Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

3. Και μία μπόνους πληροφορία. Όλοι φυσικά έβαλαν λίπος αλλά κάποιοι αύξησαν τη μυική τους μάζα. Το ξαναλέω: Όλη μέρα ήταν ξάπλα, τιβι, βιντεοπαιχνίδια, καμία άσκηση και αύξησαν τη μυική τους μάζα! Φανταστείτε αυτοί (lucky bastards) να γυμναζόντουσαν κιόλας. Fucking genetics!

που ειναι το παραξενο??

οταν βαζεις βαρος: βαζεις μυς και λιπος

οταν χανεις βαρος: χανεις μυς και λιπος

ΠΑΝΤΑ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καψουλες - χαπια, αναλογα τη βιταμινη. Ή σταγονες πχ για d3

Το έχεις ξαναπεί αυτό. Για πιο λόγο;

Δεν βρίσκω καμία αναφορά στο νετ..

Το έχεις ξαναπεί αυτό. Για πιο λόγο;

Δεν βρίσκω καμία αναφορά στο νετ..

Απο τη φαρμακοποιό τη φίλη μου, κάποτε μου τα έδειχνε στις πανεπιςτημιακες σημειωσεις της. Μη περιμένεις να σου δώσω link, δεν έχω :P

• Like 1

Απο τη φαρμακοποιό τη φίλη μου, κάποτε μου τα έδειχνε στις πανεπιςτημιακες σημειωσεις της. Μη περιμένεις να σου δώσω link, δεν έχω :P

Έχω και εγώ φίλη φαρμακοποιό . Θα την ρωτήσω. Αυτό που μου είχε πει είναι ο τρόπος που τις παίρνεις παίζει κάποιο ρόλο. Φαγωμένος κ.λ.π

• Like 1

btw χωρίς να έχω φίλη φαρμακοποιό, αλλά έχοντας ρωτήσει τρεις (φαρμακοποιούς και όχι φίλες), μου είπαν πως οι βιταμίνες από τα αναβράζοντα δισκία απορροφώνται δυσκολότερα από ότι όταν βρίσκονται σε μορφή χαπιού. Το γιατί δεν το ξέρω.

• Like 1

Καλα αυτο teokos πάντα παίζει ρόλο , κι ανάλογα με το τι συμπλήρωμα παίρνεις, πρέπει να προσεχείς αναλόγως. Πχ με συμπλήρωμα σιδήρου καλα ειναι να παρεις μαζί βιταμίνη C κι όχι ασβέστιο, ή πχ η d3 καθότι λιποδιαλυτή παίρνεται μαζί με το φαγητο (το οποίο πρέπει να περιέχει λιπαρά)

• Like 1

Καλα αυτο teokos πάντα παίζει ρόλο , κι ανάλογα με το τι συμπλήρωμα παίρνεις, πρέπει να προσεχείς αναλόγως. Πχ με συμπλήρωμα σιδήρου καλα ειναι να παρεις μαζί βιταμίνη C κι όχι ασβέστιο, ή πχ η d3 καθότι λιποδιαλυτή παίρνεται μαζί με το φαγητο (το οποίο πρέπει να περιέχει λιπαρά)

Παίζει ρόλο τι ώρα της ημέρας τις παίρνουμε; Γιατί εγώ μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι αν δεν τις πάρεις με το πρωινό (ή στην αρχή της μέρας) δεν απορροφούνται, αλλά υποπτεύομαι πρεπει να ναι urban legend από τον καιρό της μάνας μου

η γνώμη μου σε αυτό είναι πως πάλι απορροφούνται, απλώς γιατί να τις πάρεις το βράδυ; τις παίρνεις το πρωί για να τις "καταναλώσεις" στη διάρκεια της μέρας. 

Η οδυσσεια (καλα, υπερβολες) μια εξετασης τεστο.

Μου μπήκε το καλοκαίρι να δω το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα μου (το είχα γράψει κι εδώ) μετά από μια συζήτηση. Χωρίς κάποιο παθολογικό λόγο, απλή περιέργεια. Ρωτάω λοιπόν σε ένα ιδιωτικό ιατρείο και μου λέει πώς κοστίζει 10€, δίνεις αίμα το πρωί παίρνεις τα αποτελέσματα το απόγευμα. That simple.

Μου λέει η γυναίκα μου να πάμε στο κέντρο υγείας, να μας γράψουν ένα γενικό τσεκ απ με την ευκαιρία. ΟΚ, ας το κάνουμε έτσι. Πάμε, περιμένουμε 2-3 ώρες, έρχεται η σειρά μας, μας γράφει η παθολόγος τις γενικές εξετάσεις αλλά τέστο λέει δεν μπορεί να γράψει, πρέπει να πάω σε ουρολόγο. ΟΚ, κλείνω ραντεβού για ουρολόγο, αλλά μετά από 10 μέρες. Περνάν οι 10 μέρες, περιμένω 2-3 ώρες (πλαφόν αναμονής), μπαίνω, πέφτω σε ένα παλαβό (άμα το ξερα θα τον κατέγραφα να γελούσαμε, εντελώς πσεκαζμένος), με χίλια ζόρια μου γράφει την εξέταση. Φυσικά έχει πάει 11+ και το αιματολογικό παίρνει αίμα μέχρι τις 10. Πάω λοιπόν την επόμενη μέρα να δώσω αίμα και τα αποτελέσματα θα τα πάρω την επόμενη. Ξαναπάω λοιπόν την επόμενη (μιλάμε το κέντρο υγείας είναι 8χλμ από το σπίτι μου, ήδη έχω δώσει σε βενζίνες τα 10€...) και μου λέει η αιματολόγος ότι ΔΕΝ μου έκανε την εξέταση τεστο γιατί δεν έχει το κατάλληλο μηχάνημα. Μου δίνει το παραπεμπτικό και μου λέει να πάω σε ιδιωτικό και να πληρώσω τη συμμετοχή (2,5€).

Φυσικά ιδιωτικό που να συνεργάζεται με τον ΕΟΠΠΥ δεν έχει κάπου κοντά, γύρω στα 30χλμ το κοντύτερο. Λέω ρε πούστη θα το πάω μέχρι τέλους. Τυχαίνει να έχω κάποια δουλειά εκεί που βρίσκεται το ιδιωτικό μετά από μερικές μέρες κι έτσι πάω να κάνω επιτέλους την εξέταση. Τους δίνω το παραπεμπτικό, περιμένω κανα μισάωρο, με φωνάζουν και μου λένε ότι δεν μπορούν να με δεχτούν γιατί το παραπεμπτικό είναι ελαφρώς σκισμένο στην άνω αριστερή γωνία (το έσκισε η αιματολόγος καθώς το ξεκαρφίτσωνε από το άλλο παραπεμπτικό με τις γενικές εξετάσεις) και θεωρείται άκυρο.

Ε, fuck you :) Τσατίστηκα και δεν έκανα τις εξετάσεις.

Τελικά η περιέργεια επέμεινε και χτες πήγα στο ιδιωτικό και τις έκανα με 10€ και είδα ότι είμαι τέρμα φουλαρισμένος. Δεν ξέρω αν ήμουν πάντα ή αυξήθηκε λόγω IF πάντως παρά το "προχωρημένο" της ηλικίας, έχω άφθονη για να βάλω μυική μάζα. Οπότε, προπόνηση, φαί και νάνι και τα αποτελέσματα θα ρθουν.

----------------------------------------

Σαλονικοκύπριοι, θα ρθω στο νησί σας 27-30/12. Άμα είστε και σεις εκεί, να κανονίσουμε για κανά ποτάκι, να σας δω από κοντά.

• Like 4

Τελικά η περιέργεια επέμεινε και χτες πήγα στο ιδιωτικό και τις έκανα με 10€ και είδα ότι είμαι τέρμα φουλαρισμένος. Δεν ξέρω αν ήμουν πάντα ή αυξήθηκε λόγω IF πάντως παρά το "προχωρημένο" της ηλικίας, έχω άφθονη για να βάλω μυική μάζα. Οπότε, προπόνηση, φαί και νάνι και τα αποτελέσματα θα ρθουν.

--

Συναδελφος και εσυ,.Δεν επρεπε να χασεις τοσο χρονο και ταλαιπωρια ρε συ .Πηγαινες κατευθειαν στο ιδιωτικο και τελειωνε η ιστορια .

• Like 5

δεν είναι να μπλέκεις με τον κάθε παλαβό σε κρατικό φορέα ... δίνεις τα 10€ και τελειώνεις ... 
εγώ έκανα αιματολογικές και εξετάσεις θυρεοειδούς στο τοπικό ΠΕΔΥ και η SGOT μου ήταν οριακά ανεβασμένη, δλδ ανώτερη φ/τ στα 40 και εγώ είχα 50... μου είπε να κόψω ό,τι παίρνω ... α καλά, ένα μπισκότο έχει περισσότερα πρόσθετα από ότι η πρωτεϊνη ορού γάλακτος .... άσε που η SGOT υπάρχει στους μύες οπότε με την άσκηση αυξάνεται και αυτή ... κοινώς δε βγάζεις άκρη με δαυτους. α και ακόμα περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα του θυρεοειδούς ....η αιμοληψία ήταν στις 19.10 

• Like 2

----------------------------------------

Σαλονικοκύπριοι, θα ρθω στο νησί σας 27-30/12. Άμα είστε και σεις εκεί, να κανονίσουμε για κανά ποτάκι, να σας δω από κοντά.

Προσωπικά εδώ θα είμαι. Έλα σε pm για λεπτομέρειες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...