Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλά να σε πονάει από τη γυμναστική (καλή ώρα σήμερα εγώ), άλλο πράγμα, ε;  :P Καλά το τι έχεις δοκιμάσει εσύ ειδικά με έχει κάνει να λέω κάποιες φορές wtf, το ομολογώ. Πραγματικά είσαι πηγή έμπνευσης ο ποιο αργόσχολος με άπειρο χρόνο εδώ πέρα. 

fixed  :-D  :-D  :-D 

ναι , αυτό που λες είναι διαφορετικό απ τη βαρεμάρα , πρέπει να ακούμε το σώμα μας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Χαχαχα, αν όλοι οι αργόσχολοι αξιοποιούσαν έτσι το χρόνο τους, θα ντρεπόμασταν να κυκλοφορούμε οι υπόλοιποι... Άστο. 

Εγώ βέβαια ακολουθώντας τις αμπελοφιλοσοφίες του άσχετου Mau που δεν παρακολουθεί την έρευνα, ξαναπήγα σήμερα κι έκανα trx. :P  

• Like 3

Εκατσα ολη μερα και εφτιαξα το μενου της εβδομαδας, και ειπα να το γραψω εδω να μου πειτε γνωμες και αν πρεπει να κανω καποιες αλλαγες. Προσπαθω να χασω βαρος και να τρωω μεχρι 2000 θερμιδες. Τα macros μου ειναι 20 40 40 (96g carbs, 100g fats και 200g protein).

Πρωινο: βρωμη με λιναροσπορους, μπανανα, καρυδια και σκονη κακαο

Μεσημεριανο: κοτα στηθος με σκορδο, λιωμενο provologne τυρι και μια δυο ντοματες. (Το λιωμενο τυρι μαρεσει στη κοτα και καλυπτει και τη μυρωδια του σκορδου).

Βραδυνο: Τονοσαλατα με τονο, αγγουρι, αβοκαντο, κοκκινο κρεμυδι και ελαιολαδο.

Σνακ: Γιαουρτι 2% με μελι και καρυδια.

Σνακ 2: σπορους κολοκυθας

Το μονο που μου λειπει ειναι πρωτεινη, αλλα μου περισσευουν 300 περιπου θερμιδες και λεω να τρωω κανα low carb protein bar η κανενα βραστο αυγο. Μπορω και να το αφησω ετσι αλλα χωρις κατι αλλο παιρνω μονο 100g

Εκατσα ολη μερα και εφτιαξα το μενου της εβδομαδας, και ειπα να το γραψω εδω να μου πειτε γνωμες και αν πρεπει να κανω καποιες αλλαγες. Προσπαθω να χασω βαρος και να τρωω μεχρι 2000 θερμιδες. Τα macros μου ειναι 20 40 40 (96g carbs, 100g fats και 200g protein).

Πρωινο: βρωμη με λιναροσπορους, μπανανα, καρυδια και σκονη κακαο

Μεσημεριανο: κοτα στηθος με σκορδο, λιωμενο provologne τυρι και μια δυο ντοματες. (Το λιωμενο τυρι μαρεσει στη κοτα και καλυπτει και τη μυρωδια του σκορδου).

Βραδυνο: Τονοσαλατα με τονο, αγγουρι, αβοκαντο, κοκκινο κρεμυδι και ελαιολαδο.

Σνακ: Γιαουρτι 2% με μελι και καρυδια.

Σνακ 2: σπορους κολοκυθας

Το μονο που μου λειπει ειναι πρωτεινη, αλλα μου περισσευουν 300 περιπου θερμιδες και λεω να τρωω κανα low carb protein bar η κανενα βραστο αυγο. Μπορω και να το αφησω ετσι αλλα χωρις κατι αλλο παιρνω μονο 100g

Και γω είμαι στις ίδιες θερμίδες με εσένα αλλά τα έχω βάλει 40-30-30. Υπάρχει κάποιος λόγος που έχεις βάλει τόσο low carbs?

Και γω είμαι στις ίδιες θερμίδες με εσένα αλλά τα έχω βάλει 40-30-30. Υπάρχει κάποιος λόγος που έχεις βάλει τόσο low carbs?

Γιατι εχω την εντυπωση, και απ οσο εχω διαβασει, το low carb diet ειναι καλυτερο για χασιμο βαρους

• Like 1

http://northbasket.gr/wp-content/uploads/2016/10/eggpro.jpg

Αυτα στην τιμη που κυκλοφορουν (1,15 το απλο εως 1,50) αξιζουν ?

(σαν γευση η φραουλα και η μπανανα εξαιρετικα το απλο απλα εμετος σαν βασανηστηριο.....)

αν τα σηκωνει το στομαχι σου ειναι μια χαρα διοτι το πινεις ανα πασα στιγμη αντι να σπας αυγα.βεβαια το ενα εινζι πιο φρεσκο απο το αλλο στο μπουκαλακι.μπορεις να συγκρινεις τιμη αυγων και το μπουκαλακι και να δεις ποσο βγαινει η αναλογια πρωτεινης τιμης.μπορεις βεβαια να το χτυπησεις στο blender με αλλα πραγματα μαζι

για φυστικοβουτηρο μερικα καταστηματα εχουν καπως ποιο ποιοτικο και πιο ακριβο απο τις σαβουρες μερικων supermarket

Το Calve είναι ψιλοχάλια, το είχα πάρει για να δοκιμάσω φυστικοβούτυρο και ακόμα μου έχει μείνει στο ράφι. Μετά ξεκίνησα να κόβω και δεν έψαξα άλλο.

Το Sun Pat no sugar είναι 94% φυστίκι π.χ. Καμία σχέση με κάτι Calve που απορώ πώς το τρώνε, είναι μπλιαχ!

πολλοι το πανε με την γευση χωρις να κοιτανε καν συστατικα ενω καποιοι πανε στα φτηνα που ειναι και ποιοτικα χαλια

Μπορούμε να πάθουμε τίποτα με συχνή κατανάλωση monster; (Για τις χωρίς ζάχαρη version λέω)

γενικα και αυτα δεν ειναι οτι καλυτερο.περα απο την πολλη καφεινη θα δεις οτι με ενα μονο monster σε καποια συστατικα να το πω ετσι περνας την συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα.επισης πιο ωραιο απο το mοnster με διαφορετικη γευση ειναι το hell multivitamin σε πορτοκαλο ασπρη συσκευασια.τωρα το συχνη καταναλωση ειναι σχετικο.αλλοι πινουν πχ ενα στις 2 3 ημερες ενω αλλοι πινουν 2 την ημερα.
  • Like 1

Το hell γενικα ειναι το πιο ωραιο ενεργειακο ποτο με τοσες γευσεις που σιγουρα καποια θα σου αρεσει.

Οταν βλεπω μπροστα μου ψυγειο hell με ποικιλια φορτωνω αποθεμα. Μια μερα ενας σε μινι μαρκετ ειδε να φορτωνω 10 χελλ μου λεει ολα για σρνα ειναι;; με μεγαλη απορια.

Ε του λεω οχι για σημερα αυριο μονο... ανακουφιζεται... 3-4 μερες θα με βγαλουν σιγουρα! Και φευγω και τον αφηνω μ ενα μεγαλο wtf υφος :P

Σοβαρα τωρα γενικως τα "διεγερτικα" δε κανουν καλο κι αναλογα και τι ανοχη εχεις στην καφεινη.. ολα θελουν μετρο, εγω πχ μπορει δυο μερες σερι να πιω αλλα να περασει και καιρος που να μη πιω καν.. οταν ομως πιω την ιδια μερα αποφευγω να πιω και κοκα κολα ή καφε.

• Like 2

Εγω εχω ανοσια μαλλον στα ενεργειακα ποτα δεν με πιανουν ,ουτε οι καφεδες μπορω να πιω διπλο εσπρεσο και να κοιμηθω αμεσως .

Αν εισαι οντως κουρασμενος οτι και να πιεις θα κοιμηθεις.Απλα λενε πως δεν κανει καλο γιατι εχεις ανυσηχο υπνο οποτε δεν ξεκουραζεσαι καλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...