yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δύο ερωτήσεις. 1. Προσπαθώ να μετρήσω τις θερμίδες όταν τρώω φιστίκια αιγίνης (τα κλασσικά με τσόφλι). Η συσκευασία γράφει από πίσω ότι στα 100g έχει 560 θερμίδες. Για να ισχύει αυτό πρέπει να ζυγιστούν με το τσόφλι ή μόνο το καθαρό μέρος? 2. Έχω βαρεθεί το τοστ. Πείτε καμιά πρόταση για βραδυνό που να μην έχει πολλές θερμίδες, να είναι σχετικά χορταστικό και να φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να πρέπει να αγοράζω 100 υλικά 1. μονο το καθαρο μερος φυσικα. 2. Ομελέτα ή γιαούρτι με 1 φρούτο (μπανάνα ή μήλο) ή σαλάτα με λίγους ξηρούς καρπούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το να γουστάρεις αυτό που κάνεις με επιμονή και συνέπεια είναι το ζητούμενο φίλε. Οι ωραίοι χώροι και τα φρου-φρου και αρώματα έρχονται δευτεροτρίτα... Μα δεν είναι οι χώροι και τα φρουφρου, αλλιώς δεν πιστεύω πως κι εσύ θα ανέβαζες φωτό με σχετική περιγραφή...είναι η δυνατότητα να πειραματιστείς με περισσότερες (και διαφορετικού είδους) ασκήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ο τυπάς που έχει το γυμναστήριο που πάω ,πήρε και το υπόγειο και φτιάχνει ένα πολύ ωραίο χώρο. Προς το παρόν έχει βάλει crossfit . Θα φέρει από ότι ακούω κάτι ρόδες τεράστιες, ένα πράγμα που το σέρνεις πάνω σε ράγες και πολύ αργότερα θα φτιάξει και ring. Το καλό είναι ότι έχει και ελεύθερες ώρες που πάνε οι power lifter και κάνουν σκουότ και άρσεις βροντώντας τα βάρη κάτω που πάνω στο κανονικό γυμναστήριο απαγορευόταν . Φάση έχει Υπέροχα όλα, αλλά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πάει στην κοπελίτσα με τα γκρι σε θέση push up, να της πει να φτιάξει τη μέση της. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με γιατί τότε τα κάνω εγώ λάθος τα push ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα για πρωινό? Συνήθως τρώω ομελέτα με τυρί ή μίγμα βρώμης,γάλα,μπανάνας και πρωτεινης σε τηγανίτες. Τελευταία έφτιαχνα και smoothie με πρωτεινη, μπανανα, ακτινίδια και σπανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυγά ποσε με τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Μία χαρά είναι αυτά που τρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δύο ερωτήσεις. 1. Προσπαθώ να μετρήσω τις θερμίδες όταν τρώω φιστίκια αιγίνης (τα κλασσικά με τσόφλι). Η συσκευασία γράφει από πίσω ότι στα 100g έχει 560 θερμίδες. Για να ισχύει αυτό πρέπει να ζυγιστούν με το τσόφλι ή μόνο το καθαρό μέρος? 2. Έχω βαρεθεί το τοστ. Πείτε καμιά πρόταση για βραδυνό που να μην έχει πολλές θερμίδες, να είναι σχετικά χορταστικό και να φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να πρέπει να αγοράζω 100 υλικά γιαουρτακι;Κατα μεσο ορο ναι, αλλα καποιοι μπορουμε και νωριτερα απο το τριμηνο. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες προυποθεσεις για την αιμοδοσια.συμφωνα με αυτο που μου ειπε ο υπευθυνος στην αιμοδοσια ναι μπορεις να δωσεις σε λιγοτερο απο 3 μηνες αλλα μου λεει αν δωσεις περισσοτερο απο 4 φορες τον χρονο δηλαδη μια φορα ανα τριμηνο δεν θα στις περασουν ολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυγά ποσε με τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Μία χαρά είναι αυτά που τρως. Αν του αρέσουν έτσι πάσο Αλλιώς ομελέτα σε χαρτί φούρνου, κάνει κρούστα και δεν χρειάζεται λάδι , διπλώνει κ μπαίνει σε τοστ άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γιαούρτι τρώω που και που αλλά εντάξει, χρειάζεται πολύ θέληση για να την βγάζεις με γιαούρτι, δεν πάει εύκολα κάτω. Όσο για ομελέτα είναι από τα φαγητά που όλο βάζω υλικά μέσα και καταλήγει να γίνεται 1000 θερμίδες Αλλά αυτές είνα γνωστές λύσεις ρε σεις, έλεγα μήπως είχατε κάτι λίγο πιο αναπτρεπτικό να προτείνετε που δεν θα σκεφτόμουν μόνος μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιαούρτι τρώω που και που αλλά εντάξει, χρειάζεται πολύ θέληση για να την βγάζεις με γιαούρτι, δεν πάει εύκολα κάτω. Όσο για ομελέτα είναι από τα φαγητά που όλο βάζω υλικά μέσα και καταλήγει να γίνεται 1000 θερμίδες Αλλά αυτές είνα γνωστές λύσεις ρε σεις, έλεγα μήπως είχατε κάτι λίγο πιο αναπτρεπτικό να προτείνετε που δεν θα σκεφτόμουν μόνος μου! τι εννοείς? σκέτο ? ούτε εγώ το τρώω σκέτο , με ξυρούς καρπούς , κανέλα , βανίλια , whey , κακάο μια χαρά τρώγεται μια εποχή σε όγκο έτρωγα 1kg 2% τοτάλ κουβαδάκι τη μέρα , βασικά τη νύχτα κανα 2ωρο πριν κοιμηθώ , έβαζα εκχύλισμα πορτοκάλι κ βανίλια και γλυκαντική . απο πάνω whey σοκολάτα μπανάνα ή ότι άλλη γεύση είχα μαζί με 20γρ κακάο χτυπημένα μεταξύ τους. τι το θυμήθηκα , κρίμα που δεν θα ξανατρώω 4-5 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα για να χωράνε τέτοια ξεκοιλιάσματα ----------------------------------------------------------- update σημερινή φωτογραφία πλάτης με φίλτρο επειδή μπορώ χαχαχαα αύριο θα πάω να κάνω πλάτη . Εδώ και κανα 2-3 μήνες?έκανα 3 την εβδομάδα προπόνηση , απο την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε οι 6 φορές την εβδομάδα να έρθουμε στα ίσια μας Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από Vapir 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ή απλά γιαούρτι με σταφύλια (μιας και είναι εποχής) και κανέλα. Τουλάχιστον είναι χορταστικό. Τώρα κατά πόσο καλό κάνει κάθε μέρα γιαούρτι αυτό δεν το ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ή απλά γιαούρτι με σταφύλια (μιας και είναι εποχής) και κανέλα. Τουλάχιστον είναι χορταστικό. Τώρα κατά πόσο καλό κάνει κάθε μέρα γιαούρτι αυτό δεν το ξέρω.. το γιαούρτι μια χαρά καλό κάνει , τα σταφύλια πάλι.. περι ορέξεως που λένε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ο τυπάς που έχει το γυμναστήριο που πάω ,πήρε και το υπόγειο και φτιάχνει ένα πολύ ωραίο χώρο. Προς το παρόν έχει βάλει crossfit . Θα φέρει από ότι ακούω κάτι ρόδες τεράστιες, ένα πράγμα που το σέρνεις πάνω σε ράγες και πολύ αργότερα θα φτιάξει και ring. Το καλό είναι ότι έχει και ελεύθερες ώρες που πάνε οι power lifter και κάνουν σκουότ και άρσεις βροντώντας τα βάρη κάτω που πάνω στο κανονικό γυμναστήριο απαγορευόταν . Φάση έχει Θελω. Αυτο με τις ροδες μολις τις φερει βαλε μια φωτο να καταλαβω τι εννοεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θελω. Αυτο με τις ροδες μολις τις φερει βαλε μια φωτο να καταλαβω τι εννοεις . Για τις ρόδες μάλλον εννοεί κάτι τέτοιο https://www.youtube.com/watch?v=ubeygAERyW0 ...και αυτό με τις ράγες μάλλον είναι διαφορετικό "εργαλείο" (γι αυτό χωρίζεται με κόμμα, χωρίς η πρόταση να λειτουργεί ως επεξήγηση στη προηγούμενη), κάτι τέτοιο υποθέτω, https://www.youtube.com/watch?v=CUwOeSr1tVg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 E, μάλλον θα εννοεί τις πίσω ρόδες (λάστιχα) από τρακτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θελω. Αυτο με τις ροδες μολις τις φερει βαλε μια φωτο να καταλαβω τι εννοεις . Κάτι τέτοιο που έβαλε ο vgiozo φαντάζομαι και εγώ,από τις περιγραφές που ακούω.----------- Κατέβηκα και εγώ σαν βλαμένο κάτω, είδα παιχνίδια, είδα κρίκους και μου γιάλισαν. Πήγα να κάνω muscle up χωρίς να μου δείξει κανένας και πήρα τον ώμο παραμάσχαλα. Τσιμπάει άσχημα από το πάνω μέρος των τρικεφάλων μέχρι το λακουβάκι των ώμων. Εδώ ούτε στο μονόζυγο δεν έχω κάνει, ήθελα στους κρίκους. Πάγο και βλέπουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις