Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To dress code του γυμναστηρίου είναι κολάν και crop top με αθλητικό σουτιέν. Αν η γυμνάστρια έχει όρεξη, μπορεί να στην πει γιατί φοράς μακρύ κολάν και όχι σορτσάκι ας πούμε. Αν η μπλούζα είναι ολόκληρη, συγκαταλέγεται στα ράσα. Αυτά στο μικρό μας κόσμο.  :lol:

Έχω πήξει στη δουλειά ρε παιδιά και ίσα που προλαβαίνω τις προπονήσεις μου. Το φαγητό απλώς το παλεύω, ούτε καλά, ούτε χάλια. Να φύγει ο Οκτώβρης να λασκάρουμε γιατί με βλέπω να γίνομαι ντολμαδάκι.

• Like 6
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και πια είναι ρε σεις αυτά τα ρούχα; Βάλτε κάνα παράδειγμα από το skroutz. Για γυμναστήριο όμως όχι για τρέξιμο έξω..

-------------

Επίσης από σπόντα γιατί είχα πλύνει τα asics μου φόρεσα κάτι απλά reebok που τα έχω για πολιτικά ,για περπάτημα και βόλτα έξω.

Παρατήρησα ότι στο γυμναστήριο ήταν πιο βολικά από τα runner. Όχι στο διάδρομο κ.λ.π αλλά για παράδειγμα στα pistons squat στο trx είχα καλύτερη ισορροπία .

Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοια

https://www.delikaris-sport.gr/nike-metcon-2-819899-001.html

Καμία άλλη γνώμη ,πρόταση ;;;;

αν θες κάτι πιο Overall κοίτα και τα repper dsx, ακούω γενικά καλά λόγια. εγώ έχω τα metcon 1...δεν τα αλλάζω μέχρι να λίωσουν...έχουν τραβήξει πολλά!  :-D

αλλιώς αν θες κάτι πιο "σκληρό" nike metcon και reebok nano

• Like 1
Δημοσ.

αν θες κάτι πιο Overall κοίτα και τα repper dsx, ακούω γενικά καλά λόγια. εγώ έχω τα metcon 1...δεν τα αλλάζω μέχρι να λίωσουν...έχουν τραβήξει πολλά! :-D

αλλιώς αν θες κάτι πιο "σκληρό" nike metcon και reebok nano

Θα πάω να δοκιμάσω τα repper αλλά μάλλον στα metcon έχω καταλήξει. Το Σάββατο θα τα δω από κοντά .

Πεθαίνω... :)

Τι είπα ρε συ ; Δεν χρησιμοποιείς την έκφραση;

Όχι ρούχα,παπούτσια της δουλειάς ,ούτε του γυμναστηρίου. Πως να τα πω, περιπάτου ,πολιτικά;

Πάντως μου έκανε εντύπωση που απλό φτηνό παπουτσάκι ήταν πιο βολικό από τα ακριβά super duper. Δεν κάνουν για τρέξιμο βέβαια εκεί πληρώνεις τεχνολογία .

post-68421-0-20823900-1507142507_thumb.jpg

post-68421-0-95042000-1507142519_thumb.jpg

Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε νέο γυμναστήριο.

Κάποια στιγμή που ήθελα να κάνω στήθος, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε ίσιος πάγκος για απλές πιέσεις με μπάρα (!). Υπήρχε μόνο επικλινής. Ρωτάω έναν τύπο και μου λέει να εκεί. Και μου έδειξε το "κλουβί" στο οποίο κάνουν συνήθως σκουάτ αλλά μπορείς να βάλεις έναν πάγκο από κάτω.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα είναι συνήθως πιασμένο από αυτούς που κάνουν πόδια, και για να κάνω στήθος θα πρέπει να φέρνω τον πάγκο από κάτω και να τον ευθυγραμμίζω, και να αλλάζω και κάτι ασφάλειες που έχει και γενικά είναι μανούρα για να κάνω 3 σετ που θέλω.

Ξεκίνησα γυμναστήριο με σκοπό να πηγαίνω περίπου 3 φορές την εβδομάδα, όχι ιδιαίτερα πράγματα δηλαδή οπότε έλεγα για τους πρώτους μήνες να κάνω μόνο μία άσκηση για στήθος. Το θέμα είναι, πειράζει σε κάτι άμα κάνω μόνο στον επικλινή αντί για τον ίσιο?

Δημοσ.

Το θέμα είναι, πειράζει σε κάτι άμα κάνω μόνο στον επικλινή αντί για τον ίσιο?

Όχι δεν πειράζει, ίσα ίσα που προτείνεται για πολλούς λόγους (αν δεν είναι ο σκοπός σου καθαρά η αύξηση της δύναμής σου).

Δημοσ.

εγώ μόνο κανό και κατάδυση, αυτά με τις αναρριχήσεις δεν τα μπορώ

νομιζεις οτι δεν μπορεις.ορεξη να εχεις και θεληση που τα εχεις και ολα γινονται.

Επειδή έχεις τη φιτνεσική εμπειρία λέω να σε ακούσω.. :P Αν αντί για γεύση φαρμακίλας (που είχε το hell) έχει γεύση ανανά θα 'ναι μια χαρά!

το πορτοκαλι hell αν θες να δομιμασεις.η γευση του ειναι μια κατηγορια μονο του.το προτιμω απο τα monster
  • Like 1
Δημοσ.

Το πιο γαματο hell για μένα ειναι το summer cool σε μια κίτρινη και κυρίως πράσινη, συσκευασία.

Έχω 4 στο ψυγείο αλλα δε βάζω φωτο, θα με κυνηγάει ο teokos :P

Θα βάλω σημερινή αγορά

IMG_2125.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Πες μας πώς είναι από γεύση βρε Μάργκαρετ γιατί όταν παλιά κοίταζα κριτικές για πρωτεΐνη (δεν πήρα ποτέ), έλεγαν τα καλύτερα γι΄αυτή. 

Δημοσ.

Το πιο γαματο hell για μένα ειναι το summer cool σε μια κίτρινη και κυρίως πράσινη, συσκευασία.

Θα βάλω σημερινή αγορά

IMG_2125.jpg

Το  αποφασισα θα στην φαω ολη .

• Like 2
Δημοσ.

]

Σιγά ρε συ καμήλα είμαι; Και εγώ κάποτε εθισμένος στο Red Bull είμουν. Όλοι γουστάρουμε να τσιτώνουμε που και που.

Απλά είμαι της λογικής του "παν μη χειρον βελτιστον" όπως με την γαλοπούλα που λέγαμε.

Και για όποιον γουστάρει " τσίτα τα γκάζια" με ταυρίνες,κρεατίνες,βιταμίνες και αμινοξέα υπάρχει και αυτό,δοκιμασμένο και δουλεύει.!

Απλά έχοντας υιοθετήσει μια προσωπική στάση απέναντι σε όλα αυτά το αποφεύγω...

post-68421-0-58235000-1507223255_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Πλάκα εκανα!

Κατα τ αλλα, εμενα δε με κάνουν τσίτα , απλά ξυπνάω λιγο και παίρνω ενέργεια όταν νιώθω οτι έχω αδειάσει. Δεν πίνω ουτε κάθε μερα, ουτε έτσι "για πλάκα" .

Αντίθετα τις τελευταίες μέρες μ αρέσει να πίνω apple cider όταν αράζω σπίτι το βράδυ. Είτε Μήλο κλέφτη , είτε strongbow, είτε somersby :D

Επισης, η πρωτεΐνη τα σπάει σε γεύση και πολυ καλή διαλυτότητα, την προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Η scitec έχει και φακελάκια της μιας δόσης στα extreme για δοκιμή γεύσης.

--------

Αυτά πίνει και η κόρη μου,μήλοκλέφτες κ.λ.π :)

Εγώ αρκούμαι σε ένα ποτήρι καλό Syrah

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...