεμιζεις πολλα κιλα και η τεχνικη παει περιπατο τοτε ερχονται οι μισοι τραυματισμοιγια ενημερωστε που χαθηκε αυτος και ο μαους?o maus ban ο bosei δεν ξερω καν. Ρε παιδια τον τελευταιο καιρο καθε φορα μετα το gym τα χερια μου γινονται χαλια καθως μαυριζουν τα δαχτυλα μου απο τα rubber dumbells που εχει το gym. Τα πλενω και δε λεει να φυγει, σα να δουλευα σε βουλκανιζατερ ειναι. α.μπορεις γαντακια.β.υπαρχουν καλυτερα καθαριστικα για τα χερια περα απο σαπουνι και τετοια.ειτε σκονη απορρυπαντικο ειτε αυτο που εχουν οι μηχανικοι αυτοκινητων και μηχανων για να καθαριζουν τα χερια τους που ειναι πολυ καλο Ακριβώς,για αυτό τον λόγο την φοράω Και τότε από τις αρσεις είχα τραυματιστεί γερά μηπως να δυναμωσεις την μεση σιγα σιγα αργα αργα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 μηπως να δυναμωσεις την μεση σιγα σιγα αργα αργα εγώ είχα πάθει τραυματισμό απο dead lift στις πολύ πολύ αρχές , τότε δηλαδή που δεν είχα καν ένα normal σώμα κ φόρτωνα 100+kg για DL χωρίς να σκέφτομαι πόσο επικίνδυνο είναι πόσο μάλλον χωρίς τεχνική. Ε μετά άρχισα να βάζω ζώνη και μου έγινε συνήθεια , λίγα πολλά κιλά κωπηλατικές πάντα ζώνη , ε για κανα χρόνο αυτό , μια μέρα δεν έβρισκα τη ζώνη κ πάω να κάνω χωρίς , λέω κλαιν αφού δε φορτώνω κιλά τώρα, αφού προσέχω ,αφού έχω τεχνική , ε μου άλλαξε τα φώτα , το σώμα περίμενε την υποβοήθηση που είχε συνηθίσει κ πλέον δεν υπήρχε . Καλή ειναι , χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις απλά ειναι για μόνο οταν χρειάζεται ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η ζώνη δεν σώζει από τραυματισμούς. Και ζώνη να φοράς αν έχεις κακό φορμ σε βάθος χρόνου πάλι θα τραυματιστείς. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πριν βοηθάει στο να βρίσκει ο κορμός αντίσταση. Γι αυτό λίγα κιλά και μελέτη στην σωστή εκτέλεση των σύνθετων ασκήσεων. Βλέπω τύπους που δεν έχουν ξανακάνει ποτέ deadlift και φορτώνουν με τη μια 100+ κιλά με άθλιο φορμ. Τι ακριβώς περιμένουν να γίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εγώ είχα πάθει τραυματισμό απο dead lift στις πολύ πολύ αρχές , τότε δηλαδή που δεν είχα καν ένα normal σώμα κ φόρτωνα 100+kg για DL χωρίς να σκέφτομαι πόσο επικίνδυνο είναι πόσο μάλλον χωρίς τεχνική. Ε μετά άρχισα να βάζω ζώνη και μου έγινε συνήθεια , λίγα πολλά κιλά κωπηλατικές πάντα ζώνη , ε για κανα χρόνο αυτό , μια μέρα δεν έβρισκα τη ζώνη κ πάω να κάνω χωρίς , λέω κλαιν αφού δε φορτώνω κιλά τώρα, αφού προσέχω ,αφού έχω τεχνική , ε μου άλλαξε τα φώτα , το σώμα περίμενε την υποβοήθηση που είχε συνηθίσει κ πλέον δεν υπήρχε . Καλή ειναι , χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις απλά ειναι για μόνο οταν χρειάζεται ... vapir η δικια μ τεχνικη πως ειναι? να διορθωσω κατι αλλο εκτος απο αυτο που μου ειπε ο τεοκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 vapir η δικια μ τεχνικη πως ειναι? να διορθωσω κατι αλλο εκτος απο αυτο που μου ειπε ο τεοκος? ότι σου είπαν τα παιδιά , δεν είμαι ιδικός ε , φαντάσου πως κάνω σπάνια DL πλέον , απλά το θέμα με τις προστασίες ειναι πως αν δεν χρειάζονται κάνουν κακό , όπως κ κάποιους π έχω δει και δένουν τους καρπούς στην αρχή της προπόνησης κ τους λύνουν στο τέλος , ακόμα και για light weight , ακόμα κ χωρίς να τους πονάει κάτι δένονται, προσωπικά το θεωρώ λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 θα μπορουσατε να μου πειτε αν η τεχνικη μου ειναι σωστη? https://www.dropbox.com/s/bu25gqeebftbh5u/VID_20171101_172532.mp4?dl=0 να ζυτησω συγνωμη για την κακη ληψη βιντεο αλλα στο γυμναστηριο ειχει μονο γκομενες για εναν περιεργο λογο και ντρεπομουν να τις πω ισως ξαναβγαλω ωστε να φενεται καλυτερα 1)Κατ'αρχάς δεν ξέρω γιατί κουνιέται έτσι η μπάρα πριν τη σηκώσεις.Αλλά θα πρεπε να ναι σταθερή.Έχει κάποιο πρόβλημα το σημείο που στηρίζεται; 2)Η μέση σου και η άνω πλάτη δεν είναι ίσια.Είναι ένα απο τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι αρχάριοι και μια απο τις πιο κοινές αιτίες τραυματισμού. 3)Τη ζώνη βγάλτη και ξεκίνα με λίγα κιλά μέχρι να είσαι σίγουρος οτι κάνεις την άσκηση σωστά.Δεν είναι να παίζεις με λάθος τεχνικές. 4)Δε φαίνεται καλά απο το βίντεο αλλά έχω την εντύπωση οτι η μπάρα δεν ακουμπάει στα πόδια σου. Η μπάρα πρέπει να ακουμπάει στα καλάμια και να συνεχίζει να ακουμπάει στα πόδια μέχρι να ανέβεις. 5)Είσαι πολύ καθιστός.Το deadlift δεν είναι σαν το squat.Πρέπει να σηκώσεις τη λεκάνη πιο ψηλά. 6)Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι εκπνέεις κατα το ανέβασμα.Δεν εκπνέουμε ποτέ αν δεν ολοκληρωθεί το ανέβασμα,γιατί έτσι χάνει την στήριξη η μέση με κίνδυνο τραυματισμού. Αυτά για αρχή Αν μου διέφυγε κάτι ή αν κάποιος διαφωνεί με κάτι ας μας πει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 να ζυτησω συγνωμη για την κακη ληψη βιντεο αλλα στο γυμναστηριο ειχει μονο γκομενες για εναν περιεργο λογο και ντρεπομουν να τις πω ισως ξαναβγαλω ωστε να φενεται καλυτερα 1) ποιο προτεταμένο το στήθος 2)πιο σιγά τις αρνητικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εγώ είχα πάθει τραυματισμό απο dead lift στις πολύ πολύ αρχές , τότε δηλαδή που δεν είχα καν ένα normal σώμα κ φόρτωνα 100+kg για DL χωρίς να σκέφτομαι πόσο επικίνδυνο είναι πόσο μάλλον χωρίς τεχνική. Ε μετά άρχισα να βάζω ζώνη και μου έγινε συνήθεια , λίγα πολλά κιλά κωπηλατικές πάντα ζώνη , ε για κανα χρόνο αυτό , μια μέρα δεν έβρισκα τη ζώνη κ πάω να κάνω χωρίς , λέω κλαιν αφού δε φορτώνω κιλά τώρα, αφού προσέχω ,αφού έχω τεχνική , ε μου άλλαξε τα φώτα , το σώμα περίμενε την υποβοήθηση που είχε συνηθίσει κ πλέον δεν υπήρχε . Καλή ειναι , χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις απλά ειναι για μόνο οταν χρειάζεται ...παρα πολλα κιλα για αρχη.του δωσες και καταλαβε.χαχα.σε κατι τετοιες ασκησεις προτιμω λιγα κιλα σιγα σιγα μεχρι να δυναμωσει ο κορμος μεση κτλ παρα να βαζω ζωνη για να σηκωσω παραπανω.και καποιες ασκησεις δεν ειναι για να γινει βλακεια.δεν ειναι πχ leg press ε εβαλα λιγο παραπανω και τι εγινε απλα παω να σπρωξω και δεν το εχω.(οχι οτι και εκει δεν γινεται βλακεια).βεβαια οποιον και να ρωτησεις παντα και παντου εχει κανει διαφορα παραξενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις