poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 υπαρχουν ατομα που φτιαχνουν μονοι τους κεφιρ.ορεξη να εχεις και ολα γινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γνώσεις υπάρχουν, όρεξη δεν υπάρχει Να σου πω μου είχε λείψει πολυ η πρωτεΐνη, μου καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για γλυκό και ειναι και ο μόνος τρόπος, χωρίς περιττές θερμίδες, για να φάω γιαούρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γνώσεις υπάρχουν, όρεξη δεν υπάρχει Να σου πω μου είχε λείψει πολυ η πρωτεΐνη, μου καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για γλυκό και ειναι και ο μόνος τρόπος, χωρίς περιττές θερμίδες, για να φάω γιαούρτι. ως τωρα ετρωγα τα γιαουρτια της yutopia με γευση μπισκοτο.εχουν φρουκτοζη αλλα λιγοτερη πρωτεινη απο τα κανονικα.καποιες φορες που φαγα κανονικα γιαουρτια καποια μου φανηκαν λιγο ξινα ενω καποια αλλα καλυτερα.σε μερικα δοκιμασα να βαλω πρωτεινη και γενικως η γευση ηταν καλυτερη.η πρωτεινη ηταν αγευστη.σιγουρα με γευση θα ειναι καλυτερα.εχω μια πρωτεινη με γευση σοκολατα brownies αλλα δεν τη εχω δοκιμασει ακομα ουτε σκετη ουτε με κατι αλλο.σκοπος ειναι σιγα σιγα να βρω ποιο κανονικο γιαουρτι ειναι ωραιο σε γευση ωστε να το συνδυασω και με καποια πρωτεινη.πχ το total νομιζω μου ειχε φανει ξινο αλλα δοκιμασα και αλλα που ηταν πολυ καλυτερα.θελει λιγο δοκιμη.κατα τα αλλα την αναγκη για γλυκα ειδικα σοκολατα την ρυθμιζω τρωγοντας καλο πρωινο.βρωμη ταχινι, καμια φορα λιγο μελι η λιγο μουσλι που εχει ξηρους καρπους.αναλογως τα κεφια.επισης μετα το gym μεσα στο blender γαλα μπανανα πρωτεινη κανελα λιγη βρωμη.αυτο που γελαω ειναι που τοσα χρονια ολα ειχαν 100 κιλα ζαχαρη.τοσα χρονια μετα βλεπεις τα μισα να διαφημιζουν οτι δεν εχουν ζαχαρη και οτι ειναι πηγη πρωτεινων και βλεπεις να ειναι μεσα πιτα στο φοινικελαιο.και τωρα βλεπεις να βγαινουν μπισκοτα και να λενε οτι δεν εχουν φοινικελαιο ασχετα που το κοβω να εχουν ζαχαρη.φτηνο το φοινικελαιο οποτε αβερτα κουβερτα και μετα στα διαφημιζουν για fitness.πας να βρεις κατι σωστο να παρεις και δεν υπαρχει.τελικα το καλυτερο ειναι να τα φτιαχνει καποιος μονος του.και κεικ ειχα φτιαξει που οκ γευστικα δεν ηταν κατι τρελλο αλλα ηταν υγιεινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδες μετα απο υπνο ''μεσημεριανο'' οταν σηκωνομαι ειμαι πολυ down. Αν φαω κατι γλυκο (με υψηλο γλ. δεικτη) ανεβαινω για να παω γυμναστηριο. Καμια ιδεα για το τι να φαω; Μπανανα,συκα κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδες μετα απο υπνο ''μεσημεριανο'' οταν σηκωνομαι ειμαι πολυ down. Αν φαω κατι γλυκο (με υψηλο γλ. δεικτη) ανεβαινω για να παω γυμναστηριο. Καμια ιδεα για το τι να φαω; Μπανανα,συκα κλπ;Μπανάνα σύκα είναι καλή ιδέα.Βάλε στην ζωή σου όμως τους σύνθετους υδατάνθρακες. Για να νοιώθεις έτσι πεσμένος μετά τον ύπνο πάει να πει ότι έχεις αδειάσει από "καύσιμο" και ότι τρέφεσαι με απλούς υδατάνθρακες που ανεβάζουν μεν το σάκχαρο στο αίμα γρήγορα αλλά και έτσι γρήγορα φεύγουν αφήνοντας το σώμα πεινασμένο και χωρίς ενέργεια. ----------- Η γυναίκα μου φτιάχνει ωραίο τυρί κέφιρ πανεύκολα και πάμφθηνα . Να την ρωτήσω πως άμα ενδιαφέρεται κανείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αυτη η πρωτεινη συστηνεται για γραμμωση? https://www.skroutz.gr/s/3553585/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2273gr-Double-Rich-Chocolate.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αυτη η πρωτεινη συστηνεται για γραμμωση? https://www.skroutz.gr/s/3553585/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2273gr-Double-Rich-Chocolate.html δεν βλεπω να εχεις πολλους υδατανθρακες οποτε good.υπαρχουν και πιο καθαρες αλλα πανε ακριβα.αν και η γραμμωση θα ερθει με την συνολικη διατροφη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 δεν βλεπω να εχεις πολλους υδατανθρακες οποτε good.υπαρχουν και πιο καθαρες αλλα πανε ακριβα.αν και η γραμμωση θα ερθει με την συνολικη διατροφηΕχεις καποια αλλη κατα νου να μου προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχεις καποια αλλη κατα νου να μου προτεινεις?Η on που έβαλες για διάφορους λόγους (διαλυτότητα,γεύση,ποσοστό πρωτείνης ανα scoup,πιστοποιήσεις και εμπιστοσύνη στο εργοστάσιο που φτιάχνεται)θεωρείται από τις καλύτερες παγκόσμια ,αν όχι η καλύτερη...( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχεις καποια αλλη κατα νου να μου προτεινεις?ειναι μικρες οι διαφορες και δεν αξιζει η διαφορα τιμηςhttps://www.bodybuilding.com/store/vpx/zero-carb-sro.html δεν γραφουν ποσο ειναι το scoop στην δικια σου αλλα στην αποπανω βγαινει πολυ καλο ποσοστο πρωτεινης.στην ελλαδα τα 2kg τα ειχαν τρελλη τιμη οποτε no meaning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ενα μεγάλο μπράβο στον Πετρουνια για το νέο χρυσό που κατέκτησε στο παγκόσμιο του Μοντρεάλ. Κι επειδή εχω πλεον γνώση του τι δύναμη χρειάζεται για να κανει αυτα που κανει στους κρίκους, δηλώνω μεγάλος θαυμαστής. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ενα μεγάλο μπράβο στον Πετρουνια για το νέο χρυσό που κατέκτησε στο παγκόσμιο του Μοντρεάλ. Κι επειδή εχω πλεον γνώση του τι δύναμη χρειάζεται για να κανει αυτα που κανει στους κρίκους, δηλώνω μεγάλος θαυμαστής.Εγω ανεκαθεν το δηλωνα. Ο Ανθρωπος ειναι Δυναμη!! Απιστευτος!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυτη η πρωτεινη συστηνεται για γραμμωση? https://www.skroutz.gr/s/3553585/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2273gr-Double-Rich-Chocolate.html Για γράμμωση είσαι οκ με διατροφή μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Για γράμμωση είσαι οκ με διατροφή μόνο. +φωνω μαζι σου αλλα οταν κανεις γραμμωση μειωνεις τους υδατανθρακες κ αυξανεις την πρωτεινη,ετσι λοιπον εψαχνα να βρω μια πρωτεινη με χαμηλους υδατανθρακες κ γενικα να μην παχαινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 εχει καλές προσφορές το myprotein αυτό το καιρό τσίμπησα 1 kg κρεατίνη, 5 κιλα γευση πρωτεινη και , 2.5 κιλά δεξτροζη 75€ μαζί με τα μεταφορικά! αισίως εφτασα τα 72ΚΙΛΑ!!!!!!!! απιστευτο. λιγο στο ποδηλατο δυσκολευομαι με τον ογκο που χω παρει αλλα ενταξει μαρεσει. ελπιζω να φτάσω μεχρι μαρτιο σταθερα 75 και μετα να αρχισω να πεφτω γιατι εχω μαζέψει λιπάκι αλλα εχω παρει σε μυικότητα που αυτο με ενδιέφερε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις