Hellaslover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια η βρωμη ειναι μια αηδια σκετη. Δοκιμασα για πρωινο σημερα με βρασμενο γαλα, πεκανς και κακαο και δε τρωγετε. Εσεις τι βαζετε;
raid_av Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια η βρωμη ειναι μια αηδια σκετη. Δοκιμασα για πρωινο σημερα με βρασμενο γαλα, πεκανς και κακαο και δε τρωγετε. Εσεις τι βαζετε; Γαλα η νερο με ενα σκουπ πρωτεινης και βρωμη , τελειο σαν δημητριακα
deker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μαλλον δεν εχεις φάει αρκετό ή να έχεις μέρες που τα 2 γευματα από τα πέντε γευματα 5 από τα 7 γεύματα να ειναι κοτα, νερόβραστα, χωρίς αλάτι, χωρίς λάδι,.... χαχαχαχα (φιλικά πάντα) και ξαναλέω δεν ειναι θέμα γεύσης τόσο αλλα αυτό το μπούχτισμα; πως το ξεπερνάει κανεις.. fixed!!! :X :-D
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω πώς μπορεί να μην σας αρέσει το φιλέτο από το κοτόπουλο. Εγώ το ψήνω στο γκριλ σε σχάρα και στο τέλος βάζω ρίγανη, λεμόνι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Σερβίρεται πάντα με σαλάτα και είναι το καλύτερό μου γεύμα. Γιατί σου φαίνεται παράξενο είναι το πιο αδιάφορο μάλλον κρέας και κομμάτι κρέατος που υπάρχει Αν το πλακώσεις στα μπαχαρικά κάτι γίνεται αλλά από μόνο του είναι στη καλύτερη βαρετό και αν το τρως συνέχεια μου ακούγεται και εφιαλτικό Το ότι πρέπει να το φας επειδή έχεις συγκεκριμένο στόχο δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι είναι και ωραίο
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω πώς τα κάνετε αυτά. Να τρως γιατί πρέπει χωρίς να σου αρέσει καν αυτό που τρως. Μαγκιά σας δε λέω, αλλά για κανένα λόγο δεν βάζω στο στομάχι μου κάτι που δεν θα το ευχαριστηθώ έστω και λίγο. Διαφορετικοί άνθρωποι, άλλοι στόχοι βέβαια, να τα λέμε αυτά. Όσα τρώω την ημέρα παίζει να τα χρειάζεστε εσείς ως το μεσημέρι. 1
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μα ούτε κι εγώ τρώω ότι δεν μου αρέσει για αυτό και είμαι τεράστιος
Mau/Maus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το ότι πρέπει να το φας επειδή έχεις συγκεκριμένο στόχο δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι είναι και ωραίο Καλά, το τι είναι ωραίο είναι σχετικό και έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός, ε? Πχ το χοιρινό που πιθανός να τρως εσύ, εγώ σχεδόν το σιχαίνομαι, δεν το τρώω όχι γιατί έχει πολύ περισσότερο λίπος από το κοτόπουλο αλλά γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν γεύση! Το κοτόπουλο δεν πρόκειται να το βαρεθω ποτέ κι ας έχω περάσει περιόδους που έτρωγα καθημερινά μια κότα μεγάλη, μισή το μεσημέρι μισή το βράδυ για χρόνια ολόκληρα. 1
bilya Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τι γνώμη έχετε για κωπηλατική? Μου αρέσει περισσότερο απο τρέξιμο μιας κ δεν βαριέμαι αλλα πονάω σε ολο το σώμα =-O. Ειναι no pain no gain κατάσταση ή απλα δεν ειναι για τα μέτρα μου.
logistoulis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλά, το τι είναι ωραίο είναι σχετικό και έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός, ε? Πχ το χοιρινό που πιθανός να τρως εσύ, εγώ σχεδόν το σιχαίνομαι, δεν το τρώω όχι γιατί έχει πολύ περισσότερο λίπος από το κοτόπουλο αλλά γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν γεύση! Το κοτόπουλο δεν πρόκειται να το βαρεθω ποτέ κι ας έχω περάσει περιόδους που έτρωγα καθημερινά μια κότα μεγάλη, μισή το μεσημέρι μισή το βράδυ για χρόνια ολόκληρα. Τι εννοείς που πιθανώς τρώω εγώ λες και κάνω κάτι κακό; τα πάντα τρώω απλά μεταξύ των πάντων υπάρχει το περισσότερο και λιγότερο νόστιμο Σε κάθε περίπτωση θα με δυσκόλευε να τρώω διαρκώς το ίδιο πράγμα όσο ωραίο και να είναι. Καταλαβαίνω όμως το λόγο που τρώει κάποιος συνέχεια στήθος όπως και το λόγο που τρώει όλη την ώρα ασπράδια
Mau/Maus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τι εννοείς που πιθανώς τρώω εγώ λες και κάνω κάτι κακό; Καμία σχέση Εννοούσα ότι το χοιρινό αρέσει στους περισσότερους, πολύ πιθανόν και σε σένα. 1
gatokoritso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω πώς τα κάνετε αυτά. Να τρως γιατί πρέπει χωρίς να σου αρέσει καν αυτό που τρως. Μαγκιά σας δε λέω, αλλά για κανένα λόγο δεν βάζω στο στομάχι μου κάτι που δεν θα το ευχαριστηθώ έστω και λίγο. Διαφορετικοί άνθρωποι, άλλοι στόχοι βέβαια, να τα λέμε αυτά. Όσα τρώω την ημέρα παίζει να τα χρειάζεστε εσείς ως το μεσημέρι. παντοτε θα υπαρχει ενας τροπος να το κανεις να σου αρεσει κατι που δεν σε τρελαινει τωρα.το βρισκεις και συνεχιζεις.
k4ts0u Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είχα ένα κοτόπουλο μαγειρεμένο στο ψυγείο τις προάλλες και το έκοψα κομματάκια μαζί με γιαούρτι και ντομάτα σε μια τορτίγια και κατέβηκε μια χαρά. Τη συνταγή του μαους μου την έχουνε προτείνει και μένα και είναι αρκετά καλή! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 κοτα ασπραδι και μπροκολο μεχρι να σβησει ο ηλιος α και μπιφτέκια χαχαχαχα τώρα πέρα απο τη πλάκα απόλα τρωμε με τρόπο και μέτρο (ψάρια,κρεας κλπ) το θέμα ειναι ΕΜΕΝΑ με εχει αηδιασει το φιλέτο.. γαμωτο. παλια δεν ειχα θεμα αλλα τωρα εχω. ;( θα το κάνω γαργάρα
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Άντε γαμηθείτε.. Χέστο θα φύγω Ταιλάνδη Σεπτέμβριο, το αποφάσισα τώρα, έκλεισα ένα χρόνο εντός Ευρώπης Ταιλανδη κανε μια χαρη στον ευατο σου και μην πας με την γυναικα ρε ...Και φυσικα φερε μου δωρο . Εγω παντως παω κανονικα προπονησεις και μεσα στο μεσημερι κλασικα .Τελευταια μερα που θα παω θα ειναι η Κυριακη . Μετα εγινα καπνος παω Σαμοθρακη για μια βδομαδα γιατι δεν μας λενε ΜΑργαριτες να κανουμε 2 μηνες διακοπες . Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από Fotis13 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις