Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Να δω πωσς θα βγαλω leg day την Κυριακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Τωρα περιμένω απάντηση Φώτη Χαχχαχαχχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γκαηζ μια συντομη ερωτηση, σχετικοασχετη με το νημα, αλλα δεν αξιζει να φτιαξω νημα για αυτο. Μπατον πεζοποριας ξερουμε κανενα καταστημα που να εχει? Με ενδιαφερει φυσικο καταστημα, ιδανικα στο Κεντρο γιατι δεν προκειται για μενα και ουτε θελω να ασχοληθω παραπανω ο ιδιος και να τα παραγγειλω εγω online. Δημητρα τι επαθες και πως συνδεεται με το leg day απο τη στιγμη που ειναι thumb problem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γκαηζ μια συντομη ερωτηση, σχετικοασχετη με το νημα, αλλα δεν αξιζει να φτιαξω νημα για αυτο. Μπατον πεζοποριας ξερουμε κανενα καταστημα που να εχει? Με ενδιαφερει φυσικο καταστημα, ιδανικα στο Κεντρο γιατι δεν προκειται για μενα και ουτε θελω να ασχοληθω παραπανω ο ιδιος και να τα παραγγειλω εγω online. Δημητρα τι επαθες και πως συνδεεται με το leg day απο τη στιγμη που ειναι thumb problem? ναι υπαρχει η polo που εχει πολυ καλες τιμες.επισης υπαρχει και το alpamayo και εχει και site.καλα σε μαρκες μπορεις να παρεις black diamond.υπαρχουν και πιο φτηνα αναλογως ποσα θες να δωσεις.αν ειναι για μια φορα ναι δεν ξερω αν θες να παρεις ακριβα.επισης υπαρχου τα βιδωτα που ειναι πιο φτηνα και θες λιγο παραπανω χρονο να τα ανοινεις και μετα ειναι τα αλλα που ασφαλιζουν σαν κλιπ που ειναι πιο γρηγορο.το ειπα οσο γινεται με πιο απλα χαζα λογια.στο κατω μερος αλλαζουν και τα πιατακια αναλογως σε τι περιβαλλον θα πας.αν ειναι να τα θες για μια φορα να σου δανεισω τα δικα μου.Να δω πωσς θα βγαλω leg day την Κυριακηδεν ξερω ποσο το εχεις κοψει αλλα αμα το εχεις τοσο δεμενο(δεν ξερω τι εχεις βαλει απο μεσα αλλα να υποθεσω γαζα) τοτε παιζει να μην κλεισει ευκολα η πληγη διοτι δεν αναπνεει.αυτο που βαλες απεξω μπορεις να το βαλεις στο κατω μερος απλα για να κραταει τβν γαζα ωστε να αναπνεει το δαχτυλο και οχι να το περιτυλιξεις ολο το δαχτυλο σαν δεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ναι υπαρχει η polo που εχει πολυ καλες τιμες.επισης υπαρχει και το alpamayo και εχει και site.καλα σε μαρκες μπορεις να παρεις black diamond.υπαρχουν και πιο φτηνα αναλογως ποσα θες να δωσεις.αν ειναι για μια φορα ναι δεν ξερω αν θες να παρεις ακριβα.επισης υπαρχου τα βιδωτα που ειναι πιο φτηνα και θες λιγο παραπανω χρονο να τα ανοινεις και μετα ειναι τα αλλα που ασφαλιζουν σαν κλιπ που ειναι πιο γρηγορο.το ειπα οσο γινεται με πιο απλα χαζα λογια.στο κατω μερος αλλαζουν και τα πιατακια αναλογως σε τι περιβαλλον θα πας.αν ειναι να τα θες για μια φορα να σου δανεισω τα δικα μου. δεν ξερω ποσο το εχεις κοψει αλλα αμα το εχεις τοσο δεμενο(δεν ξερω τι εχεις βαλει απο μεσα αλλα να υποθεσω γαζα) τοτε παιζει να μην κλεισει ευκολα η πληγη διοτι δεν αναπνεει.αυτο που βαλες απεξω μπορεις να το βαλεις στο κατω μερος απλα για να κραταει τβν γαζα ωστε να αναπνεει το δαχτυλο και οχι να το περιτυλιξεις ολο το δαχτυλο σαν δεμα Θενξ για τις πληροφοριες Αλεξ και για την προταση δανεισμou!! Δεν ειναι για μενα παντως, προκειται για μια γνωστη η οποια της καρφωθηκε η ιδεα να κανει και ηθελε να δει που μπορει να τα βρει κλπ οποτε θα την στειλω Aplamayo που ειναι και κοντα σε εκεινη για να παει να δει, τσεκαρα και το site τους τωρα και βλεπω εχουν με 30 ευρω οποτε θα ειναι κομπλε, ετσι κι αλλιως αμφιβαλλω αν θα τα χρησιμοποιησει τελικα, σε καμια ντουλαπα βλεπω να κλεινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δήμητρα, πώς το κατάφερες αυτό;;; Να το ανοίγεις να αναπνέει όσο είσαι σπίτι για να κλείσει... Σε άλλο πνεύμα, μας έφαγαν τα φυστικοβούτυρα - αφιέρωση στον γλυκό Μάου που μας βοηθά να μένουμε πιστοί στους στόχους μας + το ζήτημα του dresscode που αναφέραμε. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατι δεν κανεις με βαρακια ισιο; δεν το είχα σκεφτεί αυτό να πω την αλήθεια. είχα από την αρχή στο νου ότι θα κάνω με την μπάρα που μου αρέσει και σαν άσκηση Όχι δεν πειράζει, ίσα ίσα που προτείνεται για πολλούς λόγους (αν δεν είναι ο σκοπός σου καθαρά η αύξηση της δύναμής σου). Σκοπός μου είναι να σφίξει το σώμα και να είναι φιτ, να αυξηθεί η δύναμη (όχι ότι μου χρειάζεται για κάτι συγκεκριμένο αλλά μαρέσει) και φυσικά και για εμφανησιακούς λόγους. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς αν είναι σκοπός η δύναμη, δεν κάνω κάποιο άθλημα αν το πας προς τα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σκοπός μου είναι να σφίξει το σώμα και να είναι φιτ, να αυξηθεί η δύναμη (όχι ότι μου χρειάζεται για κάτι συγκεκριμένο αλλά μαρέσει) και φυσικά και για εμφανησιακούς λόγους. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς αν είναι σκοπός η δύναμη, δεν κάνω κάποιο άθλημα αν το πας προς τα εκεί Μόνο επικλινή πάγκο με μπάρα... Θα είσαι υπερπλήρης!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς αν είναι σκοπός η δύναμη, δεν κάνω κάποιο άθλημα αν το πας προς τα εκεί απλά σου λέει πως αν σε ενδιαφέρει μόνο η δύναμη κάνεις διαφορετική προπόνηση απ όταν σε ενδιαφέρει κυρίως/μόνο ο όγκος επίσης διαφορετική προπόνηση αν σε ενδιαφέρουν και τα δυο το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Θενξ για τις πληροφοριες Αλεξ και για την προταση δανεισμou!! Δεν ειναι για μενα παντως, προκειται για μια γνωστη η οποια της καρφωθηκε η ιδεα να κανει και ηθελε να δει που μπορει να τα βρει κλπ οποτε θα την στειλω Aplamayo που ειναι και κοντα σε εκεινη για να παει να δει, τσεκαρα και το site τους τωρα και βλεπω εχουν με 30 ευρω οποτε θα ειναι κομπλε, ετσι κι αλλιως αμφιβαλλω αν θα τα χρησιμοποιησει τελικα, σε καμια ντουλαπα βλεπω να κλεινονται και η polo εχει και μπορεις να δεις τον online καταλογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Απότι καταλαβαίνω εγώ που δεν είμαι προχωρημένος και ο σκοπός είναι "λίγο απ'όλα" ό,τι από τα δύο και να κάνω θα είναι το ίδιο. Οκ γκάις, θενξ λύθηκε το θέμα. Βαπίρ, από περιέργεια και για μελλοντική χρήση, μπορείς να πεις λίγο χονδρικά τι προπόνηση κάνει για τί σκοπό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 σημερα μαξαρα ποδαράκια (ογκο) και πρώτη φορά ήθελα να ξεράσω μετά τη προπόνηση. λογικά το core ιδίως το στομάχι ζορίστηκε πολυ σημερα από squats/fronts/κλπ κλπ πρωτη φορά το παθαίνω ακόμα να σιαξω μετά απο ενα τρίωρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1266821760107511&id=312518028871227 wtf reeeee 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τωρα περιμένω απάντηση Φώτη Χαχχαχαχχαχα Τι να πω μας εχει τρελανει η Δημητρα ,δεν βρισκω ακρη . Btw Ειναι τελειως λαθος το δεσιμο οπως ειπε και ο Πουλινος διοτι ξερουμε και απο πρωτες βοηθειες Γκαηζ μια συντομη ερωτηση, σχετικοασχετη με το νημα, αλλα δεν αξιζει να φτιαξω νημα για αυτο. Μπατον πεζοποριας ξερουμε κανενα καταστημα που να εχει? Με ενδιαφερει φυσικο καταστημα, ιδανικα στο Κεντρο γιατι δεν προκειται για μενα και ουτε θελω να ασχοληθω παραπανω ο ιδιος και να τα παραγγειλω εγω online. Δημητρα τι επαθες και πως συνδεεται με το leg day απο τη στιγμη που ειναι thumb problem? Storm εγω απο Αlpamayo θα προτεινα απο εκει εχω παρει και τα δικα μου black diamond ειναι εξαιρετικα δοκιμασμενα απο μενα παντου .Αν δεν υπαρχουν απαιτησεις ας παει σε κατι ποιο οικονομικο οχι ομως σιδερενια επειδη ειναι πολυ βαρια και carbon εχουν ιδιαιτεροτητες ,να κοιταει σε αλουμινιο . Δήμητρα, πώς το κατάφερες αυτό;;; Να το ανοίγεις να αναπνέει όσο είσαι σπίτι για να κλείσει... Σε άλλο πνεύμα, μας έφαγαν τα φυστικοβούτυρα - αφιέρωση στον γλυκό Μάου που μας βοηθά να μένουμε πιστοί στους στόχους μας + το ζήτημα του dresscode που αναφέραμε. Πολυ καλη ,επειδη εχεις flat στομαχι και λεπτη μεση θα εδειχνε πολυ καλυτερα με ενα σκουλαρικη στον αφαλο αφου πιασαμε την εμφανιση ..Κατα τα αλλα εχεις μεγαλη διαφορα απο τις πρωτες σου φωτογραφιες . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Απότι καταλαβαίνω εγώ που δεν είμαι προχωρημένος και ο σκοπός είναι "λίγο απ'όλα" ό,τι από τα δύο και να κάνω θα είναι το ίδιο. Οκ γκάις, θενξ λύθηκε το θέμα. Βαπίρ, από περιέργεια και για μελλοντική χρήση, μπορείς να πεις λίγο χονδρικά τι προπόνηση κάνει για τί σκοπό? χονδρικά ? low reps(5,3,1) = δύναμη , high reps(12-8) = όγκος (υπάρχουν άπειρα προγράμματα 5χ5 κλπ αλλα λέμε χονδρικά τώρα) googlαρε αν θες "πρόγραμμα όγκου" "πρόγραμμα δύναμης" για να πάρεις μια ιδέα μετά αναλόγως τι θες να κάνεις υπάρχουν βασικές και δευτερεύουσες ασκήσεις προσωπικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με powerlifting προγράμματα κ έφτασα πάγκο 130-135kg χ 3 @1,70-85kg σε όγκο όταν δοκίμασα να δω max rep , μέχρι τότε το λιγότερο που έπαιζα ηταν χ6 και τις περισσότερες φορές χωρίς spotter λόγο ώρας Αλλα δεν επικεντρώθηκα σε κάτι συγκεκριμένο , ότι τεχνική μαθαίνω (pause reps/drop sets / αρνητικές reps κλπ ) τη χρησιμοποιώ στις προπονήσεις και καμία προπόνηση δεν ειναι ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις