Demetra_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ΦΕΥΓΩ επιτέλους για ένα τριήμερο (δύο μέρες κατά βάθος) και επιστρέφω την Πέμπτη για δύο προπονήσεις μιας και μετά το γυμ παραμένει κλειστό λόγω 15.8 Για το 3μερο αυτό ετοιμάζω τα τάπερ μου και το βραδάκι (21+) να πέσει λίγο αυτή η ζέστη θα πάω για τη leg day. ανάθεμα αν θα μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι στις 6πμ αύριο ... κερνάω γινόμαστε 1 έτους 5
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Όντως Μεγάλο πρόβλημα με την ζέστη παίδες!!! received_1891083117882086.jpeg Άντε γαμηθείτε.. Χέστο θα φύγω Ταιλάνδη Σεπτέμβριο, το αποφάσισα τώρα, έκλεισα ένα χρόνο εντός Ευρώπης 4
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 εγω πηγα κατα τις 12 για πόδια, δυσκολευουσουνα πολυ να ανασάνεις.. σκουαταρα ωραια παρολαυτα. ξεμπέρδεψα βεβαια τωρα... και ειμαι απλα.. οι μπάρμπες τη μανία εχουν ρε παιδια με το benchpress? φορτώνουν και ασχημα τα αλάνια..χαχαχαχαχχα 1
Vapir Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 εγω πηγα κατα τις 12 για πόδια, δυσκολευουσουνα πολυ να ανασάνεις.. σκουαταρα ωραια παρολαυτα. ξεμπέρδεψα βεβαια τωρα... και ειμαι απλα.. οι μπάρμπες τη μανία εχουν ρε παιδια με το benchpress? φορτώνουν και ασχημα τα αλάνια..χαχαχαχαχχα χαχαχ ωραίοι ειναι ρε , σήμερα "κοντράραμε" με έναν 50φεύγα στον ίσιο μέχρι τα 125 (αυτός μονή εγώ 2πλή) , δεν ήμουν καν σε καλή μέρα . Τον ξέρω χρόνια και τα 125 παίζει να είχε να τα βάλει πάνω απο χρόνο στον πάγκο , άντε 110 να πήγαινε σήμερα αλλα αμα κάνεις προπόνηση με άλλο άτομο που γουστάρει θα βγει γαμάτη ότι και να γίνει βλέπεις 20ρηδες λαπάδες μετά απο μήνες ή χρόνια γυμναστήριο να βαριούνται κ απορείς γιατι δεν κάνουν κάτι άλλο 2
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Οταν κανεις προπόνηση με κάποιον που γουστάρει και παίζει ανταγωνισμός, έστω και για πλάκα, έχεις στάνταρ +10% τουλάχιστον αυξηση στην απόδοση. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Άντε γαμηθείτε.. Χέστο θα φύγω Ταιλάνδη Σεπτέμβριο, το αποφάσισα τώρα, έκλεισα ένα χρόνο εντός Ευρώπης Πάρε μας κι εμάς μαζί σου Άλεξ. 1
vrwmiaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ερώτηση, το μαντ τζιμ στη Θεσσαλονίκη λέει σαν γυμναστήριο; πέφτει πολλή αβάντα και κρατώ μικρό καλάθι, από την άποψη εάν κάνεις δουλειά ,ή είναι περισσότερο για τους σελεμπριτι;,σελφι ,πρ και τα τοιαύτα.Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω 5χ5 με ομάδα και θέλω να είμαι σε φόρμα.Όχι ότι έχω πρόβλημα τώρα απλά δεν θέλω να παίζω μια μέρα και μια βδομάδα καθησιο μετά.να μπω σε μια καθημερινή ρεγουλα
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 παντως ρε παιδια βλεπω κοτα φιλετο η το μυριζω και θέλω να αυτοκτονησω... πως τι παλευεται εσεις; βαζω λίγη σιράτσα απο πάνω τωρα μπας και με ξεγελάσει και νερό μπας και κατέβει το χαρτί... παιζει τίποτα ιδιο να το αντικαταστήσω; Καμιά ιδέα χωρίς να πειράζει πολύ τα μάκρος; παλια ειχα και με τα αυγά θέμα αλλα τα συνοδευω με 3-4 παξιμαδάκια κριθαρενια και τα κανω μπουκιες και κατεβαίνει ευχάριστα (ιδίως ο κρόκος γιαμ γιαμ). το χειρότερο βλέπω τυπους να βγαινουν εξω και να παιρνουν κοτα φιλετο (οχι λόγους διατροφής) και θέλω να τους το πετάξω στα μουτρα...
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Πάρε φιλέτο μπούτι και κάντο μισό-μισό (μισό μπούτι μισό στηθος). Αν βγαλεις την πέτσα δεν έχει μεγάλη διαφορά στα μάκρος με το στήθος και τρώγεται πανεύκολα. Εγω το κάνω σε αναλογία 2:1 (2 μπούτι 1 στήθος) και το μαγειρεύω όπως την τηγανιά χοιρινό με μουστάρδα. Πεντανόστιμο.
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Πάρε φιλέτο μπούτι και κάντο μισό-μισό (μισό μπούτι μισό στηθος). Αν βγαλεις την πέτσα δεν έχει μεγάλη διαφορά στα μάκρος με το στήθος και τρώγεται πανεύκολα. Εγω το κάνω σε αναλογία 2:1 (2 μπούτι 1 στήθος) και το μαγειρεύω όπως την τηγανιά χοιρινό με μουστάρδα. Πεντανόστιμο. μαγειρεύω σε batches, και βάζω κατάψυξη αλλιως δεν βγαινω και απο χρονο αλλα δεν μπορω να ειμαι και με τηγανια συνέχεια. το μπούτι εβγαινε περίεργο... μετά τη κατάψυξη.. δυστηχώς. το φιλετο που ειναι cleaner ηταν μια χαρά.. επίσης ειναι χρηματικό + πολλυ δεν κανουν φιλεταρισμα απο μπουτια η οταν τα κάνουν βαράνε με κανένα 8-9 το κιλό... ενώ αγοράζω κότα στα 5.5 από λοκαλ χασάπη και με συμφωνία που χουμε κανει (τοσα αυγα τοσα κιλα κοτα καθε βδομάδα.) δεν ξερω μπορει να ειναι και θεμα αποφασης στη τελική σημερα που το σκευτόμουν να δω το φαγητό καθαρά σαν fuel/build your body..
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω πώς μπορεί να μην σας αρέσει το φιλέτο από το κοτόπουλο. Εγώ το ψήνω στο γκριλ σε σχάρα και στο τέλος βάζω ρίγανη, λεμόνι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Σερβίρεται πάντα με σαλάτα και είναι το καλύτερό μου γεύμα.
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω πώς μπορεί να μην σας αρέσει το φιλέτο από το κοτόπουλο. Εγώ το ψήνω στο γκριλ σε σχάρα και στο τέλος βάζω ρίγανη, λεμόνι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Σερβίρεται πάντα με σαλάτα και είναι το καλύτερό μου γεύμα. μαλλον δεν εχεις φάει αρκετό ή να έχεις μέρες που τα 2 γευματα από τα πέντε γευματα να ειναι κοτα.... χαχαχαχα (φιλικά πάντα) και ξαναλέω δεν ειναι θέμα γεύσης τόσο αλλα αυτό το μπούχτισμα; πως το ξεπερνάει κανεις..
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλά σίγουρα διαφορετική ποσότητα καταναλώνουμε, το να τρώω μεσημέρι βράδυ κοτόπουλο όμως είναι το καλύτερό μου. Απλώς εδώ που είμαι κοστίζει και δεν συμφέρει περισσότερο σε σχέση με άλλο κρέας, άρα τρώω από όλα να μην τα βαριέμαι. Μοσχάρι, ψαρονέφρι..
Mau/Maus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ελάχιστο ελαιόλαδο, νεράκι, μουστάρδα, λεμόνι, πιπέρι, ρίγανη, σεικερ, χτύπημα και το ρίχνεις από πάνω, ελάχιστες θερμίδες συν και δεν παίζει να μην σου αρέσει! Με πρόλαβε η τόξο, γυναίκες..... 3
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Το πρόβλημα δεν είναι το μαγείρεμα αλλά ότι το τρώει ξαναζεσταμενο μετά από κατάψυξη. Λογικό να έχει χάσει τη γεύση του και να έχει στεγνώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις