yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πριν καιρο ο μαους ειχε πλακωθει με τον λεφτερι επειδη ο 2ος υποστηριζε οτι μια θερμιδα ειναι μια θερμιδα ανεξαρτητως προελευσης. Τελικα κανει μεγαλο λαθος (ο λευτερης). Το ζητημα μοιαζει να ειναι κατα βαση ορμονικο. Παιζει τεραστιο ρολο απο που προερχεται η θερμιδα, τοσο το ποια μακροσυστατικα ειναι οσο και ποιο ειδος μακροσυστατικων. Αλλο ο απλος υδατανθρακας, αλλο ο συνθετος, κτλ Υπαρχει μια τεραστια μοδα για low carb και πολλοι κακως ακολουθουν αυτη την ταση αλλα σε μενα εκανε θαυματα. Φτανω σε αυτο το μεγαλο αριθμο θερμιδων γιατι τρωω "παχυντικα" φαγητα με πολλες θερμιδες απο τα λιπαρα (ξηρους καρπους, πληρη γαλακτοκομικα, κτλ). Ισως παιζει ρολο και το IF. Παντως ναι, ειμαι βεβαιος για τον αριθμο θερμιδων γιατι τρωω σχεδον τα ιδια φαγητα στις ιδιες ποσοτητες καθε μερα (μονο 1 γευμα ειναι διαφορετικο) κι ετσι ειναι ευκολος ο υπολογισμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Υπαρχει μια τεραστια μοδα για low carb και πολλοι κακως ακολουθουν αυτη την ταση αλλα σε μενα εκανε θαυματα. Φτανω σε αυτο το μεγαλο αριθμο θερμιδων γιατι τρωω "παχυντικα" φαγητα με πολλες θερμιδες απο τα λιπαρα (ξηρους καρπους, πληρη γαλακτοκομικα, κτλ). Keto diet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αυτό το διάβασες κάπου στο νετ ή στο είπανε? Γιατί αν είχες ο ίδιος εμπειρία θα ήξερες ότι αν πας πιασμένος για προπόνηση σε βαθμό να μην μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου, μετά από 10 λεπτά όταν ζεσταθείς θα είσαι τζάμι σαν να μην είχες πιαστεί ποτέ! Επίσης αν πιαστείς και δεν σας γυμναστήριο, την επόμενη φορά που θα πας και θα μπεις γερά θα ξανά πιαστείς γι αυτό πρέπει να πηγαίνουμε μέχρι να φύγει τελείως το πιάσιμο! Γουστάρω μελέτες κ έρευνες στο νετ που καταρρίπτουν μύθους, στα λόγια βέβαια γιατί στην πράξη τα πραγματάκια είναι διαφορετικά. Φώτη ωραίος ρε παίχτη, πολύ δυνατός! εντάξει φιλε μου σπουδάζω γυμναστική ακαδημία και συγκεκριμένα στο μαθημα της εργοφυσιολογιας το διδάχτηκα λες να κάνουν τοσο μεγάλο λαθος οι ερευνητές ; Και οχι δεν ειμαι ο ξερόλας του υπολογιστή οτι διαβαζω απο blog, αν δεν ειναι επιστημονικό άρθρο δεν το διαβαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πριν καιρο ο μαους ειχε πλακωθει με τον λεφτερι επειδη ο 2ος υποστηριζε οτι μια θερμιδα ειναι μια θερμιδα ανεξαρτητως προελευσης. Τελικα κανει μεγαλο λαθος (ο λευτερης). καταρχάς για να χωνέψουμε χ θερμίδες πρωτεΐνης/υδατάνθρακα /λιπαρών καίμε διαφορετικές θερμίδες Παρακάτω και ο λόγος που κάποιος μπορεί να φάει παραπάνω θερμίδες σε high protein vs high carb diet και ανάλογα κ τις τροφές source for more Types of foods[edit] The thermic effect of food is the energy required for digestion, absorption, and disposal of ingested nutrients. Its magnitude depends on the composition of the food consumed: Carbohydrates: 5 to 15% of the energy consumed [7] Protein: 20 to 35% [7] Fats: at most 5 to 15 %[8] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν εχω μπει σε κετωση κ4tsou (τι όνομα ειναι αυτό ρε, σοβαρευτείτε). Μάλλον οχι γιατί παίρνω αρκετό (για κετωση) απλό υδατανθρακα μεσα απο φρουτα (συν ο,τι υπάρχει σε ξηροκαρπια και γιαουρτι). Απ αυτα που εχω διαβάσει αλλα κι εχω ζήσει εχω φτάσει στο συμπέρασμα οτι το πρόβλημα με τις τροφες ειναι το εξής: παίρνουν οι χημικοί μια τροφη και την αναλύουν στα μακρο και μικροσυστατικα της. Θεωρούμε λοιπόν δεδομένο οτι αν φάμε την τάδε τροφη ο οργανισμός θα τη διασπάσει κι έπειτα θα απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά που εχει. Ομως αυτό ειναι σφάλμα. Υπάρχει πρόβλημα με την ύπαρξη των κατάλληλων ενζύμων ωςτε να γίνει η διάσπαση και έπειτα η απορρόφηση. Η επιλογή των κατάλληλων, ανα άτομο, τροφών ειναι το κλειδί για ενα υγιή οργανισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οι έρευνες, που γίνονται, πραγματοποιούνται μια δεδομένη στιγμή σε μια δεδομένη ομάδα ανθρώπων υπό δεδομένες συνθήκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Οι έρευνες, που γίνονται, πραγματοποιούνται μια δεδομένη στιγμή σε μια δεδομένη ομάδα ανθρώπων υπό δεδομένες συνθήκες. ειμαι αρκετα ενήμερος για την επικαιρότητα στο αντικείμενο μου! Μην ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 @vaz19, για να μιλάς για πανεπιστήμιο, εικάζω βρίσκεσαι ακόμη σε μικρή ηλικία. Τα πανεπιστήμια μας καταρτίζουν ως ένα βαθμό θεωρητικά για να ξέρουμε πάνω κάτω τι κάνουμε. Καταλαβαίνω την κάψα σου, αν αγαπάς την επιστήμη σου, καλώς την έχεις και μπορεί το ύφος μερικών επειδή δεν τους ξέρεις να το βρίσκεις απότομο, αλλά γενικότερα όταν μιλάει η πείρα η επιστήμη παίζει και να σωπαίνει για λίγο. Κάτσε να μάθεις από αυτούς που έχουν να σου δώσουν κάτι από την εμπειρία τους, ειδικά αν αξίζει τον κόπο, κερδισμένος θα βγεις. Ακόμη και ο πιο αρχάριος το έχει βιώσει αυτό που σου γράψανε. Είσαι πιασμένος μέχρι ακαμψίας, πονάς σε κάθε κίνηση, πας να κάνεις γυμναστική και ξαφνικά πάει, πέρασε. Ο μύθος που μπορεί να σε δίδαξαν εντός του αμφιθεάτρου είναι βάλσαμο για κάθε ασκούμενο, άρα πώς στο καλό αφού δουλεύει να θέλουμε ντε και καλά να περάσουμε ότι είναι μύθος; Μην τα πάρεις στραβά αυτά, καλοπροαίρετα στα λέω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Όλα μετατρέπονται σε γλυκόζη. Παραμύθια τούμπανα είναι τo low carb. Νερό χάνεις. Φάε μια μακαρονάδα στις ίδιες θερμίδες και θα δεις την ζυγαριά να εκτοξεύεται στα κιλά που ήσουν πριν το LC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αυτό το διάβασες κάπου στο νετ ή στο είπανε? Γιατί αν είχες ο ίδιος εμπειρία θα ήξερες ότι αν πας πιασμένος για προπόνηση σε βαθμό να μην μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου, μετά από 10 λεπτά όταν ζεσταθείς θα είσαι τζάμι σαν να μην είχες πιαστεί ποτέ! Επίσης αν πιαστείς και δεν σας γυμναστήριο, την επόμενη φορά που θα πας και θα μπεις γερά θα ξανά πιαστείς γι αυτό πρέπει να πηγαίνουμε μέχρι να φύγει τελείως το πιάσιμο! Γουστάρω μελέτες κ έρευνες στο νετ που καταρρίπτουν μύθους, στα λόγια βέβαια γιατί στην πράξη τα πραγματάκια είναι διαφορετικά. Φώτη ωραίος ρε παίχτη, πολύ δυνατός! Το αυτό... Πιασμένος μέχρι αηδίας στα πόδια απ' τα σπριντ και τις προβολές; Πήγαινε την επόμενη και κάνε ένα χαλαρό ζεσταματάκι και δώσε σκουώτ. :-D :-D . Tested!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Όλα μετατρέπονται σε γλυκόζη. Παραμύθια τούμπανα είναι τo low carb. Νερό χάνεις. Φάε μια μακαρονάδα στις ίδιες θερμίδες και θα δεις την ζυγαριά να εκτοξεύεται στα κιλά που ήσουν πριν το LC. Ό,τι πεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ειμαι -5 κιλα στα 81 πλεον και λιγα εχασα ,περιμενα παραπανω . Θα παρω σιγουρα 2 κιλα πολυ γρηγορα αλλωστε μου ειναι πανευκολο και λεω να μεινω για καλοκαιρι στα 83 πιο στεγνος καλυτερα . Gym θα ξεκινησω απο αυτη την Δευτερα αν και πηγα 2 φορες τις τελευταιες 2 μερες στο Αncorage στο ξενοδοχειο οπου εκανα κυκλικη και τις 2 εκτος απο ποδια . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 @vaz19, για να μιλάς για πανεπιστήμιο, εικάζω βρίσκεσαι ακόμη σε μικρή ηλικία. Τα πανεπιστήμια μας καταρτίζουν ως ένα βαθμό θεωρητικά για να ξέρουμε πάνω κάτω τι κάνουμε. Καταλαβαίνω την κάψα σου, αν αγαπάς την επιστήμη σου, καλώς την έχεις και μπορεί το ύφος μερικών επειδή δεν τους ξέρεις να το βρίσκεις απότομο, αλλά γενικότερα όταν μιλάει η πείρα η επιστήμη παίζει και να σωπαίνει για λίγο. Κάτσε να μάθεις από αυτούς που έχουν να σου δώσουν κάτι από την εμπειρία τους, ειδικά αν αξίζει τον κόπο, κερδισμένος θα βγεις. Ακόμη και ο πιο αρχάριος το έχει βιώσει αυτό που σου γράψανε. Είσαι πιασμένος μέχρι ακαμψίας, πονάς σε κάθε κίνηση, πας να κάνεις γυμναστική και ξαφνικά πάει, πέρασε. Ο μύθος που μπορεί να σε δίδαξαν εντός του αμφιθεάτρου είναι βάλσαμο για κάθε ασκούμενο, άρα πώς στο καλό αφού δουλεύει να θέλουμε ντε και καλά να περάσουμε ότι είναι μύθος; Μην τα πάρεις στραβά αυτά, καλοπροαίρετα στα λέω. καλημέρα φιλε μου! Για να επέλεξα να σπουδάσω αυτο το αντικείμενο προφανώς και ειμαι αθλητής! Και καταλαβαίνω απόλυτα αυτο που μου λες γιατι και εγω το εχω βιώσει! Ναι μεν την επόμενη μερα μετα απο το 10 λεπτο ζέσταμα νιωθεις οτι μπορεις να κανεις προπόνηση για αυτο άλλωστε λεγεται και ζέσταμα! Εξάλλου οπως ειπα δεν πρόκειται για τραυματισμό και προτείνω κιολας στον φίλο να ξανα παει και να προπονηθεί μεχρι το πιάσιμο να ειναι ανεκτό! Ολα καλα μεχρι εδω! Σε αυτο που δεν θα συμφωνήσω ειναι οτι μετα την δεύτερη προπονηση φεύγει το πιάσιμο! Ναι μεν εισαι σε κατάσταση που μπορεις να προπονηθεις αλλα το πιάσιμο φεύγει μετα απο 4-5 μερες τελειως και αν πεις οχι θα πεις ψέματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 καλημέρα φιλε μου! "φιλη" θες να πεις, κορτσάρα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εσείς που μετράτε θερμίδες,ποιό θερμιδομετρητή χρησιμοποιείτε; (ιστοσελίδα/εφαρμογή) Επίσης,με τα ελληνικά προϊόντα τι κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις