frozex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το λάδι που βγάζει πάνω πάνω το ταχινι μπορώ να το πετάξω για να γλυτώσω λιπαρά ή πρέπει να το ανακατεψω; Θα φτιάξω μπάρες και θα έχει μέσα ξηρούς καρπούς οπότε από εκεί θα πάρω τα λιπαρά που χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το λάδι που βγάζει πάνω πάνω το ταχινι μπορώ να το πετάξω για να γλυτώσω λιπαρά ή πρέπει να το ανακατεψω; Θα φτιάξω μπάρες και θα έχει μέσα ξηρούς καρπούς οπότε από εκεί θα πάρω τα λιπαρά που χρειάζομαι. ανακατεψέ το μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Άρχισα να το βρίσκω σιγά-σιγά . Τόσο καιρό στα κουτουρού κάναμε μια τρύπα στο νερό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Επέστρεψα μετά από πάρα πολύ καιρό σε πρωινή προπόνηση και βγήκε με πολύ ωραίο ρυθμό και έκρηξη στην κίνηση! Επιτέλους δεν σερνόμουν... Άντε σιγά σιγά να λιγοστεύουν οι υποχρεώσεις να κάνουμε λίγο σοβαρή δουλειά! @TEOKOS θα δεις και ψυχολογικά πώς θα σε ωθεί αυτή η συνήθεια της μέτρησης να φας πιο σωστά και όσο πρέπει. Βοηθά πάρα πολύ, καλή αρχή! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι ρε συ. Έτσι διαισθητικά νόμιζα π.χ ότι είμουν οκ από υδατάνθρακες όλο αυτό τον καιρό. Μέχρι που τάβαλα κάτω τις 2 τελευταίες μέρες και είδα ότι είμουν στο 60% για παράδειγμα σήμερα,του όποιου στόχου μου . Πλακώθηκα πρίν λίγο και τάφερα στα ίσια (Ok τα ξεπέρασα λίγο) Μαθαίνεις να τρώς με λίγα λόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 έχει κανεις θεσσαλονικίος κανά λοκάλι για μέλι ωραίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα έχω βρει λίγο σκούρα με τις θερμίδες του κοτόπουλου και θέλω να με βοηθήσετε γιατί οι πληροφορίες απ το γκουγκλ είναι συγκεγχυμένες. Θέλω να μου πείτε, πόσες θερμίδες έχει ανα 100g: Φιλέτο κοτόπουλο μπούτι, φιλέτο κοτόπουλο στήθος, κοτόπουλο σούβλας ολοκληρο (ζυγισμένο μαζί με πέτσες κόκκαλα κλπ), που το μόνο που θα μείνει αφάγωτο θα είναι τα κόκκαλα. Θα σημειώσω τις θερμίδες κάπου γτ τον προηγούμενο καιρό ότι κομμάτι κοτόπουλο και να έτρωγα το μέτραγα το ίδιο αν και μάλλον δεν είναι σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεύτερη "αποτυχία" σε προπόνηση χτες βράδυ - παρόμοιας φύσης με την πρώτη. Είναι θετικό το ότι απέτυχα σε παρόμοια προπόνηση με την προηγούμενη, διότι αναγνώρισα έναν τομέα (ή, πιο πεζά, ένα είδος προπόνητικής διαδρομής) στον οποίο πρέπει να βελτιωθώ. Συνεχίζω με τις υπόλοιπες προπονήσεις στη σειρά και θα επαναλάβω τις δύο "αποτυχημένες" στο τέλος του προπονητικού block. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ενα μεγάλο μπράβο στον Πετρουνια για το νέο χρυσό που κατέκτησε στο παγκόσμιο του Μοντρεάλ. Κι επειδή εχω πλεον γνώση του τι δύναμη χρειάζεται για να κανει αυτα που κανει στους κρίκους, δηλώνω μεγάλος θαυμαστής. Hρεμησε εσυ θα παρεις τους ωμους στα χερια .Σε βλεπω πολυ φορτσατο με το θεμα κρικοι . Αυτος κανει προπονηση υπερεντατικη ολη του την ζωη και πρωταθλητισμο .Βασικα αυτο κανει δεν δουλευει δεν κανει κατι αλλο ,εχει αφιερωθει σε αυτο και το κανει με τεραστια επιτυχια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλα, δεν κανουμε τα ιδια. Και σιγα μη σταματησω τωρα που πηρα φορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλα, δεν κανουμε τα ιδια. Σαφώς, ο Πετρουνιας κάνει λιγότερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα έχω βρει λίγο σκούρα με τις θερμίδες του κοτόπουλου και θέλω να με βοηθήσετε γιατί οι πληροφορίες απ το γκουγκλ είναι συγκεγχυμένες. Θέλω να μου πείτε, πόσες θερμίδες έχει ανα 100g: Φιλέτο κοτόπουλο μπούτι, φιλέτο κοτόπουλο στήθος, κοτόπουλο σούβλας ολοκληρο (ζυγισμένο μαζί με πέτσες κόκκαλα κλπ), που το μόνο που θα μείνει αφάγωτο θα είναι τα κόκκαλα. Θα σημειώσω τις θερμίδες κάπου γτ τον προηγούμενο καιρό ότι κομμάτι κοτόπουλο και να έτρωγα το μέτραγα το ίδιο αν και μάλλον δεν είναι σωστό http://diatrofika.blogspot.gr/p/blog-page_27.html Όπου στο λευκό κρέας κοτόπουλου = στήθος και σκούρο = μπούτι Καλα, δεν κανουμε τα ιδια. Και σιγα μη σταματησω τωρα που πηρα φορα. Έτσι Γιάννο δεν μασάμε τίποτα εμείς τα νιάτα ( ακόμη δεν έχει συνέλθει ο ώμος μου, αλλά θα ξανά δοκιμάσω κρίκους άμα γιάνει καλά Χαχα! ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι κάποιες συμβουλές σχετικά με το πρόγραμμα εκγύμνασης μου. Είμαι δυστυχώς άνθρωπος των άκρων και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή. Κοινώς είτε θα κάθομαι όλη την εβδομάδα, είτε θα αθλούμαι όλη την εβδομάδα. Από τα δύο προτιμώ το δεύτερο, καθώς σαπίζω με το πρώτο. Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου έχω ξεκινήσει εντατικά άσκηση παράλληλα με διατροφή. Στο γυμναστήριο έχω ορίσει ως στόχο τις 4 φορές την εβδομάδα και ο γυμναστής μου έχει χωρίσει το πρόγραμμα σε δύο ημέρες, με μία μέρα δικέφαλα, στήθος πόδια και την άλλη μέρα πλάτη, ώμους, τρικέφαλα Χ 2 φορές την εβδομάδα. Στα καπάκια, μετά από κάθε προπόνηση, μου έχει βάλει τρέξιμο 30 λεπτών. Το θέμα είναι ότι οι απόψεις διίστανται σχετικά με την αερόβια. Άλλοι λένε ότι καλό είναι να μπαίνει σε ξεχωριστή μέρα και άλλοι καπάκια μετά από τα βάρη για να συντελείται μεγαλύτερη καύση λίπους. Εγώ προσωπικά, μετά από βάρη δεν έχω πολλές δυνάμεις να τρέξω μισή ώρα και προτιμώ να πηγαίνω ξεχωριστή μέρα να κολυμπάω 45 λεπτά με 1 ώρα (περίπου 1,5 χιλιόμετρο) ενώ πηγαίνω και μία φορά την εβδομάδα για 5X5. Επιπροσθέτως, στους στόχους μου είναι να βάλω και μία φορά την εβδομάδα Bodypower. Προβληματίζομαι, γιατί φορτώνω το πρόγραμμα μου σχεδόν καθημερινά με άσκηση και έχω διαβάσει ότι θα πρέπει ανάμεσα στις 2 ημέρες γυμναστηρίου να μεσολαβεί και ένα ρεπό, στο οποίο όμως εγώ επιλέγω να κάνω αερόβια άσκηση. (Κυριακή το έχω ως αρχή να μην πατάω γυμναστήριο και το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί για λόγους συντήρησης, συνεπώς η Κυριακή είναι σίγουρο ρεπό) Τα φώτα σας παρακαλώ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εφοσον αν καταλαβα καλα το προβλημα σου ειναι οι πολλες μερες γυμναστηριου μηπως να δοκιμαζες full body workout αντι να χωριζεις τα μυικα γκρουπ?Εχει αρκετα οφελη αλλα τα παντα ειναι αναλογα με το τι ειναι αυτο που ζητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Φυσική κατάσταση, καύση λίπους είναι το ζητούμενο σε πρώτη φάση. Οι πολλές μέρες γυμναστηρίου δεν είναι τόσο πρόβλημα, από την άποψη ότι μπορώ να διαθέσω χρόνο καθημερινά στην άσκηση. Η απορία μου είναι μήπως η καθημερινή εκγύμανση έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκω, δηλαδή να εξαντληθεί το σώμα μου και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Αν θέλεις κάνε μου λίγο λιανά τι εννοείς full body workout. Το body power νομίζω εμπίπτει σε αυτό που περιγράφεις (αερόβιο με βάρη συνδυαστικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις