Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα γενικα τα αλλαντικα ειναι απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τροφες που μπορεις να καταναλωσεις. Προσπαθω να τα αποφευγω, αν και μου αρεσει πολυ πχ το σαλαμι αερος αλλα εχω να φαω χρονια.

Τωρα αυτο, επειδη λεει οτι ειναι απο γαλοπουλα, δε σημαινει οτι ειναι και λιγοτερο σκουπιδι.

Δηλ οκ αν θες να φας μια μ@λακια φαε τουλαχιστον την οριτζιναλ να το ευχαριστηθεις.

Εν τω μεταξυ το bacon ειναι εξ ορισμου απο χοιρινο, τωρα το πως επιτρεπονται αυτες οι ονομασιες, ενας Θεος ξερει.

Οι μαρκες δεν εχουν καλο πραμα. Να πας Βαρβάκειο και εκει τριγυρο για καλο πραμα. Ή σε κανα ρωσικο σουπερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αλλαντικά είναι κι αυτά, γιατί τα θεωρείς διαφορετικά; τα ίδια σκ@τ@ :P

δεν είπα πως δεν είναι αλλαντικά, απλώς σε σχέση με τα υπόλοιπα που το εσωτερικό τους είναι τέρμα αλεσμένο, στα δύο συγκεκριμένα που προανέφερα (όπως και στον παστουρμά) φαίνεται το κρέας, δεν έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία.

γιατί δεν κάνει το αλλαντικό για κάθε μέρα και ας μοιάζει "clean" απο την ταμπελίτσα

1) έχει τον κώλο του σε αλάτι 
2)επειδή ακριβώς έχει λιωθεί κ επεξεργαστεί άγρια μπορεί να έχει ένα σκασμό μαλακίες που δεν σου γράφει. γιατί ? γιατι τους πιάσανε όλους ή σχεδόν όλους τα τελευταία χρόνια που είχαν μέχρι και κρέας αλόγου στα αλλαντικά τους. google it να δείτε τις λίστες κ τα ονόματα εταιριών. Και εκεί λες οκ , πόσους όμως δεν πιάσανε? άρα επιλογή νούμερο 1 δεν είναι για κανένα λόγο ανεξαρτήτως τι γράφει μια ταμπελίτσα γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις τι τρως. 

συμφωνώ με τη Μαργαρίτα ,αν θες να φας σαβουρίτσα φάε την κανονική να την ευχαριστηθείς τουλάχιστον . Δεν είμαι της άποψης κομμένα μαχαίρι όλα μη τρώτε τίποτα γιατι κ εγώ γουστάρω να τρώω ανθυγιεινές τροφές που και που αλλα δε θα τις καθιέρωνα στην καθημερινότητα μου. 

Εννοείται πως δεν το πάμε στα άκρα , δεν θα χοντρύνει κάποιος ξαφνικά ούτε θα αποκτήσει προβλήματα υγείας απαραιτήτως απλά δεν ειναι η καλύτερη επιλογή κ όποιος θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα σε σώμα και υγεία επιλέγει τα καλύτερα σύμφωνα με την τσέπη του πάντα .
Τα έχω ψάξει αυτά πριν χρόνια για μπέικον γαλοπούλας κ ιστορίες όταν ακόμα δεν είχα καταλάβει τη βιομηχανία πίσω απ τα "υγειηνά νόστιμα συσκευασμένα προϊόντα" αλλα τότε ήμουν σε μόνιμη πείνα , μόνιμη στέρηση κλπ , τώρα που ξέρω τι κάνω κ μπορώ να τρώω κ κανονική σαβούρα που κ που δεν νιώθω την ανάγκη να βρω κάτι τέτοιο 

• Like 7

συμφωνώ και γω με τον Vapir κυρίως ως προς την καθημερινή του κατανάλωση. αν θες να το φας μια στο τόσο, κάντο και χώστο στα καθημερινά σου makros. 

έχει και λούντζα στο lidl την ερχόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να τη δοκιμάσω. 

• Like 2

Οχι ρε Δημητρα μη την αγορασεις. Να σουν στην Τηνο να επαιρνες απο τον χ να σου πω ναι θα φας λουζα, αυτο τωρα απο εκει θα ναι απλα απομιμηση.

Κρατα τα λεφτακια σου μη τα πετας σε μαλακιες

• Like 2

λοιπον, επειδη αυριο ξεκιναει BULKING SEASON:

Listen up brah. This is it. This is the moment. The time of the True Gains. Winter is coming. This is where weak men falter and the true beasts break through the wall.

"But bro, my 4-pack" you may say. Brotato, let's be real. You gotta beef up. I bet you can't even break a steel rod between your scapula. Cmon now. Let's do this.

No skinny teen kids in this bitch worrying about their teenage abs at 140lb bodyweight. Time to take out the headphones when you're lifting. Put the Drake down, we aren't going 0 to 100. This is next level. Your phone is a distraction, get your face out of the screen and into the weights. The only sound you need to hear is the sweet melody of steel plates clanging together. The Song of Steel, legend tells. Instagram isin't goint to help you. You need focus and concentration. Grit. Sweat pouring down your face and gasping for oxygen. You'll know you're doing it right when the monster repping 465lbx10rep squats comes over and gives you respect. The True Master of your local gym will come to inspect the new young jedi in training and have a casual chat. You make eye contact with him, and let him know there's a new show in town. You show respect and tell him your goals and continue on your journey. Perhaps shake hands and offer a spot.

Keep bulking and lifting, but harder than before. You need to be dripping sweat during your workout. Seeing stars. Contemplating if this is what death feels like. Go into hibernation-bear-mode. Bulk hard until the spring sun and flowers begin to bloom. February. If you really wanna be a beefcake, you push through til March. Then the cut shall begin. You shall reveal more gains and muscle than you thought possible since you bulked like a fucking bear. Wear hoodies and long sleeves from here out.

Then when the suns out, guns out. Your friends will stare in awe. Your parents will be confused and wonder if you've done steroids. You'll get a promotion. The gym bros will be jealous. People will part way for you when you walk through crowds. By this time, the grocery store manager will be cutting you discounts since you are now his best customer from buying all the meats and veggies. You ever seen a horse? They're cut, massive beasts. What do they eat? Oats. That's right, I want you eating at least 4 cups of oats everyday, on top of your massive caloric intake. And squat til you vomit. Squats n Oats.

The night is darkest before dawn, and this is your moment of truth. Hunker down. Embrace the mass. Bulk October-March.

Think of the possibilities. Endless, much like your gains shall be.

link

• Like 3

Τίγκα στα νιτρώδη.. τα περισσότερα εξ' αυτών

Ετσι. Για μενα οτιδηποτε αναγραφει στα συστατικα "νιτρωδες νατριο" ειναι απλα μπαναρισμενο.

• Like 1

καλημέρα, το απόγευμα βράδυ, μετά την γυμναστική, τι να τρώω μαζί με τα αυγά για έξτρα πρωτείνη; μιλάω για μέρες που δεν έχω χρόνο να φτιάξω κάτι, συνήθως ψηνω κοτόπουλο. Επίσης είναι κακό που τρώω 3-4 αυγά σχεδόν κάθε μέρα; (όλα μαζί σε ομελέτα)

συμφωνώ και γω με τον Vapir κυρίως ως προς την καθημερινή του κατανάλωση. αν θες να το φας μια στο τόσο, κάντο και χώστο στα καθημερινά σου makros.

έχει και λούντζα στο lidl την ερχόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να τη δοκιμάσω.

Δήμητρα, συμφωνώ με τη Μαργαρίτα. Χίλιες φορές να σου στείλω από εδώ ένα κομμάτι, κλεισμένο αεροστεγώς, παρά αυτό του Lidl.
  • Like 4

καλημέρα, το απόγευμα βράδυ, μετά την γυμναστική, τι να τρώω μαζί με τα αυγά για έξτρα πρωτείνη; μιλάω για μέρες που δεν έχω χρόνο να φτιάξω κάτι, συνήθως ψηνω κοτόπουλο. Επίσης είναι κακό που τρώω 3-4 αυγά σχεδόν κάθε μέρα; (όλα μαζί σε ομελέτα)

Κι εγω τρωω 3 αυγα καθημερινα, ειναι εξαιρετικη τροφη.

Για εξτρα πρωτεινη (συν τοσα αλλα καλα) να προτιμας γιαουρτι. Μερικα εχουν κοντα στα 20γρ πρωτεινης στο κεσεδακι των 200γρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...