Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 περαστικά spect , εγώ εδώ κ λίγους μήνες ρίχνω σοβαρό ζέσταμα , ακόμα και στήθος να κάνω θα κάνω πρώτα καλό ζέσταμα ώμων Και εσυ εισαι υποψηφιος γιατι εισαι παρορμητικος το νου σου και να παρεις ζακετα Λιγες μερες εμειναν να ξεκινησουμε φουλ προπονησεις και προγραμμα διατροφης .Φετος δεν κανω δηλωσεις θα ειμαι ικανοποιημενος αν πιασω τα περσινα επιπεδα . Το θετικο ειναι οτι φετος δεν εχω μεγαλο βουνο οποτε ο περισσοτερος χρονος μου θα πεσει στα βαρη . 2
Vapir Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Και εσυ εισαι υποψηφιος γιατι εισαι παρορμητικος το νου σου και να παρεις ζακετα Λιγες μερες εμειναν να ξεκινησουμε φουλ προπονησεις και προγραμμα διατροφης .Φετος δεν κανω δηλωσεις θα ειμαι ικανοποιημενος αν πιασω τα περσινα επιπεδα . Το θετικο ειναι οτι φετος δεν εχω μεγαλο βουνο οποτε ο περισσοτερος χρονος μου θα πεσει στα βαρη . το ξέρω , απλά έτυχε να δω τραυματισμό live και το δούλεψα καλύτερα στο μυαλό μου αν έμενα off απο προπονήσεις έστω κ για 2 μήνες θα τρελαινόμουν 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 το ξέρω , απλά έτυχε να δω τραυματισμό live και το δούλεψα καλύτερα στο μυαλό μου αν έμενα off απο προπονήσεις έστω κ για 2 μήνες θα τρελαινόμουν Οπως εγω που θα μαι για 2-3 μηνες(θα πρεπει να το εχω δεμενο για 3-4 βδομαδες) ετσι στο ποδηλατο/διαδρομο 1
yannis27gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Απόψεις http://www.bodyscanuk.com/blog/the-most-incredible-body-re-composition-weve-ever-seen?platform=hootsuite in a nutshell: 34χρ γυναίκα, ακολουθεί ημερήσια διατροφή 1000 θερμίδων, γυμνάζεται full body κάθε μέρα (no rest/recovery days), δεν παίρνει φάρμακα μήτε συμπληρώματα, στοχεύει σε recomposition και μέσα σε 4 μήνες χάνει καμιά 10αριά κιλά λίπους και βάζει 5-6 μυικά. 3
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 http://www.tokoulouri.com/sports/all_natural/
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 http://www.tokoulouri.com/sports/all_natural/ Σοβαρατοτατο site ! Κατευθειαν απο τις χωματερες του ιντερνετ .
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 προφανώς μιλάμε για ανούσιο μεν χιούμορ δε
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 προφανώς μιλάμε για ανούσιο μεν χιούμορ δε Προφανως και δεν το ανοιξα καν το λινκ .
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να οδηγείς, να πιάνει το μάτι σου κίνηση στο πεζοδρόμιο, εντοπίζεις ευτραφούλα με κολάν και σκέφτεσαι... το Φώτη! Χαχαχαχα. Τέρμα η πλάκα και για μένα, είχα μια πολύ καλή εβδομάδα προπονητικά, δεν έχασα τίποτα, δεν έκλεβα πέρα από όταν το σώμα δεν τραβούσε άλλο οπότε έπαιρνα ένα διάλειμμα πριν συνεχίσω, τη διατροφή πρέπει να επαναφέρω στα φυσιοολογικά γιατί όλο σοκολάτες τρώω τελευταία και δεν πας πουθενά έτσι. Το γόνατό μου επίσης δεν τα λέει καλά, στην κίνηση επάνω νιώθω κάτι να κουνιέται. Θα αρχίσω να το δένω μην κλαίω μετά. Χρόνια πολλά στη Δήμητρα κι από εδώ και σε όποιον γιόρταζε (αν). Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από Toxo <3 lover 4
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ψήνεστε να αλλάξει ο τίτλος από das σε the ή σε τίποτα? Χρόνια το βλέπω και μου την σπάει.
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ψήνεστε να αλλάξει ο τίτλος από das σε the ή σε τίποτα? Χρόνια το βλέπω και μου την σπάει. 1
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 για μένα λέει ότι θέλω να την πω (επειδή δεν είμαι τακτικός του νήματος), αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.. αν κάποιος δεν μπορεί να σηκώσει ένα έστω και χαζό αστείο τι να πω.. δεν θα ξεκινούσα ποτέ πάντως τη "φιλοσοφική" συζήτηση περί υγείας και γυμναστικής σε ένα τέτοιο μάλιστα θρεντ
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ακουγοντας το Νικο να λεει για ζεσταμα. Ας επικεντρωθουμε λιγο σε αυτο. Τον ακουσα να λεει οταν κανει στηθος κανει καλο ζεσταμα στους ωμους, αντιθετος εγω οταν παω να κανω στηθος ξεκιναω να κανω λιγες πιεσεις στην τροχαλια για τρικεφαλο και μετα ξεκιναω την ασκηση με αδεια μπαρα και σιγα σιγα φτανω στο λειτουργικό σετ. Αλλον που βλέπω στο γυμναστήριο πριν κανει οτιδήποτε κανει ενα σετ με λιγα κιλα διαφορες ασκησεις οπως κωπηλατικη, πρεσσα στηθους, καμψεις δικεφαλλων και λιγες ασκησεις ωμων. Αυτον το τομεα στην αρχη μιας προπονησης δεν το πιασαμε ποτε σαν εναν οδηγο. Καλο ειναι να πουμε εστω δυο καλα τιπ, πριν μπει καποιος στο λειτουργικο σετ. Αλλοι ξεκινανε με διαδρομο πριν κανουν την προπονηση του, που εγω αυτο το θεωρω ασκοπο. Αυτη την εβδομαδα αρρωστησα, με κοπηκε η ορεξη για φαγητο, τζιμ πηγα μονο δευτερα και σημερα που ειμαι πολυ καλυτερα. Η βλακεια ειναι οτι ολο το σαββατοκύριακο δεν εκανα κατι και ελεγα αυτη την εβδομαδα θα κανω καλες προπονησεις αλλα με πρόδωσε ο οργανισμος μου. Ακομα ενα ασχετο, ψωνιζω εδω και 1,5μηνα φιλετο κοτοπουλο και αυγα απο δυο διαφορετικα ατομα. Οι μαγκες ψιλιαστηκαν οτι εχουν έναν πελάτη που του παιρνει καθε εβδομαδα μια καλη ποσοτητα απο τα προιοντα τους και αυτη την εβδομαδα τα βρηκα ολα ανεβασμενα 0,50-1€, ακριβοτερα.
Demetra_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 και ο διάδρομος έχει το ρόλο του καθώς ανεβάζεις παλμούς και αρχίζουν να αιματώνονται όλες οι μυικές ομάδες προφανώς θέλει και ζέσταμα το στροφικό πέταλο και τα λειτουργικά σετ πριν τις βασικές ασκήσεις προσέχουμε για να έχουμε 4
Zus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αλλοι ξεκινανε με διαδρομο πριν κανουν την προπονηση του, που εγω αυτο το θεωρω ασκοπο. Εχμ, όχι δεν είναι άσκοπο και μου προκαλεί έκπληξη που το ακούω από πολλούς γυμναστηριάκηδες αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις