Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 2012 με παρόμοιο πρόγραμμα και διατροφή είχα φτάσει από 103 στα 89 σε 100 μέρες. Τότε όμως δεν τηρούσα κατά γράμμα τη διατροφή με αποτέλεσμα να έχω αδυνατίσει χωρίς παράλληλα να έχω αποκτήσει τη μυική μάζα που θα μπορούσα

Όταν ο οργανισμός είναι σε θερμιδικό έλλειμα τότε δεν μπορείς να αποκτήσεις μυική μάζα παρά μόνο σε κάποιες εξαιρέσεις. Σε αυτή την περίπτωση ο στόχος μιας διατροφής υψηλής σε πρωτείνη μαζί με γυμναστική είναι να ελαχιστοποιήσεις την απώλεια μυικής μάζας ενώ χάνεις κιλά.

Όσο για το πρόγραμμα δοκίμασε το και δες πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου. Στόχος δεν είναι η εξάντληση αλλά η επιλογή ενός προγράμματος που να μπορείς να το κρατήσεις σε βάθος χρόνου.

Το bodypower που έλεγες πριν τι ακριβώς είναι?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Bodypower είναι ομαδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο διάρκειας μίας ώρας, κατά το οποίο συνδυάζεται αερόβια άσκηση με βάρη.

Με αυτό το πρόγραμμα σε συχνότητα 2-3 ωρών την εβδομάδα, είχα βελτιώσει σε πολύ σύντομο διάστημα φυσική κατάσταση και βάρος.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα αποκλειστικά με βάρη μου είναι βαρετό, καθότι κάποτε τα είχα φάει στη μάπα στην κωπηλασία, όταν έκανα πρωταθλητισμό και επιζητώ άλλους τρόπους εκγύμνασης τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

δλδ αν στα 105 σου κιλά γυμνάζεσαι έτσι όταν θα φτάσεις κάπου στα 90 και θα χεις "κολλήσει" τι θα κάνεις;

Αν φτάσω 90 λέω να χαλαρώσω :P Σε πρώτη φάση στόχος μου είναι να με χωράνε τα ρούχα μου τα Χριστούγεννα

• Like 1

Με υπομονή και επιμονή ολα γίνονται. Εκ πείρας έφτασα από 96 στα 78 κιλά σε 6-7 μήνες και πλέον προσπαθώ ν χτίσω περισσότερους μυς. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως δεν θέλει βιασύνη. Σιγά σιγά και με αποφασιστικότητα μπορεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλέον επιπλέω στα ρούχα μου και μου αρέσει αυτό.

Αν φτασεις στα 90 κ χαλαρωσεις τοτε θα ξαναπας στα 108 δημιουργωντας εναν φαυλο κυκλο. Προσπαθησε να κρατησεις τις ισορροπιες κανοντας ασκησεις που σε γεμιζουν. Να γουσταρεις τν αθλητισμο κ να μην αφησεις ξανα τν εαυτο σου να φτασει σε τριψηφιο σωμ.βαρος.

• Like 1

ειμαι σε ΙΕΚ διατροφολογία , όχι οτι περιμένω να μάθω κάτι απο εκεί , καθαρά για να πάρω την πιστοποίηση και να μπορέσω να εργαστώ πάνω σε αυτό αφού ασχολούμαι απο μόνος μου τόσα χρόνια.
πάρτε μερικά cringe highlights  

καθηγήτρια χημείας ισχυρίζεται πως έχει να μπει φάρμακο στο σπίτι της 15 χρόνια (ούτε depon) επειδή παίρνει κάτι αυτοκόλλητα που τα κολλάνε στο δέρμα και θεραπεύουν με βελονισμό  :blink:  ακόμα και την κατάθλιψη :-)  :-D

την ρωτάει μια κοπελιά άσχετη "κάνει να παίρνω συμπλήρωμα πρωτεΐνης?"  και της λέει όχι θα κάνεις πέτρες στα νεφρά σου 
μα της λέει 1 κουταλάκι την εβδομάδα (lmao) τέσπα , της απαντάει το ίδιο

μετά μας έλεγε οτι δεν τρώει ψάρια γιατι έχουν βαρέα μέταλλα , ΟΛΑ τα ψάρια , δεν επικεντρώθηκε στον τόνο , είπε ξεκάθαρα οτι όλα τα ψάρια ειναι ακατάλληλα για να τα τρώμε  :-)  :-D , i mean ok .. ναι όλα γύρω μας ειναι μολυσμένα αλλα όχι και να κόψεις μια τόσο χρήσιμη τροφή επειδή ΙΣΩΣ επιβαρύνει τον οργανισμό μετά απο υπερκατανάλωση 

μέσα σε 20 άτομα πρέπει να είμαι εγώ , ένας άλλος και μια γκόμενα π έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ που νιώθουμε , όλοι οι άλλοι είναι σε φάση forum μαμάδων κλπ (για όποιον κατάλαβε) 

βέβαια δεν διαφώνησα , τα νταβαντούρια του fitness thread μου έκαναν καλό , έχω αποκτήσει ανοσία σε κάθε τι που ακούω, απλά δεν ασχολούμαι , παλιότερα θα την είχα κοντράρει ,τώρα , ΝΑ ΜΟΥ  

:-D  :-D 

• Like 6

Χαχα! Θα υποφέρεις μέσα εκεί ...

κλαιν , i dont even care αλλα μου κάνει εντύπωση τόσοι άσχετοι/είδα φως και μπήκα 

:-D

Vapir ερώτηση.. η πρωτείνη δημιουργεί πέτρα στα νεφρά; Ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε 1 κουταλάκι τη βδομάδα!

οχι

Μπράβο Νικόλα, σωστή κίνηση γιατί πέρα απο τις πρακτικές γνώσεις που έχεις αποκτήσει με τόσα χρονια ενεργής ενασχόλησης, πειραματισμών και συζητήσεων, χρειάζεσαι και το ρημαδοχαρτο.

• Like 4

Μπράβο Νικόλα, σωστή κίνηση γιατί πέρα απο τις πρακτικές γνώσεις που έχεις αποκτήσει με τόσα χρονια ενεργής ενασχόλησης, πειραματισμών και συζητήσεων, χρειάζεσαι και το ρημαδοχαρτο.

ήταν να πάω πέρσι αλλα δεν είχαν βγάλει ειδικότητα , οπότε είχα γραφτεί σε μια άκυρη για τα benefits του "φοιτητή" 

φέτος με το που με πήρανε ξετρελάθηκα  :-D 

-------------------------------------------------------------------------

χθες ήταν η πρώτη καθαρή μέρα χεριών μετά απο μήνες, ευχαρίστηση λέμε κ ξύπνησα με pump

flexed 

post-353959-0-28207000-1507979174_thumb.jpg

και μια με φυσικό φωτισμό χωρίς flex 

post-353959-0-50468500-1507979234_thumb.jpg

και άλλη μπροστινή με paint επειδή ποιος_χρειάζεται_photoshop_για_faceswap   :-D 

post-353959-0-77270500-1507979102_thumb.jpg

Ωραία ευχαριστώ!

βέβαια μια φυσιολογική χρήση της είναι 1-2 scoop τη μέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου , σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά φαγητό (πχ να βάλεις 3-4+ scoop μέσα στη μέρα )

• Like 4

Όταν ο οργανισμός είναι σε θερμιδικό έλλειμα τότε δεν μπορείς να αποκτήσεις μυική μάζα παρά μόνο σε κάποιες εξαιρέσεις.

Επιτελους το ειπε καποιος :shifty:  :confused: 

να μην αφησεις ξανα τν εαυτο σου να φτασει σε τριψηφιο σωμ.βαρος.

1.87 ειναι το παιδι.. μπορει ανετα να φτασει τα 105-110 κιλα με νορμαλ (15-20%) ποσοστο λιπους (link)

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Eminem που με έστειλε για προπόνηση.  :P

Έχω κρυώσει και δεν μου περνάει άλλο. Με το ζόρι έπαιρνα ανάσα, αλλά εκεί που έλεγα δεν πάω μωρέ, δεν θα μπορώ να κουνηθώ, πήγα ρε παιδί μου, άντε πια! Και σήμερα δεν μπορώ να κάτσω και πολύ άνετα γιατί το menu είχε παραπάνω ένταση στο κάτω μέρος του σώματος. 

Πέρυσι δύο φορές αρρώστησα και σε μια μέρα μου είχε περάσει και τις δύο φορές. Αυτό είναι πολύ σπαστικό γιατί νιώθω οκ, αλλά δεν μπορώ να πάρω ανάσα! 

@Vapir είναι απίστευτη δεξιότητα να μπορείς να αγνοήσεις να απαντήσεις και στη μεγαλύτερη κουταμάρα που ακούς. Καλλιεργείται με τα χρόνια, ελπίζω να μη φτάσουμε στην πλήρη απάθεια βέβαια, αλλά είναι χρήσιμο σε απλές και σύνθετες καταστάσεις. Btw καλή αρχή. Ό,τι μαζεύεις σε χαρτιά πλέον είναι χρήσιμο.

• Like 5

Έχω αγοράσει από 100γρ φουντούκια, καρύδια, φυστίκια αιγινης, αποξηραμένα κρανμπερι και μαυροσταφυλο. 200γρ βρώμη και έχω φυστικοβουτυρο, ταχινι και μέλι. Επίσης θα βάλω ποπ κορν για όγκο. Επειδή θα βάλω ταχινι και φυστικοβουτυρο λέτε να βγάλω κάποιους ξηρούς καρπούς για να αποφύγω τα έξτρα λιπαρά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...