logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 να ρωτήσω, σε ο,τι αφορά τα τυριά έχεις κανείς υπ'όψιν κάτι καλύτερο από το ελαφρύ τρικαλίνο; (διατροφικά πάντα μιλώντας) http://greece.fage/tyrokomika/trikalino#trikalino-elafri-450g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το μονο energy drink που θα μπορουσα (πλεον) να αντεξω γευστικα ειναι το πορτοκαλι Monster που εχει ανανα ή κατι τετοιο. Επειδή έχεις τη φιτνεσική εμπειρία λέω να σε ακούσω.. Αν αντί για γεύση φαρμακίλας (που είχε το hell) έχει γεύση ανανά θα 'ναι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πήρα πρωτεΐνη μετά απο πολυ καιρό Εγω πρωτεινη παιζει να εχω να πιω κανα χρονο που ειναι το ατομικο μου ρεκορ . Νικο τουμπανος ,μπραβο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μύθος ή Πραγματικότητα: Τρέχω ντυμένος σαν “κρεμμύδι” και έτσι ιδρώνω πολύ και αδυνατίζω! Μύθος! Πριν από λίγο καιρό έκανα προπόνηση κοντά στο σπίτι μου. Δεν είχε έντονη ηλιοφάνεια αλλά έκανε πολύ ζέστη και είχε υψηλή υγρασία που δυσκόλευε την αναπνοή. Μόλις ξεκίνησα να τρέχω έβγαλα την μπλούζα που φορούσα και έμεινα γυμνός από την μέση και πάνω. Κάποια στιγμή ενώ έτρεχα συναντήθηκα με έναν δρομέα που έτρεχε σε πολύ αργό ρυθμό αλλά που ήταν ντυμένος ‘’λες και θα πήγαινε στον πόλεμο!’’, με μια μακριά φόρμα παντελόνι, με ψηλές κάλτσες ανεβασμένες έως το γόνατο και πάνω από την φόρμα και αδιάβροχο! Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο και μου ήρθε να του μιλήσω, αλλά κατόπιν σκέφτηκα ότι εκείνη την στιγμή δεν δούλευα αλλά απλά έκανα το χόμπι μου και πέρναγα καλά. Τον προσπέρασα λοιπόν και συνέχισα. Medicore Ποιος ξέρει πως είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως για να αδυνατίσουν πρέπει να ιδρώνουν, να ιδρώνουν και να ιδρώνουν! Ο συγκεκριμένος δρομέας ήταν το ακραίο παράδειγμα μιας λαθεμένης αντίληψης που ακόμα και τώρα συνεχίζουν να έχουν κάποιοι ότι μια έντονη εφίδρωση αδυνατίζει και ότι σε κάθε περίπτωση επιτρέπει την απομάκρυνση των επικινδύνων ουσιών που έχουν συσσωρευτεί όπως οι τοξίνες από το σώμα, ενώ στην πραγματικότητα χάνονται μόνο υγρά! Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά πριν και μετά την προπόνηση μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση από τον δρομέα από την πρόσκαιρη απώλεια υγρών και κατά συνέπεια βάρους. Στην πραγματικότητα όμως φτάνει να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε για να ξαναγυρίσει στο βάρος που είχε πριν. Επιπλέον τρέχοντας τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, φορώντας ρούχα που δεν επιτρέπουν την δερματική αναπνοή (μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της αναπνοής στο σώμα γίνεται από το δέρμα) ένας δρομέας - ειδικά όταν δεν καταναλώνει υγρά - μπορεί να πάθει αφυδάτωση και θερμοπληξία! Για να χάσει κάποιος λίπος χρειάζεται να συνδυάσει δυο βασικά πράγματα: σωστή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Το να ντύνεται με τα κατάλληλα ρούχα είναι μέρος της γενικότερης αντικειμενικής οργάνωσης της προπόνησης που έχει σκοπό και στόχο το να χάσει λίπος. Σήμερα τα αθλητικά ρούχα έχουν φτάσει σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Γιάννης Δαγκόγλου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μύθος ή Πραγματικότητα: Τρέχω ντυμένος σαν “κρεμμύδι” και έτσι ιδρώνω πολύ και αδυνατίζω! Μύθος! Πριν από λίγο καιρό έκανα προπόνηση κοντά στο σπίτι μου. Δεν είχε έντονη ηλιοφάνεια αλλά έκανε πολύ ζέστη και είχε υψηλή υγρασία που δυσκόλευε την αναπνοή. Μόλις ξεκίνησα να τρέχω έβγαλα την μπλούζα που φορούσα και έμεινα γυμνός από την μέση και πάνω. Κάποια στιγμή ενώ έτρεχα συναντήθηκα με έναν δρομέα που έτρεχε σε πολύ αργό ρυθμό αλλά που ήταν ντυμένος ‘’λες και θα πήγαινε στον πόλεμο!’’, με μια μακριά φόρμα παντελόνι, με ψηλές κάλτσες ανεβασμένες έως το γόνατο και πάνω από την φόρμα και αδιάβροχο! Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο και μου ήρθε να του μιλήσω, αλλά κατόπιν σκέφτηκα ότι εκείνη την στιγμή δεν δούλευα αλλά απλά έκανα το χόμπι μου και πέρναγα καλά. Τον προσπέρασα λοιπόν και συνέχισα. Medicore Ποιος ξέρει πως είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως για να αδυνατίσουν πρέπει να ιδρώνουν, να ιδρώνουν και να ιδρώνουν! Ο συγκεκριμένος δρομέας ήταν το ακραίο παράδειγμα μιας λαθεμένης αντίληψης που ακόμα και τώρα συνεχίζουν να έχουν κάποιοι ότι μια έντονη εφίδρωση αδυνατίζει και ότι σε κάθε περίπτωση επιτρέπει την απομάκρυνση των επικινδύνων ουσιών που έχουν συσσωρευτεί όπως οι τοξίνες από το σώμα, ενώ στην πραγματικότητα χάνονται μόνο υγρά! Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά πριν και μετά την προπόνηση μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση από τον δρομέα από την πρόσκαιρη απώλεια υγρών και κατά συνέπεια βάρους. Στην πραγματικότητα όμως φτάνει να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε για να ξαναγυρίσει στο βάρος που είχε πριν. Επιπλέον τρέχοντας τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, φορώντας ρούχα που δεν επιτρέπουν την δερματική αναπνοή (μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της αναπνοής στο σώμα γίνεται από το δέρμα) ένας δρομέας - ειδικά όταν δεν καταναλώνει υγρά - μπορεί να πάθει αφυδάτωση και θερμοπληξία! Για να χάσει κάποιος λίπος χρειάζεται να συνδυάσει δυο βασικά πράγματα: σωστή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Το να ντύνεται με τα κατάλληλα ρούχα είναι μέρος της γενικότερης αντικειμενικής οργάνωσης της προπόνησης που έχει σκοπό και στόχο το να χάσει λίπος. Σήμερα τα αθλητικά ρούχα έχουν φτάσει σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Γιάννης Δαγκόγλου Πολυ σωστο αν και για μενα ειναι αυτονοητο. Οντως η τεχνολογια στα υφασματα και κυριως σε αυτα που προοριζονται για αθλητικη χρηση η' γενικοτερα εντονη δραστηριοτητα εχει παει σε αλλο level. Xαιρεσαι να τα φορας ειναι παναλαφρα ,ποιοτικα και παρεχουν μεγαλη προστασια στις καιρικες συνθηκες . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Για όσους έχουν βασική γνώση του πως δουλεύει το σώμα μας είναι αυτονόητο. Επίσης ξέρεις ότι ο Έλληνας γενικά δεν ασχολείται με ειδικά ρούχα γιατί σιγά τη διαφορά έχει το βαμβακερό μπλουζάκι με το dry fit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Για όσους έχουν βασική γνώση του πως δουλεύει το σώμα μας είναι αυτονόητο. Επίσης ξέρεις ότι ο Έλληνας γενικά δεν ασχολείται με ειδικά ρούχα γιατί σιγά τη διαφορά έχει το βαμβακερό μπλουζάκι με το dry fit.. Εγω πιστευω οτι γενικα ασχολουνται ειδικα οσοι ειναι σε αθλητικο επιπεδο .Βεβαια οπως σε ολους τους χωρους εχει και εδω "ταβερνιαρηδες" που δεν ασχολουνται με αυτα για προφανεις λογους Εδω φορανε ακομα φορμες για να τρεξουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγω πιστευω οτι γενικα ασχολουνται ειδικα οσοι ειναι σε αθλητικο επιπεδο .Βεβαια οπως σε ολους τους χωρους εχει και εδω "ταβερνιαρηδες" που δεν ασχολουνται με αυτα για προφανεις λογους Εδω φορανε ακομα φορμες για να τρεξουν ... ...αλλά και κάποιοι άλλοι, κυριολεκτικά με ράσα, τερματίζουν Σπάρταθλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ...αλλά και κάποιοι άλλοι, κυριολεκτικά με ράσα, τερματίζουν Σπάρταθλο. Ναι δεν μου λεει κατι αυτο ,αν τερματισε καποιος Σπαρταθλο πες το σε κανενα αλλον να ψαρωσει . Εδω συζηταμε για τον ενδεδειγμενο ρουχισμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι δεν μου λεει κατι αυτο ,αν τερματισε καποιος Σπαρταθλο πες το σε κανενα αλλον να ψαρωσει . Εδω συζηταμε για τον ενδεδειγμενο ρουχισμο . Μην βαυκαλίζεσαι... δεν έχω κανένα σκοπό να σε ψαρώσω. Μια πληροφορία έδωσα. Μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ...αλλά και κάποιοι άλλοι, κυριολεκτικά με ράσα, τερματίζουν Σπάρταθλο. Και είναι το ίδιο ηλιθιο με αυτούς που τερματίζουν σε 8 ώρες το μαραθώνιο ντυμένοι με πανοπλίες κλπ. Το έκανε και; Αν ο Χ κουραστεί μια φορά ο ράσοφορος θα κουραστεί 10 μόνο λόγω ρούχων, οπότε να χαίρεσαι για κάτι τέτοιο γιατί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και είναι το ίδιο ηλιθιο με αυτούς που τερματίζουν σε 8 ώρες το μαραθώνιο ντυμένοι με πανοπλίες κλπ. Το έκανε και; Αν ο Χ κουραστεί μια φορά ο ράσοφορος θα κουραστεί 10 μόνο λόγω ρούχων, οπότε να χαίρεσαι για κάτι τέτοιο γιατί; Γιατι αν τερματιζε με "απλα" ρουχα θα περναγε απαρατηρητος, τωρα κερδισε 5 κλικ δημοσιοτητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και πια είναι ρε σεις αυτά τα ρούχα; Βάλτε κάνα παράδειγμα από το skroutz. Για γυμναστήριο όμως όχι για τρέξιμο έξω.. ------------- Επίσης από σπόντα γιατί είχα πλύνει τα asics μου φόρεσα κάτι απλά reebok που τα έχω για πολιτικά ,για περπάτημα και βόλτα έξω. Παρατήρησα ότι στο γυμναστήριο ήταν πιο βολικά από τα runner. Όχι στο διάδρομο κ.λ.π αλλά για παράδειγμα στα pistons squat στο trx είχα καλύτερη ισορροπία . Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοια https://www.delikaris-sport.gr/nike-metcon-2-819899-001.html Καμία άλλη γνώμη ,πρόταση ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και πια είναι ρε σεις αυτά τα ρούχα; Βάλτε κάνα παράδειγμα από το skroutz. Για γυμναστήριο όμως όχι για τρέξιμο έξω.. ------------- Επίσης από σπόντα γιατί είχα πλύνει τα asics μου φόρεσα κάτι απλά reebok που τα έχω για πολιτικά ,για περπάτημα και βόλτα έξω. Παρατήρησα ότι στο γυμναστήριο ήταν πιο βολικά από τα runner. Όχι στο διάδρομο κ.λ.π αλλά για παράδειγμα στα pistons squat στο trx είχα καλύτερη ισορροπία . Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοια https://www.delikaris-sport.gr/nike-metcon-2-819899-001.html Καμία άλλη γνώμη ,πρόταση ;;;; Έχω πάρει το 3 και με έχει βολέψει αρκετά. Δεν είναι για τρέξιμο όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και πια είναι ρε σεις αυτά τα ρούχα; Βάλτε κάνα παράδειγμα από το skroutz. Για γυμναστήριο όμως όχι για τρέξιμο έξω.. ------------- Επίσης από σπόντα γιατί είχα πλύνει τα asics μου φόρεσα κάτι απλά reebok που τα έχω για πολιτικά ,για περπάτημα και βόλτα έξω. Παρατήρησα ότι στο γυμναστήριο ήταν πιο βολικά από τα runner. Όχι στο διάδρομο κ.λ.π αλλά για παράδειγμα στα pistons squat στο trx είχα καλύτερη ισορροπία . Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοια https://www.delikaris-sport.gr/nike-metcon-2-819899-001.html Καμία άλλη γνώμη ,πρόταση ;;;; ενα τυχαιο παραδειγμα https://www.mizunousa.com/category/sports/running/sports+running+apparel.do?c=100262.100269.100356&gender=MENS&sortby=ourPicksAscend&pp=50 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις