poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οκ ευχαριστώ! Θα κάνω καμιά δοκιμή να δω τι θα βγει! γενικως παιζουν απειρες συνταγες.το τι θα βαλεις ειναι με βαση ποσο γευστικο θες να ειναι αλλα και ποσο υγιεινο θες να ειναι.πχ το μελι θα το κανει πιο γλυκο αλλα το μελι εχει θερμιδες. Στόχος μου είναι το αδυνάτισμα(κινούμαι υποθερμιδικά) αλλά κάνω και βάρη για να φτιάξει το σώμα(οκ, ξέρω δίαιτα και βάρη δεν είναι και το καλύτερο αλλά καλύτερα από το τίποτα) και η αλήθεια είναι ότι δυναμώνω εδώ και δυο βδομάδες που ξεκίνησα γυμναστήριο οπότε μάλον δεν βλάπτει το χρονικό περιθώριο μέχρι το φαγητό? Αλλιώς δεν θα δυνάμωνα? Για αρχή θέλω να μάθω ποιο είναι το πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει με το εν λόγω χρονικό κενό. Επίσης ο υδατάνθρακας τι προσφέρει μετά την γυμναστική; Νόμιζα πρωτείνη μόνο χρειάζεται ισα που θες νακανεις βαρη για να "σφιξεις" και να ανεβεις λιγο σε μυς.απλα μπορεις να κανεις και τα jogging σου (αεροβια) γενικοτερα περα απο τα βαρη.οπως ειπαν ειτε τρως στην ωρα που πρεπει ειτε πιο νωρις ειτε πιο μετα τις διαφορες θα τις δεις ετσι και αλλιως.αλλοι κανουν γυμναστικη και τρωνε τα παντα και δυναμωνουν.απλα μεσα σιγα σιγα κοιτας να βελτιωσεις καποια πραγματα αλλα δεν εχει νοημα να τα κανεις και ολα μαζι και να σε αγχωνει αν θα φας μετα απο 20 λεπτα ή μετα απο μια ωρα.χασε τα κιλα που θες σιγα σιγα,αρχισε να δυναμωνεις και σιγα σιγα φτιαχνεις και τα υπολοιπα. Γιάννη, αν θυμάμαι καλά έχεις πάρει home master στη διατροφολογία Δες λίγο την ερώτηση μου πιο κάτω σε παρακαλώ Κανονικά θα έτρωγα τον άμπακο αλλά δεν θέλω να πέφτω για ύπνο με γεμάτο στομάχι. Οπότε τι είδους τροφή και ποσότητα ενδείκνυται; δεν ειναι οτι καλυτερο να πεφτεις για υπνο με μεγαλο στομαχι.δεν το λεω απο πλευρας διατροφης αλλα απο πλευρας στομαχιου. Παλινδρομησεις,οισοφαγιτιδες κτλ πολλα μπορει να γινουν χειροτερα αμα τρως και κοιμασαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είσαι μέτριος σωματικά, θα δεις βελτίωση με ό,τι κι αν κάνεις. Υπάρχουν κάποιες συμβουλές για τη βέλτιστη διατροφή και το χρόνο της, όμως αφορούν άτομα που είναι στο 99 και πρέπει να φτάσουν στο 100. Όχι ότι είναι κακό να τις ακολουθείς κι εσύ π.χ. αν θες να οικοδομήσεις από τώρα καλές συνήθειες, αλλά στην παρούσα φάση είναι μάλλον μια αχρείαστη ταλαιπωρία που θα σε αποθαρρύνει να συνεχίσεις. Μετριότατος είμαι. Ok κατάλαβα, λύθηκε το ζήτημα, συνεχίζω ως έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Επίσης ο υδατάνθρακας τι προσφέρει μετά την γυμναστική; Νόμιζα πρωτείνη μόνο χρειάζεται Αυτά πάνω-κάτω γράφουν όπου και να διαβάσεις "Τι σου προσφέρουν; * Ενέργεια η οποία παράγεται από τη διάσπαση της γλυκόζης και του γλυκογόνου. * Προστασία. Προστατεύουν τις πρωτείνες των ιστών του σώματος επειδή αυτές συμμετέχουν ελάχιστα στην παραγωγή ενέργειας. Αν μειωθούν τα αποθέματα των υδατανθράκων τότε οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας. * Βοήθεια στο μεταβολισμό των λιπών. * Ενέργεια και στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα." Για αυτό στο πρώτο 20λεπτο μετά την προπόνηση καλό είναι να πάρεις απλό υδατάνθρακα. Θα νοιώσεις και σωματικά καλύτερα,σαν να φεύγει η κούραση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 δεν ειναι οτι καλυτερο να πεφτεις για υπνο με μεγαλο στομαχι.δεν το λεω απο πλευρας διατροφης αλλα απο πλευρας στομαχιου. Παλινδρομησεις,οισοφαγιτιδες κτλ πολλα μπορει να γινουν χειροτερα αμα τρως και κοιμασαι. Και γω έτσι νομίζω. Αν όμως η προπόνηση τελειώνει αργά, καλύτερα να μείνω νηστικός τότε; Ή να φάω κάτι μικρό; Και τι θα ήταν καλύτερο να περιέχει υδατάνθρακες ή πρωτείνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Και γω έτσι νομίζω. Αν όμως η προπόνηση τελειώνει αργά, καλύτερα να μείνω νηστικός τότε; Ή να φάω κάτι μικρό; Και τι θα ήταν καλύτερο να περιέχει υδατάνθρακες ή πρωτείνες; και τα δύο .Όχι νηστικός με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 και τα δύο .Όχι νηστικός με τίποτα Οπότε θα πρέπει να πέσω με γεμάτο στομάχι Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Τεο, πολεμική τέχνη είναι όχι βάρη, απλά διευκρινίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οπότε θα πρέπει να πέσω με γεμάτο στομάχι Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Τεο, πολεμική τέχνη είναι όχι βάρη, απλά διευκρινίζω Έ και; Γυμναστική δεν είναι και αυτή ; Βαριά αεροβική είναι και αντιστάσεων με το βάρος του σώματός σου. Να σου δώσω παράδειγμα τι έτρωγα μετά από προπόνηση wado ryou η bjj πιο παλιά που τέλειωνα στις 22:30 . Κατευθείαν στα αποδυτήρια μια μπάρα ενέργειας υψηλού γλυκαιμικού δείκτη και ένα σκούπ πρωτείνης. Στο σπίτι μια μπανάνα η πουρέ η ρύζι και μισό κιλό γιαούρτι. Να ξέρεις το γιαούρτι είναι must το βράδυ για την πρωτείνη(καζείνη) που απορροφάται σιγά - σιγά από τον οργανισμό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με πρόλαβε ο Τεο. Ένα γιαούρτι είναι η βέλτιστη λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με πρόλαβε ο Τεο. Ένα γιαούρτι είναι η βέλτιστη λύση.προτεινεις γιαουρτι σκετο ή διανθισμένο με υδατάνθρακες; φοβάμαι να τρώω συστηματικά υδ. τόσο αργά, αν ηταν για 1 φορά τη βδομαδα δε θα με ένοιαζε αλλά για 3 μίνιμουμ βράδια μου φαίνεται fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σκετο. 1 τοταλ των 200γρ θα σε "πιάσει", αν έχεις φάει σωστά την υπόλοιπη μέρα, και δε θα σου προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σκετο. 1 τοταλ των 200γρ θα σε "πιάσει", αν έχεις φάει σωστά την υπόλοιπη μέρα, και δε θα σου προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο.ελπίζω να.μη με κοψει και η λόρδα στις 4 τη νύχτα Θα το εφαρμόσω λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Κοιτα, επειδή κι εγω είμαι φαν του γιαουρτιού αλλα μόνο του δε με πιάνει, το συμπληρώνω με μια κουταλια της σούπας λιναροσπορο κι άλλη μια μιξ σπόρων τσια/αναποφλοιωτο σουσάμι. Αμεσως αμεσως γίνεται πολύ πιο γεμάτο. Άμα πάλι θέλω ακόμη περισσότερες θερμιδες προσθέτω μια κουταλια φυστικοβουτυρο. Σχετικα καλη γεύση. Καταπληκτικό γίνεται άμα προσθέσω κι ενα φρούτο, ειδικά πράσινο μήλο. Μπορείς δλδ να αλλάξεις οπτική και να το αντιμετωπίσεις σαν smoothie οποτε κανεις διαφορες δοκιμές μεχρι να βρεις το συνδυασμό που σου ταιριάζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 γενικως παιζουν απειρες συνταγες.το τι θα βαλεις ειναι με βαση ποσο γευστικο θες να ειναι αλλα και ποσο υγιεινο θες να ειναι.πχ το μελι θα το κανει πιο γλυκο αλλα το μελι εχει θερμιδες. Για αρχή όπως το βλέπω με λίγο βρωμη και μέλι και αρκετούς καρπούς (αμύγδαλα, φυστίκια και κολοκύθοσπόρο) όσο γίνεται πιο φυσικά (εκτός whey) και ας είναι το arla η μόνη παρένθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 φοβάμαι να τρώω συστηματικά υδ. τόσο αργά, αν ηταν για 1 φορά τη βδομαδα δε θα με ένοιαζε αλλά για 3 μίνιμουμ βράδια μου φαίνεται fail. Γιατί φοβάσαι;;;; Εγώ μετά την προπόνησή μου που τελειώνει γύρω στις 22:30 κάθε βράδυ κι έχω ήδη καταναλώσει 100 - 150 γρ υδατάνθρακα ταχείας απορρόφησης, πάω σπίτι και μέχρι τις 23:30 χτυπάω ένα γεύμα που πλησιάζει τις 1000 θερμίδες εύκολα με τις 600 περίπου να προέρχονται από υδατάνθρακα (χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη). Το πρωί γύρω στις 05:30 που ξυπνάω για δουλειά, ο καθρέπτης με επαινεί σε μέγιστο βαθμό. Ανέλυσέ μας το μύθο που φοβάσαι :). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση, πως μπορώ να φτιάξω μυϊκή μάζα με ελάχιστες απώλειες θερμίδων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις