Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ίδιο ακριβώς θα αντιδράσει το μυικό σου σύστημα είτε πας για προπονηση τις επόμενες μερες απο το πιάσιμο είτε οχι! Αυτο ειναι αποδεδειγμένο!!

Ωραία εσύ μεθαύριο που θα ψάχνεις για δουλειά και δεν θα σε παίρνει κανείς μην κλαις! Να σε πάρει ο άλλος στο γυμναστήριο του να σε κάνει τι? Να του διώχνεις τον κόσμο?? Να σου λέει ο πελάτης ότι πιάστηκε και συ να του λες άραξε 5 μέρες σπίτι σου και έλα την άλλη βδομάδα γιατί το μυικό σύστημα αντιδράει ακριβώς το ίδιο? Πήγαινε να αράξεις εσύ σπίτι σου, όταν ο ασκούμενος πιάνεται τότε πρέπει να μην χάνει προπονήσεις, μετά ας χάσει δεν τρέχει τίποτα! Αυτά δεν τα γράφω για σένα αλλά για κάποιον άλλον που μπορεί να τον ενδιαφέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ότι να ναι!

Τέλος το θέμα και πάμε παρακάτω, γρος φυσικά μετά το τέλος της προπόνησης παίρνε την σκόνη είτε αερόβιο κάνεις, είτε αναερόβιο, είτε και τα δύο μαζί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εχετε κανει μπαχαλο τις εννοιες αποκατασταση σε μυικη ομαδα, μυικο συστημα, νευρικο συστημα κ.ο.ε

Εχετε μετατρεψει το νημα σε ρινγκ. Καθιστε φρονημα ή πατε στην αυλη να τα πειτε ακα π.μ.

• Like 1

Ωραία εσύ μεθαύριο που θα ψάχνεις για δουλειά και δεν θα σε παίρνει κανείς μην κλαις! Να σε πάρει ο άλλος στο γυμναστήριο του να σε κάνει τι? Να του διώχνεις τον κόσμο?? Να σου λέει ο πελάτης ότι πιάστηκε και συ να του λες άραξε 5 μέρες σπίτι σου και έλα την άλλη βδομάδα γιατί το μυικό σύστημα αντιδράει ακριβώς το ίδιο? Πήγαινε να αράξεις εσύ σπίτι σου, όταν ο ασκούμενος πιάνεται τότε πρέπει να μην χάνει προπονήσεις, μετά ας χάσει δεν τρέχει τίποτα! Αυτά δεν τα γράφω για σένα αλλά για κάποιον άλλον που μπορεί να τον ενδιαφέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ότι να ναι!

Τέλος το θέμα και πάμε παρακάτω, γρος φυσικά μετά το τέλος της προπόνησης παίρνε την σκόνη είτε αερόβιο κάνεις, είτε αναερόβιο, είτε και τα δύο μαζί.

δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω για 400 ευρω σε γυμναστηριο! Υπάρχουν για αυτην την δουλεια τα "τούμπανα" και οι γκόμενες με τα ωραια κολάν που ψαρώνουν κοσμο! Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές!

Είτε βοηθάει στην αποκατάσταση η αποχή είτε όχι κανείς δεν διαφωνεί ότι αμα συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ήπια μετά από πιάσιμο , βοηθάει να μην πονάς.

Αρα αν πιαστούμε συνεχίζουμε κανονικά τις προπονήσεις πιο χαλαρά μέχρι να περάσει...

----------

Μετά απο δέκα μέρες διακοπών με κοκορέτσια στα βουνά και γαριδομακαρονάδες στην θάλασσα δεν έβαλα κιλό :)

-----------

Φωτάρα θα έχεις να λες στα εγγόνια σου και δεν θα σε πιστεύουν. Σε ζηλεύω ρε( με την καλή ένοια)

• Like 5

Εχετε κανει μπαχαλο τις εννοιες αποκατασταση σε μυικη ομαδα, μυικο συστημα, νευρικο συστημα κ.ο.ε

Εχετε μετατρεψει το νημα σε ρινγκ. Καθιστε φρονημα ή πατε στην αυλη να τα πειτε ακα π.μ.

Έλα ντε

Άντε πες μας ρε Δήμητρα για την μυική αποκατάσταση για το μυικό σύστημα κτλ να μαθαίνουμε και μεις πέντε πράγματα που δεν ξέρουμε

Μετά θα πάω να κάνω μαθήματα ορειβασίας στον Φώτη εγώ που έχω ανέβει μέχρι το Φιλοπάππου

Α ρε νετ αθάνατο..

• Like 1

είναι σαν τρως 2-3 brownie από ζαχαροπλαστείο και να τα συνοδεύεις με ένα ποτήρι νερό + scoop πρωτεΐνης. 

εξαρτάται τι στόχους έχεις. Έχει τα ίδια αποτελέσματα όσο ένα γλυκό με την διαφορά ότι έχει κι λίγο πρωτεΐνη μέσα. 

• Like 5

Για μένα ότι περιέχει ζάχαρη τρώει Χ, για άλλους όμως δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να δεις τι ταιριάζει σε σένα και στο σώμα σου. 

Tι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω; Ορισμένα απ' τα λαχανικά που υποθέτω πως θα καταναλώνεις, περιέχουν αρκετή "ζαχαρούλα" εκ του φυσικού τους.

Tι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω; Ορισμένα απ' τα λαχανικά που υποθέτω πως θα καταναλώνεις, περιέχουν αρκετή "ζαχαρούλα" εκ του φυσικού τους.

μίλησα για ζάχαρη, όχι για φρουκτόζη ... αλλά ακόμα και στη φρουκτόζη εγώ κινούμαι με φειδώ 

Η Δήμητρα μιλάει για added sugar, τη λευκή κοινή και ό,τι τύπου σιρόπι γλυκόζης κλπ μπαίνει ως πρόσθετο και είναι ένα άλλο όνομα της ζάχαρης. 

ΥΓ: Δε νομίζω γλυκό ζαχαροπλαστείου στα 100γρ να περιέχει 7 ζάχαρης. Πολύ δύσκολα...  :unsure:

Και από μένα η ζάχαρη τρώει χ. Αλλά μιλάμε για προϊόντα που έχουν 10-20-30++ στα 100 (που δεν είναι λίγα)

Απλά ψάχνω κάτι που τρώγεται στα μπαμ για την δουλειά και τα πρωινά. Κάτι υψηλό σε θερμίδες αλλά όχι ζάχαρη.

Μάους Μάους να προτείνω άσκηση;

Push ups στο blender (δικιά μου ονομασία)

Υλικά:

Μπάλα μπάσκετ

Το σώμα σας

Εκτέλεση:

Ακουμπάμε τη μπάλα στο πάτωμα.

Πέφτουμε σε θέση push ups με τη μπάλα να είναι ανάμεσα στα χέρια μας.

Ακουμπάμε τα δύο μας χέρια πάνω στη μπάλα, όπως στα diamond push ups (ή "τριγωνάκι").

Εκτελούμε push ups.

Ρυθμός:

Συνιστώ (όπως κάνω σε όλες μου τις ασκήσεις) η κίνηση (θετικό/αρνητικό) να γίνεται ελεγχόμενα με ένα κράτημα 1-2 δευτερολέπτων στο κατώτερο σημείο.

Σχόλια:

Στην ουσία είναι push ups αλλά σε κάτι ασταθές. Δουλεύει όλο το χέρι και άλλα σαν τρελά για να κρατήσουν τον ασκούμενο σε ισορροπία.

Η μπάλα μπάσκετ μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες ασκήσεις push ups, όπως τα κανονικά (με δύο μπάλες), τα elevated push ups ή τα pike push ups. Η φαντασία είναι το όριο.

Diamond push ups μπορώ να βγάλω 25+. Έβαλα και μία μπάλα σήμερα στο τέλος της προπόνησης. Βγήκαν 10 επαναλήψεις καλές με πολύ ζόρι στις 2 τελευταίες.

• Like 5

Diamond push ups on ball τη λέω εγω. Πολύ δυνατή ασκηση, την κάνω οχι τοςο για τους τρικεφαλους αλλα για τους καρπούς. Κάπου στις 15-16 επαναλήψεις είμαι τώρα αλλα με τα πόδια ανοιχτά. Εντελώς ενωμένα, ωςτε να γίνει ακόμη πιο δύσκολη, είμαι στις 7-8.

Άλλη μια πολύ καλη παραλλαγή που αυξάνει το time under tension: ετοιμαζόμαστε για κλαςςικη θέση κάμψης και τοποθετούμε απο 1 βαράκι (´η οποιοδήποτε αλλο αντικείμενο) ακριβώς διπλα στο καθε χέρι, απο την έξω μεριά. Εκτελούμε την κάμψη και οταν ανέβουμε περνάμε τα χέρια πάνω απο τα βαράκια ωςτε να έρθουν σε ανοιχτή θέση (wide grip). Εκτελούμε κάμψη και μόλις ανέβουμε ξανά τα χέρια εντός και πάλι απο την αρχή.

Και από μένα η ζάχαρη τρώει χ. Αλλά μιλάμε για προϊόντα που έχουν 10-20-30++ στα 100 (που δεν είναι λίγα)

Απλά ψάχνω κάτι που τρώγεται στα μπαμ για την δουλειά και τα πρωινά. Κάτι υψηλό σε θερμίδες αλλά όχι ζάχαρη.

Γιαουρτι με ξηρούς καρπούς.

• Like 2

-----------

Φωτάρα θα έχεις να λες στα εγγόνια σου και δεν θα σε πιστεύουν. Σε ζηλεύω ρε( με την καλή ένοια)

χαχα κατσε να κανω παιδια πρωτα και βλεπουμε για εγγονια.

Προς το παρον αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οι διακοπες/canyoning  στην Σαμοθρακη και τι πακετο θα φαω μεχρι τοτε με κατι 10ωρα 12ωρα στην δουλεια  που οριακα προλαβαινω να πηγαινω gym kai να τρωω  τα γευματα που πρεπει .

Επισης αυτο που παθαινω εγω ειναι λιγο βλακεια  πλακωνομαι ολο τον χρονο να παρω μυικα κιλα κανω διατροφη  στο 90% και μετα σκαει ενα μεγαλο βουνο και τα χανω...

Μαου Γκαστονε εσυ δεν εχεις τετοια  για αυτο εχεις φτασει 90+ ντουκι.

Φετος για τον χειμωνα εκτος απροοπτου λεω να σπασω το ατομικο μου ρεκορ σε ογκο θα δουμε .Το προβλημα ειναι να μην μου κανουν τα ρουχα γιατι δεν λεει να αλλαζω και γκαρνταρομπα θα βγουμε overbudget .

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...