Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Όχι, δυστυχώς δεν μου είναι εύκολο (λόγω του ό,τι θεωρώ πως...χεράκια έχεις). Έδωσα το ερέθισμα, κάνε την υπόλοιπη δουλίτσα μόνος. Μην περιμένεις μασημένη τροφή. Αν πάλι δεν το βρίσκεις θα σε προτρέψω να ψάξεις περισσότερο ( γιατί εγώ το βρήκα άμεσα).

Και δεν ξέρω ακριβώς αν θέλεις να σου αναφέρω "μονάδες μέτρησης πόνου" συγκριτικά με την εγκυμοσύνη π.χ. ή κάτι άλλο. Προφανώς κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή είσαι.........."ακάτεχος".

Υγεία!!!

ευτυχως για μενα λόγω σπουδών εχω πρόσβαση σε αρκετές βάσεις δεδομένων που αφορούν την αθλητική επιστήμη και δεν το βρήκα πουθενά.. Πως εσυ με ενα search στο γκουγκλ διάβασες αυτο το έγκλημα να πονάμε στις διατάσεις ειμαι πολυ περιεργος.. Τέλοπάντων υγεία οπως ειπες και εσυ!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν λίγο είχε στο σκαι τα κορίτσια που πήγατε μαζί σε κείνο το λοφάκι στην Αλάσκα. Ωραία κορίτσια αλλά έλειπες ρε νορβηγέ :)

Εχουμε δουλειες φιλε δεν μπορουμε να τρεχουμε στα καναλια  συνεχεια .

Αυριο  θα ειμαι στα γραφεια της Καθημερινης μας εχουν συνεντευξη .

• Like 2

Τι κάνετε παιδες; εχω καιρο να γραψω.

Την γυμναστικη εννοείτε οτι την συνεχιζω, απλα παλι με ταισε μεγαλη ξενερα, 1-15/8 θα ναι κλειστα δεν εχω και πολλες επιλογες θα ψαξω ομως μηπως και καποιος δεν ειναι τοσο απλας

• Like 2

Καλησπέρα,

Εν οψει των διακοπων, εχετε να προτεινετε καποιο σνακ πρωτεινης απο myprotein, για τις δυσκολες ωρες σε πλοια/παραλιες/σκηνες κλπ?

Ευχαριστω!

Την γυμναστικη εννοείτε οτι την συνεχιζω, απλα παλι με ταισε μεγαλη ξενερα, 1-15/8 θα ναι κλειστα δεν εχω και πολλες επιλογες θα ψαξω ομως μηπως και καποιος δεν ειναι τοσο απλας

Oταν πριν καιρό σου έγραψα ότι όλοι αυτοί θέλουν κλείσιμο και να μην πατάει κανείς στα γυμναστήρια τους

εσύ μου είχες απαντήσει  'Ελα μωρέ, άνθρωποι είναι κ αυτοί, να μην κάνουν διακοπές? Τι θα πάθει κάποιος αν δεν πάει λίγες μέρες?'   Τώρα έγινε άπλας αυτός??

Τα γυμναστήρια δεν είναι μπακάλικα να τα κλείνει ο μπακάλης όποτε του καπνίσει, αν θέλει να πάει διακοπές να πληρώσει υπάλληλο, όσοι συνεχίζετε και πηγαίνετε σε αυτούς που τα κλείνουν 15 μέρες τα χριστούγεννα, 15 μέρες το Πάσχα και ένα μήνα τον Αύγουστο καλά κάνουν και σας εκμεταλλεύονται μιας κ εσείς τους κρατάτε ζωντανούς!

Κατά τα άλλα, όλα καλά λιβε, εσύ?

~~~~~

Φίλε όλα αυτά τα σνακ είναι σκουπίδια, πάρε μαζί σου μπανανουλες και καμιά σκόνη καθαρής πρωτεΐνης να την χτυπάς σε ένα σεικερ με νερό κ είσαι κομπλέ! Ρίξε άκυρο στις μπάρες για πάντα.

• Like 3

Πολλά γυμναστήρια έχουν και ημερίσια συνδρομή. Ξέρω, δεν συμφέρει, είναι και ξεβόλεμα. Αλλά αφού το θέλεις...

Καλησπέρα,

Εν οψει των διακοπων, εχετε να προτεινετε καποιο σνακ πρωτεινης απο myprotein, για τις δυσκολες ωρες σε πλοια/παραλιες/σκηνες κλπ?

Ευχαριστω!

Λευκή σοκολάτα brownie. Πολύ νόστιμα, έχω φωτό από τα nutrionals 2-3 σελίδες πισω

• Like 1

Καλησπέρα,

Ευχαριστω!

Γιατι δεν φτιαχνεις τις δικες σου; Πρωτες υλες βρισκεις στην Ελλαδα πανευκολα, και το τελικο αποτελεσμα μπορει να ειναι ποιο υγιεινο, νοστιμο και φθηνο απο τις ετοιμες.

• Like 3

Παρατήρησε λίγο την κατανομή του βάρους σε ένα μήνα και μετά έλα να το συζητήσουμε. Εμένα μου φαίνεται λογικό να έχεις απώλεια 750γρμ/βδομάδα με +2 προπονήσεις και αύξηση μόνο 200θερμίδες (προφανώς σε carbs). Πρέπει να χεις δυναμικό μεταβολικό ρυθμό αν θυμάμαι καλά από την εικόνα σου και το χαμηλό bf σου 

Δημητρούλι, αν δεν κάνω λάθος, στην τελευταία λιπομέτρηση που είχα κάνει, είχε βγάλει 16% λίπος και bmr 1300. Τότε πρέπει να ήμουν 51 κιλά. Oι 200 θερμίδες προέκυψαν τρώγοντας περισσότερο απ'όλα, Υ, Π,Λ.

Απλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί θεωρούσα πως με τις 1800 ήμουν οριακά στο να συντηρούμαι αλλά όπως φαίνεται χρειάζομαι παραπάνω, not bad :P

Δημητρούλι, αν δεν κάνω λάθος, στην τελευταία λιπομέτρηση που είχα κάνει, είχε βγάλει 16% λίπος και bmr 1300. Τότε πρέπει να ήμουν 51 κιλά. Oι 200 θερμίδες προέκυψαν τρώγοντας περισσότερο απ'όλα, Υ, Π,Λ.

Απλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί θεωρούσα πως με τις 1800 ήμουν οριακά στο να συντηρούμαι αλλά όπως φαίνεται χρειάζομαι παραπάνω, not bad :P

Κάνε μια dexa λιλι με την πρώτη ευκαιρία περισσότερο ακριβής εξέταση από όλες. Αν όντως τρως μετρημένα ζυγισμένα στα 1800 τότε με 6ημερο τρέξιμο (εδώ παίζουν ρόλο τα hr για να καταλάβεις πόσο καις/h) θα ανέβαινα στις 2200σταδικά. Μείνε στα 50/30/20 σε κατανομή macros. 

Καλησπέρα σε όλους! Πριν μια εβδομάδα περίπου ξεκίνησα ένα εγχείρημα και η αρχή έγινε από αυτό εδώ το thread : http://www.insomnia.gr/topic/649694-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE/page-1

Θα ήθελα να συνεχίσω εδώ τη συζήτηση γιατί καταλαβαίνω πως είναι ο κατάλληλος χώρος από τους κατάλληλους ανθρώπους. 

Το τελευταίο μήνυμα που παρέθεσα ήταν το εξής : 6 μέρες μετά την αρχή, με έντονο περπάτημα min. 4km καθημερινά, πολύ προσεγμένη διατροφή χωρίς να ξεφύγω, πολλά φρούτα και σαλάτα κάθε μέρα σήμερα ζυγίστηκα. Έχω όριο τις 1800 θερμίδες κάθε μέρα βάσει αυτών που βάζω στο S Health. 

Εδώ αναλυτικά το σημερινό περπάτημα : https://drive.google.com/file/d/1bSMBIRKuTfHhZS4V32LIcriEV3AGN_aNVA/view?usp=sharing

Πρωινό : 238 θερμίδες
Μεσημεριανό: 741 θερμίδες

Για μεσημέρι έφαγα 1 στήθος κοτόπουλο μαγειρεμένο με ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο. Είχε και μακαρόνι κοφτό όμως δοκίμασα 3 πιρουνιές μακαρόνι, όχι παραπάνω. Έκοψα μια ντομάτα, 2 λεπτές φέτες ψωμί ολικής, 1 κομμάτι φέτα και μισό μικρό πεπόνι. 

Αφού γύρισα από το πρωινό περπάτημα ήμουν 109 κιλά. 1 κιλό μείον. Κυρίως νιώθω να έχω "ξεπρηστεί - ξεφουσκώσει". Μέσα στη μέρα νιώθω πείνα αρκετές φορές αλλά είμαι εγκρατής και δεν ξεφεύγω. Επίσης τα βράδια πέφτω ανάλαφρος για ύπνο. Είναι καλά ή μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη απώλεια δεδομένου ότι είναι υγρά τα πρώτα "κιλά" και φεύγουν πολύ εύκολα; Σε συνδυασμό πάντα με το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής/άσκησης κάθε μέρα.

Μην σε αγχώνει η ζυγαριά, κάνε αυτό που πρέπει κι όσο πας προς τα κάτω καλά θα είσαι. Και μόνο που σταμάτησες τα γλυκά και το junk food έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο. Να ξέρεις ότι ακόμη και σε δίαιτα αν κάνεις το λάθος να ζυγίζεσαι κάθε μέρα μπορεί να διαπιστώσεις με απογοήτευση ότι έχεις πάρει κάποια γραμμάρια. Και η υπομονή είναι χρυσός ε. Δεν πήρες τόσο βάρος σε μια-δυο εβδομάδες, δεν θα το χάσεις σε τόσο.  :)

Επίσης αν πεινάς, μπορείς να δοκιμάσεις να τρως κάποια τρόφιμα που είναι λιγότερο φορτωμένα με θερμίδες. Π.χ. αύξησε σε ποσότητα τα φυλλώδη λαχανικά που σε χορταίνουν και φουσκώνεις και φάε λιγότερη φέτα. 

• Like 4

Παιδες αυριο επιστρεφω στα οργανα, ακριβως 2 μηνες μετα.

Η κοπελα μου πε να κανω μηχανηματα για τα ποδια, λαστιχα πλατη-στηθος, καθιστη χερια κ απλους κπιλιακους ραχιαιους.

Εχω αρκετο αγχος μπορω να πω, ειναι μεγαλο το διαστημα της απουσιας και φοβαμαι κυριως τη μεση.

Μαουυυυ που σαι δασκαλε

• Like 3

Μαργαριτονι μπαίνεις γερά και δεν παίρνεις χαμπάρι! !

Όσο κανείς καθιστή και με λυγισμένα τα πόδια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από την μέση!
Πολύ σωστά στα λέει η κοπέλα, για αρχή μην κάνεις τίποτα όρθια εκτός από λάστιχα, ότι έχει να κάνει με βάρη, αλτήρες κτλ μόνο καθιστή!
Σε μια/δυο βδομάδες θα είσαι κομπλέ, έχεις γυμναστεί εσύ και το σώμα έχει μνήμη δεν ξεχνάει ποτέ!

Α και που σαι
Αν πιαστουμε ξανάπάμε για προπόνηση δεν αράζουμε σπίτι, δεν ακούμε μπουρδολογιες.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...