Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Περαστικά ρε. Τα μασκλ απ θέλουν εξάσκηση, εγώ τώρα μπορώ να περάσω το μονόζυγο αλλά κολλάω στο να ανέβω μετά . Δεν μου είπες ρε που είναι αυτό το γυμναστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θέλουν εξάσκηση και προπάντων τεχνική . Για αυτό οι crossfitάδες έχουν 2 ειδών pull ups. Tα κανονικά και τα butterflies που είναι και το πρώτο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου muscle up. ( άσχετα που σε πολλά ότι νάναι crosfitάδικα είναι μία από τις πολλές ασκήσεις τροφοδότης των φυσικοθεραπευτών) .... Pm ρε συ αλλιώς θα ήταν διαφήμιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Περιοχη πες δεν με νοιαζει το ονομα. Γενικα τα κροσφιταδικα (στην Ελλαδα τουλαχιστον) ειναι η χαρα του ορθοπεδικού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αργυρούπολη Αθηνα -------- Πήγα για ψώνια στον Σκλαβενίτη και πήρα για δοκιμή αυτές τι μπάρες . 3,55 ευρώ το κουτί με τα 4 τεμάχια Από νοστιμιά μαμάνε Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από TEOKOS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αργυρούπολη Αθηνα -------- Πήγα για ψώνια στον Σκλαβενίτη και πήρα για δοκιμή αυτές τι μπάρες . 3,55 ευρώ το κουτί με τα 4 τεμάχια Από νοστιμιά μαμάνε Και εσυ δυσανεξια στην γλουτενη εχεις η' λογω μοδας ? Aυτο το σουκου δεν εχει gym θα ειμαι Σαββατο σε αναρριχητικο πεδιο και Κυριακη σε ξερο φαραγγι για εξασκηση τεχνικων.Διοτι ολοι οι μυς πρεπει να δουλευουν με διαφορετικους τροπους . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αργυρούπολη Αθηνα -------- Πήγα για ψώνια στον Σκλαβενίτη και πήρα για δοκιμή αυτές τι μπάρες . 3,55 ευρώ το κουτί με τα 4 τεμάχια Από νοστιμιά μαμάνε Πες του γνωστού σου πως έτσι και το διαφημίσει λιγάκι θα το κλείσει το arenas στην Αργυρούπολη, θα του πάρει όλο τον κόσμο, πάει για λουκέτο δυστυχώς!Επίσης τι τις θες αυτές τις αηδίες ρε τεο, δεν είπαμε θα κόψουμε την ζάχαρη κ θα γίνουμε τούμπανο?? Νικ και όγκος και κομμάτια η πλάτη μπράβο! Και φίλτρα φυσικά επειδή μπορούμε, έτσι!!!! Φώτη δεν θα ηρεμήσεις ποτέ Ε?? Μόνο όσοι έχουν το μικρόβιο μέσα τους σε καταλαβαίνουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Φώτη δεν θα ηρεμήσεις ποτέ Ε?? Μόνο όσοι έχουν το μικρόβιο μέσα τους σε καταλαβαίνουν. Δεν μπορω να καθομαι χωρις να κανω κατι ενεργητικο ρε απλα δεν γινεται . Αυτην την περιοδο δεν προσεχω την διατροφη μου τρωω πολυ και συνεχεια εξω ειναι οι δικες μου διακοπες αχχαχα. Θα το κανω 1 μηνα ακομα . Μετα θα αρχισει το ετησιο μαρτυριο μου .Προσπαθω καθε χρονο να βελτιωνομαι και λιγο σε καποιους τομεις.Το καλο ειναι πως ξερω σε τι σημεια αποδοσης μπορω να φτασω και που πρεπει βαλω ενα στοπ γιατι δεν υπαρχει νοημα για παραπανω . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θέλουν εξάσκηση και προπάντων τεχνική . Για αυτό οι crossfitάδες έχουν 2 ειδών pull ups. Tα κανονικά και τα butterflies που είναι και το πρώτο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου muscle up. ( άσχετα που σε πολλά ότι νάναι crosfitάδικα είναι μία από τις πολλές ασκήσεις τροφοδότης των φυσικοθεραπευτών) .... Pm ρε συ αλλιώς θα ήταν διαφήμιση +1 Spect δωσε βαση στο arch και στο hollow position καi εξελιξε το kipping στο μονοζυγο https://youtu.be/Xm4xjGx4CBQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά δεν καίγομαι με τα μασκλ απ, δοκιμάζω 3 4 φορές στην αρχή της προπόνησης όταν πηγαίνω γήπεδο επειδή έχουν κανονικο μονόζυγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αργυρούπολη Αθηνα -------- Πήγα για ψώνια στον Σκλαβενίτη και πήρα για δοκιμή αυτές τι μπάρες . 3,55 ευρώ το κουτί με τα 4 τεμάχια Από νοστιμιά μαμάνε ωραια μακρος,μπολικες φυτικες ινες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πες του γνωστού σου πως έτσι και το διαφημίσει λιγάκι θα το κλείσει το arenas στην Αργυρούπολη, θα του πάρει όλο τον κόσμο, πάει για λουκέτο δυστυχώς! Επίσης τι τις θες αυτές τις αηδίες ρε τεο, δεν είπαμε θα κόψουμε την ζάχαρη κ θα γίνουμε τούμπανο?? Νικ και όγκος και κομμάτια η πλάτη μπράβο! Και φίλτρα φυσικά επειδή μπορούμε, έτσι!!!! 1as11aaaaaaa.jpg Φώτη δεν θα ηρεμήσεις ποτέ Ε?? Μόνο όσοι έχουν το μικρόβιο μέσα τους σε καταλαβαίνουν. Δεν ξέρω ρε Maus έχει όντως τόση ζάχαρη; Το ταμπελάκι βγάζει την μπάρα πιο λίγο από ένα γιαούρτι total 2%. Και εκεί γύρω στην προπόνηση που ρουφάει ο οργανισμός τα ζάχαρα σαν τρελός με συνδυασμό τα υπόλοιπα macros νομίζω ότι ένα κομμάτι μάλλον καλό κάνει. Και οι σπιτικές μπάρες που φτιάχνω με χυμό σταφύλι πιο πολλά σάκχαρα θα έχουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ρε Maus έχει όντως τόση ζάχαρη; Το ταμπελάκι βγάζει την μπάρα πιο λίγο από ένα γιαούρτι total 2%. Και εκεί γύρω στην προπόνηση που ρουφάει ο οργανισμός τα ζάχαρα σαν τρελός με συνδυασμό τα υπόλοιπα macros νομίζω ότι ένα κομμάτι μάλλον καλό κάνει. Και οι σπιτικές μπάρες που φτιάχνω με χυμό σταφύλι πιο πολλά σάκχαρα θα έχουν Tα 12 γρ. λιπαρών ανά τεμάχιο μάλλον τα πέρασες στο ντούκου...κάτι που σε συνδυασμό με τα ζάχαρα που ρουφάει ο οργανισμός σαν τρελός γύρω στην προπόνηση, δεν είναι καθόλου χρήσιμα. Και φυσικά ένα τεμάχιο δεν θα σου κάνει και κακό ή αν είναι αυτό το μόνο ψεγάδι στην ημερήσια διατροφή σου αλλά γιατί να το προτιμήσεις ενώ υπάρχουν άπειρες καλύτερες επιλογές (αν ενδιαφέρεσαι για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης κι απόδοσης) ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ρε Maus έχει όντως τόση ζάχαρη; Το ταμπελάκι βγάζει την μπάρα πιο λίγο από ένα γιαούρτι total 2%. Τεο μην τα κοιτάς καθόλου τα ταμπελακια, βλέπεις στην φώτο σοκολάτα και καραμέλα τα προσπερνάς και πας παρακατω. Για ενα κομμάτι οκ δεν το συζητάμε καν, αντί για γλυκό φάε αυτα, για συστηματικά εννοώ ξουτ ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ρε σεις γιαυτό τα πόσταρα και έβγαλα φώτο για να πάρω γνώμες . Ήτανε και η γεύση άπαιχτη και αναρωτιόμουν ------ Έχω βρει και άλλες τροφές με καλά ταμπελάκια και φοβερές γεύσεις όπως κράκερς φακής,ντιρόλο κίτρινο τυρί καπνιστό light ,μπέικον γαλοπούλας κ.λ.π θα τις βάλω να τις συζητήσουμε άλλη μέρα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε τι ποσοστά επιλέγετε τα συνολικά μακρο σας ? Και πόση πρωτείνη παίρνετε ημερισίως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις