Mau/Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 καλημέρα φιλε μου! Για να επέλεξα να σπουδάσω αυτο το αντικείμενο προφανώς και ειμαι αθλητής! Και καταλαβαίνω απόλυτα αυτο που μου λες γιατι και εγω το εχω βιώσει! Ναι μεν την επόμενη μερα μετα απο το 10 λεπτο ζέσταμα νιωθεις οτι μπορεις να κανεις προπόνηση για αυτο άλλωστε λεγεται και ζέσταμα! Εξάλλου οπως ειπα δεν πρόκειται για τραυματισμό και προτείνω κιολας στον φίλο να ξανα παει και να προπονηθεί μεχρι το πιάσιμο να ειναι ανεκτό! Ολα καλα μεχρι εδω! Σε αυτο που δεν θα συμφωνήσω ειναι οτι μετα την δεύτερη προπονηση φεύγει το πιάσιμο! Ναι μεν εισαι σε κατάσταση που μπορεις να προπονηθεις αλλα το πιάσιμο φεύγει μετα απο 4-5 μερες τελειως και αν πεις οχι θα πεις ψέματα! Τώρα το σώζεις λίγο, κανείς δεν είπε ότι το πιάσιμο θα περάσει σε δύο μέρες, το πιάσιμο σωστά λες ότι κρατάει 4/5 μέρες, απλά πρέπει να πηγαίνουμε οταν πιανόμαστε και τους λόγους στους εξήγησα πολύ απλά πριν! Κράτα μόνο το ότι αν δεν πάμε και απέχουμε, όταν θα ξανά μπούμε γερά θα ξανά πιαστούμε! Επίσης μην τα παίρνετε προσωπικά όλα, εσύ μπορεί όντως να το σπουδάζεις, άλλος μπορεί να γράφει εξυπνάδες για γυμναστική κ η κοιλιά του να ακουμπάει στο πάτωμα, όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε εδώ μέσα, αν γράψεις λίγο καιρό θα φανεί εάν το το σπουδάζεις το αντικείμενο η εάν είσαι γκουγκλολογος έχουμε πολλούς από αυτούς.. Όπως κ να έχει προσπάθησε να φιλτράρεις καλά ότι διαβάζεις μιας και παίζει πολύ μουφα στο ίντερνετ! Καλή επιτυχία στις σπουδές σου! ~~~~ Φώτη με βάση τις συνθήκες κ τον χρόνο, όντως πολύ λίγα τα 5 κιλά μείον, λογικά θα έπρεπε να χάσεις περισσότερα αυτό σημαίνει ότι πήγες καλά προετοιμασμένος με πολύ καλά κιλά πάνω σου! ~~~~~ Επειδή σας έχω αφήσει πολύ καιρό χωρίς ασκησουλες και επειδή ξέρω τώρα το καλοκαιράκι πολλοί θέλετε επίπεδη κοιλιά να ρίξετε γκόμενακια, πάρτε μια σούπερ άσκηση που κάνει θαύματα και δεν την κάνει σχεδόν κανείς επειδή δεν την ξέρει.. Λοιπόν καθίστε όπως ο νέος στο βίντεο, αλλά μην κάνετε απολύτως τίποτα.. Σηκώστε τα πόδια ψηλά και μείνετε σε αυτήν την στάση όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι να νιώσετε τους κοιλιακούς μύες να παίρνουν φωτιά! Τα πόδια ψηλά, μέχρι εκεί που τα φέρνει ο παίχτης στο βίντεο, ακίνητοι, ελαφρώς καμπούρα και αναπνέουμε κανονικά! Άλλος θα κάτσει 5 δευτέρα άλλος 20! Η άσκηση είναι σούπερ, απομονωνει μόνο την κοιλιά, δεν ενοχλεί καθόλου την μέση και έχεις συνεχόμενα τα μέγιστα αποτελέσματα που θα έχεις αν την έκανες κανονικά όπως αυτός στο βίντεο! Σπρέκτ εσύ που έχεις δυνατή κοιλιά καντην και πες μου! Αν την κάνεις ήδη μπράβο σου! https://www.youtube.com/watch?v=_Y8vhN4kHAI Επίσης ένα καλό tip για την κοιλιά είναι να κάνετε κοιλιακούς το πρωί όταν ξυπνάτε εντελώς νηστικοί, κοιλιακούς μετά μάσα και μετά προπόνηση! Για τον απλούστατο λόγο πως όσο καλά κ να έχουμε χωνέψει, είναι αλλιώς να έχουμε φάει πριν κ αλλιώς η κοιλιά να είναι τελείως άδεια! Κάντε το και θα δείτε τεράστια διαφορά, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή έτσι, μην λέμε τα αυτονόητα.. Επίσης κοιλιακούς κ γάμπες βαράμε κ κάθε μέρα εάν θέλουμε, δεν έχουν θέμα αποκατάστασης.. Φιλάκια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, τι λέτε για το RED HEAT 120caps Λέτε να κάνει δουλειά, έχει μπόλικα συστατικά κατά του λίπους. Θέλω να χάσω το αναθεματισμένο σωσίβιο της κοιλιάς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ολοι οι λιποδιαλυτες ειναι πεταμενα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Spect~ για λέγε λεπτομέρειες, που στηρίζεις την άποψη σου ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Spect~ για λέγε λεπτομέρειες, που στηρίζεις την άποψη σου ;;Αν με ενα χαπι-συμπληρωμα καιγονταν το λιπος, τοτε ολοι θα μασταν φετες. Θελει προσπαθεια, υπομονη κ ιδρωτα. Το κλειδι ειναι ο συνδυασμος διατροφης κ ασκησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Spect~ για λέγε λεπτομέρειες, που στηρίζεις την άποψη σου ;; Χοντρικά: Το σώμα αποθηκεύει σε λίπος την περίσσεια ενέργειας που δέχεται μέσω της τροφής και την χρησιμοποιεί ("καίει" το λίπος) όταν υπάρχει έλλειψη ενέργειας. Πρέπει να δημιουργήσεις αρνητικό ενεργειακό ισοζύγιο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αναγκάσεις το σώμα σου να ξεφορτωθεί το λίπος που έχει συσσωρεύσει. Ούτε χάπια, ούτε κολάν και κορσέδες, ούτε μαγικές φυτικές φόρμουλες. μάους, μία προσπάθεια για να δω πώς λειτουργεί η άσκηση, 25''. Καλά είναι; Πάντως έτρεμα ολόκληρος, δεν ένιωθα το ζόρι να εστιάζεται στους κοιλιακούς αλλά σε όλο το σώμα. Σαν τη σανίδα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τζον μείνε σε αυτην ακριβώς την σταση και εστίασε ακριβώς στους κοιλιακους! τα 25 δευττερα ειναι παρα πολλα , οσο περισσότερο την κάνεις κ μαθαίνεις να εστιάζεις στους κοιλιακους τοσο θα νιώθεις την κοιλιά σου να καίει! Μην την αφήσεις , καντην συνέχεια μεχρρι να την συνηθίσεις , το επόμενο level ειναι με τεντωμένα τα πόδια στην ίδια ακριβώς στάση εντελώς ακίνητος! Να θυμάσαι οτι το όλο νόημα ειναι πως όταν κάνουμε κανονικά κοιλιακούς με άρσεις ποδιών (όπως δείχνει αυτος στο βίντεο πχ) όλη η δουλειά στην κοιλιά γίνεται όταν βρισκόμαστε σε αυτήν την στάση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τώρα το σώζεις λίγο, κανείς δεν είπε ότι το πιάσιμο θα περάσει σε δύο μέρες, το πιάσιμο σωστά λες ότι κρατάει 4/5 μέρες, απλά πρέπει να πηγαίνουμε οταν πιανόμαστε και τους λόγους στους εξήγησα πολύ απλά πριν! Κράτα μόνο το ότι αν δεν πάμε και απέχουμε, όταν θα ξανά μπούμε γερά θα ξανά πιαστούμε! Επίσης μην τα παίρνετε προσωπικά όλα, εσύ μπορεί όντως να το σπουδάζεις, άλλος μπορεί να γράφει εξυπνάδες για γυμναστική κ η κοιλιά του να ακουμπάει στο πάτωμα, όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε εδώ μέσα, αν γράψεις λίγο καιρό θα φανεί εάν το το σπουδάζεις το αντικείμενο η εάν είσαι γκουγκλολογος έχουμε πολλούς από αυτούς.. Όπως κ να έχει προσπάθησε να φιλτράρεις καλά ότι διαβάζεις μιας και παίζει πολύ μουφα στο ίντερνετ! Καλή επιτυχία στις σπουδές σου! ~~~~ Φώτη με βάση τις συνθήκες κ τον χρόνο, όντως πολύ λίγα τα 5 κιλά μείον, λογικά θα έπρεπε να χάσεις περισσότερα αυτό σημαίνει ότι πήγες καλά προετοιμασμένος με πολύ καλά κιλά πάνω σου! ~~~~~ Επειδή σας έχω αφήσει πολύ καιρό χωρίς ασκησουλες και επειδή ξέρω τώρα το καλοκαιράκι πολλοί θέλετε επίπεδη κοιλιά να ρίξετε γκόμενακια, πάρτε μια σούπερ άσκηση που κάνει θαύματα και δεν την κάνει σχεδόν κανείς επειδή δεν την ξέρει.. Λοιπόν καθίστε όπως ο νέος στο βίντεο, αλλά μην κάνετε απολύτως τίποτα.. Σηκώστε τα πόδια ψηλά και μείνετε σε αυτήν την στάση όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι να νιώσετε τους κοιλιακούς μύες να παίρνουν φωτιά! Τα πόδια ψηλά, μέχρι εκεί που τα φέρνει ο παίχτης στο βίντεο, ακίνητοι, ελαφρώς καμπούρα και αναπνέουμε κανονικά! Άλλος θα κάτσει 5 δευτέρα άλλος 20! Η άσκηση είναι σούπερ, απομονωνει μόνο την κοιλιά, δεν ενοχλεί καθόλου την μέση και έχεις συνεχόμενα τα μέγιστα αποτελέσματα που θα έχεις αν την έκανες κανονικά όπως αυτός στο βίντεο! Σπρέκτ εσύ που έχεις δυνατή κοιλιά καντην και πες μου! Αν την κάνεις ήδη μπράβο σου! https://www.youtube.com/watch?v=_Y8vhN4kHAI Επίσης ένα καλό tip για την κοιλιά είναι να κάνετε κοιλιακούς το πρωί όταν ξυπνάτε εντελώς νηστικοί, κοιλιακούς μετά μάσα και μετά προπόνηση! Για τον απλούστατο λόγο πως όσο καλά κ να έχουμε χωνέψει, είναι αλλιώς να έχουμε φάει πριν κ αλλιώς η κοιλιά να είναι τελείως άδεια! Κάντε το και θα δείτε τεράστια διαφορά, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή έτσι, μην λέμε τα αυτονόητα.. Επίσης κοιλιακούς κ γάμπες βαράμε κ κάθε μέρα εάν θέλουμε, δεν έχουν θέμα αποκατάστασης.. Φιλάκια το ίδιο ακριβώς θα αντιδράσει το μυικό σου σύστημα είτε πας για προπονηση τις επόμενες μερες απο το πιάσιμο είτε οχι! Αυτο ειναι αποδεδειγμένο! Και οσο για το Ίντερνετ δεν διαβαζω ουτε απο blog ουτε απο sites που δημοσιεύουν οτι θέλουν! Υπάρχουν επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικές έρευνες οι οποίες περνούν απο επιτροπές αξιολόγηση για να δημοσιευτούν! The American college of sports medicine, Pubmed ειναι κάποια παράδειγματα! Δεν θα μπω σε περαιτέρω ανάλυση γιατι θα αντιδράσει ο οργανισμός το ίδιο αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν λεω αερολογίες και δεν θα σχολίαζα ουτε λέξη εαν δεν ειχα 100% γνώση των πραγμάτων που αναφέρω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Γιατι θελετε να γινετε φετες? Μηπως αυτο το σκεπτικο χανει σε εσωτερικη αξια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Επειδή σας έχω αφήσει πολύ καιρό χωρίς ασκησουλες και επειδή ξέρω τώρα το καλοκαιράκι πολλοί θέλετε επίπεδη κοιλιά να ρίξετε γκόμενακια, πάρτε μια σούπερ άσκηση που κάνει θαύματα και δεν την κάνει σχεδόν κανείς επειδή δεν την ξέρει.. Λοιπόν καθίστε όπως ο νέος στο βίντεο, αλλά μην κάνετε απολύτως τίποτα.. Σηκώστε τα πόδια ψηλά και μείνετε σε αυτήν την στάση όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι να νιώσετε τους κοιλιακούς μύες να παίρνουν φωτιά! Τα πόδια ψηλά, μέχρι εκεί που τα φέρνει ο παίχτης στο βίντεο, ακίνητοι, ελαφρώς καμπούρα και αναπνέουμε κανονικά! Άλλος θα κάτσει 5 δευτέρα άλλος 20! Η άσκηση είναι σούπερ, απομονωνει μόνο την κοιλιά, δεν ενοχλεί καθόλου την μέση και έχεις συνεχόμενα τα μέγιστα αποτελέσματα που θα έχεις αν την έκανες κανονικά όπως αυτός στο βίντεο! Σπρέκτ εσύ που έχεις δυνατή κοιλιά καντην και πες μου! Αν την κάνεις ήδη μπράβο σου! https://www.youtube.com/watch?v=_Y8vhN4kHAI Επίσης ένα καλό tip για την κοιλιά είναι να κάνετε κοιλιακούς το πρωί όταν ξυπνάτε εντελώς νηστικοί, κοιλιακούς μετά μάσα και μετά προπόνηση! Για τον απλούστατο λόγο πως όσο καλά κ να έχουμε χωνέψει, είναι αλλιώς να έχουμε φάει πριν κ αλλιώς η κοιλιά να είναι τελείως άδεια! Κάντε το και θα δείτε τεράστια διαφορά, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή έτσι, μην λέμε τα αυτονόητα.. Επίσης κοιλιακούς κ γάμπες βαράμε κ κάθε μέρα εάν θέλουμε, δεν έχουν θέμα αποκατάστασης.. Φιλάκια L-sit (αυτό που λες) και το επόμενο επίπεδο είναι το V-stand. Η τελική στάση για L-sit είναι με τις παλάμες στο έδαφος και το σώμα σε L σχήμα με τα πόδια να είναι στην ευθεία. V-stand, όταν από L-sit, σηκώνεις τα πόδια παραπάνω στον αέρα σχηματίζοντας V. Άψογες ασκήσεις, τις δουλεύω μαζί με επαναληπτικά leg-raises κ.α. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αν έχεις βάρος στα πόδια (μπορεί να έχεις αλτήρα πιασμένο ή απλά βαριά πόδια) και παράλληλα θέμα με τη μέση (εντάξει δεν έχουν όλοι προφανώς) μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο στη μέση, αλλά και πάλι αξίζει είναι πολύ καλή άσκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Άντε ας πυροδοτήσουμε κύμα φωτο! Έχω φάει τρία-τέσσερα γεύματα γιατί τραβήχτηκε αργούτσικα μετά από μπάνιο, αλλά οκ, νομίζω δεν έχει μεγάλη διαφορά από μια πρωινή. Όσοι έχουν στο μυαλό τους λίγο τις προηγούμενες και τώρα που τις βλέπω κι εγώ δίπλα δίπλα νομίζω υπάρχουν διαφορές (πέρα από το σημάδι που απέκτησα από το σορτσάκι μου μια άτιμη ημέρα που έμεινα στον ήλιο!). Υπάρχουν επίσης και διαφορές που δεν φαίνονται στους ώμους κυρίως οι οποίοι σε κίνηση κάνουν κάτι σχηματισμούς και ψαρώνουν οι παρέες μου, χα. Και φυσικά έχω αποκτήσει περισσότερη δύναμη στον πυρήνα πλέον ο οποίος ήταν ένας κενός μυών θώρακας με κάποιο λίπος. Ομολογώ πως με τη διατροφή ακόμη το παλεύω όμως... Κάποιες ημέρες νιώθω περισσότερη πείνα, προσπαθώ ακόμη και τότε να κάνω πιο υγιεινές επιλογές, αλλά δεν γλυτώνω το να φάω περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν με κουράζει τίποτε από αυτά. Ούτε η γυμναστική, ούτε η προετοιμασία των γευμάτων, ίσα ίσα, η όρεξή μου αυξάνεται όσο βλέπω όμορφα αποτελέσματα. Θέλω να δω τι θα πάρω με το πρόγραμμα των kettlebells που ξεκινήσαμε και αργότερα ίσως να σκεφτώ να κάνω στροφή προς ένα πιο τυπικό γυμναστηριακό πρόγραμμα βαρών. Τόσος κόσμος που τα προσκυνάει κάτι θα ξέρει πια. Έχουμε μέλλον, κουβέντα να γίνεται. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εσείς που μετράτε θερμίδες,ποιό θερμιδομετρητή χρησιμοποιείτε; (ιστοσελίδα/εφαρμογή) Επίσης,με τα ελληνικά προϊόντα τι κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 myfitnesspal, έχει μεγάλη ποικιλία και σε ελληνικά προϊόντα και επίσης μπορείς πάντα αν δεν έχει κάτι, να εμπλουτίσεις τη βάση του και να κάνεις κάτι χρήσιμο για σένα και κάποιον άλλο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Φίλη είσαι πολυ καλή, και στη κοιλιά φαίνεσαι ωραία. Εγώ ειμαι σταθερά στα ανεβασμένα κιλά που έχω εδώ και καιρό , 59 ζυγίστηκα τελευταία. Τωρα που χω αρχίσει πάλι να κινούμαι, θα παρω τα πανω μου Και μια απο παραλία 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις