Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ διάδρομος είναι 400m

400μετρα + 6 μετρα περιπου η καθε λωριδα πηγαινοντας εξω...Αλλα σε παρα πολλα γυπεδα η εσωτερικη μπορει να ειναι 350 μετρα περιπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Standard Lane Distances

Since the IAAF has standardized track lane widths at 1.22 meters the above formula calculates the distance around the track in lane 2 as 407.67 meters, lane 3 as 415.33 meters, lane 4 as 423 meters, lane 5 as 430.66 meters, lane 6 as 433.38 meters, lane 7 as 446 meters and lane 8 as 453.66 meters.

• Like 2

να ρωτήσω κάτι τους πιο έμπειρους στη γυμναστική. μετά από κάποια έντονη προπόνηση σχετικά βραδινές ώρες υποθέτω σας τυχαίνει να είστε μετά σε υπερένταση (ας βάλουμε μέσα και λοιπά άγχη της καθημερινότητας, αλλά πάντα σε συνάρτηση με γυμναστική) ,με αποτέλεσμα να μην σας παίρνει ο ύπνος και φυσικά το επόμενο πρωί (αν πρέπει να ξυπνήσετε 8 ας πούμε)  να είστε κομμάτια 

αυτό πώς το αντιμετωπίζετε; ή δεν έχετε θέμα και απλά ξεραίνεστε; έχω παρατηρήσει ότι σε μένα η γυμναστική δίνει τσίτες και αρκετές φορές μετά δεν μπορώ απλά να πέσω για ύπνο (έχω και μια φυσική ροπή στο ξενύχτι βέβαια..) οπότε ακόμα και αν έχω περάσει μια κουραστική ημέρα (όλη μέρα στο δρόμο και να μπαίνω σπίτι 22:30-23:00) και μετά παρόλο που δε μπορώ κυριολεκτικά να πάρω τα πόδια μου να πάω μέχρι το ντους, μπορεί να μείνω ξύπνιος μέχρι τις 2-3 τα ξημερώματα και αυτό όπως είναι φυσικό με "καίει" 

και φτάνω κάποιες φορές να έχω μαζέψει τόση κούραση που τα σάββατα μπορεί να κοιμάμαι όλη μέρα και να σηκωθώ 6-7 το απόγευμα 

τι θα μπορούσα να κάνω; γιατί όλη αυτή η ευεξία, η ενέργεια και η "ευτυχία" του μετά πρακτικά δε με αφήνει να κοιμηθώ και το να κοιμάμαι 5ωρα ή και 4ωρα είναι λογικό να μην είναι και το καλύτερο πράγμα.

Standard Lane Distances

Since the IAAF has standardized track lane widths at 1.22 meters the above formula calculates the distance around the track in lane 2 as 407.67 meters, lane 3 as 415.33 meters, lane 4 as 423 meters, lane 5 as 430.66 meters, lane 6 as 433.38 meters, lane 7 as 446 meters and lane 8 as 453.66 meters.

Ακριβώς. Μπορείς να δες και με το μάτι τη διαφορά αυτή αν ψάξεις τις γραμμές εκκίνησης των 400ριων. Στην 1 είναι ακριβώς στον τερματισμό. Στη 2, 7 μέτρα πιο μετά κ.ο.κ.

Αν ο στίβος είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές, στην εσωτερική πλευρά, οι ευθείες και οι στροφές είναι 100m. Στον διάδρομο 2, οι ευθείες 100m και κάθε στροφή κάτι λιγότερο από 104 κοκ

Γενικά, αν κάποιος θέλει να ξέρει τις αποστάσεις, πρέπει να βρει τις γραμμές εκκίνησης των αντίστοιχων αγώνων. Αν δεν μπορείς, κάποιος προπονητής ή επιστάτης εκεί μπορεί να σε βοηθήσει.

Αχ λιγο χιονι το χρειαζομαστε μετα απο τοση ζεστη.

Οχι αλλο χιονι και παγο, ειδα για 3 ζωες.

Τωρα θελω διακοπες ,  θαλασσα ,ζεστη ,καυσωνα  και  gym .

• Like 2

Standard Lane Distances

ενταξει μας εφαγες με την ακριβεια ειπαμε εκει ενα +6 μετρα κατευθειαν να μας βγαλεις ψευτες

να ρωτήσω κάτι τους πιο έμπειρους στη γυμναστική. μετά από κάποια έντονη προπόνηση σχετικά βραδινές ώρες υποθέτω σας τυχαίνει να είστε μετά σε υπερένταση (ας βάλουμε μέσα και λοιπά άγχη της καθημερινότητας, αλλά πάντα σε συνάρτηση με γυμναστική) ,με αποτέλεσμα να μην σας παίρνει ο ύπνος και φυσικά το επόμενο πρωί (αν πρέπει να ξυπνήσετε 8 ας πούμε)  να είστε κομμάτια 

αυτό πώς το αντιμετωπίζετε; ή δεν έχετε θέμα και απλά ξεραίνεστε; έχω παρατηρήσει ότι σε μένα η γυμναστική δίνει τσίτες και αρκετές φορές μετά δεν μπορώ απλά να πέσω για ύπνο (έχω και μια φυσική ροπή στο ξενύχτι βέβαια..) οπότε ακόμα και αν έχω περάσει μια κουραστική ημέρα (όλη μέρα στο δρόμο και να μπαίνω σπίτι 22:30-23:00) και μετά παρόλο που δε μπορώ κυριολεκτικά να πάρω τα πόδια μου να πάω μέχρι το ντους, μπορεί να μείνω ξύπνιος μέχρι τις 2-3 τα ξημερώματα και αυτό όπως είναι φυσικό με "καίει" 

και φτάνω κάποιες φορές να έχω μαζέψει τόση κούραση που τα σάββατα μπορεί να κοιμάμαι όλη μέρα και να σηκωθώ 6-7 το απόγευμα 

τι θα μπορούσα να κάνω; γιατί όλη αυτή η ευεξία, η ενέργεια και η "ευτυχία" του μετά πρακτικά δε με αφήνει να κοιμηθώ και το να κοιμάμαι 5ωρα ή και 4ωρα είναι λογικό να μην είναι και το καλύτερο πράγμα.

.....Παντρεψου δεν υπαρχει καλυτερο υπνωτικο απο την κρεβατομουρμουρα...Οχι οτι ξερω αλλα ετσι μου λενε

.....Παντρεψου δεν υπαρχει καλυτερο υπνωτικο απο την κρεβατομουρμουρα...Οχι οτι ξερω αλλα ετσι μου λενε

:lol: η αλήθεια είναι ότι όταν κοιμάμαι με τη κοπέλα μου συνήθως ξεραίνομαι σχεδόν αμέσως (και κοιμάμαι πιο βαθιά), μάλλον η συγκατοίκηση θα με σώσει.

απλά πέρα από ψυχολογικό μου φαίνεται ότι ήταν και σωματικό και έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος να το αντιμετωπίσω, αλλά έτσι όπως το έθεσες μάλλον είναι αρκετά ψυχολογικό 

:lol: η αλήθεια είναι ότι όταν κοιμάμαι με τη κοπέλα μου συνήθως ξεραίνομαι σχεδόν αμέσως (και κοιμάμαι πιο βαθιά), μάλλον η συγκατοίκηση θα με σώσει.

απλά πέρα από ψυχολογικό μου φαίνεται ότι ήταν και σωματικό και έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος να το αντιμετωπίσω, αλλά έτσι όπως το έθεσες μάλλον είναι αρκετά ψυχολογικό 

ειδες? εδω ειμαστε για να δινουμε λυσεις.Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι

• Like 1

400μετρα + 6 μετρα περιπου η καθε λωριδα πηγαινοντας εξω...Αλλα σε παρα πολλα γυπεδα η εσωτερικη μπορει να ειναι 350 μετρα περιπου

ναι εχεις δικιο

Καλησπέρα! Ξεράθηκα στο κρεβάτι αλλά απόλαυσα το πρωινό τρέξιμο. Μόλις πρόσεξα το "τρέξιμο" thread και θα πάω εκεί Την επόμενη φορά αν κ πήρα τις απαντήσεις μου.

Vaz19 ενδιαφέρον αυτά που γράφεις και φυσικά δε μου πέρασες για ξερολας. Χαίρομαι πολύ να βλέπω νέους να αποκτούν τέτοιες γνώσεις. Σήμερα επειδή με πονούσε η λεκάνη μου από τους κοιλιακούς (τους έκανα στο δάπεδο του γηπέδου γιατί πότιζαν το γρασίδι..) μείωσα κατά πολύ την γυμναστική αλλά το τρέξιμο το απόλαυσα σταθερά!!

Να ενημερώσω πως το γήπεδο είναι το Πανθεσσαλικό στο Βόλο!

unforgiven ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρωτήσω κάποιον εκεί μέσα κ θα τρέχω στην έξι κ στην οκτώ. Αν κ συνήθως βλέπω ποιος τρέχει γρήγορα αν έχει κόσμο. Το πρωί ειδικά είναι μούρλια, ένα γήπεδο για τη πάρτη μου.

Μαθηματικά δεν ξέρω.. αλλά μου φαίνεται κουλό που δεν είναι ακριβώς ισότιμες ανα αύξουσα κλίμακα οι γραμμές στο γήπεδο στίβου (δεν ξέρω πως να το περιγράψω). Περίεργο στο ότι το μαθαίνω πρώτη φορά!!! Πάντα νόμιζα ότι οι γραμμές είναι σε τέτοιο στυλ : πχ 400 + 10 + 10.. θέλω να πω σε στρογγυλό αριθμό δηλαδή . Τι μαθαίνει κανεις! Καλά Ενταξει μην αρχίσω τέτοια συζήτηση απλώς ήθελα να εκφράσω την έκπληξη μου(!)

αυτό πώς το αντιμετωπίζετε; ή δεν έχετε θέμα και απλά ξεραίνεστε; 

Το δεύτερο. Θυμάμαι την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσα γυμναστική στις 10, μέχρι τις 11 παρά είχα φάει, είχα κάνει μπάνιο κι έφευγα από το σπίτι και στις 12 σχεδόν κοιμόμουν στην καρέκλα ενός beach bar.   :lol:

Επίσης όταν πήγαινα μεσημέρι, αφού έτρωγα, κρατιόμουν με το ζόρι ένα δίωρο πριν αποκοιμηθώ για καμιά ώρα. 

• Like 1

Τέλος αυτό το ξανα πηγαινε να κανεις για να ξεπιαστεις ειναι μύθος!

Αυτό το διάβασες κάπου στο νετ ή στο είπανε?

Γιατί αν είχες ο ίδιος εμπειρία θα ήξερες ότι αν πας πιασμένος για προπόνηση σε βαθμό να μην μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου, μετά από 10 λεπτά όταν ζεσταθείς θα είσαι τζάμι σαν να μην είχες πιαστεί ποτέ!

Επίσης αν πιαστείς και δεν σας γυμναστήριο, την επόμενη φορά που θα πας και θα μπεις γερά θα ξανά πιαστείς γι αυτό πρέπει να πηγαίνουμε μέχρι να φύγει τελείως το πιάσιμο!

Γουστάρω μελέτες κ έρευνες στο νετ που καταρρίπτουν μύθους, στα λόγια βέβαια γιατί στην πράξη τα πραγματάκια είναι διαφορετικά.

Φώτη ωραίος ρε παίχτη, πολύ δυνατός!

• Like 5

Α ρε νορβηγε, πολύ σε γουστάρω!

Σπεκτ, εμενα είπα αρρωστακι ρε συ, οχι εσένα. Εσυ εισαι γνωστό αρρωστακι άλλωστε ;)

Που λετε, καθημερινή προπόνηση + μπάνιο, έφτασα τις 4000 θερμιδες για συντήρηση. Αυτές τις μέρες χωρίς προπόνηση και θαλασσα έπεσα σταδιακά στις 2500 παρόλο που μου βγήκε η πίστη στη δουλειά (βαψίματα και τέτοια). Αλλο πραμα η κούραση κι αλλο η κατανάλωση ενέργειας τελικά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...