Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

myfitnesspal, έχει μεγάλη ποικιλία και σε ελληνικά προϊόντα και επίσης μπορείς πάντα αν δεν έχει κάτι, να εμπλουτίσεις τη βάση του και να κάνεις κάτι χρήσιμο για σένα και κάποιον άλλο..

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Με το fitnesspal μπορείς να κάνεις scan barcodes και να αναγνωρίσει τα προιόντα.

Πράγματι,πολύ χρήσιμο αυτό. Αλλά πως μετράτε σάλτσες; πχ. κόκκινη σάλτσα;

Κουκλίτσες! Φτου σας!

Επέστρεψα στις προπονήσεις μετά από 5 μέρες (μου φάνηκαν αιώνας) και είμαι πιασμένος παντού. Γιεα! Θα φύγω διακοπές σε καμια βδομάδα και το 1ο που έλεγξα είναι να χει το ξενοδοχείο γυμναστήριο. Χεεχε, σπεκτ, σε ξεπέρασα ρε! :P

• Like 5

Εγω δεν συμφωνω να βαζουμε φωτο .

Μπορει να θεωρητικολογουμε ακατασχετα πανω στην γυμναστικη  kai sto fitness κομματι πισω απο την ανωνυμια του διαδικτυου ,να περναμε την ωρα μας σε αυτο το thread  οπως και στα αλλα και στην πραγματικοτητα να ειμαστε σαν " λουκουμαδες" = win-win   :)

Πολυ καλες τοξο και Μαργαριτα ειδικα το τοξο εχει μεγαλη διαφορα .

Απο Δευτερα μπαινω σε κανονικο full προγραμμα που θα διακοπει μονο τον Αυγουστο για μια βδομαδα διοτι εμας ο μπαμπας μας δεν μας εκανε σπιτι στην Τηνο :P

Eπισης περιμενω  να μου ερθει προσκληση για να κανω το μεγαλυτερο και πιο δυσκολο φαραγγι στην Ελλαδα τον Γοργοποταμο μεσα στις επομενες 2 βδομαδες   κατι που ειχα στοχο απο την μερα που ξεκινησα το canyoning .

• Like 5

αν έχεις βάρος στα πόδια (μπορεί να έχεις αλτήρα πιασμένο ή απλά βαριά πόδια) και παράλληλα θέμα με τη μέση (εντάξει δεν έχουν όλοι προφανώς) μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο στη μέση, αλλά και πάλι αξίζει είναι πολύ καλή άσκηση 

Σιγά σιγά ανεβάζεις δυσκολία. Θα συνηθίσει/δυναμώσει η μέση να δουλεύει ισορροπιστικά. Είναι άσκηση που γυμνάζει όλους τους μύες στη μπροστά (anterior) πλευρά και κάνει διάταση σε όλη την πίσω (posterior) πλευρά. Ειδικά αν φτάσεις στο σημείο που ακουμπάς κάτω με παλάμες (ξέσκισμα). :D

Τοξολίνα μου, μπράβο κοριτσάρα μου πολύ μεγάλη διαφορά από μια φώτο που ούτε και θυμάμαι ποιανού μήνα ήταν (τα γεράματά μου, καταλαβαίνεις) 

• Like 1

Σιγά σιγά ανεβάζεις δυσκολία. Θα συνηθίσει/δυναμώσει η μέση να δουλεύει ισορροπιστικά. Είναι άσκηση που γυμνάζει όλους τους μύες στη μπροστά (anterior) πλευρά και κάνει διάταση σε όλη την πίσω (posterior) πλευρά. Ειδικά αν φτάσεις στο σημείο που ακουμπάς κάτω με παλάμες (ξέσκισμα). :D

Ναι είναι καλή άσκηση, απλά το ανέφερα επειδή εγω προσωπικά έχω σκολίωση χαμηλά και όλη αυτή η έκταση μου "τσιμπάει" λίγο τη μέση.

Η μόνη λύση στο θέμα μου είναι να γυμνάζω όσο πιο πολύ μπορώ τους ραχιαίους, αλλιώς γενικότερα μπορεί να με ενοχλεί

• Like 1

Τοξολίνα μου, μπράβο κοριτσάρα μου πολύ μεγάλη διαφορά από μια φώτο που ούτε και θυμάμαι ποιανού μήνα ήταν (τα γεράματά μου, καταλαβαίνεις) 

Ευχαριστώ, κορίτσι! Η προηγούμενη που είχα βάλει ήταν πριν τρεις μήνες. Κάνουμε δουλίτσα σιγά σιγά  :)

Ρε εγω γτ νόμιζα οτι ο τοξο ειναι γκέι άντρας;

Τεσπα,θετε αραπισμα και οι δυο.

και εγω το ιδιο νομιζα

Νομιζα οτι ηταν το δευτερο acc του τοξοβολος uk.

Και ελεγα ο χαζος απο μεσα μου μπραβο ευρωπαισμος τον λεει κοριτσαρα μου (φαντάστικα χιουμοριστικα) σε προηγουμενο ποστ και αυτος ανετος ουτε καν να το σχολιασει.....

• Like 1

Εντάξει βρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα.  :D

πως δεν εγινε.εγινε 

Εμεις τοσο καιρο σε ειχαμε για πικαντικο αγορι και μας βγηκες γυναικα......απογοητευση

Προσφατα αλλαξα την διατροφη μου εριξα πολυ τους υδατανθρακες και αυξησα πολυ τις τροφες υψηλες σε πρωτεινη στα τελευταια session προσεξα οτι ο ιδρωτας μυριζει παρα πολυ εντονα αμμωνια (σε φαση να μυριζει η μπλουζα σαν afterbite για κουνουπια) με ενα μικρο ψαξιμο βρηκα οτι οταν δεν εχεις αρκετους υδατανθρακες ο οργανισμος διασπα την πρωτεινη η οποια εχει σαν παραγωγο την αμμωνια...

Αυτο σημαινει πως η πρωτεινη στην ουσια παει "χαμενη"?

• Like 1

πλέον μετά το full body workout ρίχνω και ένα 30λεπτο κάρντιο.

πάντα πίνω ένα scoop πρωτείνα στο τέλος. 

το θεμα είναι να το πιω όταν έχω τελειώσει με τα βαριά και μετά να συνεχίσω στο κάρντιο η μετά το κάρντιο;\

φυσικά μετά από 30-40 λεπτά γυρήσω σπίτι παίζει κανονικό φαγητό με Π-Υ-Λ

cheers.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...