Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχει 14€. 17-18€ ανάλογα την προσφορά. Εσύ πρέπει να πήρες άγευστη.

Ναι χωρίς γεύση πήρα. Σαν ποιότητα με ενδιαφέρει αν την παλεύει. Τη γεύση θα τη βρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το myprotein είναι αξιόπιστο μαγαζί? Μόλις έκανα μια παραγγελία αλλά λέει δεν έγινε δεκτό το paypal και να δώσω απευθείας την κάρτα :unsure: .

Btw 1kg "Πρωτεΐνη Impact Whey" στα 14€ είναι καλή επιλογή? Πρώτη φορά παίρνω πρωτείνη, μη πάρω τίποτα τελείως σάπιο.

όντως, με το PayPal έχει πρόβλημα, δεν το δέχεται

Κυριακή σήμερα άλλοι χτυπούσαν μπανακια και γκομενακια μέσα στην στην παραλία και αλλοι χτυπούσαν  δικεφαλακια μέσα στην ζέστη :-D

Και εγω εκανα προπονηση .Κυριακη δεν παω για μπανιο με ολους τους Ουνους το εχω κοψει χρονια .

Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως ειχε κοσμο το gym .

• Like 1

Και εγω εκανα προπονηση .Κυριακη δεν παω για μπανιο με ολους τους Ουνους το εχω κοψει χρονια .

Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως ειχε κοσμο το gym .

Εγω δν εχω κανει μπανιο για φετος. Κυριακες το δικο μας κλεινει κ Σαββατο που ναι ανοικτο εχει λαο.

Εγω δν εχω κανει μπανιο για φετος. Κυριακες το δικο μας κλεινει κ Σαββατο που ναι ανοικτο εχει λαο.

Αφου δεν σου αρεσει να κανεις μπανιο και να σε βλεπει ο ηλιος !

Αφου δεν σου αρεσει να κανεις μπανιο και να σε βλεπει ο ηλιος !

Οχι απλα Σαββατο δν παω γτ εχω προπονηση κ κουζινομαγειρεματα κατα βαση κ Κυριακη αποφευγω να παω λογω της πολυκοσμιας.

Ούτε εγώ κατεβαίνω παραλία σουκου αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω τις καθημερινές.

Για το άνω σώμα οι καλλισθενικες ασκήσεις είναι μια χαρά. Για τα πόδια όμως είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω που έχω bad genetics... Θα το γυρίσω σε κλασσικές ασκήσεις με καθίσματα με βάρη μπας και δω φως.

• Like 1

Ούτε εγώ κατεβαίνω παραλία σουκου αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω τις καθημερινές.

Για το άνω σώμα οι καλλισθενικες ασκήσεις είναι μια χαρά. Για τα πόδια όμως είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω που έχω bad genetics... Θα το γυρίσω σε κλασσικές ασκήσεις με καθίσματα με βάρη μπας και δω φως.

Δοκίμασες και jumping squats; Split squats; Lunges; Τίποτα δε σε "πιάνει";

http://northbasket.gr/wp-content/uploads/2016/10/eggpro.jpg

Αυτα στην τιμη που κυκλοφορουν (1,15 το απλο εως 1,50) αξιζουν ?

(σαν γευση η φραουλα και η μπανανα εξαιρετικα το απλο απλα εμετος σαν βασανηστηριο.....)

Γιάννη, με την άσκηση που σου πρότεινα στο ποδήλατο, δεν είδες διαφορά;

Μπήκα στην αίθουσα με τα βαρη κι ένιωσα οτι έχω τον κόσμο ολο... απίστευτο συναίσθημα. Τελικά έχω βαριά εξάρτηση

Κι ολα καλα με τη προπονηςη βέβαια, χαλαρά, θα πάω και σήμερα. Φεύγω για Τήνο τις επόμενες μέρες αλλα έχω λάστιχο , βαράκια, στρώμα όποτε θα κάνω τα πάντα.

• Like 5

Δοκίμασες και jumping squats; Split squats; Lunges; Τίποτα δε σε "πιάνει";

Τζον, το κλειδί για υπερτροφία ειναι τα σετ των 6-12 επαναλήψεων. Ολα αυτες οι αςκηςεις που λες με πιάναν στην αρχή. Μόλις ομως δυνάμωσα λίγο έπεσα στην παγίδα να συνεχίζω να αυξάνω επαναλήψεις αφού κιλα δεν μπορούσα να αυξήσω και ταυτόχρονα οι πιο δύσκολες παραλλαγές παρά ήταν δύσκολες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...