Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ένα μικρο poll

Για βάρη  σε αρχάριο :

1-μικρά βάρη με πολλές επαναλήψεις;;;

ή

2-μεγάλα βάρη λίγες επαναλήψεις;;;

(εγώ κυρίως τρέξιμο και γενικά δεν κάνω βάρη αλλά το είχαμε πιάσει το θέμα κουβέντα και όλοι είχαν διαφορετική άποψη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ένα μικρο poll

Για βάρη  σε αρχάριο :

ή

(εγώ κυρίως τρέξιμο και γενικά δεν κάνω βάρη αλλά το είχαμε πιάσει το θέμα κουβέντα και όλοι είχαν διαφορετική άποψη)

Στην αρχή επικεντρώνεσαι στην σωστή εκτέλεση της άσκησης οπότε ξεκινάς με κιλά στα οποία να βγάζεις τις επαναλήψεις χωρίς να χαλάς το form.

Επίσης πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς τους μύες που γυμνάζει η κάθε άσκηση και να μην "κλέβεις" με αλλους μύες.

• Like 3

ένα μικρο poll

Για βάρη  σε αρχάριο :

ή

8-12 reps που θα σου βγαίνουν με το ζόρι χ 5 set σε κάθε άσκηση αν θες μάζα κ δύναμη , εμένα μια χαρά με πήγε αυτό κ μάζα έβαλα κ 135kg πάγκο έφτασα κ ακόμα έχω χρόνια μπροστά μου 

για δύναμη μόνο κάτι σε 5x5 ξέρω γω

μικρά βάρη πολλές επαναλήψεις ειναι η συνταγή για να είσαι ίδιος μετά απο χρόνια γυμναστηρίου , μπακαλίστικες/αόριστες κουβέντες 

τώρα για τις διαφορετικές απόψεις .... οι απόψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες , όλοι έχουν απο μια  :-) χαχααχ

• Like 4

8-12 reps που θα σου βγαίνουν με το ζόρι χ 5 set σε κάθε άσκηση αν θες μάζα κ δύναμη 

για δύναμη μόνο κάτι σε 5x5 ξέρω γω

μικρά βάρη πολλές επαναλήψεις ειναι η συνταγή για να είσαι ίδιος μετά απο χρόνια γυμναστηρίου  

τώρα για τις διαφορετικές απόψεις .... οι απόψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες , όλοι έχουν απο μια  :-) χαχααχ

Εγω  και τα 5 σετ τα βαριεμαι 4 κανω ανεξαρτητα απο την ενταση της προπονησης  και της φασης που ειμαι  .

• Like 3

Εγω  και τα 5 σετ τα βαριεμαι 4 κανω ανεξαρτητα απο την ενταση της προπονησης  και της φασης που ειμαι  .

κ εγώ , αλλα τα 4 δικά μου διαφέρουν πολύ απ τα 5 των περισσοτέρων οπότε σα συμβουλή λέω το κλασικό 5ρι, εμένα πάντα ειναι 4 heavy   :mrgreen:  

• Like 2

κ εγώ , αλλα τα 4 δικά μου διαφέρουν πολύ απ τα 5 των περισσοτέρων οπότε σα συμβουλή λέω το κλασικό 5ρι, εμένα πάντα ειναι 4 heavy   :mrgreen:  

Iσχυει,το επιασες .

• Like 2

Καλησπέρα στην ομάδα, εχω πολύ καιρό να κάνω update λόγω πολλών υποχρεώσεων. Η προπόνηση μου δεν είναι on point αλλά προσπαθώ όσο μπορώ. Θα ξανα είμαι ενεργός στο thread!

By the way για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να του ρίξει μια ματιά βρήκα αυτό https://www.collegelink.gr/public/job_description.php?job_id=539 

Fasted προπόνηση ποδιών μέχρι να μην μπορείς να σταθείς και ακολούθως 1ο γεύμα της ημέρας μισόκιλη μοσχαρίσια μπριζόλα παρέα με σαλατούλα μπρόκολο με ελαιόλαδο και μπόλικο λεμόνι.

La vita bella ρε!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fasted προπόνηση ποδιών μέχρι να μην μπορείς να σταθείς και ακολούθως 1ο γεύμα της ημέρας μισόκιλη μοσχαρίσια μπριζόλα παρέα με σαλατούλα μπρόκολο με ελαιόλαδο και μπόλικο λεμόνι.

La vita bella ρε!

Σε ζηλευω ειδικα οσο σκεφτομαι τον ελευθερο σου χρονο με πιανει μια τρελα .Αν ειχα τοσο  χρονο θα  κατεβαινα σε αγωνες τωρα .Κοντρα κανετε με την  Μαργαριτα ποιος ειχε τον περισσοτερο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...