yannis27gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Full body σημαινει να γυμναζεις ΟΛΟ το σώμα, άνω και κάτω, σε μία προπόνηση. Συνίσταται σε 1-2 ασκήσεις στήθους, πλάτης, ώμους, πόδια, κτλ. Κρατάει γύρω στη 1 1/2 ώρα και το κάνεις 3 φορές τη βδομάδα, ας πούμε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Τις ενδιάμεσες μέρες είτε ξεκουράζεσαι είτε κάνεις αεροβική. Νομίζω ότι θα σου ταιριάξει. Υ.γ. Δεν μπορείς να κάνεις αερόβια την ίδια μέρα που προπονείσαι με βάρη εκτός κι αν είτε χαζολογάς στα βάρη οπότε έχεις πολύ διαθέσιμη ενέργεια είτε είσαι αθλητής υψηλού επιπέδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ενα ελαφρύ τζόκινγκ στο διάδρομο 20λεπτά βγαινει άνετα μετά απο ρκετό βιασμό σε βάρη. πρωσοπικη γνωμη εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 εξαρτάται τι είδους αερόβιο εννοείς, σε χαμηλή έως μέτρια ένταση βγαίνει κάτι με πάρα μα πάρα πολύ κόπο και ζόρι .. ειδικά αν είναι και καθιστό αερόβιο δλδ ποδήλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 http://diatrofika.blogspot.gr/p/blog-page_27.html Όπου στο λευκό κρέας κοτόπουλου = στήθος και σκούρο = μπούτι Έτσι Γιάννο δεν μασάμε τίποτα εμείς τα νιάτα ( ακόμη δεν έχει συνέλθει ο ώμος μου, αλλά θα ξανά δοκιμάσω κρίκους άμα γιάνει καλά Χαχα! ) Περίεργη φάση αυτός ο πίνακας. Στο κοτόπουλο δεν λέει σε τι ποσότητα αναφέρονται αυτές οι θερμίδες, να υποθέσω στα 100g ? Επίσης λέει ότι ένα αβγό 50g έχει 141 θερμίδες (παρότι το myfittnespal λέει 72 για ένα μεγάλο) αλλά σε ομελέτα 100g έχει μόλις 190 αντί να έχει τις διπλάσιες. τι παίζεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αερόβιο μετά τα βάρη όταν λέμε μιλάμε για διάδρομο 30 λεπτά κοντά στο 8 pace. Εγώ όμως που έχω παραπανίσια κιλά και είχα να αθληθώ 14 μήνες δεν αντέχω να βγάλω 30 λεπτά, τα 20 τα παλεύω με πολύ ζόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 μην αναφέρεσαι στην ταχύτητα του διαδρόμου δώρον άδωρον αφού κάθε διάδρομος είναι διαφορετικός. Αν δεν μπορείς σε διάδρομο δοκίμασε σε ποδήλατο. ένα γρήγορο βάδην αρκεί, δε χρειάζεται να τρέχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μήπως ομως τελικά θα ήταν προτιμότερο να αφιερώσω την επόμενη μέρα σε αερόβια άσκηση αποκλειστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μήπως ομως τελικά θα ήταν προτιμότερο να αφιερώσω την επόμενη μέρα σε αερόβια άσκηση αποκλειστικά; ανάλογα τι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, δε μπορώ δλδ να σου πω όχι. μόνο δοκίμασέ το. πάντως να ξέρεις ότι το σώμα χρειάζεται και την ανάρρωση του. 4 μέρες βάρη είναι υπερ αρκετές. από κει και πέρα δες πως θα πάει στο δικό σου πρόγραμμα. όσο για την αερόβια δοκίμασε να την αυξάνεις είτε σε λεπτά είτε σε προπονήσεις σταδιακά. το σώμα συνηθίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να ξέρω σε τι κιλά βρίσκεσαι προτείνω να εστιάσεις στη διατροφή σου πρώτα μαζί με ελαφρά αερόβια και να χάσεις έτσι τα πρώτα κιλά. Μετά όσο συνηθίζει το σώμα ανεβάζεις σταδιακά. Καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να ξέρω σε τι κιλά βρίσκεσαι προτείνω να εστιάσεις στη διατροφή σου πρώτα μαζί με ελαφρά αερόβια και να χάσεις έτσι τα πρώτα κιλά. Μετά όσο συνηθίζει το σώμα ανεβάζεις σταδιακά. Καλή αρχή! Η διατροφή μου είναι μια χαρά. Και επειδή έχω κάποια θέματα υγείας, όπως υψηλή κακή χοληστερίνη και χαμηλή καλή, έχω απευθυνθεί σε κλινικό διατροφολόγο φίλο μου για να μου την καταρτίσει. Περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από χοιρινό κρέας το οποίο η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να αποβάλλω από τη διατροφή μου. Από εκεί και πέρα ένα πρόγραμμα όπως το παρακάτω θα ήταν υπερβολή? Δευτέρα: Βάρη Τρίτη: Κολύμβηση Τετάρτη: Ρεπό Πέμπτη Βάρη Παρασκευή: Bodypower Σάββατο: Κολύμβηση Κυριακή: Ρεπό Στα 105 κιλά είμαι σήμερα που μιλάμε (ξεκίνησα 108 και είμαι 105 μετά από 15 μέρες) και έχω ύψος 1.87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 δλδ αν στα 105 σου κιλά γυμνάζεσαι έτσι όταν θα φτάσεις κάπου στα 90 και θα χεις "κολλήσει" τι θα κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 δλδ αν στα 105 σου κιλά γυμνάζεσαι έτσι όταν θα φτάσεις κάπου στα 90 και θα χεις "κολλήσει" τι θα κάνεις; Eγω παντως και στα λιγα κιλα μου με την ιδια ενταση και ρυθμο γυμναζομαι δεν αλλαζει κατι . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Eγω παντως και στα λιγα κιλα μου με την ιδια ενταση και ρυθμο γυμναζομαι δεν αλλαζει κατι . εσύ είσαι εσύ και τι θέλω να πω με αυτό.... έχεις ένα άλφα γυμναστηριακό υπόβαθρο συν τα υπόλοιπα αθλητικά παρελκόμενα με χρόνια τριβή. το παιδί όμως είναι υπέρβαρο, κάνει τα πρώτα του γυμναστηριακά βήματα και προσπαθεί να χάσει κιλά και σε αυτά τα κιλά που θέλει να χάσει έχει κατά νου να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει την όποια μυική μάζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε να φτάσει στα 90 και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το 2012 με παρόμοιο πρόγραμμα και διατροφή είχα φτάσει από 103 στα 89 σε 100 μέρες. Τότε όμως δεν τηρούσα κατά γράμμα τη διατροφή με αποτέλεσμα να έχω αδυνατίσει χωρίς παράλληλα να έχω αποκτήσει τη μυική μάζα που θα μπορούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις