Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πο ρε αλάνι... εμείς ακόμα παλεύουμε για καμια φλέβα στα χέρια.

βέβαια εχει σημασια και το bodyfat

σε ώμους πετάγονται χέρια μηδεν, λογικα θα παιζουν και γονίδια. ;(

είναι γενετικό , για να καταλάβεις εκεί π κάθομαι στο μάθημα χαλαρός είμαι έτσι 

post-353959-0-82696200-1508861536_thumb.jpg

και χωρίς προπόνηση φαίνονται στον ώμο μου κλπ, στην προπόνηση πετάγονται στο κεφάλι κ γεμίζουν χέρια κ ώμοι , όταν πέσω πολύ χαμηλά σε λίπος θέλω να δω έτσι απο περιέργεια 

πάντως υψηλή πίεση δεν έχω , μετριέμαι μια στο τόσο στης γιαγιάς μου for fun , ακόμα κ μετά απο προπόνηση ειμαι σε normal range 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

εεε;

ανάλογα φίλε μου τι είναι αυτό που θες να κάνεις, αν θες να φουσκώνεις στον καθρέπτη προφανώς η παραπάνω άσκηση θα σου είναι άχρηστη, αλλά αν θες να δυναμώσεις τα χέρια σου (όχι για 8 επαναλήψεις, γενικά) και δεν σε ενδιαφέρει το οπτικό αποτέλεσμα το να είσαι σε θέση να επαναλάβεις κάτι 100αδες φορές μια χαρά έχει νόημα

αν για παράδειγμα θεωρείς ότι έχεις πιο δυνατά χέρια από ένα τέτοιο άτομο που θα κάθεται με το boken του να σπαθίζει εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές τη μέρα στον αέρα , μάλλον δεν έχεις, ή ίσως έχεις για 8-10 φορές

https://www.youtube.com/watch?v=F6UxmpbSQGU

Καλή φάση είναι να έχεις ικανοποιητικές μάζες,δύναμη και αντοχές ταυτόχρονα.

Σε λίγα αθλήματα υπάρχουν τέτοιοι αθλητές όπως οι boxer που και αυτοί κάνουν βοηθητικά βάρη.

attachicon.gif 22688588_10209485280518312_3072321899954854712_n.jpg

και χωρίς προπόνηση φαίνονται στον ώμο μου κλπ, στην προπόνηση πετάγονται στο κεφάλι κ γεμίζουν χέρια κ ώμοι , όταν πέσω πολύ χαμηλά σε λίπος θέλω να δω έτσι απο περιέργεια

πάντως υψηλή πίεση δεν έχω , μετριέμαι μια στο τόσο στης γιαγιάς μου for fun , ακόμα κ μετά απο προπόνηση ειμαι σε normal range

Ο παράδεισος της αιμολήπτριας Χαχα !

( και εγώ τίγκα στην φλέβα είμαι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι γεννητικό η γεροντική φλεβίτιδα :)

• Like 5

Κατέβασα και θα το δω το έργο Στίβεν αλλά απ' ότι διάβασα μάλλον λέει αυτά που ήδη ξέρω (γι αυτο και έγραψα ότι δεν αγγίζω βιομηχανοποιημένες/συσκευασμένες τροφές, κτλ).

Επιτέλους κρύωσε ο καιρός και θα γίνουν πιο απολαυστικές οι προπονήσεις.

• Like 1

Εγώ που δεν τα ξέρω, θα το βάλω να το δω γιατί πολύ τα αναφέρεις αυτά Τζον και δεν έχω ασχοληθεί πολύ να τα ψάξω. Thank you Spect~!

Μην το κανεις. Κλασσικο ντοκυμαντερ για τα δηθεν οφελη της χορτοφαγικης διατροφης και ξου το κακο το κρεας. 

Ριξε μια προειδοποιηση ρε συ Στεφανε, τζαμπα εχασα μιση ωρα.

Toξο, σου προτείνω να διαβάσει το Death by Food Pyramid της Denise Minger (στειλε πμ να στο στειλω αν θες) και ριξε μια ματια σε αυτο το βιντεο (δες το ολο γιατι στο τελος αναλυει τη θεωρια της που εξηγει πως μοιαζουν να εχουν ταυτοχρονα δικιο εντελώς αντιφατικες ερευνες).

https://www.youtube.com/watch?v=qBBtQ4QwWxg&list=LLdqYKOrbaCsmm6uW70-IZHQ&index=86&t=1305s

A, και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δες και αυτο το βιντεο για το που παει το πραμα στη διατροφή

https://www.youtube.com/watch?v=0z03xkwFbw4&t=913s

• Like 1

α)Στάσιμος σε τι? Ακόμα και επαγγελματιές bodybuilders (δεν κάνω λίστα γιατί βαριέμαι, και υπάρχουν πολλά youtube videos για high reps προπόνηση) δουλεύουν 15-40 επαναλήψεις αποκλειστικά.. 7-12 δεν είναι καν πολλές. Με το σκουπόξυλο δεν θα κάνεις ούτε 12 ούτε 40 θα κάνεις 2000 οπότε δεν είναι παράδειγμα σχετικό με προπόνηση με βάρη. 

β)Στο επόμενο post είπες ότι μιλάς για προπόνηση δύναμης αλλά η κοπέλα δεν μιλάει για προπόνηση δύναμης. Η προπόνηση δύναμης φυσικά γίνεται σε εύρος 1-6 reps γιατί πρέπει να κάνει adapt το νευρικό σύστημα που δεν ανταποκρίνεται σε προπόνηση πολλών επαναλήψεων. 

Ποιος είναι επαγγελματίας bodybuilder από εδώ μέσα (που να χρησιμοποιεί και τα "μπλιμπλίκια" φυσικά που χρησιμοποιούν αυτοί) για να μπορέσει να δει αυτά τα αποτελέσματα που αναφέρεις; Χωρίς να είσαι λίγο προχωρημένος στο άθλημα και να έχεις βάλεις λίγους μυς πάνω σου, τι θα καταφέρεις να αναπτύξεις με 40 επαναλήψεις; Συμφωνώ κι εγώ με την προπόνηση υπερυψηλών επαναλήψεων και τη χρησιμοποιώ ενίοτε, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα ούτε για κάθε σετ...και δεν τα δουλεύει "κανείς" αποκλειστικά.

εεε; 

ανάλογα φίλε μου τι είναι αυτό που θες να κάνεις, αν θες να φουσκώνεις στον καθρέπτη προφανώς η παραπάνω άσκηση θα σου είναι άχρηστη, αλλά αν θες να δυναμώσεις τα χέρια σου (όχι για 8 επαναλήψεις, γενικά) και δεν σε ενδιαφέρει το οπτικό αποτέλεσμα το να είσαι σε θέση να επαναλάβεις κάτι 100αδες φορές μια χαρά έχει νόημα 

αν για παράδειγμα θεωρείς ότι έχεις πιο δυνατά χέρια από ένα τέτοιο άτομο που θα κάθεται με το boken του να σπαθίζει εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές τη μέρα στον αέρα , μάλλον δεν έχεις, ή ίσως έχεις για 8-10 φορές

https://www.youtube.com/watch?v=F6UxmpbSQGU

Εγώ έχω σίγουρα πιο δυνατά χέρια απ' τον συγκεκριμένο...πιο ανθεκτικά στις εκατοντάδες επαναλήψεις όχι. Αλλά αν προσπαθήσουμε να σηκώσουμε ένα σπαθί που ζυγίζει 20 κιλά για να κάνουμε 10 σπαθιές, το πιο πιθανό είναι να τις καταφέρω πιο εύκολα εγώ (φυσικά με τη διαφορά τεχνικής που μας χωρίζει).

δεν τα μπερδεύω, αν αφήσεις από έξω την τεχνική που βεβαίως του επιτρέπει να κάνει κάτι πιο εύκολα από κάποιον που δεν το έχει εξασκήσει το να χρυπάς 100αδες φορές απαιτεί και δύναμη που αποκτιέται με την επανάληψη 

πάρε ένα ξύλο και βάρα σκέτο αέρα και πες μου αν δεν έχουν καεί οι μύες σου μετά από κάποιες 100αδες φορές σε σημείο που με το ζορί θα το κρατάς και θα κλείνουν τα χέρια του. αυτός μέσω εξάσκησης μάλλον δεν θα είχε το αντίστοιχο πρόβλημα γιατί έχει εξασκηθεί στο να έχει δύναμη με διάρκεια. λιγότερη; προφανώς, αλλά με γιγάντια διάρκεια 

αλλά το ότι κάποιος δεν ερεθίζει το μυ του στοχευμένα ώστε να πρήζεται αλλά τον συνηθίζει να καίγεται (και τελικά δεν καταλαβαίνει και πολλά) , δεν σημαίνει ότι δεν χτίζει και δύναμη ή ότι καταστρέφει το σώμα του. απλά έχει άλλο στόχο

είναι σαν να μου λέει κάποιος ότι ο μαραθωνοδρόμος καταστρέφει τους μυες του και ο 100αρης όχι, ή ότι ο μαραθωνοδρόμος δεν είναι πιο γρήγορος από τον μέσο χομπίστα δρομεα έστω και σε μικρές αποστάσεις (αλλά και από τον 100αρη είναι σχετικό πόσο πιο αργός είναι όσο αυξάνεται η απόσταση) 

Μπερδεύεις πράγματα...ειλικρινά.

ουσιαστικά ναι και συμφωνώ συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, απλά ο σκοπός/στόχος του καθενός του ορίζει να κάνει και διαφορετική γυμναστική 

η αρχική μου διαφωνία είχε να κάνει με τη φράση ότι καταστρέφει κανείς τους μυες του όταν ουσιαστικά στοχεύει και στη διάρκεια

προφανώς και δεν θα σε φτάνω ή δεν θα σε φτάσω ποτέ μάλλον πάγκο γιατί δεν είναι κάτι που δουλεύω συστηματικά, θα προτιμούσα πάντως να είμαι σε θέση να κάνω 100+ push ups χωρίς διακοπή (γιατί σε σετάκια των 20-30 οκ τα κάνω και παραπάνω)  τα 100κιλά μου παρά να φτάσω να σηκώνω για 1 φορά τα 200 ας πούμε, θα μου ήταν πιο χρήσιμο η ικανοποιητική δύναμη με διάρκεια

Μα δεν είπε κάποιος πουθενά πως καταστρέφονται οι μυες με τις συνεχόμενες επαναλήψεις με πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ ελαφριά κιλά. Όμως σίγουρα δεν αυξάνεσαι μυϊκά και δεν δυναμώνεις. Ερεθίζεις απλά το μυ να έχει περισσότερη αντοχή στα ίδια κιλά. Δεν μπορείς να φτάσεις να κάνεις άπειρες επαναλήψεις με ένα βάρος. Προφανώς και κάποια στιγμή όταν ξεπεράσεις αυτές τις 40 - 100 - 200, θα αυξήσεις από μόνος σου το βάρος. Δεν θα κάτσεις μια ολόκληρη μέρα να κάνεις κάμψεις δικεφάλων με 3 κιλά...

ΥΓ: btw, οι προπονήσεις feeders που είχε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν ο Rich Piana, είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία και προσωπικά τις θεωρώ ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Οπωσδήποτε κατά τη γνώμη μου,  κάτι που πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για ένα δίμηνο κι αν δεν του αρέσουν τα αποτελέσματα το παρατάει.

πο με καψες. γενικα στα χερια γουστάρω φλέβα παρά παρανορμαλ δικέφαλα.. αχ βαχ.

Σα και μενα εισαι. Φλεβα θα δουμε μονο αν κανουμε 3d τατου...

attachicon.gif 22688588_10209485280518312_3072321899954854712_n.jpg

https://youtu.be/3NQHCGG27IE

• Like 2

αυτό είπα σε μια που με ρώτησε , μου λέει γιατί πετάνε έτσι οι φλέβες σου? της λέω βλέπω πολλές τσόντες  :-D 

σαν τα βαμπίρ κάνουν οι γκόμενες για φλέβα    

• Like 1

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να αναγκαστώ να μείνω εκτός για μερικούς μήνες :(

Όταν επισκεφθώ δεύτερο γιατρό θα ενημερώσω

Γιατι ρε τι επαθες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...