Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Slat tear. Κυριολεκτικα τον εσκισα τον ωμο χμμμ απο τι ακριβως το επαθες ? Δεν ειναι και οτι καλυτερο γενικα ο ωμος θα αργησει η αποκατασταση να ξερεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 χμμμ απο τι ακριβως το επαθες ? Δεν ειναι και οτι καλυτερο γενικα ο ωμος θα αργησει η αποκατασταση να ξερεις ... Λογικα απο τη συνεχη καταπονηση στα βαρη και τις βαριες προπονησεις. Το χειρουργειο γινεται αρθροσκοπικα και σε 3-4 μηνες μπορεις να μπεις ξανα συνηθως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Λογικα απο τη συνεχη καταπονηση στα βαρη και τις βαριες προπονησεις. Το χειρουργειο γινεται αρθροσκοπικα και σε 3-4 μηνες μπορεις να μπεις ξανα συνηθως οκ. Ο Γιαννης να το δει αυτο που εχει ξεφυγει με τους κρικους μην εχει παρομοια θεματα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 οκ. Ο Γιαννης να το δει αυτο που εχει ξεφυγει με τους κρικους μην εχει παρομοια θεματα . Για το συγκεκριμενο ευθύνονται κινησεις που εκτείνεται το χερι πανω απο το κεφαλι, κολυμπι, ριξεις κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μ' αρέσει που με νοιαζεσαι μπαμπάκο Περαστικά Στίβεν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 έχω ακούσει (κυριολεκτικά εννοώ το ακούσει ακούστηκε ένα μικρό "κλακ") να σκίζεται δικέφαλος ποδιού 2 μέτρα δίπλα μου, στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν αλλά μόλις ο άλλος δεν μπορούσε να πατήσει και να σταθεί στα 2 πόδια και κατάλαβα τι παίζει ανατρίχιασα αυτές οι περιπτώσεις θέλουν απαραίτητα χειρουργείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μ' αρέσει που με νοιαζεσαι μπαμπάκο Περαστικά Στίβεν! Ειμαι υπερπροστατευτικος απο την φυση μου με τους αλλους , με μενα δεν ειμαι χαχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι στο thread, 5 κιλά ελαφρύτερος. Έχω ξεκινήσει personal 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα full body χωρίς διάλλειμμα ανάμεσα και με πάει μπιπ. Επιπλέον κάνω και 2 φορές κολύμβηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάω και για 5X5. Τώρα ο trainer που έχω μου έβγαλε διατροφή και μου έκοψε μαχαίρι (τουλάχιστον για 2 εβδομάδες μου είπε) γαλακτοκομικά και υδατάνθρακα, (ναι και τα φρούτα) όπως επίσης μέχρι και τη ζάχαρη στον καφέ (την αντικαθιστά με ζαχαρίνες). Αναφέρω ως παράδειγμα το πρωινό που είναι quaker σε μπολ με χυμό Amita motion και το δεκατιανό που είναι δύο ρυζογκοφρέτες και μου φαίνεται extreme η κατάσταση. Από την άλλη η διατροφή που έχω εγώ από κλινικό διατροφολόγο για να βελτιώσω τις αιματολογικές μου και κυρίως τη χαμηλή μου χοληστερίνη (HDL) περιλαμβάνει τα πάντα. Στόχος είναι να φτάσω τα 90 κιλά, aka απώλεια βάρους 17 κιλών σε χρονικό διάστημα 5 μηνών. Εγώ προσωπικά μπορώ να πειθαρχήσω σε διατροφή, έκανα κωπηλασία πιτσιρικάς σε επίπεδο πρωταθλητισμού και ξέρω να προσαρμόζομαι, το θέμα είναι χρειάζεται όντως τόσο αυστηρή διατροφή αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που προπονούμαι τόσο εντατικά (Σκέφτομαι να προσθέσω και μία επιπλέον ημέρα κολύμβησης ή κάποιου ομαδικού προγράμματος μέσα στην εβδομάδα) ή να ακολουθήσω την πιο χαλαρή και υγιεινή διατροφή του κλινικού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι στο thread, 5 κιλά ελαφρύτερος. Έχω ξεκινήσει personal 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα full body χωρίς διάλλειμμα ανάμεσα και με πάει μπιπ. Επιπλέον κάνω και 2 φορές κολύμβηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάω και για 5X5. Τώρα ο trainer που έχω μου έβγαλε διατροφή και μου έκοψε μαχαίρι (τουλάχιστον για 2 εβδομάδες μου είπε) γαλακτοκομικά και υδατάνθρακα, (ναι και τα φρούτα) όπως επίσης μέχρι και τη ζάχαρη στον καφέ (την αντικαθιστά με ζαχαρίνες). Αναφέρω ως παράδειγμα το πρωινό που είναι quaker σε μπολ με χυμό Amita motion και το δεκατιανό που είναι δύο ρυζογκοφρέτες και μου φαίνεται extreme η κατάσταση. Αλλαξε PT. Να ξερεις οτι οσο γρηγορα χασεις τα κιλα τωρα αλλο τοσο γρηγορα θα τα παρεις πισω και ισως παραπανω μολις ξαναβαλεις γαλακτοκομικα/υδατανθρακα στη διατροφη σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι στο thread, 5 κιλά ελαφρύτερος. Έχω ξεκινήσει personal 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα full body χωρίς διάλλειμμα ανάμεσα και με πάει μπιπ. Επιπλέον κάνω και 2 φορές κολύμβηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάω και για 5X5. Τώρα ο trainer που έχω μου έβγαλε διατροφή και μου έκοψε μαχαίρι (τουλάχιστον για 2 εβδομάδες μου είπε) γαλακτοκομικά και υδατάνθρακα, (ναι και τα φρούτα) όπως επίσης μέχρι και τη ζάχαρη στον καφέ (την αντικαθιστά με ζαχαρίνες). Αναφέρω ως παράδειγμα το πρωινό που είναι quaker σε μπολ με χυμό Amita motion και το δεκατιανό που είναι δύο ρυζογκοφρέτες και μου φαίνεται extreme η κατάσταση. Από την άλλη η διατροφή που έχω εγώ από κλινικό διατροφολόγο για να βελτιώσω τις αιματολογικές μου και κυρίως τη χαμηλή μου χοληστερίνη (HDL) περιλαμβάνει τα πάντα. Στόχος είναι να φτάσω τα 90 κιλά, aka απώλεια βάρους 17 κιλών σε χρονικό διάστημα 5 μηνών. Εγώ προσωπικά μπορώ να πειθαρχήσω σε διατροφή, έκανα κωπηλασία πιτσιρικάς σε επίπεδο πρωταθλητισμού και ξέρω να προσαρμόζομαι, το θέμα είναι χρειάζεται όντως τόσο αυστηρή διατροφή αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που προπονούμαι τόσο εντατικά (Σκέφτομαι να προσθέσω και μία επιπλέον ημέρα κολύμβησης ή κάποιου ομαδικού προγράμματος μέσα στην εβδομάδα) ή να ακολουθήσω την πιο χαλαρή και υγιεινή διατροφή του κλινικού? Από προσωπική εμπειρία, δεν είναι χρήσιμο να "κόβεις μαχαίρι" τους υδατάνθρακες - ειδικά όταν είναι για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα. Για μία εβδομάδα, ναι, ΟΚ, για να κάνεις ένα shock στον οργανισμό σου εάν νιώθεις ότι έχει "κολλήσει" στην προσπάθεια απώλειας κιλών και να "πάρει μπρος" στο σύστημα, ΟΚ. Αλλά πέραν της μίας εβδομάδος, δεν θα το συνιστούσα. Σκέψου και το άλλο: Όλη αυτή την ενέργεια που χρειάζεσαι για να κάνεις τις προπονήσεις σου στα βάρη, στην κολύμβηση και στο 5Χ5, εάν κόψεις τους υδατάνθρακες, από πού θα την αντλήσεις και πώς θα αναπληρώσεις αυτήν που θα χάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 5χ5 και θα σε βρούμε σέκο δίχως υδατάνθρακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Υδατάνθρακες θα προσλαμβάνω από Quaker και τις χαζορυζογκοφρέτες μου είπε. Το αν επαρκούν είναι άλλο θέμα, το οποίο όμως λύνεται, καθώς εγώ αν σκίζομαι 5 μέρες τη βδομάδα στην προπόνηση και πεινάσω ή νιώθω αδιαθεσία, θα φάω, δεν παίζει. Anyway, μπορεί να την εφαρμόσω για μία εβδομάδα και αναλόγως πώς πάει. Πάντως στην εκγύμναση είναι εξαιρετικός ο άνθρωπος, δεν γίνεται να αλλάξω PT επειδή διατροφικά έχει extreme απόψεις, απλά δεν τις ακολουθώ κατά γράμμα (μεσημεριανό ας πούμε μου έχιε βάλει κοτόπουλο με μπόλικο αλάδωτο αγγούρι. Μια χαρά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Slat tear. Κυριολεκτικα τον εσκισα τον ωμο Slap ενοείς ε; Περαστικά ρε συ ,ελπίζω να πάνε όλα καλά.Έκανες μαγνητική; Όταν κάνεις κυκλική κίνηση στον ώμο ακούγεται θόρυβος; Χτυπάει ο πόνος μέχρι χαμηλά στο μπράτσο όταν σηκώνεις το χέρι πάνω από τον ώμο; Έχω αρχίσει και εγώ να ανησυχώ γιατί συνεχίζει να με πονάει μετά από 2 βδομάδες. Γιατρό δεν έχω πάει εχω βαρεθεί πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ναι slap ήταν τυπογραφικο. Έλα σε πμ για λεπτομέρειες. Γενικά με ενοχλούσε όταν έκανα κίνηση να πιάσω κάτι από πίσω (σκέψου να είσαι στη θέση του οδηγού και να προσπαθείς να πιάσεις κάτι που είναι στην πίσω θέση) και όταν έχω το χέρι πάνω από το κεφάλι σε κάποιες κινήσεις. Ζυς το πρόβλημα είναι ότι σου λέει όχι γσλακτοκομικα και υδατάνθρακες και όχι ζάχαρη και σου βάζει αμιτα που είναι μόνο ζάχαρη. Είναι η νέα μόδα που βάζουν junk food αλλά μειώνουν κατά πολύ υδατάνθρακες και θερμίδες ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα και να νομίζουν ότι κάνουν και καλό.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Για το συγκεκριμενο ευθύνονται κινησεις που εκτείνεται το χερι πανω απο το κεφαλι, κολυμπι, ριξεις κλπ Περαστικά. Για το συγκεκριμένο με έχει προειδοποιήσει ο PT να μην κολυμπάω σε ελεύθερο στυλ για να μην πάθω αυτό ακριβώς. Έκανες κολύμπι ή από βάρη το έπαθες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις