Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζω ακάθεκτος το carb cycling , το καλύτερο πράγμα π έχω κάνει , 5 μέρες την εβδομάδα 150γρ υδατάνθρακας και 2 μέρες 350+
τελικά το maintenance μου έκανε καλό όπως και το οτι άρχισα να γυμνάζω τους κοιλιακούς με βάρος για υπερτροφία , έπρεπε τελικά μετά την εγχείρηση π ατρόφησαν κ εγώ μαλακιζόμουν με flags 

post-353959-0-42670500-1509132285_thumb.jpg

1,70-77kg

και κάτι συγκριτικό

post-353959-0-55438000-1509132437_thumb.jpg

τα καλύτερα έρχονται 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Συνεχίζω ακάθεκτος το carb cycling , το καλύτερο πράγμα π έχω κάνει , 5 μέρες την εβδομάδα 150γρ υδατάνθρακας και 2 μέρες 350+

μπορείς να το εξηγήσεις; σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνηται;

μπορείς να το εξηγήσεις; σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνηται;

googlαρε carb cycling και αν σε βολεύει κάνε το . Προσωπικά ακολούθησα αυτή την ιδέα κ είδα οτι μ αρέσει κ με βολεύει εδώ κ λίγους μήνες οπότε ειναι μπόμπα για εμένα 

το χρησιμοποίησα για cut και τώρα για διατήρηση για να κάνω recomp το χειμώνα οπότε πριν το καλοκαίρι να ρίξω το λίπος μου χαμηλότερα απο ποτέ χωρίς όμως να ζορίσω όλο το χειμώνα τον οργανισμό μου και χωρίς να φορτώσω έξτρα λίπος σε αυτό το σημείο για άλλους δεν ξέρω 

εννοείται πως δεν κάνω carb cycling απ το 2012 , έχω κάνει απο επικίνδυνες διατροφικές ακυρίλες στην αρχή που δεν ήξερα ούτε τα βασικά αλλα και σχεδόν κάθε είδος διατροφής μέχρι τώρα , δοκίμαζα τα πάντα γιατι ήθελα να δω πως δουλεύουν 

• Like 2

τελικά το maintenance μου έκανε καλό όπως και το οτι άρχισα να γυμνάζω τους κοιλιακούς με βάρος για υπερτροφία , έπρεπε τελικά μετά την εγχείρηση π ατρόφησαν κ εγώ μαλακιζόμουν με flags

attachicon.gif ιτσμε.jpg

1,70-77kg

και κάτι συγκριτικό

τα καλύτερα έρχονται

Ω ρε μανα μου.... Τα παχακια απο την μεση πήγαν στις πλάτες.

Υγ βγάλε το σποιλερ, αυτα πρεπει να τα βλέπουμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω ρε μανα μου.... Τα παχακια απο την μεση πήγαν στις πλάτες.

Υγ βγάλε το σποιλερ, αυτα πρεπει να τα βλέπουμε.

το είχα βάλει για να προστατέψω αυτούς π τρώνε χαχα

edit: 

τον πέτυχα τώρα τυχαία 

https://www.youtube.com/watch?v=Ra0Rf6BSyMM

τι chill τύπος , δε με κούρασε καθόλου 16 λεπτά βίντεο χωρίς παπάτζες και καραγκιοζιλίκια 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 3

για ζεσταμα κανω παντα 2 set squats με αδεια μπαρα και μετα ανεβαινω σιγα σιγα στα κιλα. ολα τα αλλα (τρεξιμο, διατασεις, κλπ.) ειναι απλα χασιμο χρονου!!

Αγόρασα την παρακάτω πολυβιταμίνη 7,20€ από φαρμακείο χθες. Ήθελα να ρωτήσω αν την ξέρετε και αν είναι καλή; Εγώ πρώτη φορά την έβλεπα αλλά στα ποσοστά βιταμινών μου φάνηκε καλή (δεν μπορώ να καταπιώ χάπια για αυτό παίρνω αναβράζοντα δισκία).

e2gZLwH.jpg

IQmxDJo.jpg

YTUqgJO.jpg

RlGSzx9.jpg

wvcvf8H.jpg

Αγόρασα την παρακάτω πολυβιταμίνη 7,20€ από φαρμακείο χθες. Ήθελα να ρωτήσω αν την ξέρετε και αν είναι καλή; Εγώ πρώτη φορά την έβλεπα αλλά στα ποσοστά βιταμινών μου φάνηκε καλή (δεν μπορώ να καταπιώ χάπια για αυτό παίρνω αναβράζοντα δισκία).

e2gZLwH.jpg

IQmxDJo.jpg

YTUqgJO.jpg

RlGSzx9.jpg

wvcvf8H.jpg

Χάλια...για αθλητή που γυμνάζεται έντονα τουλάχιστον είναι εξαιρετικά underdosed!!!

• Like 1

Έρευνα σε 14 ζευγάρια μονοζυγωτικών δίδυμων. Περνάνε ένα καλοκαίρι σε κλειστό, απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον. Όλη μέρα βλέπουν τηλεόραση, διαβάζουν, παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Δεν επιτρέπεται καμία άσκηση πλην ενός μισάωρου περπατήματος. Μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν (από μπουφέ) αλλά το κάθε τι που διαλέγουν ζυγίζεται σχολαστικά. Είναι υποχρεωμένοι να ξεπερνάνε τις θερμίδες συντήρησης κατά 1000.

Αποτελέσματα:

1. Όλου φυσικά έβαλαν βάρος. ΑΛΛΑ υπάρχει τεράστια διακύμανση, από 5,5 μέχρι 11,5 κιλά. Συμπέρασμα: Αυτό που πια έχει γίνει ξεκάθαρο. 1 θερμίδα δεν είναι 1 θερμίδα. Υπάρχει τεράστια διαφορά πώς μεταβολίζει το φαγητό ο κάθε οργανισμός.

2. Το κάθε ζευγάρι έβαλε ακριβώς το ίδιο βάρος παρόλο που δεν έκαναν τις ίδιες επιλογές στις τροφές. Genetics rules.

3. Και μία μπόνους πληροφορία. Όλοι φυσικά έβαλαν λίπος αλλά κάποιοι αύξησαν τη μυική τους μάζα. Το ξαναλέω: Όλη μέρα ήταν ξάπλα, τιβι, βιντεοπαιχνίδια, καμία άσκηση και αύξησαν τη μυική τους μάζα! Φανταστείτε αυτοί (lucky bastards) να γυμναζόντουσαν κιόλας. Fucking genetics!

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...