Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , τελευταία κοιτάω διάφορα προγράμματα και έπεσε στο μάτι μου αυτό. Σκεφτόμουνα να το δοκιμάσω μιας και τώρα κάνω ένα απλό Push/Pull/Legs x2 και το έχω βαρεθεί λίγο. Πως σας φαίνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Παιδια με όλον τον σεβασμό! Εχει πονο στην μέση και προτείνετε να κανει ασκήσεις που δεν συμμετέχει η μέση; Ίσα ισα πρεπει προοδευτικά να ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης ραχιαιων, μέσης, πλάτης, κοιλιακών και στην συνεχεια σε ολες τις ασκήσεις εννοείται συμμετοχή της μέσης για να ξανα αποκτήσει τις προσαρμογές της η κοπελα! You don't pain because of exercise, you pain because you don't.. Εχεις μια μυοσκελετικη ανισορροπία και αυτομάτως την αφήνεις απ εξω απο καθε ασκηση! Πως θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα αγόρασα ένα top heatgear της Under Armour. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα δούλευε όπως έλεγαν. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοιο ρούχο σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ιδρώτας πάνω μου, μηδέν. Ακόμη και σε ασκήσεις που σηκώνουν ιδρώτα (τρέξιμο σε ανηφόρα), έχω στεγνώσει σε χρόνο dt χωρίς να νιώθω ότι θα αρρωστήσω. Με ψήνει άσχημα να πάρω και bottom. Ειδικά για τις πεζοπορίες θα είναι lifesaver. Αν μπορούσα θα το φορούσα συνέχεια. :D

Επεξ/σία από gon1332
  • Like 2

Πρόσφατα αγόρασα ένα top heatgear της Under Armour. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα δούλευε όπως έλεγαν. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοιο ρούχο σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ιδρώτας πάνω μου, μηδέν. Ακόμη και σε ασκήσεις που σηκώνουν ιδρώτα (τρέξιμο σε ανηφόρα), έχω στεγνώσει σε χρόνο dt χωρίς να νιώθω ότι θα αρρωστήσω. Με ψήνει άσχημα να πάρω και bottom. Ειδικά για τις πεζοπορίες θα είναι lifesaver. Αν μπορούσα θα το φορούσα συνέχεια. :D

Nαι ρε συ ολα του τυπου dri fit  και γενικοτερα τα τεχνικα μπλουζακια μας εχουν σωσει ,παναλαφρα,απαγωγη θερμοτητας ,στεγνωνουν αμεσως ωραια αισθηση και εφαρμογη .

Εγω τα βαζω  εδω και πολυ καιρο  στο gym  τα σπανε. Αυτα σε συνδυασμο με κολαν για χειμωνα   ειναι ιδανικος συνδυασμος  ξεφορτωθηκαμε και τις ακυρες βαριες ακαταλληλες για οποιαδηποτε δραστηριοτητα φορμες που κανουν μονο για να αραζεις καναπε και να βλεπεις ταινιες .

Παιδες αυριο επιστρεφω στα οργανα, ακριβως 2 μηνες μετα.

Δεν θελουμε  απειλες ...

• Like 1

Παιδες αυριο επιστρεφω στα οργανα, ακριβως 2 μηνες μετα.

Η κοπελα μου πε να κανω μηχανηματα για τα ποδια, λαστιχα πλατη-στηθος, καθιστη χερια κ απλους κπιλιακους ραχιαιους.

Εχω αρκετο αγχος μπορω να πω, ειναι μεγαλο το διαστημα της απουσιας και φοβαμαι κυριως τη μεση.

Μαουυυυ που σαι δασκαλε

Στην μέση είχες τελικά το πρόβλημα;

Όχι βρε το λέω επειδή έχω τη γνωστή μυική ευαισθησία

Ε όπως ξεκίναγες πάντα μετά από αποχή έτσι και τώρα ,μην αγχώνεσαι..

------------

Κάτσε να γκρινιάξω έτσι ανώνυμα.

Τελικά τα σοβαρά προβλήματα μέσης ποτέ δεν θεραπεύονται τελείως, απλώς τα συντηρείς.

Κάθε φορά δυστυχώς έρχεται και η επιβεβαίωση.

Από μια γελοία κίνηση που έκανα βάζοντας στο σταντ την μοτοσυκλέτα μου για συντήρηση, τραβήχτηκα και τώρα είμαι με norgesic και παισίπονα.

Άντε πάλι από την αρχή :(

Τι κάνετε παιδες; εχω καιρο να γραψω.

Την γυμναστικη εννοείτε οτι την συνεχιζω, απλα παλι με ταισε μεγαλη ξενερα, 1-15/8 θα ναι κλειστα δεν εχω και πολλες επιλογες θα ψαξω ομως μηπως και καποιος δεν ειναι τοσο απλας

Καλώς τον και ας χάθηκες.

Μπράβο ρε που συνεχίζεις και ας είσαι τρελά φορτωμένος( όπως διάβασα σε άλλο thread) με τρελλές και σοβαρές σκοτούρες.

παιδια ειχα γραψει πριν λιγες μερες αυτο με τους υδατανθρακες οτι επειδη δεν ετρωγα αρκετους μετα το γυμναστηριο ο ιδρωτας μου μυριζε πολυ εντονα αμμωνια.

Πρωινο δημητριακα ολικης μεσημερι μακαρονια μαυρα μια ωρα πριν το γυμναστηριο μπαρα ολικης χωρις ζαχαρη και ασπραδια και παλι μετα μυριζε αμμωνια.

Ποσους υδατανθρακες δηλαδη θελει για να ειναι αρκετοι

~~~~~

Φίλε όλα αυτά τα σνακ είναι σκουπίδια, πάρε μαζί σου μπανανουλες και καμιά σκόνη καθαρής πρωτεΐνης να την χτυπάς σε ένα σεικερ με νερό κ είσαι κομπλέ! Ρίξε άκυρο στις μπάρες για πάντα.

Καλη λυση και αυτη, θα εχει κανενα θεμα η πρωτεινη με υψηλες θερμοκρασιες? Γιατι τα θεωρεις τοσο σκουπιδια τις μπαρες,κλπ?

Γιατι δεν φτιαχνεις τις δικες σου; Πρωτες υλες βρισκεις στην Ελλαδα πανευκολα, και το τελικο αποτελεσμα μπορει να ειναι ποιο υγιεινο, νοστιμο και φθηνο απο τις ετοιμες.

Δεν διαφωνω, δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να πειραματιστω. Και δεν ξερω και ποσες μερες θα συντηρουνται οι χειροποιητες.

Δεν διαφωνω, δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να πειραματιστω. Και δεν ξερω και ποσες μερες θα συντηρουνται οι χειροποιητες.

Αν μπορεις να διαθεσεις μιαμιση ωρα σκαρτη καθε δυο βδομαδες, μπορεις να φτιαχνεις οτι χρειαζεσαι. Υπαρχουνε παρα πολλες συνταγες στο youtube, το τελικο αποτελεσμα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα βρεις στο εμποριο.

Αδικα λεφτα ειναι οι εμπορικες, και οι καλες μαρκες κοστιζουν μια περιουσια οπου δεν τα αξιζουν.

Καλη λυση και αυτη, θα εχει κανενα θεμα η πρωτεινη με υψηλες θερμοκρασιες? Γιατι τα θεωρεις τοσο σκουπιδια τις μπαρες,κλπ?

Επειδή δύσκολα βρισκεις ποιοτική μπαρα. Μεχρι κ;ι αυτο που σου ειπα εχει ζαχαρη και πολυακόρεστα και ειναι απο εταιρεια που ασχολείται με συμπληρώματα. Που να δεις αυτες του περιπτέρου, 10γρ πρωτεινη 40γρ ζαχαρη...

Αυτο του ειπα κ γω , αγοράζεις ενα μπουκαλάκι νερό όποτε θες να πιεις, το ρίχνεις μες το σεικερ κ είσαι κομπλέ!

Μαζί με μπανάνες τέλεια τουμπανολυση!

• Like 2

Το myprotein είναι αξιόπιστο μαγαζί? Μόλις έκανα μια παραγγελία αλλά λέει δεν έγινε δεκτό το paypal και να δώσω απευθείας την κάρτα :unsure: .

Btw 1kg "Πρωτεΐνη Impact Whey" στα 14€ είναι καλή επιλογή? Πρώτη φορά παίρνω πρωτείνη, μη πάρω τίποτα τελείως σάπιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...