deker Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Θερμίδες ! πολλές θερμίδες ! Εγω που βάζω πανεύκολα βαρος, αν φάω δυο μέρες μπόλικο θα πάρω για πλάκα δυο άχρηστα κιλά και θα πολεμάω δέκα μέρες για να τα χάσω μετά! Όχι δεν θα πάρεις, αλλά καταλαβαίνω τι και πως το εννοείς. Μιλάω για του εμπορίου με τα λάδια και τα συντηρητικά, αλλά και μόνος σου να το φτιάξεις πάλι πολλές θερμίδες παίζουν, ενδείκνυται μόνο για όσους θέλουν να βάλουν κιλά , οι υπόλοιποι μακριά , ξουτ ! Φυσικά και όχι...ειδικά σε δίαιτα γράμμωσης είναι εξαιρετικό να λαμβάνεις τα λιπαρά σου απ' το φυστικοβούτυρο, έστω κι αν έχει και αυτή τη μικρή φυσική ποσότητα ζάχαρης μέσα το φυστίκι. Θεωρητικά στα 100 γρ προϊόντος, λαμβάνεις 46 γρ σούπερ λιπαρών. Αν όριο έχεις τα 60 π.χ. στη μέρα σου, άνετα συμπληρώνονται απ' τις υπόλοιπες πηγές ζωϊκής πρωτεΐνης και ελαιόλαδου, για να δώσω ένα παράδειγμα (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ). Αν το έχω κάνει; Συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δίαιτα γράμμωσης και κόψιμο με φυστικοβούτυρο.. Χμμμ όσο ζει μαθαίνει κανείς!! Κοίτα φίλε, δεν θέλω να σε τρολαρο εσένα, θα σου πω μόνο πως γράμμωση και φυστικοβούτυρο δεν πάνε μαζί! Αν έχεις για παράδειγμα εσένα και θεωρείς ότι έχεις κάνει καλή δουλειά με φυστικοβούτυρο τότε κοφτο μαχαίρι και θα δεις πως θα γίνεις!! Δεν θα το πιστεύεις.. Είναι κρίμα το ότι δεν ξέρετε πόσος κόπο σας πάει χαμένος νομίζοντας πως δεν τρέχει τίποτα σε περίοδο κοψίματος να τρώτε φυστικοβούτυρο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δίαιτα γράμμωσης και κόψιμο με φυστικοβούτυρο.. Χμμμ όσο ζει μαθαίνει κανείς!! Κοίτα φίλε, δεν θέλω να σε τρολαρο εσένα, θα σου πω μόνο πως γράμμωση και φυστικοβούτυρο δεν πάνε μαζί! Αν έχεις για παράδειγμα εσένα και θεωρείς ότι έχεις κάνει καλή δουλειά με φυστικοβούτυρο τότε κοφτο μαχαίρι και θα δεις πως θα γίνεις!! Δεν θα το πιστεύεις.. Είναι κρίμα το ότι δεν ξέρετε πόσος κόπο σας πάει χαμένος νομίζοντας πως δεν τρέχει τίποτα σε περίοδο κοψίματος να τρώτε φυστικοβούτυρο! Ενταξει ρε τωρα τι κοψιμο εννοεις ο καθενας δεν βγαζεις ακρη . Υπαρχουν τα " πακιστανικα" σωματα και τα σωματα που ειναι κατα φαντασια "κομμενα".Οποτε σου λεει ο αλλος τρωω φυστικοβουτυρο και ολη μερα δεν τρωει τιποτα αλλο παρα κατι κρανμπερις και τετοιες αηδιες .Η' τρωει φυστικοβουτυρο και ειναι λουκουμας κομενος . Υπο αυτη την εννοια δεν επηρεαζει το φυστικοβουτυρο μπορει να τρωει αφοβα οσο θελει . Εσυ μιλας για το ιδανικο και για ενα πολυ καλο σωμα ,οτι ειναι ο αλλος ετσι δλδ τωρα και καθεσαι και ασχολεισαι εσυ ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πολύ σωστός wizzy. Εγώ όμως που είμαι λαίμαργη τη φετούλα που λες την τρώω άνετα σε τέσσερα λεπτά και μετά βουτάω και τη μύτη από ένα κριτσίνι στο φυστικοβούτυρο να πάρω λίγη γεύση ακόμη. Είσαι λαίμαργη! Θα βάλω τη Δήμητρα να σε κάνει slap slap! [...] εσύ κάνεις και έντονη αερόβια μετά. θα σου πρότεινα να τρως και μετά, για να γεμίσεις ρεζέρβες γλυκογόνου. [...] Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ για τη σύσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Βιταμινες παιρνει κανεις και ποια μαρκα ειναι η καλυτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 εγώ αυτό που έχω καταλάβει ειναι πως ο mau δίνει συμβουλές βάση του σε ποιον απευθύνεται και εδω μέσα η πλειοψηφία εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όταν ακούσει φάε φυστικοβούτυρο δε θα φάει ένα κουταλάκι του γλυκού στο πρωινό πχ , θα φάει 2-3 κουταλιές της σούπας , κάτι που μπορεί να σου γαμήσει εντελώς τη δίαιτα , ιδικά αν δεν μετράς ποσότητες όπως κάνουν αρκετοί και το πάνε με το μάτι και το μάτι όταν μιλάμε για λιπαρά μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις σε θερμίδα αν πεις σε κάποιον που έχει πραγματικές γνώσεις να τρώει φυστικοβούτυρο σε δίαιτα γράμμωσης θα σου πει όχι γιατί : σε δίαιτα γράμμωσης έχεις στη διάθεση σου χ θερμίδες περιορισμένες λαμβάνοντας αυτό υπόψιν θες να φας τις χ θερμίδες απο όσο ποιο θρεπτικές τροφές γίνεται γιατι ακριβώς επειδή είσαι περιορισμένος στις θερμίδες ειναι εύκολο να έχεις ελλείψεις σε βιταμίνες κλπ end of story για max αποτέλεσμα πάντα , μέτριο ή οκ καλό αποτέλεσμα μπορείς να έχεις και χωρίς να τα κάνεις ολα αυτά , διαλέγουμε και παίρνουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δίαιτα γράμμωσης και κόψιμο με φυστικοβούτυρο.. Χμμμ όσο ζει μαθαίνει κανείς!! Κοίτα φίλε, δεν θέλω να σε τρολαρο εσένα, θα σου πω μόνο πως γράμμωση και φυστικοβούτυρο δεν πάνε μαζί! Αν έχεις για παράδειγμα εσένα και θεωρείς ότι έχεις κάνει καλή δουλειά με φυστικοβούτυρο τότε κοφτο μαχαίρι και θα δεις πως θα γίνεις!! Δεν θα το πιστεύεις.. Είναι κρίμα το ότι δεν ξέρετε πόσος κόπο σας πάει χαμένος νομίζοντας πως δεν τρέχει τίποτα σε περίοδο κοψίματος να τρώτε φυστικοβούτυρο! Εσύ πως το κόβεις απ' αυτά που γράφω; Ξέρω ή δεν ξέρω; Έχω κάνει ή δεν έχω κάνει καλή δουλειά; Να με τρολάρεις και να θες δεν μπορείς. Ενταξει ρε τωρα τι κοψιμο εννοεις ο καθενας δεν βγαζεις ακρη . Υπαρχουν τα " πακιστανικα" σωματα και τα σωματα που ειναι κατα φαντασια "κομμενα".Οποτε σου λεει ο αλλος τρωω φυστικοβουτυρο και ολη μερα δεν τρωει τιποτα αλλο παρα κατι κρανμπερις και τετοιες αηδιες .Η' τρωει φυστικοβουτυρο και ειναι λουκουμας κομενος . Υπο αυτη την εννοια δεν επηρεαζει το φυστικοβουτυρο μπορει να τρωει αφοβα οσο θελει . Εσυ μιλας για το ιδανικο και για ενα πολυ καλο σωμα ,οτι ειναι ο αλλος ετσι δλδ τωρα και καθεσαι και ασχολεισαι εσυ ? Εγώ μιλάω για ιδανικότατο σώμα, γύρω στο 7% λίπους (όχι στέγνωμα αγωνιστικής κατάστασης, ίσως μόνο για fat loading - google it) σε περίοδο γράμμωσης. Δεν φταίνε όλοι αν ορισμένοι δεν μπορούν να ελέγξουν ακριβώς τις ποσότητες που χρειάζονται. Και πολύ κοτόπουλο αν φας, πάλι θα παχύνεις. Και πολλά αμινοξέα αν πιεις, θεωρητικά, κάποια στιγμή θα υπερβείς το όριο. Προσοχή σε ό,τι γράφουμε. εγώ αυτό που έχω καταλάβει ειναι πως ο mau δίνει συμβουλές βάση του σε ποιον απευθύνεται και εδω μέσα η πλειοψηφία εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όταν ακούσει φάε φυστικοβούτυρο δε θα φάει ένα κουταλάκι του γλυκού στο πρωινό πχ , θα φάει 2-3 κουταλιές της σούπας , κάτι που μπορεί να σου γαμήσει εντελώς τη δίαιτα , ιδικά αν δεν μετράς ποσότητες όπως κάνουν αρκετοί και το πάνε με το μάτι και το μάτι όταν μιλάμε για λιπαρά μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις σε θερμίδα αν πεις σε κάποιον που έχει πραγματικές γνώσεις να τρώει φυστικοβούτυρο σε δίαιτα γράμμωσης θα σου πει όχι γιατί : σε δίαιτα γράμμωσης έχεις στη διάθεση σου χ θερμίδες περιορισμένες λαμβάνοντας αυτό υπόψιν θες να φας τις χ θερμίδες απο όσο ποιο θρεπτικές τροφές γίνεται γιατι ακριβώς επειδή είσαι περιορισμένος στις θερμίδες ειναι εύκολο να έχεις ελλείψεις σε βιταμίνες κλπ end of story για max αποτέλεσμα πάντα , μέτριο ή οκ καλό αποτέλεσμα μπορείς να έχεις και χωρίς να τα κάνεις ολα αυτά , διαλέγουμε και παίρνουμε Δίνεις συγκεκριμένες συμβουλές, όταν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα. Όταν μιλάς γενικά, δίνεις τις σωστές συμβουλές. Ή ξέρεις και γράφεις σωστά ή τα μισοξέρεις, οπότε καλύτερα είναι να ψιλοαμφισβητείς κι εσύ ο ίδιος αυτά που γράφεις και να μην τα πετάς ως κανόνα είτε ρωτάς γιατί δεν ξέρεις τίποτα. Με το μάτι προφανώς και δεν γίνεται να μετρήσεις θερμίδες. Αλλά επειδή έχω πραγματικές γνώσεις όπως αναφέρεις (χωρίς να χρειάζεται να τις διαπιστεύσω), φυσικά και προτείνω φυστικοβούτυρο σε δίαιτα γράμμωσης (όταν μιλάμε για δίαιτα γράμμωσης, προφανώς μιλάμε για την ίδια δίαιτα γράμμωσης που εννοείται σε όλο τον κόσμο του fitness. Διατροφική δίαιτα για να εξαφανίσουμε το περρίσιο λίπος απ' το σώμα μας, κρατώντας όσο το δυνατόν περισσότερη μυϊκή μάζα) απ' τη στιγμή που ξέρεις να μετράς επακριβώς με ζυγαριά ακριβείας όλες τις ποσότητες που καταναλώνεις απ' όλες τις τροφές. Εγώ με τη σειρά μου, έχω καταλάβει πως ο mau δίνει συμβουλές για άτομα που έχουν μία χ εμπειρία και θέλουν απλώς να καλυτερεύσουν, μπορεί να είναι λίγο εμπειρότερος παίζοντάς το προπονητής ή whatever 1000 χρόνια, αλλά όχι πως έχει κι εξειδικευμένες γνώσεις απόδοσης σε κάποιον που θέλει να προχωρήσει πιο ακραία. Γνώμη μου πάντα και μπορεί και μακάρι κιόλας, να σφάλλω. Καλή καρδιά όπως και να'χει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ενταξει ρε τωρα τι κοψιμο εννοεις ο καθενας δεν βγαζεις ακρη . Υπαρχουν τα " πακιστανικα" σωματα και τα σωματα που ειναι κατα φαντασια "κομμενα".Οποτε σου λεει ο αλλος τρωω φυστικοβουτυρο και ολη μερα δεν τρωει τιποτα αλλο παρα κατι κρανμπερις και τετοιες αηδιες .Η' τρωει φυστικοβουτυρο και ειναι λουκουμας κομενος . Υπο αυτη την εννοια δεν επηρεαζει το φυστικοβουτυρο μπορει να τρωει αφοβα οσο θελει . Εσυ μιλας για το ιδανικο και για ενα πολυ καλο σωμα ,οτι ειναι ο αλλος ετσι δλδ τωρα και καθεσαι και ασχολεισαι εσυ ? Αμα τρως φυστικοβουτυρα φυστικοβουτυρωμένο σωμα θα έχεις... αυτο το είμαστε ο,τι τρώμε ισχύει 100%.. εδώ ρε λένε για κόψιμο άνθρωποι που δεν έχουν καν μυική μάζα. Βλέπεις κατι τύπους που έχουν απλά λίπος να σου λένε ειμαι στο cutting και μετά απλά ειναι Πακιστανοί με κοιλιακούς Χαχαχα Έχουν μπερδέψει τη διατροφή με τη δίαιτα και το cutting 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν έχω δει φωτογραφία με 7% λίπος σε αυτό το thread ποτέ. Deker ψήσου να είσαι ο πρώτος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δίνεις συγκεκριμένες συμβουλές, όταν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα. Όταν μιλάς γενικά, δίνεις τις σωστές συμβουλές. Ή ξέρεις και γράφεις σωστά ή τα μισοξέρεις, οπότε καλύτερα είναι να ψιλοαμφισβητείς κι εσύ ο ίδιος αυτά που γράφεις και να μην τα πετάς ως κανόνα είτε ρωτάς γιατί δεν ξέρεις τίποτα. Με το μάτι προφανώς και δεν γίνεται να μετρήσεις θερμίδες. Αλλά επειδή έχω πραγματικές γνώσεις όπως αναφέρεις (χωρίς να χρειάζεται να τις διαπιστεύσω), φυσικά και προτείνω φυστικοβούτυρο σε δίαιτα γράμμωσης (όταν μιλάμε για δίαιτα γράμμωσης, προφανώς μιλάμε για την ίδια δίαιτα γράμμωσης που εννοείται σε όλο τον κόσμο του fitness. Διατροφική δίαιτα για να εξαφανίσουμε το περρίσιο λίπος απ' το σώμα μας, κρατώντας όσο το δυνατόν περισσότερη μυϊκή μάζα) απ' τη στιγμή που ξέρεις να μετράς επακριβώς με ζυγαριά ακριβείας όλες τις ποσότητες που καταναλώνεις απ' όλες τις τροφές. Εγώ με τη σειρά μου, έχω καταλάβει πως ο mau δίνει συμβουλές για άτομα που έχουν μία χ εμπειρία και θέλουν απλώς να καλυτερεύσουν, μπορεί να είναι λίγο εμπειρότερος παίζοντάς το προπονητής ή whatever 1000 χρόνια, αλλά όχι πως έχει κι εξειδικευμένες γνώσεις απόδοσης σε κάποιον που θέλει να προχωρήσει πιο ακραία. Γνώμη μου πάντα και μπορεί και μακάρι κιόλας, να σφάλλω. Καλή καρδιά όπως και να'χει!!! κοίτα εγώ δεν αμφιβάλω πως ξέρεις ούτε πως έχεις αποτέλεσμα σε αυτό που κάνεις , όπως έχω πει κ παλιότερα η άποψη μου στο θέμα γυμναστική/διατροφή ειναι πως αν δουλεύει κάτι ειναι σωστό. Αυτό που έγραφες για το φυστικοβούτυρο αν κατάλαβα καλά ήταν πως ειναι θρεπτική τροφή και ταιριάζει σε μια σωστή διατροφή γράμμωσης , συμφωνώ , απλά δεν θα ήταν η επιλογή μου ανάμεσα στις τροφές αν ήθελα το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσωπικά έχω κάνει πράγματα που αν τα έγραφα εδω μέσα το 99,9% θα νόμιζε πως trollάρω , όμως είχαν αποτέλεσμα . Τα ίδια πράγματα τα έκανε φίλος που ακολουθούσε κατα γράμμα ότι ακριβώς έκανα εγώ και δεν πέτυχε , το σώμα του ανταποκρίθηκε εντελώς διαφορετικά στην συγκεκριμένη διατροφή. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η γνώμη μου πάντως για το θρέντ πάντως ειναι να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία και να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε απόψεις. η επιστήμη του fitness εξελίσσεται συνεχώς , πράγματα αναθεωρούνται συνεχώς , οπότε καλό ειναι να ακούγονται απόψεις, αν είναι λάθος λέμε γιατί ειναι λάθος και τελειώνει εκεί , ο καθένας κρίνει κ αποφασίζει . Δεν τίθεται θέμα να χάσουμε κ τίποτα αγώνες άλλωστε , αν δούμε οτι κάτι δεν δουλεύει δεν το ξανακάνουμε κ πάει λέγοντας εμένα μ αρέσει πάντως να διαβάζω απόψεις , αρκεί να μην ειναι σεντόνια ακυρίλες όπως γινόταν παλιότερα με κάποια μέλη που καταντούσε κουραστικό 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ με τη σειρά μου, έχω καταλάβει πως ο mau δίνει συμβουλές για άτομα που έχουν μία χ εμπειρία και θέλουν απλώς να καλυτερεύσουν, μπορεί να είναι λίγο εμπειρότερος παίζοντάς το προπονητής ή whatever 1000 χρόνια, αλλά όχι πως έχει κι εξειδικευμένες γνώσεις απόδοσης σε κάποιον που θέλει να προχωρήσει πιο ακραία. Γνώμη μου πάντα και μπορεί και μακάρι κιόλας, να σφάλλω. Καλή καρδιά όπως και να'χει!!! Φίλε μου 'μιας και αναφέρθηκες προσωπικά' θα σου ευχόμουν να βρεις κάποιον με πιο εξειδικευμένες γνώσεις απόδοσης απο τις δικες μου και να σε προπονήσει και να σε μάθει πέντε πράγματα σωστά! οι δικες μου οι γνώσεις δεν εχουν να κάνουν τόσο με τα χρονιά που το εξασκώ όσο με τον δάσκαλο μου που έτυχε να ειναι χρόνια μπροστά απο όλους τους άλλους στην Ελλάδα (με την ευκαιρία τσιμπήστε μια πρόσφατη φώτο με τον δάσκαλο) Επειδή σε σε κόβω να ξέρεις ποιος ειναι ο δάσκαλος να σε πληροφορήσω πως ειναι ο Γιάννης Διακογιαννης ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα, ρωτα γι αυτόν και θα σου πούνε Οσο για το θέμα μας από όλα αυτά που σου είπαν εδω κράτα αυτο της Μαργαρίτας, δίαιτα με φυστικοβούτυρο κάνεις ? φυστικοβούτυρο σώμα θα εχεις !!! Κατά τα άλλα όπως πολύ σωστά λες, καλή καρδιά παίχτη .. υγ Και εγω για καθαρός κάτι εχω κάνει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 κοίτα εγώ δεν αμφιβάλω πως ξέρεις ούτε πως έχεις αποτέλεσμα σε αυτό που κάνεις , όπως έχω πει κ παλιότερα η άποψη μου στο θέμα γυμναστική/διατροφή ειναι πως αν δουλεύει κάτι ειναι σωστό. Αυτό που έγραφες για το φυστικοβούτυρο αν κατάλαβα καλά ήταν πως ειναι θρεπτική τροφή και ταιριάζει σε μια σωστή διατροφή γράμμωσης , συμφωνώ , απλά δεν θα ήταν η επιλογή μου ανάμεσα στις τροφές αν ήθελα το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσωπικά έχω κάνει πράγματα που αν τα έγραφα εδω μέσα το 99,9% θα νόμιζε πως trollάρω , όμως είχαν αποτέλεσμα . Τα ίδια πράγματα τα έκανε φίλος που ακολουθούσε κατα γράμμα ότι ακριβώς έκανα εγώ και δεν πέτυχε , το σώμα του ανταποκρίθηκε εντελώς διαφορετικά στην συγκεκριμένη διατροφή. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η γνώμη μου πάντως για το θρέντ πάντως ειναι να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία και να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε απόψεις. η επιστήμη του fitness εξελίσσεται συνεχώς , πράγματα αναθεωρούνται συνεχώς , οπότε καλό ειναι να ακούγονται απόψεις, αν είναι λάθος λέμε γιατί ειναι λάθος και τελειώνει εκεί , ο καθένας κρίνει κ αποφασίζει . Δεν τίθεται θέμα να χάσουμε κ τίποτα αγώνες άλλωστε , αν δούμε οτι κάτι δεν δουλεύει δεν το ξανακάνουμε κ πάει λέγοντας εμένα μ αρέσει πάντως να διαβάζω απόψεις , αρκεί να μην ειναι σεντόνια ακυρίλες όπως γινόταν παλιότερα με κάποια μέλη που καταντούσε κουραστικό Ακυρίλες γράφονται κυρίως σε τηλεγραφικά μηνύματα όπου άποιοι θέλουν να το παίζουν αυθεντίες και γνώστες με αναγωγή στην αοριστία και μόλις η συζήτηση γίνεται συγκεκριμένη κι απαιτούνται στοιχεία και τεκμήρια σε συνδυασμό με ουσιώδεις λεπτομέρειες - και ακολούθως η συναγωγή λεπτών διακρίσεων - στρίβουν δια της επίκλησης σεντονιών, ψευδοεκνευρισμών κοκ...και το κρατάνε και μανιάτικο λολ... ...όσο η κουβέντα διεξάγεται με όρους λέει ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι (αοριστία), μια χαρά... ...η επιστήμη εξελίσσεται και μόνος τρόπος να τη παρακολουθήσει κανείς είναι μέσω των επιστημονικών άρθρων (τα μεγαλύτερα σεντόνια όλων) με τα οποία οι περισσότεροι βγάζουν καντήλες και προτιμούν την "έμμεση" ενημέρωση, την οποία όμως δεν μπορούν και δεν θέλουν να παραθέσουν ως πηγή των απόψεών τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ακυρίλες γράφονται κυρίως σε τηλεγραφικά μηνύματα όπου άποιοι θέλουν να το παίζουν αυθεντίες και γνώστες με αναγωγή στην αοριστία και μόλις η συζήτηση γίνεται συγκεκριμένη κι απαιτούνται στοιχεία και τεκμήρια σε συνδυασμό με ουσιώδεις λεπτομέρειες - και ακολούθως η συναγωγή λεπτών διακρίσεων - στρίβουν δια της επίκλησης σεντονιών, ψευδοεκνευρισμών κοκ...και το κρατάνε και μανιάτικο λολ... ...όσο η κουβέντα διεξάγεται με όρους λέει ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι (αοριστία), μια χαρά... ...η επιστήμη εξελίσσεται και μόνος τρόπος να τη παρακολουθήσει κανείς είναι μέσω των επιστημονικών άρθρων (τα μεγαλύτερα σεντόνια όλων) με τα οποία οι περισσότεροι βγάζουν καντήλες και προτιμούν την "έμμεση" ενημέρωση, την οποία όμως δεν μπορούν και δεν θέλουν να παραθέσουν ως πηγή των απόψεών τους. Ναι αλλα έκανες ενα σημαντικό λάθος , επικεντρωνοσουν στο να διαβάζεις και δεν έκανες τίποτα στην πράξη οπότε επι της ουσίας είχες επανειλημμένος επικαλεστεί πράγματα που δεν έχεις δοκιμάσει , άρα απλά μας μετέφερες απόψεις άλλων και μελέτες πάνω σε άλλους ανθρώπους που μάλιστα επέμενες πάνω σε αυτές Αυτά μπορούμε να τα βρούμε στο google , μπορούμε να γράψουμε σχετικά με το οτιδήποτε και να βρούμε 10-20 διαφορετικές μελέτες που όλες θα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα και συμπέρασμα. Αυτό σου είχα εξηγήσει πως δεν βοηθάει κάποιον. Δεν κάνουμε διαγωνισμό copy paste Εδω μέσα ανταλλάζουμε απόψεις για πράγματα που δοκιμάζουμε και δούλεψαν σε εμάς και στους άλλους , πράγματα βασικά που τα ακολουθούν τις τελευταίες δεκαετίες εκατομμύρια άνθρωποι και δουλεύουν. Πρώτα μαθαίνουμε αυτά και μετά κοιτάζουμε την έρευνα για το αν αποροφάται 22% ή 23% της τάδε πρωτεΐνης το λεπτο λ.χ. ...... λολ και ξαναλέω για άλλη μια φορά τα πράγματα ειναι απλά , 2 πράγματα στο θέμα της διατροφής (τι ειναι καλό να τρως και τι οχι) και 1 στην γυμναστική , σοβαρή γυμναστική χωρίς με πονάει ο κώλος μου ας αράξω να δω καμια σειρά τα ακολουθεί ο οποιοσδήποτε εδω μέσα και έχει αποτέλεσμα με το οποίο το 99,9% των ατόμων που διαβάζουν θα ειναι ευχαριστημένα. Αυτά ειναι οι αοριστίες που αναφέρεσαι που χρησιμοποιούνται δεκαετίες τώρα να κάποιος βαριέται να κουνηθεί και ειναι αδύναμος χαρακτήρας δεν φτιάχνει σώμα ούτε μια απλή φυσική κατάσταση για την υγεία του, διαλέγει ο καθένας και παίρνει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πήρα πρώτη φορά πρωτεΐνη σε σκόνη (impact whey protein). Πάνω έχει 2-3 στάμπες: gluten free, vegetarian society approved και ένα "Meets our standards for quality" από το Labdoor (δε μου εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη). Ξέρουμε αν έχουν περάσει αυτά τα πράγματα από έλεγχο σε κάποιο κρατικό φορέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 [..] σοβαρή γυμναστική χωρίς με πονάει ο κώλος μου ας αράξω να δω καμια σειρά Αλλά να σε πονάει από τη γυμναστική (καλή ώρα σήμερα εγώ), άλλο πράγμα, ε; Καλά το τι έχεις δοκιμάσει εσύ ειδικά με έχει κάνει να λέω κάποιες φορές wtf, το ομολογώ. Πραγματικά είσαι πηγή έμπνευσης εδώ πέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις