Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα 12 γρ. λιπαρών ανά τεμάχιο μάλλον τα πέρασες στο ντούκου... ;

Εντάξει από αυτά μόνο τα 3.5 κορεσμένα , όσο ένα αυγό. Δεν είναι και τίποτα φοβερό..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ντάξει το ξέρετε βέβαια οτι δεν υπάρχει "μπεϊκον γαλοπούλας" , "γάλα αμυγδάλου" κλπ μαρκετινγκίστικα τεχνασματα , αλλα είπα να το αναφέρω :P

• Like 4

Ντάξει το ξέρετε βέβαια οτι δεν υπάρχει "μπεϊκον γαλοπούλας" , "γάλα αμυγδάλου" κλπ μαρκετινγκίστικα τεχνασματα , αλλα είπα να το αναφέρω :P

γάλα κατσίκας;?!

Για το πρώτο, αν δεν δουλεύεις σε βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος (και να δουλεύεις δηλαδή) μην είσαι απόλυτη. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό απ' αυτό που βλέπω πως εννοείς γραπτά.

Το γάλα αμυγδάλου, εκτός αν εννοείς πως δεν είναι πραγματικά "γάλα", δηλαδή προϊόν από άρμεγμα θηλαστικών, τι πρόβλημα έχει; Υπάρχουν αρκετές εταιρείες ανά τον κόσμο που αναφέρουν ξεκάθαρα τα συστατικά τους. Αμύγδαλα και νερό στην πιο καθαρή μορφή του (στραγγισμένο νερό στην ουσία, όχι ξεζουμισμένο αμύγδαλο). Χίλια δυο άλλα στην πιο "καθημερινή" και εύγευστη μορφή.

Αργυρούπολη Αθηνα

--------

Πήγα για ψώνια στον Σκλαβενίτη και πήρα για δοκιμή αυτές τι μπάρες .

3,55 ευρώ το κουτί με τα 4 τεμάχια

Από νοστιμιά μαμάνε :)

ανα καιρους τις εχω πετυχει 1+1 αυτες.εχε το νου σου.

• Like 2

Ναι ρε σεις γιαυτό τα πόσταρα και έβγαλα φώτο για να πάρω γνώμες . Ήτανε και η γεύση άπαιχτη και αναρωτιόμουν

------

Έχω βρει και άλλες τροφές με καλά ταμπελάκια και φοβερές γεύσεις όπως κράκερς φακής,ντιρόλο κίτρινο τυρί καπνιστό light ,μπέικον γαλοπούλας κ.λ.π

θα τις βάλω να τις συζητήσουμε άλλη μέρα....

ΤΕΟΚΕ  "απαιχτη γευση " και υγιεινο με χαμηλα λιπαρα σπανια παει μαζι.

Εκτος αν εισαι απο τους τυχερους που εχουν κατεστραμενους γευστικους καλυκες που ετσι οπως σε εχω κοψει δεν εισαι χαχαχα.

• Like 3

ΤΕΟΚΕ "απαιχτη γευση " και υγιεινο με χαμηλα λιπαρα σπανια παει μαζι.

Εκτος αν εισαι απο τους τυχερους που εχουν κατεστραμενους γευστικους καλυκες που ετσι οπως σε εχω κοψει δεν εισαι χαχαχα.

Βασίζομαι στην επιστήμη φίλε σαν τελευταία ελπίδα. Αλλιώς θα μπουκάρω στην "Ωραία Ήπειρο " απέναντί μου και θα τους λιανίσω όλα παϊδάκια.

..........

Δήμητρα του Υφαντή είναι . Κάπου στα δυόμιση ευρώ και κάτι η συσκευασία με 8 χορταστικές φέτες. Υπάρχει και χύμα πιο φθηνά λιγάκι.

post-68421-0-02105500-1506705286_thumb.jpg

post-68421-0-71288900-1506705307_thumb.jpg

• Like 3

Βασίζομαι στην επιστήμη φίλε σαν τελευταία ελπίδα. Αλλιώς θα μπουκάρω στην "Ωραία Ήπειρο " απέναντί μου και θα τους λιανίσω όλα παϊδάκια.

..........

Δήμητρα του Υφαντή είναι . Κάπου στα δυόμιση ευρώ και κάτι η συσκευασία με 8 χορταστικές φέτες. Υπάρχει και χύμα πιο φθηνά λιγάκι.

Έχω μια απορία...λέει 92% γαλοπούλα κρέας, τα άλλα τι μπορεί να είναι;?! 

Σκλαβενίτη είπες το χει ε; θα χτυπήσω ένα ... το λιγουρεύτηκα ξεροψημένο στο αντικολλητικό :D 

Καλα γενικα τα αλλαντικα ειναι απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τροφες που μπορεις να καταναλωσεις. Προσπαθω να τα αποφευγω, αν και μου αρεσει πολυ πχ το σαλαμι αερος αλλα εχω να φαω χρονια.

Τωρα αυτο, επειδη λεει οτι ειναι απο γαλοπουλα, δε σημαινει οτι ειναι και λιγοτερο σκουπιδι.

Δηλ οκ αν θες να φας μια μ@λακια φαε τουλαχιστον την οριτζιναλ να το ευχαριστηθεις.

Εν τω μεταξυ το bacon ειναι εξ ορισμου απο χοιρινο, τωρα το πως επιτρεπονται αυτες οι ονομασιες, ενας Θεος ξερει.

• Like 3

Καλα γενικα τα αλλαντικα ειναι απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τροφες που μπορεις να καταναλωσεις.

Την καπνιστή μπριζόλα και το προσούτο τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; Εγώ χωρίς να το διαβάσω κάπου τα θεωρώ καλό "γεύμα" με κανα δυο αυγά για το βράδυ. Όχι λες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...