Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόξο κουκλάκι ζωγραφιστό, θα συμφωνήσω και γω με τον Τεο. Οι ώμοι θέλουν λίγο ανάπτυξη για να δέσουν συμμετρικά με τον κάτω κορμό. το γεγονός ότι έχεις επίπεδη κοιλιά και λεπτή μέση είναι μεγάλο ατού, αφού αναδεικνύει το όμορφο δέσιμο άνω και κάτω κορμού. 
Ένα τσικ αερόβιο αν και εφόσον κινείσαι υποθερμιδικά θα δώσει ένα τσικ κάψιμο λίπος, διακρίνω λίγο στην περιοχή ισχύων και γοφών, αλλά είναι τόσο λίγο που ποσώς ενδιαφέρει αφού κολακεύει το άκρως θηλυκό κορμί σου. Διότι ως γνωστόν η σωστή αναλογία μυών-λίπους κάνει το γυναικείο σώμα απίστευτα θελκτικό. 
Κοινώς μένουν οι ώμοι ως παρονομαστής, αλλά κλάιν...με τους κρίκους είναι το μόνο βέβαιο ότι θα γυμνάσεις αυτή τη μυική ομάδα,που κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι το κλειδί της ομορφιάς του άνω κορμού 

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

έμπλεξα με το μηχάνημα των υπερεκτάσεων στο γυμ... προσπαθούσα να αλλάξω έναν μοχλό που σκαλώνει πολύ από την ελάχιστη χρήση του, για να μειώσω την κλίση και έτσι την πάτησα. συμπίεσα το νύχι όπου έγινε ριγέ, μισό άσπρο μισό αιματί και καθώς τράβηξα αντανακλαστικά το νύχι δημιουργήθηκε πληγή στο κάτω μέρος. τώρα στο σπίτι το έχω με pulvo και μπενταντίν ανοιχτό. έφαγα και αντιτετανικό ορό ... για το ανάθεμα είμαι ...

πως θα πιάνω τη μπάρα μωρέ; ούτε το γάντι δε θα μπορώ να βάλω...

για δώσε μας τα φώτα σου, σοφέ Φώτη... πως να το δέσω ένεκα και της Κυριακάτικης πρόπο ώστε να είμαι σίγουρη ότι δε θα μολυνθεί ακόμα και με το γαζοέμπλαστρο;

δεν με λενε φωτη αλλα αυτοκολλητη γαζουλα.σαν αδιαβροχη απεξω.οποτε δεν εχεις θεμα.και προληπτικα την αλλαζεις οταν πας απιτι.και λιγο betadine στην πληγη.απλα προσεχε οχι μην μολυνθει αλλα μην το διαλυσεις οπως πιανεις τα βαρη.τον αντιτετανικο ορο 99.9 τις 100 δεν χρειαζοταν.γενικως.μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για μολυνση αμα κανεις τα τυπικα αλλα πιο πολυ μην ξανανοιξεις την πληγη με τα βαρη η οτι αλλο κανεις
  • Like 2
Δημοσ.

Εχω καιρο να γράψω.

Γυμναστικη κανω κανονικα, εχω επικεντρωθει πιο πολυ στην διατροφη, παρολο που δεν μου περισσεύουν πολλα δινω στην διατροφη βαρος και κοβω απο αλλου.

Κανω εδω και καιρο το ιδιο προγραμμα:

Στηθος δικεφαλο

Ποδια κοιλιακους

Πλατη

Ωμοι τρικεφαλα

Ρεπο τεταρτη σαββατοκύριακο. Με τρωει το κεφαλι μου να το γυρισω σε ανω-κατω κορμο αλλα μερικες φορες τυχαινει να παω τεταρτη για προπονηση και να κανω το ρεπό πεμπτη δεν βολευει.

Διαβασα μερικες σελιδες πισω. Γυμναστικη κανω κυριως πρωι, σπανια απογευμα, μια μερα πηγα απογευμα, ο αλλος ηρθε με φραπε, στα μεσα της προπονησης ανοιγει ενα ρεντμπουλ και το ριχνει στο κουπελακι του φραπε. Επαθα εγκαφαλικο μονο που το ειδα.

• Like 3
Δημοσ.

Μετά απο ενα μήνα χρήσης μπορω να πω οτι δε νοείται καλισθενικη γυμναστικη χωρίς κρίκους. Πραγματικά την πανε στο επόμενο επίπεδο.

• Like 3
Δημοσ.

----------

Τι σκουλαρίκια και βραχιόλια ρε τεντυ μπόιδες λέτε στην κοπέλα; Toxo κούκλα μου θες να γεμίσεις λίγο στους ώμους όπως δείχνεις στην φώτο .

----------

TEOKE   αστο εσυ εισαι συντηρητικος και μπαμπας  ,φοβασαι μην τα βαλει η κορη xaxaxa 

Eδω λεμε να ανεβει level.

Δημητρα οτι ειπε ο πουλινος το θεμα ειναι η πιεση που θα ασκεις εκει να μην ανοιξει την πληγη που επωλουνετε .Και ολες τις υπολοιπες ωρες δεν το κλεινουμε ερμητικα γιατι πρεπει να "αναπνεει " .Το αυτοκολητο το βαζουμε για να στερεωσουμε την γαζα οχι για να καλυψουμε ολο το δαχτυλο .

Υστερα απο πολυ καιρο αυτο το σουκου δεν φευγω  λογω δουλειας .Οποτε θα εχει gym  και τις 2 μερες οπως ειναι αλλωστε το κανονικο  προγραμμα μου  αν και αυτη την περιδο ειμαι ντεφορμε :P

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστω Φωτη και Πουλινε

Ετσι επραξα σημερα, το εδεσα στα τελειωματα για να μην ανοιξει.

η αληθεια ειναι πως ολο το δακτυλο το χε τυλιξει η φαρμακοποιος! Ε και μετα το κανα κ γω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω Φωτη και Πουλινε

Ετσι επραξα σημερα, το εδεσα στα τελειωματα για να μην ανοιξει.

η αληθεια ειναι πως ολο το δακτυλο το χε τυλιξει η φαρμακοποιος! Ε και μετα το κανα κ γω :-)

απο φαρμακοποιο θα περιμενα κατι πιο σωστο να πω την αληθεια.μαλλον ειναι η νεα μοδα φαρμακοποιων που ξερουν πιο πολλα για καλλυντικα απο οτι για φαρμακα αφου τα μισα φαρμακεια βγαινιυν οικονομικα απο τα καλλυντικα βιταμινες κτλ και οχι απο τα φαρμακα.και δνε το λεω εγω αλλα φαρμακοποιος
  • Like 4
Δημοσ.

Με το κεφίρ (γάλα) έχει ασχοληθεί κανείς; αξίζει ο κόπος; επίσης αυτά τα έτοιμα που πουλάνε στα market λένε τίποτα; Πήρα μια φορά για δοκιμή, διπλάσια τιμή (και παραπάνω), γεύση ψιλό κακή (το γάλα γενικά μου αρέσει πολύ), και υφή ήταν σαν γάλα με γιαούρτι και συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος, αφού το έβαλα στο ποτήρι και δεν κουνιόταν.

και εγώ λέω όχι στο σκουλαρίκι 

Δημοσ.

Με το κεφίρ (γάλα) έχει ασχοληθεί κανείς; αξίζει ο κόπος; επίσης αυτά τα έτοιμα που πουλάνε στα market λένε τίποτα; Πήρα μια φορά για δοκιμή, διπλάσια τιμή (και παραπάνω), γεύση ψιλό κακή (το γάλα γενικά μου αρέσει πολύ), και υφή ήταν σαν γάλα με γιαούρτι και συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος, αφού το έβαλα στο ποτήρι και δεν κουνιόταν.

λενε οτι γενικα κανει καλο αλλα ναι η γευση ειναι λιγο παραξενη.εχouν βγαλει και με φραουλα γευση που ειναι πιο ωραιο αλλα εχει ζαχαρη as usual
  • Like 1
Δημοσ.

Εχει βγει και σε λεμόνι, εγώ προτιμώ το σκέτο (Όλυμπος)

Δημοσ.

Καλο ειναι και ως προϊόν ζύμωσης έχει αρκετούς επιθυμητούς μικροοργανισμούς. Προσωπικά ομως δεν μπορω να το φάω.

υπαρχει και σε γιαουρτι αλλα υπαρχει και να το πιεις.σε γιαουρτι βγαινει οσο θυμαμαι και σε ακτινιδιο.απλα καποια εχουν ζαχαρη.βεβαια το καλο του κεφιρ ειναι οτι δεν εχει τα θεματα της λακτοζης
Δημοσ.

υπαρχει και σε γιαουρτι αλλα υπαρχει και να το πιεις.σε γιαουρτι βγαινει οσο θυμαμαι και σε ακτινιδιο.απλα καποια εχουν ζαχαρη.βεβαια το καλο του κεφιρ ειναι οτι δεν εχει τα θεματα της λακτοζης

Η αλήθεια ειναι οτι γιαούρτι δεν έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι γιαούρτι δεν έχω δοκιμάσει

μπορεις να δοκιμασεις και χωρις γευση και με γευση να σεις.η γευση και σε αυτο που πινεις και στο γιαουρτι τα σπαει αλλα ζαχαρη.ειδικα η φραουλα σε αυτο που πινεις ειναι τοπ.η αλλη λυση ειναι απλα να βαλεις πρωτεινη με γευση μεσα
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...