Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δηλαδή εσυ που έγραψες αυτο, παρακάτω, δε τρως λαχανικά το βράδυ :D

Καλο!!

Την καπνιστή μπριζόλα και το προσούτο τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; Εγώ χωρίς να το διαβάσω κάπου τα θεωρώ καλό "γεύμα" με κανα δυο αυγά για το βράδυ. Όχι λες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα, το απόγευμα βράδυ, μετά την γυμναστική, τι να τρώω μαζί με τα αυγά για έξτρα πρωτείνη; μιλάω για μέρες που δεν έχω χρόνο να φτιάξω κάτι, συνήθως ψηνω κοτόπουλο. Επίσης είναι κακό που τρώω 3-4 αυγά σχεδόν κάθε μέρα; (όλα μαζί σε ομελέτα)

3 - 4 αυγά ακόμα. Όχι δεν είναι κακό να τρως καθημερινά και 5 και 6 αυγά (ναι μιλάω για ολόκληρα τα αυγά) και ίσως και παραπάνω.

γιατί ? στο βραδινό σου δεν τρως λαχανικά? κ αυτά υδατάνθρακα έχουν 

Χμμμ...έχουν, αλλά όχι net carbs (όχι όλα). Μπορείς να θεωρήσεις τα (πράσινα κυρίως) λαχανικά ως τροφή με 0/0/0 macros. Φάε όσο επιθυμείς (ακόμα και σε προαγωνιστική περίοδο - μέχρι λίγες μέρες πριν τον αγώνα για να φύγει το ζόρικο bloating).

σε περιοδο ογκου το γαλα πρεπει να ειναι με 3%λιπαρα η ελαφρυ?δεν μιλαω μαζι με πρωτεινη αλλα στο πρωινο μαζι με βρωμη.

Αυτό το πρέπει κάπου με τσιγκλάει άσχημα. Ούτε το ένα πρέπει, ούτε το άλλο.

κάνω διαιτα χαμηλη σε υδατανθρακες (στον πάτο δηλαδή) και προσπαθώ να τους καταναλωνω πρωι και μεσημέρι.

Γιατί; Το timing στα γεύματά σου δεν παίζει κάποιο ρόλο στη δίαιτά σου. Αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι αμέσως πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνησή σου όσον αφορά τον υδατάνθρακα. Εγώ σε περίοδο γράμμωσης π.χ. που η προπόνησή μου τελειώνει αργά το βράδυ, χτυπάω ένα κατοστάρι αμυλούχους υδατάνθρακες για πλάκα περίπου μία ώρα μετά το μεταπροπονητικό μου ρόφημα και πέφτω και κοιμάμαι στα καπάκια. Το πρωί που ξυπνάω είμαι σπαράλια. Διερεύνησέ το, θα εκπλαγείς.

• Like 1

Γιατί; Το timing στα γεύματά σου δεν παίζει κάποιο ρόλο στη δίαιτά σου. Αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι αμέσως πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνησή σου όσον αφορά τον υδατάνθρακα. Εγώ σε περίοδο γράμμωσης π.χ. που η προπόνησή μου τελειώνει αργά το βράδυ, χτυπάω ένα κατοστάρι αμυλούχους υδατάνθρακες για πλάκα περίπου μία ώρα μετά το μεταπροπονητικό μου ρόφημα και πέφτω και κοιμάμαι στα καπάκια. Το πρωί που ξυπνάω είμαι σπαράλια. Διερεύνησέ το, θα εκπλαγείς.

τους έχω βάλει πρωί μεσημέρι γιατί μετά το πρωινό πάω δουλειά και μετά το μεσημεριανό κανω την γυμναστική, το βράδυ (νομιζω τωρα εγω) δεν χρειάζομαι ενέργεια απο τους υδατανθρακες για κατι

Σολωμός

attachicon.gif 22119437_1435862516449309_679834783_o.jpg

πατάτες

attachicon.gif 22140403_1435873009781593_1154933619_o.jpg

ξεροσφύρι, ουτε πιάτο ουτε τίποτα

attachicon.gif 22171903_1435894443112783_1322896708_o.jpg

Junk food καθαρά. Coca Cola και ψάρι με βαρέα μέταλα ψημένο σε ταψάκι από γαλακτομπούρεκο! Τι να λέμε τώρα.. :)

Καλα γενικα τα αλλαντικα ειναι απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τροφες που μπορεις να καταναλωσεις. Προσπαθω να τα αποφευγω, αν και μου αρεσει πολυ πχ το σαλαμι αερος αλλα εχω να φαω χρονια.

.

Κάθε πότε πίνεις hell είπαμε και τρως χάμπουργκερ από έξω; Απαντάω σε εσένα γιατί ξέρεις ότι σε συμπαθώ και δεν παρεξηγείς :)

Άλλο να προσέχει κανείς και άλλο να γίνεται υποχόνδριος ...και όποιος έπιασε το νόημα το έπιασε

• Like 3

Νικ, πολύ μικρο το δείγμα των ατόμων κι εξίσου πολύ μικρο το διάστημα της μελέτης. Δε νομίζω να εχει και πολύ μεγάλη αξία αυτή η μελέτη.

• Like 1

Νικ, πολύ μικρο το δείγμα των ατόμων κι εξίσου πολύ μικρο το διάστημα της μελέτης. Δε νομίζω να εχει και πολύ μεγάλη αξία αυτή η μελέτη.

ε δεν είπα οτι συμφωνώ , ούτε διαφωνώ μαζί της , άλλωστε οι μελέτες μου ειναι προσωπικά αδιάφορες  :-D 

όπως είπα για όποιον του αρέσουν μιας κ ειναι φρέσκια χαχ

• Like 1

Αμα κανω εγω βλακεια πρεπει να την κανεις κι εσυ; :P

Οχι, καταλαβαινω τι λες σοβαρα, το θεμα ειναι απλα οταν κανεις κατι να το κανεις ενσυνειδητα.Ας πουμε οταν εγω πιω hell ξερω οτι πινω ενα καργα επεξεργασμενο προιον επειδη μ αρεσει στη γευση και με βοηθα σε ενεργεια.

Δε θα ψαξω ομως να βρω το "καλυτερο" ενεργειακο, ξερω οτι ιδια σκ@τα ειναι ολα.

Οποτε λεω οτι αν σ αρεσει το bacon φαε μια στο τοσο κανονικο bacon κι οχι αυτο το ημιμετρο γαλοπουλας ;)

(Το burger ηταν απο κινοα :P )

• Like 3

Δοκίμασα το hell πορτοκάλι (στην υγειά της κυρίας από πάνω που με είχε επηρεάσει :P) και φαρμακώθηκα. d015.gif

Είναι όλα τόσο σάπια ή υπάρχει κάποιο που να πίνεται; Mάλλον είναι όλα τόσο σάπια :P

Τα monster.ειδικα το άσπρο.

Το είχα πει και καμιά 20αρια σελίδες πίσω,το hell έχει σχεδόν ολόιδια γεύση με κάτι φθηνιαρικα ενεργειακά από το πακισταν(κυριολεκτικά έχουν στα αραβικά την ετικέτα).

Γενικά με αυτά που βρίσκεις στα 70 λεπτά τα 250ml,ειναι όλα το ίδιο απλά το hell είναι πιο ακριβό.

Ούτως ή άλλως όλα έχουν την ίδια ποσότητα καφεινης μέσα (30-32mg ανά 100ml) οπότε αν σε ενδιαφέρει γεύση πέρνει monster,α λλιως αυτά των 70λ είναι το ίδιο πράγμα.

• Like 1

• Moderators

πατάτες

Για πε μια τι ακριβως εκανες με τις πατατες γιατι μου κεντρισαν το ενδιαφερον :)

Δοκίμασα το hell πορτοκάλι (στην υγειά της κυρίας από πάνω που με είχε επηρεάσει :P) και φαρμακώθηκα. d015.gif

Είναι όλα τόσο σάπια ή υπάρχει κάποιο που να πίνεται; Mάλλον είναι όλα τόσο σάπια :P

Το μονο  energy drink που θα μπορουσα (πλεον) να αντεξω γευστικα ειναι το πορτοκαλι Monster που εχει ανανα ή κατι τετοιο.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...