Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καμια πλατφόρμα δεν φταίει, κάντε μια περιστροφή πριν την ανεβάσετε και ειστε κομπλέ , αλλα βαριόσαστε ομως παλιό τεντιμπόηδες

--

Τοξο σπέσιαλ το κορμακι / μεγαλη πρόοδος μπραβο, ευχαριστώ για την αφιέρωση κερναω μπισκότα απο ασπράδια.

Επισης συμφωνώ με Φωτη για το σκουλαρίκι φτάνει να ειναι καμιά μικρη κομψή μπιλιτσα και οχι τίποτα γύφτικα μπιχλιμπίδια και κρεμοντε  20 πόντους κατω απο τον αφαλό.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τώρα δεν ξέρω αν είναι και το κατάλληλο θρεντ αλλά ας ρωτήσω.

με είχε πιάσει το καλοκαίρι μετά από κολύμπι οξεία οσφυαλγία 11-12 σπονδύλου κάτι τέτοιο. Δεν με έχει ξαναπιάσει από τότε αλλά αρκετά συχνά νοιώθω ένα τσίμπημα/ενόχληση, όπως τότε λίγα λεπτά πριν με πιάσει και σωριαστώ στο έδαφος.

Ο γιατρός μου είχε πει πως το έπαθα επειδή είμαι αγύμναστος, επειδή είμαι πολλές ώρες στην καρέκλα της δουλειάς και του σπιτιού κτλ, και μου είπε να αρχίσω γυμναστική.

Τώρα δεν θα σας πω ψέματα, βαριέμαι τραγικά να τρέχω κάνα γυμναστήριο μετά τη δουλειά.

Σκέφτομαι να αρχίσω έστω μια υποτυπώδη γυμναστική στο σπίτι. Από το απόλυτο τίποτα, να κάνω έστω 15 λεπτά που λέει ο λόγος κάτι χαλαρό στο σπίτι θετικό θα είναι.

Απλά επειδή η μέση με έπιασε μετά από αθλητική δραστηριότητα :-D (μπάνιο), έχω μια ανησυχία τι γυμναστική να κάνω, μην κάνω καμιά μαλακία και είμαι τάβλα 1 εβδομάδα πάλι.

Με λίγα λόγια αν ξέρεις κάνεις τι ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω, που να είναι και safe για τη μέση αλλά και να ενδυναμώνουν τη μέση ας ρίξει καμιά ιδέα.

Υπόψη, αν παίζει ρόλο, δεν έχω θέμα βάρους, δεν θέλω να χάσω και βάρος κτλ.

Εχει σημερα μια καλη εκπτωση το myprotein.Με τον απλο κωδικο που δινουν στην σελιδα τους  η 5κιλη με γευση βγηκε τελικη 61ε.

τώρα δεν ξέρω αν είναι και το κατάλληλο θρεντ αλλά ας ρωτήσω.

με είχε πιάσει το καλοκαίρι μετά από κολύμπι οξεία οσφυαλγία 11-12 σπονδύλου κάτι τέτοιο. Δεν με έχει ξαναπιάσει από τότε αλλά αρκετά συχνά νοιώθω ένα τσίμπημα/ενόχληση, όπως τότε λίγα λεπτά πριν με πιάσει και σωριαστώ στο έδαφος.

Ο γιατρός μου είχε πει πως το έπαθα επειδή είμαι αγύμναστος, επειδή είμαι πολλές ώρες στην καρέκλα της δουλειάς και του σπιτιού κτλ, και μου είπε να αρχίσω γυμναστική.

Τώρα δεν θα σας πω ψέματα, βαριέμαι τραγικά να τρέχω κάνα γυμναστήριο μετά τη δουλειά.

Σκέφτομαι να αρχίσω έστω μια υποτυπώδη γυμναστική στο σπίτι. Από το απόλυτο τίποτα, να κάνω έστω 15 λεπτά που λέει ο λόγος κάτι χαλαρό στο σπίτι θετικό θα είναι.

Απλά επειδή η μέση με έπιασε μετά από αθλητική δραστηριότητα :-D (μπάνιο), έχω μια ανησυχία τι γυμναστική να κάνω, μην κάνω καμιά μαλακία και είμαι τάβλα 1 εβδομάδα πάλι.

Με λίγα λόγια αν ξέρεις κάνεις τι ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω, που να είναι και safe για τη μέση αλλά και να ενδυναμώνουν τη μέση ας ρίξει καμιά ιδέα.

Υπόψη, αν παίζει ρόλο, δεν έχω θέμα βάρους, δεν θέλω να χάσω και βάρος κτλ.

Φίλε η οσφυαλγία είναι σύμπτωμα πολλών παθήσεων και όχι πάθηση.

Από ότι γράφεις και συ ο ίδιος δεν ξέρεις ακριβώς τι έχεις η δεν ενδιαφέρεσαι να ψαχτείς . Τι σημαίνει 11-12 σπόνδυλος κάτι τέτοιο;;;

Εάν συνεχίσεις τον ίδιο τρόπο ζωής τα συμπτώματα θα επανέρχονται και η ποιότητα της θα χειροτερεύει με μαθηματική ακρίβεια.

" πέστε μου τι να κάνω στο σπίτι για κάνα 10 λεπτο την ημέρα " δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση της πάθησης.

Τράβα με παραμάσχαλα τις ακτινογραφίες-μαγνητικές σε έναν καλό φυσιοθεραπευτή να σου μάθει πως να κάθεσαι,πως να στέκεσαι και πως να κοιμάσαι κατά πρώτον και κατά δεύτερον να σε καθοδηγήσει στα πρώτο ασκησιολόγιο για ενδυνάμωση της σπονδυλικής σου και της πλάτης σου.

----------

Τι σκουλαρίκια και βραχιόλια ρε τεντυ μπόιδες λέτε στην κοπέλα; Toxo κούκλα μου θες να γεμίσεις λίγο στους ώμους όπως δείχνεις στην φώτο .

----------

Spect σωστός ρε. Χωρίς κατά διάνοια να έχω τις γνώσεις Maus και Φώτη έτσι όπως σε βλέπω στεγνό,θα έλεγα ότι σε παίρνει άνετα να ανέβεις κιλά

• Like 3

δοκίμασα σήμερα goblet squat για πρώτη φορά 
είχα κάνει squat πριν απο αυτό οπότε λεω τι να πάρω τι να πάρω , εύκολη φαίνεται , ε και πήρα το 40kg αλτήρα κ έκανα 4 setάκια 
ωραία άσκηση , δεν ξέρω κατα πόσο κάνει δουλειά βέβαια αλλα μου άρεσε αφού δεν έχω κάνει ποτέ front squat και μοιάζει (θα κάνω back + front next time tho)

Πρήστηκαν αρκετά τα πόδια τόσο που δε μπορούσα καν να τα πατήσω να βγάλω φωτογραφία 

post-353959-0-20478500-1507307166_thumb.jpg

είμαι αρκετά ευχαριστημένος παρότι προπονούσα τα πόδια με 4 ασκήσεις τους τελευταίους μήνες
επικλινή πρέσα 
εκτάσεις τετρακέφαλων
κάμψεις μηριαίων δικεφάλων (superset)
γάμπες με βάρος στο κάθισμα  
μπορώ να πω οτι δεν έπεσαν , ίσα ίσα που νομίζω πως με βοήθησε αρκετά που κάνω τις κάμψεις μηριαίων σε superset , με πιάνει καλύτερα (νομίζω ο mau το είχε προτείνει παλιότερα, δεν θυμάμαι σίγουραααα) 

• Like 9

Φίλε η οσφυαλγία είναι σύμπτωμα πολλών παθήσεων και όχι πάθηση.

Από ότι γράφεις και συ ο ίδιος δεν ξέρεις ακριβώς τι έχεις η δεν ενδιαφέρεσαι να ψαχτείς . Τι σημαίνει 11-12 σπόνδυλος κάτι τέτοιο;;;

Εάν συνεχίσεις τον ίδιο τρόπο ζωής τα συμπτώματα θα επανέρχονται και η ποιότητα της θα χειροτερεύει με μαθηματική ακρίβεια.

" πέστε μου τι να κάνω στο σπίτι για κάνα 10 λεπτο την ημέρα " δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση της πάθησης.

Τράβα με παραμάσχαλα τις ακτινογραφίες-μαγνητικές σε έναν καλό φυσιοθεραπευτή να σου μάθει πως να κάθεσαι,πως να στέκεσαι και πως να κοιμάσαι κατά πρώτον και κατά δεύτερον να σε καθοδηγήσει στα πρώτο ασκησιολόγιο για ενδυνάμωση της σπονδυλικής σου και της πλάτης σου.

----------

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Κοίτα δεν κάνω ότι μου κατέβει, ούτε ζητάω στο ιντερνετ ιατρικές συμβουλές.

Ο ίδιος ο ορθοπεδικός-χειρούργος μου είπε δεν χρειάζεται να το ψάξω παραπάνω και απλά να αρχίσω γυμναστική γενικά και αόριστα. Ούτε φυσικοθεραπευτη μου ανέφερε ούτε τίποτα.

Τώρα αν ο γιατρός ήταν μλκς αυτο ειναι άλλο θέμα.

Και απλά επειδή δεν πρόκειται να πάω γυμναστήριο, φυσικοθεραπευτές κτλ ( γιατί είμαι παπάρας αν θέλουμε να το θέσουμε έτσι) είπα να δω τι μπορώ να κάνω από σπίτι. 10 λεπτά; 30 λεπτά την μέρα; Οτιδήποτε είναι καλύτερο από το τίποτα.

Μπορεί να το σκέφτομαι λάθος, αλλά η παραπάνω είναι η μόνη ρεαλιστική περίπτωση, έστω για αρχή

Όχι Γιάννη ,αυτά πιο μετά .

Με κάτι τέτοια ξεκινάει κανείς αν έχει πρόσφατο επεισόδιο (~ 6μηνο)

http://mobile.in.gr/category/news/article/1231089091

• Like 1

Ευχαριστώ και τους δύο. Θα τα δω αναλυτικα το Σ/K

Παιδιά έχω προσπαθήσει πάντως να κανονίσω με φιλαράκια να πάμε μαζί gym, αλλα με τις δουλειές κτλ με το ζόρι καταφέρνουμε να πάμε για καφέ. Μόνος μου δεν παίζει να πάω. Γι'αυτό επιμένω για homework.

Thanks

Ευχαριστώ και τους δύο. Θα τα δω αναλυτικα το Σ/K

Παιδιά έχω προσπαθήσει πάντως να κανονίσω με φιλαράκια να πάμε μαζί gym, αλλα με τις δουλειές κτλ με το ζόρι καταφέρνουμε να πάμε για καφέ. Μόνος μου δεν παίζει να πάω. Γι'αυτό επιμένω για homework.

Thanks

iσχυει οτι ισχυει και με τα hobby.αν περιμενεις αλλους για να κανεις κατι δεν θα κανεις τιποτα.οποτε παρεα το mp3 playees σου και πηγαινε μονος
  • Like 2

Δήμητρα, πώς το κατάφερες αυτό;;;  :o Να το ανοίγεις να αναπνέει όσο είσαι σπίτι για να κλείσει... 

έμπλεξα με το μηχάνημα των υπερεκτάσεων στο γυμ... προσπαθούσα να αλλάξω έναν μοχλό που σκαλώνει πολύ από την ελάχιστη χρήση του, για να μειώσω την κλίση και έτσι την πάτησα. συμπίεσα το νύχι όπου έγινε ριγέ, μισό άσπρο μισό αιματί και καθώς τράβηξα αντανακλαστικά το νύχι δημιουργήθηκε πληγή στο κάτω μέρος. τώρα στο σπίτι το έχω με pulvo και μπενταντίν ανοιχτό. έφαγα και αντιτετανικό ορό ... για το ανάθεμα είμαι ... 

Δημητρα τι επαθες και πως συνδεεται με το leg day απο τη στιγμη που ειναι thumb problem? :lol:

πως θα πιάνω τη μπάρα μωρέ; ούτε το γάντι δε θα μπορώ να βάλω...

Τι να πω μας εχει τρελανει η Δημητρα ,δεν βρισκω ακρη . Btw Ειναι τελειως λαθος το δεσιμο  οπως ειπε και ο Πουλινος διοτι ξερουμε και απο πρωτες βοηθειες :)

για δώσε μας τα φώτα σου, σοφέ Φώτη... πως να το δέσω ένεκα και της Κυριακάτικης πρόπο ώστε να είμαι σίγουρη ότι δε θα μολυνθεί ακόμα και με το γαζοέμπλαστρο;

• Like 1

----------

Τι σκουλαρίκια και βραχιόλια ρε τεντυ μπόιδες λέτε στην κοπέλα; Toxo κούκλα μου θες να γεμίσεις λίγο στους ώμους όπως δείχνεις στην φώτο .

----------

Ορίστε ο σοβαρός ο άνθρωπος.  :D Το παλεύω πολύ με τα χέρια, αλλά δεν έχουν δύναμη. Οι κρίκοι θα βοηθήσουν λογικά. Μόνο οι τρικέφαλοι έχουν πάρει καλό σχήμα, κατά τα άλλα αισθάνομαι αδυναμία σε αυτό το κομμάτι...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...