Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μ' αρέσει που με νοιαζεσαι μπαμπάκο :-D

Περαστικά Στίβεν!

Καλα λέει.. Δεν λέμε να μην κάνεις.. να κάνεις, αλλά να μπαινεις κρίκους μετά από υπερζεσταμα και να τους δείχνεις τον μέγιστο σεβασμό. Η άσκηση είναι max επικίνδυνοτητας και για ώμο και για αγκώνα αν κάνεις βυθίσεις
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Περαστικά. Για το συγκεκριμένο με έχει προειδοποιήσει ο PT να μην κολυμπάω σε ελεύθερο στυλ για να μην πάθω αυτό ακριβώς. Έκανες κολύμπι ή από βάρη το έπαθες?

Απο βαρη συνεχη heavy lifting.

Θα σου πει να μην κανεις πεταλουδα για να μην χτυπησεις τον ωμο ή την μεσα, υπτιο για να μην πετυχεις με το κεφαλι κανενα βραχο και μετα να αυτοκτονήσεις γιατι εχεις πιθανοτητες να πεθανεις. Δεν ξερω ποσο καλος ειναι ο PT στην δουλεια του αλλα φαινεται για τον πεοντα.

ΤΟ να κανεις ελευθερο, σφαιρα, αρση βαρων, βαρη κλπ δεν σημαινει οτι θα παθεις κατι, θα παθεις αν δεν το κανεις σωστα δηλαδη 

1) οχι καταχρηση

2) ξεκουραση

3) να κρατησεις την ευλυγισία σε καλα επιπεδα

• Like 1

4) εγωισμός

5) ελλιπή διατροφή

6) λάθος καθοδήγηση και πληροφόρηση (π.χ στα βάρη ,πρόγραμμα χαμηλών επαναλήψεων σε αρχάριο)

κ.λ.π

• Like 2

έχω ακούσει (κυριολεκτικά εννοώ το ακούσει ακούστηκε ένα μικρό "κλακ") να σκίζεται δικέφαλος ποδιού 2 μέτρα δίπλα μου, στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν αλλά μόλις ο άλλος δεν μπορούσε να πατήσει και να σταθεί στα 2 πόδια και κατάλαβα τι παίζει ανατρίχιασα  

αυτές οι περιπτώσεις θέλουν απαραίτητα χειρουργείο;

Ειμαι υπερπροστατευτικος απο την φυση μου με τους αλλους , με μενα δεν ειμαι χαχαχα

αυτο μας εφαγε.ποσα σακιδια απο αλλους εχω παρει σε διαφορα Hobby οταν ο αλλος αρχιζει να τα ψιλοπαιζει.και απο μεσα σου λες ολα καλα ολα καλα και συνεχιζεις.πεφτεις και ξανασηκωνεσαι και συνεχιζεις. 

Slap ενοείς ε; Περαστικά ρε συ ,ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Έκανες μαγνητική; Όταν κάνεις κυκλική κίνηση στον ώμο ακούγεται θόρυβος; Χτυπάει ο πόνος μέχρι χαμηλά στο μπράτσο όταν σηκώνεις το χέρι πάνω από τον ώμο;

Έχω αρχίσει και εγώ να ανησυχώ γιατί συνεχίζει να με πονάει μετά από 2 βδομάδες. Γιατρό δεν έχω πάει εχω βαρεθεί πια..

προβλημα στον υπερακανθιο  μου ειχαν βρει.εκανα φυσικοθεραπειες.δεν αλλαξαν πολλα.το κακο ειναι οτι δεν πολυκανω τις ασκησεις που μου εχουν δωσει.σε καποιες ασκησεις  στο δεξι χερι που εχει το θεμα ακουω διπλο κλακ κλακ σαν να μετακινεις κατι και να βρισκει καπου

Ναι slap ήταν τυπογραφικο. Έλα σε πμ για λεπτομέρειες. Γενικά με ενοχλούσε όταν έκανα κίνηση να πιάσω κάτι από πίσω (σκέψου να είσαι στη θέση του οδηγού και να προσπαθείς να πιάσεις κάτι που είναι στην πίσω θέση) και όταν έχω το χέρι πάνω από το κεφάλι σε κάποιες κινήσεις.

αυτο ειναι το standard παραδειγμα που δινουμε ολοι.να προσπαθεις να πιασεις κατι απο το πισω καθισμα.

αυτο μας εφαγε.ποσα σακιδια απο αλλους εχω παρει σε διαφορα Hobby οταν ο αλλος αρχιζει να τα ψιλοπαιζει.και απο μεσα σου λες ολα καλα ολα καλα και συνεχιζεις.πεφτεις και ξανασηκωνεσαι και συνεχιζεις. 

Καλα ειδικα αυτο με τα σακιδια και βαρος που εχουμε παρει απο αλλους   αστο γραφω βιβλιο ...

Τώρα ο trainer που έχω μου έβγαλε διατροφή και μου έκοψε μαχαίρι (τουλάχιστον για 2 εβδομάδες μου είπε) γαλακτοκομικά και υδατάνθρακα, (ναι και τα φρούτα) όπως επίσης μέχρι και τη ζάχαρη στον καφέ (την αντικαθιστά με ζαχαρίνες). Αναφέρω ως παράδειγμα το πρωινό που είναι quaker σε μπολ με χυμό Amita motion και το δεκατιανό που είναι δύο ρυζογκοφρέτες και μου φαίνεται extreme η κατάσταση.

ακόμα και εγώ, που θεωρώ τον εαυτό μου άσχετο, γέλασα πολύ με αυτό. (όχι μαζί σου)

αρχικά θα πρότεινα να κόψεις τον καφέ (νερό μόνο), μετά θα σου έλεγα δοκίμασε να πιεις σκέτο (αν δεν σου αρέσει άλλαξε ποικιλία καφέ) και τέλος δοκίμασε στέβια.

Αλλαξε PT. Να ξερεις οτι οσο γρηγορα χασεις τα κιλα τωρα αλλο τοσο γρηγορα θα τα παρεις πισω και ισως παραπανω μολις ξαναβαλεις γαλακτοκομικα/υδατανθρακα στη διατροφη σου

1,5 μήνα zero carb και 2 μήνες low carb διατροφή, σύνολο 23 κιλά, την επομένη ήπια 2 ποτήρια "φρέσκο" γάλα, πίνω σχεδόν κάθε μέρα και συνεχίζω να χάνω. (εννοείτε πως μείωσα τα λιπαρά)

5χ5 και θα σε βρούμε σέκο δίχως υδατάνθρακες.

αυτό και εγώ το πιστεύω γιατί το είδα στον εαυτό μου.

• Like 1

Όταν λες 1,5 μήνα zero carb τι εννοείς ακριβώς, από τη στιγμή που λες παράλληλα ότι χωρίς υδατάνθρακες το είδες και στον εαυτό σου πως δεν τραβούσες?

Δηλαδή 1,5 μήνα δεν έτρωγες ούτε βρώμη για πρωινό?

Κοιτάξτε παίδες, εγώ είμαι 35 στα 36, δεν είμαστε πιτσιρίκια να τρώμε ότι μας πουν με κλειστά μάτια και φυσικά επειδή είμαστε 35 δεν χάνουμε κιλά με την ανάσα, αλλά θέλει υπερπροσπάθεια, όταν μάλιστα είχαμε παραιτηθεί από κάθε είδους άσκηση για μία τριετία plus.

Δεν είμαι διατεθειμένος να πεθάνω της πείνας, ούτε να προπονηθώ για να κατέβω σε αγώνες bodybulding, απλά ο άνθρωπος είναι δίπλα στο σπίτι μου, (σημαντικό για εμένα) με σύστησε φίλος μου που έχει δει δραστικά αποτελέσματα (ναι, τρώει quaker με χυμό για πρωινό) και 3 φορές που έχω πάει με έχει στύψει, όντας πάνω από το κεφάλι μου για μία ώρα σερί. 

Τώρα αν είναι για τον πέοντα, θα φανεί σε 3 μήνες, όπου θα πρέπει να είμαι κοντά στα 95 κιλά (υπενθυμίζω ότι με ανέλαβε στα 104, ενώ είχα φροντίσει να χάσω 4 κιλά μόνος μου).

Σήμερα πήγα το πρωί για προπόνηση και για μεσημέρι ας πούμε έφαγα φασολάδα (σκέτη, χωρίς ψωμιά και τυριά) που δεν προβλέπεται στο πρόγραμμά του, ενώ για απογευματινό έφαγα μία αραβική με γαλοπούλα και gouda light. Το βράδυ θα παίξει σαλάτα με τόνο. (του PT περιλαμβάνει 3 ασπράδια και ένα ολόκληρο αυγό σε ομελέτα με τομάτα και μανιτάρια)

Κοινώς θα κρατήσω αυτά που θέλω από τη διατροφή του και θα τη συνδυάσω με την διατροφή του κλινικού διατροφολόγου. Κάποτε υπενθυμίζω έχασα 15 κιλά σε 3 μήνες ακολουθώντας τη διατροφή του κλινικού, τρώγωντας ωστόσο ποικιλία τροφών, αλλά αυστηρά μικρές ποσότητες

1,5 μήνα έτρωγα κρέας, ψάρια και αυγά, σαλάτα - πράσινη (αρκετή) μόνο το μεσημέρι, φυσικά κάτι τέτοιο δεν το προτείνω απλώς ήθελα να χάσω γρήγορα κιλά. Μόλις είχα απολυθεί από τον στρατό και δεν είχα να κάνω τίποτα (καλοκαίρι) δουλειά - σχολή και δεν είχα ανάγκη την ενέργεια, κοινός σάπιζα (θάλασσα - πισι - καφέ κ.α.). Μετά συνέχισα με το low carb γιατί είδα αποτελέσματα και ακόμα βλέπω. Το κακό είναι πως επειδή την έκανα μόνος μου και δεν πίστευα πως θα έχει αποτελέσματα, δεν πήγα στην αρχή να κάνω μια λιπομέτρηση να δω τι έχασα μετά από αυτούς τους μήνες, από τον καθρέπτη και μόνο θα πω πως πάνω από το 80% ήταν λίπος.

Εντάξει, εγώ με 5 ημέρες έντονης δραστηριότητας θα χρειαστώ και τον υδατάνθρακα, δεν είμαι υπέρ του low σε οποιαδήποτε ουσία.

Απλώς ο τομέας της διατροφής είναι από τους πλέον μπερδεμένους. Ο ένας σου λέει, κόψε το γάλα, σου δίνει άσκοπα λιπαρά και υπάρχουν υποψίες ότι βλάπτει τον οργανισμό εξαιτίας των αντιβιοτικών που λαμβάνουν τα ζώα, ο άλλος σου λέει κόψε τα αυγά, είδες τι έγινε πρόσφατα με το φυτοφάρμακο, ο τρίτος θα σου πει για τα παγκάσιους, ότι ο Μεκόνγκ περιέχει τοξικά απόβλητα και ο τέταρτος θα σου πει κόψε τον τόνο, περιέχει βαρέα μέταλλα.

Συνεπώς πολλή άκρη δεν βγαίνει, αρκεί να κάνεις ό,τι πιστεύεις και ό,τι σε γεμίζει. 

PS Εγώ θέλω και ένα σουβλάκι τον μήνα και ένα burger. Αν το ακούσει αυτό γυμναστής θα λιποθυμήσει από το θράσος μου :P

Ιδανικοι spotter

xronia polla κιολας.το καθε ατομο σε μια ομαδα μπορει να εχει καποια συν απεναντι σε αλλα ατομα.οποτε αν καποιος θελει για το καλο της ομαδας αλλα και για να μην φτασει το αλλο ατομο στα ορια βοηθαει.πχ εχω βοηθησει ατομο που δεν μπορουσε να κουβαλησει μεγαλο βαρος λογω κουρασης αλλο ατομο που ειχε την μεση του και δεν μπορουσε κτλ.αυτο που εσυ θεωρεις ευκολο επειδη μπορει να εχεις καποια χ φυσικη κατασταση για τον αλλον μπορει να ειναι δυσκολο.οποτε βοηθας τον αλλον και εσυ κανεις ενα πιο εξτρα workout.

• Like 1

Απλώς ο τομέας της διατροφής είναι από τους πλέον μπερδεμένους. 

Να σε βοηθήσω να τον ξεμπερδέψεις:

1. Κανονικό βάρος: Απ' τη στιγμή που τρως λελογισμένα (μέχρι να χορτάσεις δηλαδή) τοτε ξέρεις ότι τρως σωστές, για το DNA σου, τροφές αν βρίσκεσαι σε κανονικό βάρος. Αν είσαι υπέρβαρος τότε οι τροφές που επιλέγεις προκαλούν αύξηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα κι αυτό μια αλυσιδωτή αντίδραση με τελικό αποτέλεσμα την παχυσαρκία. Μόνη λύση να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες μέχρι να βρεις τις βέλτιστες για σένα.

Υπάρχει ήδη η δυνατότητα, στην Αμερική, να στείλεις δείγμα γενετικού υλικού και να πάρεις τη δέουσα, με βάση το DNA σου, διατροφή. Επειδή αυτό είναι πολύ καινούργιο, δε γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστο είναι. Πάντως το μέλλον εκεί βρίσκεται. Μέχρι τότε όμως δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να κάνεις δοκιμές και να βλέπεις πώς ανταποκρίνεται το σώμα σου.

2. Αύξηση μυικής μάζας: Όλες οι έρευνες, τουλάχιστον όσες έχω συναντήσει εγώ, συμφωνούν ότι για να αυξηθεί η μυική μάζα χρειάζεται να αυξηθεί σημαντικά η ποσότητα πρωτείνης που λαμβάνει ο οργανισμος σε καθημερινή βάση. Διχογνωμία υπάρχει σχετικά με το ποσοστό αύξησης.

3. Υγιεινή διατροφή: Είναι αυτή που συντελεί στη βελτιστοποίηση της εντερικής χλωρίδας. Για να την πετύχεις πρέπει να τρως τουλάχιστον 1 μεγάλη σαλάτα με ποικιλία λαχανικών, 1-2 φρούτα και όποια άλλη τροφή σου αρέσει σε ωμή μορφή ή μαγειρεμένη από σένα. Μακριά από προμαγειρεμένα, συντηρητικά, συσκευασμένες τροφές, τεχνητά γλυκαντικά (λυπάμαι Φώτη αλλά είναι αποδεδειγμένα δηλητήρια), κτλ

Αν θες περισσότερες πληροφορίες, δες αυτό το βίντεο: 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...