Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τσίρκο και σήμερα, κάναμε κάτι τέτοιες έλξεις ξεκινώντας από το έδαφος. Γιάννη, μη μένεις πίσω, να βλέπω κρίκους να μπαίνουν στον όμορφο κήπο σου παρακαλώ. Και επίσης σε χαίρομαι που πιάνουν τα χέρια σου, όλο κάτι μαστορεύεις! Α ρε τοξο αφησες το anti-fitness και το μαγειρεμα και εγινες κομαντο!!
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τους εχω ήδη παραγγείλει τους κρίκους φιλενάδα. Μες το μυαλό μου εισαι! Ποτε σε κατηγόρησα ρε κερκυραιε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τους εχω ήδη παραγγείλει τους κρίκους φιλενάδα. Μες το μυαλό μου εισαι! Ποτε σε κατηγόρησα ρε κερκυραιε; Με κατηγορεις οτι ειμαι αρρωστακι! Ηταν λαθος η χρηση της λεξης "κατηγορω" αλλα το ειπα καλοπροαίρετα. Με κατηγορεις με την καλη εννοια 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για να μην εντυπωσιάζεστε τσάμπα, να σας πω ότι ίσα που κατάφερα να κάνω την έλξη μια φορά και μετά ανέβαινα πατώντας το ένα πόδι, ύστερα το σήκωνα ευθεία δίπλα στο άλλο και έκανα μόνο τις αρνητικές αργά προς τα κάτω. Αλλά είναι μια αρχή! Είχαμε και άτομα στο γκρουπ που την έκαναν σωστά την άσκηση, αλλά είναι άλλο το επίπεδό τους. 2
Demetra_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Θα διαφωνήσω για το μακροπρόθεσμα σε ένα σημείο. Αν θέλει να καταλήξει κάποιος αρχάριος μακροπρόθεσμα με επιρρεπείς τένοντες, αδύναμα γόνατα και να φοβάται να πιέσει αγκώνες, καλά είναι τα όργανα. Προφανώς θα έχει μυϊκά κέρδη, αλλά θα φοβάται μη πάρει στα χέρια του τα γόνατά του. Τονίζω το αρχάριος, γιατί όντας κι εγώ παλιά αρχάριος σε γυμναστήριο μόνος μου έκανα το λάθος να αυξάνω κιλά σχετικά γρήγορα. Δεν περίμενα να δυναμώσουν και οι τένοντες μαζί, οι οποίοι αργούν και θέλουν περισσότερη ανάρρωση. Τώρα αν έχει κάποιον να του δείξει (σωστό range ασκήσεων, ρυθμός και διάρκεια επαναλήψεων, συχνότητα προπονήσεων) καλώς. Ο personal trainer θα είναι λουκούμι για ένα άτομο που δε θα ψάξει τη λεπτομέρεια ή δε ξέρει από που να ξεκινήσει. Με την ίδια λογική, όταν βγω στο δρόμο και περάσω ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ τη διάβαση θα με χτυπήσει αμάξι. Δεν έχει σχέση το επίπεδο με τη χρήση ΣΩΣΤΗΣ η ΟΧΙ τεχνικής. Έλα να δεις level και level στο γυμ ατόμων που πιθηκίζουν. Μιλάμε πάντα για άτομα που έχουν σώας τας φρένας και δεν μεταβάλλονται σε Ταρζαν. το progressive overload που έγραψα δεν είναι συνώνυμο του αυξάνω σχετικά γρήγορα κιλά χάνοντας την τεχνική .
gon1332 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Με την ίδια λογική, όταν βγω στο δρόμο και περάσω ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ τη διάβαση θα με χτυπήσει αμάξι. Δεν έχει σχέση το επίπεδο με τη χρήση ΣΩΣΤΗΣ η ΟΧΙ τεχνικής. Έλα να δεις level και level στο γυμ ατόμων που πιθηκίζουν. Μιλάμε πάντα για άτομα που έχουν σώας τας φρένας και δεν μεταβάλλονται σε Ταρζαν. το progressive overload που έγραψα δεν είναι συνώνυμο του αυξάνω σχετικά γρήγορα κιλά χάνοντας την τεχνική . Δεν είδα να γράφεις για progressive overload. Διάβασα μόνο το μήνυμα που παρέθεσα. Με την έννοια του progressive overload είμαστε καλλυμένοι, αρκεί να ξέρει κι ο άλλος τί σημαίνει. Θα αλλάξω την πρώτη σου πρόταση για να πω αυτό που θέλω: "Όταν περνάω τη διάβαση απρόσεκτος, κάποια στιγμή θα με χτυπήσει αμάξι". Με πάτησε ήδη μία φορά το αμάξι όταν τραυμάτισα τη μέση μου. Βλέπω άτομα που πιθηκίζουν και στα μονόζυγα. Προσπαθούν να κάνουν street workout κι εγώ πονάω όταν το βλέπω. Καλό να πιθηκίζεις, αλλά όταν είσαι ήδη δυνατός και σίγουρος. Σπάνια να δω άτομο που δουλεύει σε full ROM, αργά και ελεγχόμενα. Σκέψου με βλέπουν σαν κάτι περίεργο όταν κάνω τις ασκήσεις "γεμάτες". Σε bodyweight ίσως είναι λίγο πιο εύκολο να μην την πατήσεις, σε σχέση με όργανα γιατί δουλεύουν πολλοί μύες μαζί, οπότε υπάρχει μία άλφα υποστήριξη. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μαθαίνει από τραυματισμούς. Έτσι έμαθα κι εγώ και μαθαίνω ακόμη. --- Είχα ποστάρει τελευταία φορά φωτογραφία τον Ιανουάριο περίπου. Ήμουν στα 58 κιλά. Πάω δυναμικά με upper/lower split 4 φορές την εβδομάδα και τρώω σαν αεροπλάνο. Έχω φτάσει 61 κιλά σίγουρα και φλερτάρω με τα 62 (δεν τα έχω ξαναδει αυτά τα κιλά). Καθαρά bodyweight ασκήσεις σε συνδυασμό με ελάχιστες ισομετρικές. Αργά και σταθερά, με σωστή φόρμα σε κάθε επανάληψη, νιώθω ήδη πιο δυνατός από ποτέ. Κάποια στιγμή στο καλοκαίρι θα ανεβάσω και φωτογραφία. 2
vaz19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Γενικά παιδια το νόημα ειναι δεν κάνουμε τιποτα μόνοι μας είτε που βλέπουμε απο άλλους είτε απο YouTube! Υπάρχουν άνθρωποι που σπουδάζουν και μελετάνε χρονια την αθλητική επιστήμη γενικότερα!
sp3cial Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλημέρα! Φαντάζομαι εδώ είναι το thread της γυμναστικής :Ρ Μετακόμισα κ μένω απέναντι από ένα γήπεδο. Τη περσινή χρονια έκανα διατροφή και έχασα 20 κιλά. Σκέφτηκα να πηγαίνω στο γήπεδο να διατηρώ τα κιλά μου (διατροφή συνεχίζω μόνη μου πλέον -χωρίς διατροφολογο) Πως μπορώ να δω ποσα χιλιομετρα είναι το γήπεδο; Είδα κάτω το μεγαλύτερο νούμερο ήταν 5000 αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Το είδα πάνω εκεί που τρέχουν οι αθλητές (δε ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο δάπεδο). Πόσοι κύκλοι θα ήταν ιδανικοί για αρχή; Πόση ώρα τρέξιμο; υπόψιν θέλω να τρέχω αλλά να χάσω κ κοιλιά γιατί αδυνάτισα κ η κοιλιά είναι κάπως εδώ ακόμα... όποτε εχτές που πήγα έκανα 15 λεπτά τρέξιμο (στον έξω έξω διάδρομο του κύκλου) και μετά έκατσα κ έκανα γυμναστική (κοιλιακοί κ αλλα) κάπου 20 λεπτά και μετά και μετά ξανά έτρεξα κάπου 5-7 λεπτά μέχρι που τα έφτυσα. Και τελευταία κ σημαντική ερώτηση.....!!! Αυτή τη στιγμή είμαι πιασμένη κ πονάει όλο μου το σώμα. Να ξαναπάω τώρα; βασικά μου έχουν πει πως πρέπει να πηγαίνεις για να ξεπιαστεις!
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας αγαπες επιτελους γυρισα . Eκανα το Denali την υψηλοτερη κορυφη της Β.Αμερικης και ενα απο τα πιο δυσκολα βουνα στον κοσμο λογω των βαρους που πρεπει να κουβαλαει ο ορειβατης σε ελκηθρο και σε σακιδιο πανω απο 50 κιλα και των καιρικων συνθηκων που επικρατουν λογω οτι βρισκεται στην Αλασκα. Η κορυφη κατακτηθηκε απο την Ελληνικη ομαδα μετα απο συνολικη προσπαθεια 16 ωρων στις 4 Ιουλιου και μεσα σε ιδανικες καιρικες συνθηκες αφου πρωτα ειχαμε καθηλωθει στο high camp 4 s στα 5300 m λογω ισχυρων ανεμων που καθιστουσαν το summit push αδυνατο . Στην επιστροφη βεβαια την επομενη μερα απο 12 ωρες που ειναι κανονικα για να φτασουμε στο base camp να μας παρει το αεροπλανο καναμε 2 μερες καθως ειχε απειρα cravasses στα οποια πεσαμε σχεδον ολοι μεσα ευτυχως χωρις τραυματισμους. Ετσι καταφεραμε να ανεβουν οι πρωτες Ελληνιδες στην ιστορια στο Denali kai o 5ος και 6ος Ελληνας μετα απο ενα χρονο προετοιμασιας ,απειρα προβληματα που επρεπε να λυθουν και πολλα,πολλα εξοδα . Στο επομενο λοιπον ! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από Fotis13 16
Demetra_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αχ λιγο χιονι το χρειαζομαστε μετα απο τοση ζεστη.
chrisxkar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αχ λιγο χιονι το χρειαζομαστε μετα απο τοση ζεστη. στο μυαλο μου εισαι εχουμε απηυδήσει λιγο ελεος δηλαδη!!!!Τουλαχιστον θεσσαλονικη σημερα εχει συνεφια και λογικα θα κοιμηθουμε σαν ανθρωποι 1
wizzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Άρχοντας ο Φώτης, μπράβο ρε φίλε, οι κόποι ανταμοίβονται τελικά! Συγχαρητήρια κι εις ανώτερα (= υψηλότερα! )! 3
unforgiven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλημέρα! Φαντάζομαι εδώ είναι το thread της γυμναστικής :Ρ Μετακόμισα κ μένω απέναντι από ένα γήπεδο. Τη περσινή χρονια έκανα διατροφή και έχασα 20 κιλά. Σκέφτηκα να πηγαίνω στο γήπεδο να διατηρώ τα κιλά μου (διατροφή συνεχίζω μόνη μου πλέον -χωρίς διατροφολογο) Πως μπορώ να δω ποσα χιλιομετρα είναι το γήπεδο; Είδα κάτω το μεγαλύτερο νούμερο ήταν 5000 αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Το είδα πάνω εκεί που τρέχουν οι αθλητές (δε ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο δάπεδο). Υπάρχει και η συζήτηση για το τρέξιμο εδώ, για περισσότερες πληροφορίες: http://www.insomnia.gr/topic/596385-%CF%84%CE%BF-thread-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/ Κανονικά το μήκος του στίβου είναι 400 μέτρα στην εσωτερική (1) διαδρομή. Η διαδρομή 6 είναι 433 μέτρα και η 8 454 μέτρα. Αυτές οι αποστάσεις είναι οι σύμφωνες με την ομοσπονδία στίβου. Δεν είναι απαραίτητο πως θα ισχύουν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις κάποιον από εκεί. Για ποιο γήπεδο πρόκειται; Ίσως υπάρχει καταγεγραμμένο κάπου. Εσύ θα πρέπει να τρέχεις στην εξωτερική διαδρομή, στην 6 ή στην 8, ανάλογα με πόσες έχει ο στίβος. Έτσι και δεν θα ενοχλείς και δεν θα κινδυνεύεις να χτυπήσεις με κάποιον πιο γρήγορο.
vaz19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλημέρα! Φαντάζομαι εδώ είναι το thread της γυμναστικής :Ρ Μετακόμισα κ μένω απέναντι από ένα γήπεδο. Τη περσινή χρονια έκανα διατροφή και έχασα 20 κιλά. Σκέφτηκα να πηγαίνω στο γήπεδο να διατηρώ τα κιλά μου (διατροφή συνεχίζω μόνη μου πλέον -χωρίς διατροφολογο) Πως μπορώ να δω ποσα χιλιομετρα είναι το γήπεδο; Είδα κάτω το μεγαλύτερο νούμερο ήταν 5000 αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Το είδα πάνω εκεί που τρέχουν οι αθλητές (δε ξέρω πως λέγεται το συγκεκριμένο δάπεδο). Πόσοι κύκλοι θα ήταν ιδανικοί για αρχή; Πόση ώρα τρέξιμο; υπόψιν θέλω να τρέχω αλλά να χάσω κ κοιλιά γιατί αδυνάτισα κ η κοιλιά είναι κάπως εδώ ακόμα... όποτε εχτές που πήγα έκανα 15 λεπτά τρέξιμο (στον έξω έξω διάδρομο του κύκλου) και μετά έκατσα κ έκανα γυμναστική (κοιλιακοί κ αλλα) κάπου 20 λεπτά και μετά και μετά ξανά έτρεξα κάπου 5-7 λεπτά μέχρι που τα έφτυσα. Και τελευταία κ σημαντική ερώτηση.....!!! Αυτή τη στιγμή είμαι πιασμένη κ πονάει όλο μου το σώμα. Να ξαναπάω τώρα; βασικά μου έχουν πει πως πρέπει να πηγαίνεις για να ξεπιαστεις! συνήθως ο εξω διάδρομος ειναι περίπου 400 μέτρα! Οποτε υπολόγισε για τον καθε γύρο! Τα 20 λεπτά ειναι μια χαρα απλα μετα μπορεις να προσθέσεις κι αλλες ασκήσεις εκτός απο κοιλιακούς! Το οτι πιάστηκες ειναι απολύτως φυσιολογικό οταν οι μυς δέχονται επιβάρυνση με τροπο που δεν εχουν συνηθίσει το αποτέλεσμα ειναι το πιάσιμο το οποίο λεγεται επιστημονικά μυϊκός μικροτραυματισμος! Δεν εχει καμια σχεση με τον μυικό τραυματισμό καθε αλλο μονο θετικά αποτελέσματα εχει δεν το αναλύω περισσότερο αν θελεις μπες να διαβασεις! Επίσης δεν εχει σχεση με το αν εισαι γυμνασμένος η οχι! Και ο μπολτ που ειναι σπριντερ αν το βάλεις να παίξει ποδοσφαιρο θα "πιαστεί" και αυτός! Τέλος αυτό το ξανα πηγαινε να κανεις για να ξεπιαστεις ειναι μύθος! Αυτο "πιάσιμο" που λεμε λαϊκά το οποίο κορυφώνεται την δεύτερη ημέρα και μπορει να διαρκέσει μεχρι 5 μερες δεν μπορούμε να το απομακρύνουμε με κανέναν τροπο! Ουτε με μασάζ ουτε με φυσιοθεραπείες ουτε με πάγο ουτε με διατάσεις! Ειναι μια φυσιολογική αντίδραση του μυϊκού ιστού που ουσιαστικά μεσα απο αυτο βελτιώνεται μέσω κάποιων διεργασιών! Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ενα δεν θελεις να χάσεις προπονηση να πας και να προπονήσεις στο 50% μεχρι το πιάσιμο να ειναι ανεκτό ! Δεν θελω να στο παίξω ξερόλας απλα το σπουδάζω το αντικείμενο και αν θελεις μπορω να σου παραθέσω και τις διαφάνειες απο e class γιατι τωρα το έδωσα το μαθημα πριν λιγο καιρο εφαρμοσμένη αθλητική εργοφυσιολογία και είχαμε κεφάλαιο για τον μυικό μικροτραυματισμό! Ελπίζω να σε βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις