Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ξεκινω την κλασικη διατροφη που κανω απο αυριο ,θα κανω ενα cheat meal την βδομαδα .Οι τελευταιοι 3 μηνες ηταν γαστρονομικος παραδεισος τωρα ηρθε η ωρα να βρεθω στην κολαση . Στην επομενη ζωη μου θα θελω να γεννηθω Γιαννης ,Δημητρα, μαους ,σπεκτ και οποιος αλλος δεν εχει γευστικους καλυκες ωστε να μην μου ειναι τοσο δυσκολη αυτη η διαδικασια . Σας μισω ολους ! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Η οδυσσεια (καλα, υπερβολες) μια εξετασης τεστο............... Τελικά η περιέργεια επέμεινε και χτες πήγα στο ιδιωτικό και τις έκανα με 10€ και είδα ότι είμαι τέρμα φουλαρισμένος. Για δώσε και καμία εξέταση να δούμε κι εμείς τους αριθμούς ντε...αν φυσικά είναι δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δυνατό είναι, αλλά για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Αφού έχεις τόση περιέργεια, ας πούμε ότι με κλίμακα 0-100 εγώ είμαι κάπου στο 80. Εκείνο που με "ανησυχεί" είναι ότι η ίδια κλίμακα γίνεται 0-80 για τα άτομα άνω των 50. Με δεδομένο ότι είμαι 44 αν συνεχίσω έτσι θα είμαι εκτός κλίμακας σε λίγα χρόνια. Αλλά στ' αλήθεια δε μ' ανησυχεί γιατί οι τιμές μέτρησης ειναι για τον γενικό πληθυσμό. Εγώ με τη ζωή που κάνω μάλλον ανήκω στην κατηγορία των αθλητών, οπότε χρειάζομαι άλλους δείκτες αναφοράς (αυτό ισχύει σε πολλές εξετάσεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιάννη, η ταλαιπωρία κι ο χαμένος χρόνος δεν πληρώνονται. Δεν σου λέω να τους τα χαρίζεις όλα, αλλά για μερικά πράγματα απλώς αξίζει να πληρώσεις και να γίνει η δουλειά σου όποτε τη θες και χωρίς ταλαιπωρία. Κατά τα άλλα μπράβο σου, είσαι παράδειγμα προς μίμηση γιατί άργησες να βρεις τη χαρά στη γυμναστική κι από τότε του έχεις πιει το αίμα! Later edit: Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από Toxo <3 lover 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επειδή κάθε φορά που κάνω προπόνηση χύνω κουβάδες ιδρώτα, μπορεί να μου προτείνει κάποιος ηλεκτρολύτες για να βάζω στο νερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επειδή κάθε φορά που κάνω προπόνηση χύνω κουβάδες ιδρώτα, μπορεί να μου προτείνει κάποιος ηλεκτρολύτες για να βάζω στο νερό? Εδώ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ξεκινω την κλασικη διατροφη που κανω απο αυριο ,θα κανω ενα cheat meal την βδομαδα .Οι τελευταιοι 3 μηνες ηταν γαστρονομικος παραδεισος τωρα ηρθε η ωρα να βρεθω στην κολαση . Στην επομενη ζωη μου θα θελω να γεννηθω Γιαννης ,Δημητρα, μαους ,σπεκτ και οποιος αλλος δεν εχει γευστικους καλυκες ωστε να μην μου ειναι τοσο δυσκολη αυτη η διαδικασια . Σας μισω ολους ! ΑΧαχα ! Στα είχα πει αν θυμάσαι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εδώ είσαι. Βαθιά υπόκλιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δυνατό είναι, αλλά για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Αφού έχεις τόση περιέργεια, ας πούμε ότι με κλίμακα 0-100 εγώ είμαι κάπου στο 80. Εκείνο που με "ανησυχεί" είναι ότι η ίδια κλίμακα γίνεται 0-80 για τα άτομα άνω των 50. Με δεδομένο ότι είμαι 44 αν συνεχίσω έτσι θα είμαι εκτός κλίμακας σε λίγα χρόνια. Αλλά στ' αλήθεια δε μ' ανησυχεί γιατί οι τιμές μέτρησης ειναι για τον γενικό πληθυσμό. Εγώ με τη ζωή που κάνω μάλλον ανήκω στην κατηγορία των αθλητών, οπότε χρειάζομαι άλλους δείκτες αναφοράς (αυτό ισχύει σε πολλές εξετάσεις). Δεν κατάλαβα τίποτις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καψουλες - χαπια, αναλογα τη βιταμινη. Ή σταγονες πχ για d3Δε νομιζω πως ισχυει απολυτα αυτο. Γενικα η βιοδιαθεσιμοτητα απο του στοματος των βιταμινων ειναι μικρη, και περισσοτερο πλασιμπο. Ιδανικα διατροφη, σε σοβαρη έλλειψη, ενδομυικη χορηγηση. Π.χ. Β12. btw χωρίς να έχω φίλη φαρμακοποιό, αλλά έχοντας ρωτήσει τρεις (φαρμακοποιούς και όχι φίλες), μου είπαν πως οι βιταμίνες από τα αναβράζοντα δισκία απορροφώνται δυσκολότερα από ότι όταν βρίσκονται σε μορφή χαπιού. Το γιατί δεν το ξέρω.Μηπως επειδη σ αυτη τη μορφή τις πουλανε?! Μπορει κάποιος να μου γραψει τι παιρνετε απο συμπληρωματα? Πρωτεινη/κρεατινη/βιταμινες-ηλεκτρολυτες, δοσολογια και συχνότητα? Επισης καποια διατροφη που ακολουθειτε για γραμμωση? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 θα μπορουσατε να μου πειτε αν η τεχνικη μου ειναι σωστη? https://www.dropbox.com/s/bu25gqeebftbh5u/VID_20171101_172532.mp4?dl=0 αντε οριστε και μια σημερινη φωτογραφια μετα απο πλατη-δικεφαλο https://www.dropbox.com/s/doxpgpk558vsr9u/23158245_125898828076515_454838059_o.jpg?dl=0 εχει 2 εμβδομαδες που ξεκινησα ξανα γυμναστηριο ειχα σταματησει απο αρχες Σεπτεμβριου και μεχρι να προσαρμοστω στην νεα μου πολη το αφησα για εναν μηνα να ζυτησω συγνωμη για την κακη ληψη βιντεο αλλα στο γυμναστηριο ειχει μονο γκομενες για εναν περιεργο λογο και ντρεπομουν να τις πω ισως ξαναβγαλω ωστε να φενεται καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 θα μπορουσατε να μου πειτε αν η τεχνικη μου ειναι σωστη? https://www.dropbox.com/s/bu25gqeebftbh5u/VID_20171101_172532.mp4?dl=0 αντε οριστε και μια σημερινη φωτογραφια μετα απο πλατη-δικεφαλο https://www.dropbox.com/s/doxpgpk558vsr9u/23158245_125898828076515_454838059_o.jpg?dl=0 εχει 2 εμβδομαδες που ξεκινησα ξανα γυμναστηριο ειχα σταματησει απο αρχες Σεπτεμβριου και μεχρι να προσαρμοστω στην νεα μου πολη το αφησα για εναν μηνα να ζυτησω συγνωμη για την κακη ληψη βιντεο αλλα στο γυμναστηριο ειχει μονο γκομενες για εναν περιεργο λογο και ντρεπομουν να της πω ισως ξαναβγαλω ωστε να φενεται καλυτερα Νομίζω ότι κατεβαίνεις πολύ χαμηλά με τα πόδια και στην ουσία τα σκουατάρεις πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πολυ ατσόυμπαλο deadlift αν και η αρχική στάση ειναι οκ. προς το κατέβασμα με χαλάει. τι κατεβασμα ειναι αυτό ρε ψιλε τι τα πετάς ετσι; ελεγχόμενα πράγματα. λες και σε κατεβάζουν 60 κιλά και σηκωσες κανά 200άρι κιλά. τι ζωνη τη τι φοράς ρε αρχηγέ; άσε το κορμό σου να αναπτυχθει. επίσης δεν κλείνεις καθόλου τη πλάτη πίσω και στην ουσία τα τραβάς με τα χέρια μέση φιλικά όλα. και φυσικά αυτό ειναι πρωσοπική γνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 πολυ ατσόυμπαλο deadlift αν και η αρχική στάση ειναι οκ. προς το κατέβασμα με χαλάει. τι κατεβασμα ειναι αυτό ρε ψιλε τι τα πετάς ετσι; ελεγχόμενα πράγματα. λες και σε κατεβάζουν 60 κιλά και σηκωσες κανά 200άρι κιλά. τι ζωνη τη τι φοράς ρε αρχηγέ; άσε το κορμό σου να αναπτυχθει. επίσης δεν κλείνεις καθόλου τη πλάτη πίσω και στην ουσία τα τραβάς με τα χέρια μέση φιλικά όλα. και φυσικά αυτό ειναι πρωσοπική γνώμη. βεβαια ρε φιλε αμα ηξερα να την κανω δεν θα ποσταρα εδω αλλωστε θενκ γιου παντως απο οσο ξερω δεν υπαρχει αρνητικη στις αρσεις θανατου για αυτο και τα πεταω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 βεβαια ρε φιλε αμα ηξερα να την κανω δεν θα ποσταρα εδω αλλωστε θενκ γιου παντως απο οσο ξερω δεν υπαρχει αρνητικη στις αρσεις θανατου για αυτο και τα πεταω υπάρχει. τεσπα δεν ειναι το θεμα να αναλύσουμε την αρνητική στο deadlift, αλλά πάντα πρέπει να έχεις το κοντρολάρισμα του βάρους και φυσικά το straight back στη μέση σου. συμβουλή. εκει που κλείνει η πλάτη σκέψου πως εχεις ενα σκουπόξυλο και πρέπει να το κλείσεις ανάμεσα. γενικά το deadlift ειναι αρκετή γεωμετρία σώματος θέλει διαβασματάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις