sir ImPeCaBlE Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν έχει 14€. 17-18€ ανάλογα την προσφορά. Εσύ πρέπει να πήρες άγευστη. Ναι χωρίς γεύση πήρα. Σαν ποιότητα με ενδιαφέρει αν την παλεύει. Τη γεύση θα τη βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως διαλύεται εύκολα σε σχέση με άλλες που έχω πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το myprotein είναι αξιόπιστο μαγαζί? Μόλις έκανα μια παραγγελία αλλά λέει δεν έγινε δεκτό το paypal και να δώσω απευθείας την κάρτα . Btw 1kg "Πρωτεΐνη Impact Whey" στα 14€ είναι καλή επιλογή? Πρώτη φορά παίρνω πρωτείνη, μη πάρω τίποτα τελείως σάπιο. όντως, με το PayPal έχει πρόβλημα, δεν το δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Κυριακή σήμερα άλλοι χτυπούσαν μπανακια και γκομενακια μέσα στην στην παραλία και αλλοι χτυπούσαν δικεφαλακια μέσα στην ζέστη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Παραλια σημερα, δικέφαλο κλπ οταν πεσει η θερμοκρασία. Να ζεσταθούμε κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Κυριακή σήμερα άλλοι χτυπούσαν μπανακια και γκομενακια μέσα στην στην παραλία και αλλοι χτυπούσαν δικεφαλακια μέσα στην ζέστη Και εγω εκανα προπονηση .Κυριακη δεν παω για μπανιο με ολους τους Ουνους το εχω κοψει χρονια . Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως ειχε κοσμο το gym . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και εγω εκανα προπονηση .Κυριακη δεν παω για μπανιο με ολους τους Ουνους το εχω κοψει χρονια . Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν πως ειχε κοσμο το gym . Εγω δν εχω κανει μπανιο για φετος. Κυριακες το δικο μας κλεινει κ Σαββατο που ναι ανοικτο εχει λαο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εγω δν εχω κανει μπανιο για φετος. Κυριακες το δικο μας κλεινει κ Σαββατο που ναι ανοικτο εχει λαο. Αφου δεν σου αρεσει να κανεις μπανιο και να σε βλεπει ο ηλιος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Αφου δεν σου αρεσει να κανεις μπανιο και να σε βλεπει ο ηλιος !Οχι απλα Σαββατο δν παω γτ εχω προπονηση κ κουζινομαγειρεματα κατα βαση κ Κυριακη αποφευγω να παω λογω της πολυκοσμιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ κατεβαίνω παραλία σουκου αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω τις καθημερινές. Για το άνω σώμα οι καλλισθενικες ασκήσεις είναι μια χαρά. Για τα πόδια όμως είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω που έχω bad genetics... Θα το γυρίσω σε κλασσικές ασκήσεις με καθίσματα με βάρη μπας και δω φως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ κατεβαίνω παραλία σουκου αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω τις καθημερινές. Για το άνω σώμα οι καλλισθενικες ασκήσεις είναι μια χαρά. Για τα πόδια όμως είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω που έχω bad genetics... Θα το γυρίσω σε κλασσικές ασκήσεις με καθίσματα με βάρη μπας και δω φως. Δοκίμασες και jumping squats; Split squats; Lunges; Τίποτα δε σε "πιάνει"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 http://northbasket.gr/wp-content/uploads/2016/10/eggpro.jpg Αυτα στην τιμη που κυκλοφορουν (1,15 το απλο εως 1,50) αξιζουν ? (σαν γευση η φραουλα και η μπανανα εξαιρετικα το απλο απλα εμετος σαν βασανηστηριο.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ κατεβαίνω παραλία σουκου αφού γίνεται το αδιαχώρητο κι έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω τις καθημερινές. Για το άνω σώμα οι καλλισθενικες ασκήσεις είναι μια χαρά. Για τα πόδια όμως είμαι πολύ απογοητευμένος. Έχω που έχω bad genetics... Θα το γυρίσω σε κλασσικές ασκήσεις με καθίσματα με βάρη μπας και δω φως. Γιάννη, με την άσκηση που σου πρότεινα στο ποδήλατο, δεν είδες διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μπήκα στην αίθουσα με τα βαρη κι ένιωσα οτι έχω τον κόσμο ολο... απίστευτο συναίσθημα. Τελικά έχω βαριά εξάρτηση Κι ολα καλα με τη προπονηςη βέβαια, χαλαρά, θα πάω και σήμερα. Φεύγω για Τήνο τις επόμενες μέρες αλλα έχω λάστιχο , βαράκια, στρώμα όποτε θα κάνω τα πάντα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δοκίμασες και jumping squats; Split squats; Lunges; Τίποτα δε σε "πιάνει"; Τζον, το κλειδί για υπερτροφία ειναι τα σετ των 6-12 επαναλήψεων. Ολα αυτες οι αςκηςεις που λες με πιάναν στην αρχή. Μόλις ομως δυνάμωσα λίγο έπεσα στην παγίδα να συνεχίζω να αυξάνω επαναλήψεις αφού κιλα δεν μπορούσα να αυξήσω και ταυτόχρονα οι πιο δύσκολες παραλλαγές παρά ήταν δύσκολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις