Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Κότες σε 100γρ(ψημένου) στα κάρβουνα 
το ξεπαγώνεις , το ζεσταίνεις κ είναι μπόμπα , γουστάρω τσίκνα λέμε  :-D 

post-353959-0-33157100-1506885384_thumb.jpg

(ξέρω πως ζήτησες ωμό, αλλά ποτέ δεν ζυγίζουμε το κρέας μας ωμό, πάντα μαγειρεμένο για να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το τελικό ζύγι στο προϊόν που καταναλώνουμε κι όχι να υπολογίζουμε το αίμα και τα νερά που έχει μέσα του ένα ωμό κομμάτι το οποίο ΠΟΤΕ δεν θα έχει αποστραγγιστεί εντελώς), 27 γρ πρωτεϊνης, 6 γρ λίπους...υδατάνθρακες για αυτή την εβδομάδα, ίχνη. Γενικά δεν σε αφορούν στο μοσχαρίσιο κρέας γιατί παίζουν από 0 - 0,5 γρ.

Ελπίζω να μην το μπέρδεψα περισσότερο :) :)

Αν το δεις με τις εξωτερικές ίνες, τότε ναι, είναι λιπαρό, γιατί και οι συνδέσεις που κάνει στο λαιμό και στον ώμο καλύπτονται με λίπος. Γενικά όμως προτίμησέ το. Αυτά τα κομμάτια κρέατος, συνήθως αφήνονται στις βιτρίνες των κρεοπωλίων καθαρισμένα κι όμορφα, δεν ξέρω γιατί σου φάνηκε κάτι τέτοιο, εκτός κι αν έγραφε άλλο το ταμπελάκι κι άλλο έβλεπες τελικά (δεν είμαι σίγουρος αν ξέρεις να ξεχωρίζεις τα κομμάτια του μοσχαριού αν τα δεις ωμά αλλά υποθέτω, όπως ο περισσότερος κόσμος πως όχι).

ναι κ εγώ γενικά ψημένα τα ζυγίζω πλέον 
οχι δεν το είδα σε χασάπικο , είχε η μάνα μου στο ψυγείο 2 μεγάλα κομμάτια (κανα 3kg)  και μου είπε οτι είναι ελιά αλλα θα δω αύριο που θα πάω για ψώνια , παίζει κ να μην ηταν ελιά :-D  . Με το μοσχάρι δεν το χω κ πολύ να το ξεχωρίζω, έτρωγα μόνο νουα μέχρι τώρα 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πε μια τι ακριβως εκανες με τις πατατες γιατι μου κεντρισαν το ενδιαφερον :)

Τις πέταξα στην κατσαρόλα με νερό για 20 λεπτά  όπως ειναι με την φλούδα νερόβραστες

τις έβγαλα ,τις άνοιξα στην μέση, έριξα από πάνω λίγη γραβιέρα, πιπέρι, ρίγανη και τις έβαλα 15 λεπτά στον φούρνο να ξεροψηθούν!

Αποτέλεσμα ?

Λουκούμι !>!!

• Like 6

Σουκου δεν ειχε gym ημουν B.  εκπαιδευτη σε σχολη canyoning στο γνωστο μερος που εχει περασουν ολοι οσοι ασχολουνται με σχοινια και τεχνικες  (οικοδομη) για οσους ξερουν.

post-237837-0-53367600-1506933927_thumb.jpg

• Like 11

α κομπλέ, το παλικάρι με το άσπρο μουζάκι που κατεβαίνει είναι αγχωμένο! δώστου το τηλ μου για να τον ξε-αγχώσω 

Δεν  επιτρεπετε στοιχεια εκπαιδευομενων :P

Eλα να κανεις και εσυ canyoning  τι μου εχεις κατσει εκει στην συμπρωτευουσα και δεν κουνιεσαι ?Δραστηριοτητα υψηλης εντασης ειναι .

• Like 1

Δεν  επιτρεπετε στοιχεια εκπαιδευομενων :P

Eλα να κανεις και εσυ canyoning  τι μου εχεις κατσει εκει στην συμπρωτευουσα και δεν κουνιεσαι ?Δραστηριοτητα υψηλης εντασης ειναι .

εγώ μόνο κανό και κατάδυση, αυτά με τις αναρριχήσεις δεν τα μπορώ

Το myprotein ποτε κανει βαρβατες εκπτωσεις πανω-κατω? Θελω να αγορασω και το max που πετυχαινω ειναι 25% ενω περυσι τετοια εποχη ειχα βρει 50% :(

Το myprotein ποτε κανει βαρβατες εκπτωσεις πανω-κατω? Θελω να αγορασω και το max που πετυχαινω ειναι 25% ενω περυσι τετοια εποχη ειχα βρει 50% :(

θέλει να τα παρακολουθείς συστηματικά για να πετύχεις καλή προσφορά...Συνήθως κοντά σε γιορτές κάνει κάνα 30αρη 

• Like 1

κοντά στα Χριστούγεννα , το ξέρω γιατι πάντα η αδερφή μου θα μου κάνει δωράκι καμια 200-250 euro συμπληρώματα κ θα σκάσουν στα ξαφνικά χωρίς να μ εχει πει τπτ χααχαχ

• Like 2

κοντά στα Χριστούγεννα , το ξέρω γιατι πάντα η αδερφή μου θα μου κάνει δωράκι καμια 200-250 euro συμπληρώματα κ θα σκάσουν στα ξαφνικά χωρίς να μ εχει πει τπτ χααχαχ

Θελω και γω μια τετοια αδερφη! :(

• Like 3

4 μέρες σε ισοθερμιδική διατροφή και σήμερα ηταν η πρώτη προπόνηση. Στήθος/δικέφαλα/κοιλιακοί/ραχιαίοι 
Πρήξιμο στο θεό κ ημουν καλύτερος απότι πριν το cut με +10kg σωματικό βάρος τότε κ παραπάνω υδατάνθρακα  

Οπότε θα κρατήσω τις θερμίδες μου συντήρησης σε carb cycling και μετά προς καλοκαίρι καθαρίζω κ άλλο , όσο πάει ώστε να πέσω πολύ χαμηλά σε bf και μετά του χρόνου τέτοια εποχή να μπω full συντήρηση με πολύ light περιόδους όγκου (+200 θερμίδες πάνω απ την συντήρηση). 

Απο δύναμη κομπλέ  , μετά απο καιρό έκανα βυθίσεις σε δίζυγο με +20kg κρεμασμένα 

έβγαλα κ μια φωτογραφία για το πρήξιμο αλλα χτύπαγε φως κ δεν φαινόταν το μισό μου χέρι οπότε πάρτε τη με φίλτρο για να πάρετε μια ιδέα   :-D 

post-353959-0-24462100-1506971115_thumb.jpg

Θελω και γω μια τετοια αδερφη! :(

βλέπει τόσα χρόνια πως μ αρέσει αυτό που κάνω οπότε μου κάνει συνήθως δώρα τέτοιου τύπου  :-D 

Εγώ πήρα πρωτεΐνη μετά απο πολυ καιρό

κ εγώ τώρα άρχισα ξανά τη whey,  τόσους μήνες σε γράμμωση δεν χρησιμοποιούσα , προτιμούσα να τρώω full φαγητό 

• Like 12

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...